She's all that



"High school favourite Zach Siler is dumped by his prom queen shoe-in girlfriend for some slimey TV soap star. On the rebound he takes a bet from his best friend that he can take up with mousey bespectacled Laney Boggs and get her voted prom queen instead. Great friend, impossible task. Though once Laney scraps her glasses, does her hair, and gets into decent rags, Zach finds himself taking rather a lot of notice of her."


Yellowcard - Everywhere






Hundbad...



 
It smelled like wet dog!

R.I.P




Nu har min kära kusin (hunden nasse) avlivats =/
Rätt tråkigt att höra, men han var gammal och grå och hade levt sitt liv.




image19
Rest in peace =) <3



Bye bye




I cannot stand this heat. Im gonna die!!





Stephen Lynch - Lullaby (Divorce song)

hush little girl

sweet baby dont cry, tonight

daddy is here and he'll sing you a soft lullaby, tonight

why cant it all be like it was before

how can i explain why mommy's not here anymore



cause daddy likes porno and $10 whores

daddy gets wasted and robs liquor stores

daddy likes rubbing against little boys on the bus

i think thats why mommy left us, mommy left us



hush little girl

there is no reason to fret, tonight

don't mind the smoke, daddy just wants to forget, tonight

soon it will all be like it was before

any minute, she will walk through that front door



but daddy plays poker and drinks lots of beer

then he wants sex that involves mommy's rear

daddy has sores on his naughty parts oozing with pus

i think thats why mommy left us



please dont cry

i swear i'll try

to be here by your side



right after daddy gets home from the bar

visits his bookee

and steals a new car

he'll drive to the strip club

and if daddy plays his cards right

he'll bring home your new mommy tonight

Sommarlov dag 21

Tjaba!

Vaknade klockan 6. Tog mig upp ifrån soffan och gick och la mig i sängen. Somnade om. Vaknade sedan klockan 10. Satte mig vid datorn för att kolla en sak, men även denna gång så var det en besvikelse. Jessica har skickat mig lite musik nu så jag har lite att lyssna på.

Kom även precis ut ut duschen. Rätt nice. Nu måste jag bara föna håret. Pallish icke men annars om jag inte gör det så kommer jag se ut som en jag vet inte vad i huvet.

Har ångest när det gäller mina och cissis t-shirtar. Måste fixa dom inom kort. Bah... Jag vet ju inte ens vad vi ska ha för tryck =(
Och så är cissi i polen och får inte tillgång till en dator på en till två veckor. Fan fan fan.


Något tips från nån, vad man kan trycka på det förbaskade t-shirtarna?? Vore trevlig om någon kunde komma på nåt finurligt.

=)

"Baby is this love for real, let me in your arms to feel, your beating heart baby, the beating of your heart baby" Lalala... Fan vad jag gillar denna sång. Kommer ihåg när jag hade min gamla mp3, där hade jag så mycket bra musik. Men allt det är nu glömt och försvunnet. Det var ungefär samma period som jag drogade dashboard confessional låtar. Minnen!

Har precis kommit hem. Orkar inte åka till mamma. Väntar nu på pastasallad och grejjer. Challe kastar pil och gubbarna och Angelika är i köket. Hunden sover. Ni kan ju bara ana hur kul vi har! =)


Martial arts ...


Sommarlov dag 20 =)

Goddagens!

Har precis kommit in ifrån att ha vart ute med hunden. Vi har dränkt honom i lite vatten och grejjer. Trevlans trevlans om man frågar mig.

Jag vaknade imorse klockan 10, efter att ha somnat om ett antal gånger eftersom att mobilen ringde. Gick upp, käka frulle och sen var det dags att bege sig hem till pappa. Skulle på bio med Classe, Angelika och lillebror. Vi brännde iväg rätt snabbt för att se på vår film. Hanna Montana. Lite roligt att vi var dom ända på biografen. Men så kan det ju vara när det är strålande sol ute! =)

Men filmen var faktiskt bra. Underhållande!

Efter det så gick vi i alla fall och åt och sen så åkte vi hem. Väl hemma så gick vi ut med hunden och snart så ska vi iväg och bada allihop! Till och med doggbert.







Beating hearts baby - Head Automatica


Sommarlov dag 19 (Söndag)

Hola!

Vaknade imorse klockan nio. Steg upp och lekte zombie. Började städa smått och sedan kom mamma. Efter det så gick lillebror och jag ut med hunden och lekte lite. Det var rätt kul i hettan, men därefter så beslutade vi oss för att åka in till globen och shoppa loss.

Det var velande hit och dit, och när vi finally var klara så gick vi till subway för lunch. Lite fel att äta varm macka i hettan. Men sedan så tog vi oss i alla fall hem. Jag väntade åter igen på ett mail. Som slutligen kom. Efter jag vart ute med hunden än en gång.

Satt lite vid datorn men sen var det dags att åka till lida och bada med classe angelika pappa challe jag och hund Lite trångt i en 5 sätes volvo =)
Men det löste sig. Trevligt var det!
Har nu även pallrat mig hem till mamma och vår nya lägenhet. Rätt mysigt här faktiskt men ovant!

Kvällen blir la chill. Tare lite easy och sova i min sköna säng!



Zombie ...

E så nedrans trött. Somnade på soffan igår... Nu går jag omkring som en zombie. Är fett törstig, men inget att dricka. Men nu ska jag städa.

Epic fail...


"I'll fall asleep with the laptop in my knee, just so i could read your words over and over again. "




Äntligen lugn!

Det blev rätt jobbigt att flytta tre trappor upp i sommarens hetta. Skoja inte att jag nästan dog. Men det var rätt nice efter och det firade vi med lite grekisk mat. Efter det så tog challe och jag en promenad hem till pappa. Jag och angelika gick och hyrde tre filmer. Vi har ännu bara kollat på en. Bara två kvar!



Movie time ! =)
Coz im allowed to be lazy ;)

Dagens fundering...


Ska jag klippa lugg?

Ska jag bli blond eller brunett?

Rakt eller lockigt?




Jag har bestämt mig för att klippa mig inom kort, men vet inte hur. Om man ska klippa lugg, men tror nästan det. Men också ska man förbli brunett eller ska man färga det lite blont? Sen har jag även funderat på att permanenta mig, men jag vet inte om jag ska det. Kan ju vara lite fint å ena sidan, men om jag vill ha rakt så måste jag ständigt platta det. Kommer jag då ha det rakt eller lockigt? Thats my questions!!


=)

Lalalala la la la la... Ja här sitter jag och sjunger på untouched av the veronicas. Fett bra!
Och nu, till skillnad ifrån tidigare, så har alla vaknat. Jag har även vart ute med hunden, var rätt kul när han skulle gräva ner petflaskan, men inte hittade ett ställe att gräva ner den på. Hå slängde han in den i en buske och pissa på den!
Liksom, jaha... Den fick ligga kvar där om nån undra =P

Mer än det har väl inte hänt. Classe kom förbi för ett tag hära. Men har nu gått. Vet inte om vi ska till mamma och hjälpa till snart men annars så blire chill...

Kanske vår nya tv och andra grejjer kommer hit också, men vi får la se. Kanske ska tjata på pappa om att få övningsköra lite, e så jäkla sugen på det. Kommer äga!


En timme senare...



Wihooo nu är klockan sju! Ingen e vaken än... Men nu ska jag ta mig en dusch =)
Cya


The veronicas - Untouched






The second you sleep


Two different versions, same song;




Saybia



Tess

Sommarlov dag 18... God morgon! Naat...

Hejsan! Jag måste va dum i hövet eller nåt. Klockan var fan 06.00 när jag vaknade och jag kunde inte somna om heller. FÖR VARMT!! Hettan tog kål på mig... Caramba och jag är dom enda som för liv i lådan atm. Men snart ska fan de andra upp också. Funtar på å ta en promenad idag antingen ner till garaget och hämta bilen vilket är några kilometer eller så går man helt enkelt till mamma... Men vi får se.

Tur att man hade lite och göra denna morgon i alla fall. Ett mail som behövdes svaras på, en Fredrik att prata med en blogg som går att uppdatera, jag och sen funtade jag även på att spela the sims men jag vette faan. Det spelet vill mig inte gott, eller det vill helt enkelt inte som jag =S

I alla fall så skiner solen, hunden e gla, så man kanske går ut med hunden i solen och så blire kanonkul, eller dylikt!!
But, who knows?



Flytt senare idag!


...



Tror att det är dags att gå och lägga sig!
Tidigt också, för en gångs skull...


GoodNight.jpg GoodNight image by jomo41

Music !

Tänkte lägga upp lite bra musik... Kan va lite kul!


Rock

 

30 seconds to mars - the kill

 

The hoobastank - Same direction

 

Foo fighters - The pretender



Music that make me laugh...




Miss kiss kiss bang



 
Kate nash - Foundations


 

Dion and the belmonts - I wonder why




Svenskt...




 
Raymond & Maria - Ingen vill veta vart du köpt din tröja


 

Pelle Almgren - Om och om igen

 

Black jack - Inget stoppar oss nu






Shebang - Romeo


Det var det... Några låtar!

Sommarlov dag 17 (Dagen innan flytt)

Hejsan!

Idag så vaknade jag rätt skapligt faktiskt. Började städa lägenheten men blev sedan avbruten utav pappa som tog med mig och charlie på storhandling. Vi handlade faktiskt så mycket att det knappt fick plats i kylskåpet, och vi handlade inte ens allt vi skulle ha.

Därefter så drog vi till mamma och hämtade lite grejjer och en bokhylla. Så nu är det klart. Efter det så gick vi med hunden till centrum och handlade lite mer...

På kvällen nu så har vi ätit gott och umgåts, haft riktigt trevligt.




Blink 182 - I miss you



The studio

Det var nån tjej som ringde mig denna vecka och frågade om jag ville fotas och sminkas på the studio. Sara Rosenblad hade tydligen rekomenderat mig det. Så om det är nån som vill följa med så är det bara att säga till. Skulle kunna vara lite kul!


Sommarlov dag 16 (Torsdag)

Hejsan! Igår så flög jag ur sängen när jag hörde ordet pengar. Och tog mig halvsovandes ner till centrum med pappa, angelika och classe. Därefter så vart det jobba jobba. Köra gamlingarna på ektorp och andra nissar. Och så köpte jag ju även mitt the sims 3.

Sen var det stress hem, göra sig i ordning och sen till jessica s och grilla med folket. Det var rätt mysigt men vid halv 11 så begav jag mig hem igen. Sedan vid 03.30 så somnade jag, men det var rätt ljust måste jag säga!!





Sommarlov dag 15 (Onsdag?)

Hejsan! Sitter nu hemma hos mamma, surar "lite". Men så kan det ju bli liksom. Denna dag så vaknade jag klockan 10 och insåg att jag bara hade en halvtimme på mig innan jag skulle möta tess i centrum. Jag slängde snabbt ner allt i väskan, filt, handduk, mackor, vatten, pengar och mobil.

Tyvärr så vart jag lite sen, men tess väntade glatt på mig. Från centrum så gick vi mot älvsjö badet. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Men när vi väl kom fram så märker tess att hon glömt handduk. Snäll som jag är så lånar jag ut min filt.

Där låg vi då och solade. Hade vilda diskussioner, killar var det vi pratade om mest... Men sen så tog vi oss även ett dopp och återgick sedan till solandet.

 


Efter det, vid 14 tiden så gick vi hem till mig, köpte en frisbee dock och gick sedan med caramba och lekte lite. Han visade lite underliga grejjer han kunde, speciellt att gräva ner sin petflaska. Lite gulligt =)
Sen visade jag alla hans andra trix...

Sen så vare bara hem igen och vänta på mamma, jag plockade och städade lite under tiden. Men efter ett tag så kom hon och vi åkte hem. Hem och packa. Dom vi ska byta lägenhet med kom också hit och tittade. Liten gullig unge hade dom... Och så två andra barn.

Sen så har vi ätit nu och så har lillebror och jag ordnat ett datarum =)


 
Det blir allt tommare här!


Movies =)





Vilken ska man se.... ???


Sommarlov dag 14

Hejsan =)
Var rätt seg idag, vakna klockan ett. Men som sagt, man har ju sommarlov. Jag käkade lite frukost innan jag och charlie begav oss ut på äventyr. Vi gick ner till ängen och solade och lekte med hunden. Det var rätt trevligt faktiskt. Men efter ett tag så drog vi hemmåt igen. Förbi bankomaten. Förvånansvärt så hade jag fått in pengar, vilket var rätt trevligt =)





Charlie och jag pratade om att dra på bio, men jag vet inte riktigt. Vi kanske gör det imorn istället. Efter att jag vart med tessan.

Jag gjorde pannkakor när vi kom hem och sedan så har vi kollat på xmen, den var rätt bra faktiskt. Nu när jag äntligen orkade kolla på hela. Har även suttit och blivit sur över att det inte går att teckna... Så jag är fortfarande lite butter innan jag kommer på andra tankar.



Snart ska vi ner och handla lite mat, kyckling och ris blire. Mums =)


=)


=)


So sweet =)


Trååkigt =)

1.Ta fram din mobil.
2.Bläddra igenom din inkorg.
3.Blunda och stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4.Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Vad gjorde du där då?

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hehe aight

3. Vad säger din mamma varje kväll innan du går och lägger dig?
;)

4. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Tråkig du är

5.
Vad vill du höra mest av allt?
Oj såg inte ditt sms förän nu

6.
Vilket sms blev du mest berörd av?
Detsamma

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hej vart är du?

8.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Glad midsommar

9.
Vad ska du göra i helgen?
Carina ska ringa upp pappa

10.
Din romantiska replik?
Hej kusin vad gör du?

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Nja väntar på en polare

Skriv en kommentar om du känner igen något av sms:en ;)
Kanske för övrigt ska göra det här en annan dag då jag inte precis har raderat mina sms =P

Sommarlov dag 13 (Måndag)


Hejsan! Det var ju länge sen... Som ni ser så har designen ändrats åter igen. Blev bara så. Tyckte dessutom det blev rätt skapligt, men jag är inte klar än.
Just nu sitter jag här i soffan och funderar på om jag ska pallra mig iväg ut och springa eller om jag ska vänta ytterligare ett tag. Jobbigt läge. Måste handla mat också ... Men det gör jag förmodligen på hemvägen eller nåt.
Vet ju dock inte vart jag ska springa än.

Ikväll så blire eventuellt fiskning som gäller. Grilla lite, bada hunden och firra så klart =)
Skoj blire i alla fall, om det blir av.

Sen ska jag till mamma och packa... Ska ju flytta på fredag =)
Skoj =D



Jag kommer dö =O =P =)


Sommarlov dag 12

God morgon/God dag! Vaknade klockan 10 idag så ag har ju i och för sig vart uppe ett tag nu. Sitter och väntar på att pappa och jag ska ta oss ner till småland, men det blir inte förrns om några timmar. Likt igår så ere inte en jäkel inne på msn, typiskt. Jag som har så tråkigt.
Det är verkligen så att så fort man ska lämna ifrån sig datorn så loggar alla roliga in på msn, men när man har datorn så händer inte ett piss.

Därför så får jag sitta här i min ensamhet och lyssna på mario kart =)


Bild från mina kära promenader i skolan... =)

Boring... I'm bored!



Jag har så jävla tråkigt... Vill åka iväg. Ska kanske väcka pappa, och hunden. Sen ska jag ut!


Lemmon three - Fools garden

I'm sitting here in a boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time, I got nothing to do
I'm hanging around, I'm waiting for you
But nothing ever happens -- and I wonder
I'm driving around in my car
I'm driving too fast, I'm driving too far
I'd like to change my point of view
I feel so lonely, I'm waiting for you
But nothing ever happens, and I wonder

I wonder how, I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue blue sky
And all that I can see is just a yellow lemon tree
I'm turning my head up and down
I'm turning, turning, turning, turning, turning around
And all that I can see is just a yellow (another) lemon tree
La, la da dee da, etc.
I'm sitting here, I miss the power
I'd like to go out taking a shower
But there's a heavy cloud inside my head
I feel so tired, put myself into bed
Where nothing ever happens -- and I wonder
Isolation is not good for me
Isolation -- I don't want to sit on a lemon tree
I'm stepping around in a desert of joy
Baby anyhow I'll get another toy
And everything will happen -- and you'll wonder

And I wonder, wonder
I wonder how I wonder why
Yesterday you told me 'bout the blue, blue sky
And all that I can see
And all that I can see (dit dit dit)
And all that I can see is just a yellow lemon tree

Pimp my blog...



Ja nu har den lilla bloggen fått en ny look, vet inte om det vart så bra men det blev hur som helst ljusare, vilket jag strävade efter =)



Sommarlov dag 11

Tjena, vaknade denna morgon klockan 11. Drömde lite skumma drömmar inatt, inget jag tänker berätta om. Men i alla fall så har dagen gått åt till städning, bada pudel och lägga upp bilder som ni kanske ser... Just nu är läget rätt lugnt här i huset, pappa sover, hunden sover ... Ja ni hajjar.

Kvällen är ännu icke skriven i stjärnorna men det ryktas om att den kommer innebära sorunda, hundbad, fiske och grillning kanske. Men som sagt, inget är bestämt... Kanske helt enkelt blir en rätt slapp kväll, framför datorn. Som alla andra kvällar i mitt liv.

Men hure än blir så ere coolt!




Sommarlov dag 10 (Midsommar)

Ja det vart ju inte en riktig midsommar för min del, inge midsommar dans och inte heller någon midsommar mat... Men men det kan ju inte alltid vara som man vill.

Jag vaknade hur som helst klockan kvart i tio och ringde min mor och bad henne komma och hämta mig. JAg hann klä på mig och duscha och sminka mig och kirra håret innan hon kom. Men inge frulle. Det blev först när jag kom hem till mamma som jag fick i mig frukost, toast?!... Ja lite knasigt kan det vara ibland.

Kusinerna kom mitt i frukosten och därefter så drog vi till högdalen för pengauttag och frukt. Jag köpte bigaråer och challe & mamma köpte jordgubbar, medan familjen bettna köpte nektariner... Sen åkte vi vidare, med fanny i vår bil. JAg frågade mamma på vägen om hon inte hade lust och köpa en 8 rok på wasagatan för 16 miljoner, men hon var inte så på på förslaget, tyvärr!

Men vi kom i alla fall till djurgården, men inte ville vakten släppa förbi oss, även fast mamma sa att vi skulle till skandic hotell, fast i och för sig så höll inte lögnen, då hon erkände... Men vi letade parkeringsplats och hittade en, men det gjorde inte de andra. Men vi hoppade ut och begav oss i alla fall, gåendes, bortåt mot allt annat. Och då var bomen minsann öppen.

Mamma frågade då varför vi inte fått åkt in, vakten svarar "För, för 15 min sen var den stängd" jahaja, det menaru inte. Han berättade hur som helst att 60 bilar till skulle få åka in och paniik blev det med att ringa robban. Men inte svarade han trots att alla ringde. Sen i slutänden så fick vi tag på honom, då hade han redan åkt förbi... Men kul!

Mötesplatsen blev toaletterna utanför grönan. Där alla sprang in och ut. JAg tog upp telefonen och ringde 118118 för att få reda på skansens númmer för att sedan få reda på om man fick ha med sig hundar där. Svaret blev nej, så lilla Milo fick ligga kvar i bilen.

Därefter väntade vara en lång kö till skansen innan vi kunde kolla på alla djuren... Det kändes dock lite onödigt att titta på sånt som katter och kaniner menmen, det hör väl kanske till ... Undra hur många gånger vi har sett dom där djuren?
I alla fall så avslutades skansenbesöket med en glass, gott vare =)

Därefter så letade vi restaurant, men vi hamnade i nynäshamn. På freja. Helt okej, men jag fick ingen broccoli =(
Där blidde jag besviken, men annars så vare bra. Vi åkte nu på jakt efter en godisbutik för att köpa nå gott, men där hamnade vi i högdalen på vi av alla ställen... Men men godis hade dem.

Hemgång och så blev det tjockisätande samt spel. Vi spelade lite jeopardy där jag inte vet vem som kammade hem vinsten, och därefter barngeni där jag vann. Sen så skulle bettna folket hem och dom skjutsade mig till pappa.

The end!


Fin uggla som äntligen kollade in i kameran =)

Midsommarafton (Skansen, Stan, Nynäshamn) Del 5...



 



 



Det var dom bilderna då! Slut .... =)

Midsommarafton (Skansen, Stan, Nynäshamn) Del 4...

 





 




Midsommarafton (Skansen, Stan, Nynäshamn) Del 3...

 

 







 

 


Där kom den äntligen, den kära midsommarstången! =)

Midsommarafton (Skansen, Stan, Nynäshamn) Del 2 ...



















Kommer mer, ska äta lunch först =)

Midsommarafton (Skansen, Stan, Nynäshamn) Del 1...

En fin början på midsommaraftonen med lite pippifåglar =)



 



 



 



Forts följer...


Mobil bilder... Del 2

Min gris;

 

Sommar i Sorunda;



 

Caramba <3

 



Lillebror och hund;



Det får avsluta det hela... Nu finns här lite att titta på =)

Mobil bilder... Del 1

Ja då tänkte jag lägga upp lite bilder hära då... Vi får se hur många det blir innan jag tröttnar =)
Men några ska det i alla fall bli ...

Daisys konfirmation;


 

Ringvägen Nynäshamn;

 

Richards valpar;

 



Jag stylade Erika;




Pappersborg =)

 



Sommarlov dag 9 (Dagen innan midsommar)

Hej!
Denna dag har som sagt varit en ständig jakt på pappas nycklar som varit borta.

Tidigt imorse så hörde jag pappa skrika om att han var försenad. Somna om, du hör inte. Få dem inte att se att du är vaken. Det var det som repeterades i mitt huvud där jag låg still i min säng, skylldig. Kvällen innan hade jag lagt pappas telefon i vardagsrummet i ett desperat försök att komma in på internet. Jag skulle ha lagt tillbaka den, men glömde, hoppsan!

I alla fall så somnar jag om någonstans där. Drömmer en underlig men ändå en rätt bra drom. Skulle bli rätt bra som film tror jag... Har nu halvt glömt bort den, undrar vilka influenser som lett till den. Har mina aningar.

Jag vaknade hur som helst än en gång av pappas sura röst, detta är då ett tag senare. Han gormar något om hans nycklar och skriker på mig att jag ska hitta dom. Jaja tänker jag och knallar upp. Han försvinner raskt ut genom dörrn och återgår till jobbet. Jag ger upp och sätter mig vid datorn och lyssnar på en underbar låt...

Tillslut, vid 14 tiden så tar jag mig i kragen och ser till att hitta nycklarna. Städar faktiskt hela lägenheten, men det är först då jag ställer in ketchupen i skafferiet som jag hittar dem, i ett hörn, i köket. Och där var jakten på de försvunna nycklarna avklarad.

Sen har lillebror och jag varit i centrum, nå turkar kaxade lite med oss... Men vi återvände i alla fall hem efter att ha uträttat vårat ärende. på vägen hem ser jag två hundrädda typer som vi mött förut som glodde illsket och challe vrålar "Hunden är lös, hunden är lös" åt som, så kul det va =) 

 Och väl hemma kirrade jag pannkakor. Världens bästa. Därefter kom pappa hem och så har jag spelat lite gitarr och grejjer samt att charlie lämnat oss. Fett skönt! =)

Kvällen blir lugn, och imorrn ere midsommarafton, denna kommer dock inte bli som vanligt...


Lycka =)


Jag hitta nycklarna!! :D



Jakten på de försvunna nycklarna... Skriven av Charlie, medan Micaela fortfarande letar efter nycklarna...

Vart faan är nyckeljävlarna... Har snart vänt på hela huset men icke.

Vart är dom??!!

Vart har jag lagt dom??!!


Nycklar sökes!! =/

Nice song even though its about super mario...



 




Älskar melodin samt texten =)  

Skum dröm...

Denna natt har jag haft en så underlig dröm!
Det började med att jag träffade en kille, som var riktigt snäll, trevlig och söt... Vi hade roligt tillsammans, men redan samma dag som vi träffades så frågade han mig om jag ville gifta mig med honom. Jag tyckte att det kom så plötsligt, och började tänka på ved jag skulle svara. Han började berätta någonting om att hans släkt hade en föbannelse över dem så om vi inte gifte oss så skulle jag typ dö.

Här vart det rätt konstigt för jag dog inte samt att jag tackade nej. Men däremot så gick jag och surade över mitt beslut. Han hade typ hittat en annan och jag kommer ihåg att jag kom upp i ett rum, där står alla mina vänner. Dom jag kommer tydligast ihåg var då Therese, Daisy och Charlie... Men hur som helst så blir jag riktigt sur över att han hittat en ny och mitt dumma beslut att säga nej.

När jag ser den fina bröllopsklänningen som hon ska ta på sig så brister allt och jag smäller igen dörren och går ut och sätter mig i regnet och surar. Daisy kommer ner och frågar om jag är sur. Självklart svarar jag nejdå. Och surar ännu
mer...




Efter det så kommer jag inte ihåg nå mer... Tror pappa väckte mig mitt i allt. Hans nycklar var borta!
Dom måste jag dock hitta idag... !!

Sommarlov dag 8 (Onsdag)

Denna dag så vaknade jag klockan helv sju och gjorde mig i ordning för ett äventyr till nyköping. Men först behövde jag pengar, så jag fick skjuts till mamma. Efter det så blev det rusch till bussen som skulle ta mig till älvsjö. När jag kom till bussen kom även mamma brännandes förbi på hojen.

Väl framme i älvsjö så blire vänta, vänta... Tåget är försenat. Men tillslut kommer det och jag tar mig till södertälje. Klockan 8.30 är jag dock framme och möter Sara vid en bänk utanför pressbyrån. Sedan sitter vi där ett tag tills det börjar bli dags för att dra.

När bussen väl kommer så säger Sara att hon vill ha en biljett och så börjar busschauffören (som för övrigt var utlänning) skrika och göra allt komplicerat. Han menar på att eftersom att hon ska fylla 19 detta år så ska hon betala fullt pris. Tillslut så får hon köpa biljetten för ungdoms pris och han räcker henne en broschyr som han tycker att hon ska kolla i.

Vi sätter oss ner och kollar i den, men där står det att ungdomspris gäller tills den dag man fyllt 19. Men men, inte orkade man bråka mer.

Det tog inte speciellt lång tid innan vi var framme i tystberga och hoppade in i den vita mini vanen, fylld med barn. Det är en sexbarns mamma vid namn Maria som ska lämna ifrån sin häst på inskolning. Vi kommer snart fram till gården där Sara tittar på hästen, Edu Will.

Det var en riktigt fin häst, sprallig. Han ryktades och så gick vi på en sväng. Det tragiska var att han som liten hade blivit riktigt vanvårdadm vilket inte var så kul. Men helt klart en fin häst.

När vi var klara med det så blev det full rulle efter fåren som smet. Maria, vallade smidigt in dom med sin fyrhjuling och lilla sonen bakpå. Lite häftigt att se. Efter det så blev det fika med alla barnen samt hennes väninna och två barn. Det var trevligt faktiskt.

Strax innan halv två så blev vi skjutsade till busshållplatsen, där sedan bussen kom. Och resan gick hemmåt. Ett litet stopp i vagnhärad där vi letade efter toa och busshållplats, samt tog en glass och sedan fortsatte hemmåt.

På vägen hem höll jag nästan på och somna och jag gäspade konstant... Men skönt var det dock när pappa kom och hämtade mig i älvsjö och snabbt kom hem till den efterlängtade toaletten =)


Stationen i vagnhärad som inte hade nån fräsch toalett! Inge papper för den delen heller...


Parody...


=P



Lyssna på texten! Lite smått rolig =)

Sommarlov dag 7

Godmorgon klockan 16 på dagen. Vaknade nyss, trevlans vettni. Är så jäkla seg efter att ha varit i jönköping och hämtat tripp trapp och trull och lillebror. Klockan 6 var vi nämligen framme vid elmia, där jag förövrigt har vart en gång förut. Så fick vi bära alla grejjor till bilen, och sen somnade alla, förutom pappa, på två sekunder...

Alla låg och sov på vägen hem. Vi kom hem klockan 9, och lämnade alla och dersa grejjer innan vi sedan åkte hem, där chrlie och jag somna...

Men det har väl varit skoj, kanske...





Ska ut med min haltade hund nu!

Sommarlov dag 6 ?

Denna dag vaknade jag klockan 11, väcktes av en ringande mobil. Där blev det uppstigning och frukost. Gjorde mannagrynsgröt till mig och kussen. Sen blev det en löprunda på minst 5 km, trevligt!
Stolt att jag pallrade mig ut.

Sen efter det vare rätt lugnt, lekte med datorn. Sen så kom kicki och erika och vi drog till donken. Klagade inte dock!
Sen fick jag skjuts till pappa & caramba =)

Här hare vart rätt chill, har chattat =) <3


Bättre väder idag dock...



Bara några få timmar kvar tills det bär av mot dream hack och jönköping. Klockan 03.00 =)
Ska hämta grabbarna klockan 6 ...

Trött ! :D

Amazing =)


Sommarlov dag 5 (söndag)

Sommaren är kort, det mesta regnar bort... Ja det sistnämnda verkar ju stämma. Fy fan vad det har regnat. Inte kul. Och eken folket verkar ha kul med sin lilla gytjebrottning.

Idag tvingades jag upp klockan 11. Segade lite.... Tills vi sen klockan 13 begav oss ut. Först till bea och sen till pizza hut på buffé. Gott vare men inte så nyttigt... Efter det så drog vi till bauhaus och köpte flyttkartonger innan vi for hem och packade.


Har även undet kvällen spelat fotboll i regnet samt spelat lite yatzy. Skojigt =)

Sommarlov dag 4


Denna dag tvingades jag stiga upp klockan 10 för att sedan göra mig i ordning för att åka till nyköping/flen, till mina kusiner. Det tog ett bra tag innan vi var klara, hunden hade fått rastats och vi hade hämtat upp kicki och co men sen var vi äntligen påväg.

Lurade daisy lite och sa att jag inte skulle komma, hon gick på det... =)
Men väl framme så fick man hälsa på andra och det dröjde ett tag innan cindy kom. Därefter blev det lite mat och sen fika. Det var rätt trevligt men i slutändan blev det lite tråk.

Lovade kusin fanny att komma ner nån gång på sommarlovet men vi får se hure blir. För inte så länge sen så åkte vi i alla fall hemmåt. Vi tog en tur förbi kicki för att hämta Viktors grejjer, så han kunde sova över här.

Nu e man ju då hemma, Viktor kollar vad jag skriver och så ska vi kolla på tv och ha lite mys. Ingen rolig är dock inne på msn =P

Ännu ett hurra till en bra, händelserik dag!



Grattis Cindy !! =)

Sommarlov dag 3

Älskar mitt sommarlov =)

Att få sova länge som imorse till klockan kvart i ett. Härligt värre.
Efter det så satt jag vid datorn, det ösregna utanför... Sen så gick jag ut med hunden och busade lite.

Mamma hämtade mig och vi åkte till högdalen och mötte lillebror och pappa. Gick till banken och efter det så blev det lite fika. Vi gick även till lindex och köpte ett par tights, där vi för övrigt mötte jessica s;s mamma och sen blev det hemgång.

Väl hemma sitter jag och datanördar. Sen blir jag halvt seg och smått surig. Men sen så kommer äntligen tess och fredrik över och så spelar vi kort.

Vi började med plump, fredrik vann... Sen så spelade vi tp, fredrik vann.... Sen så blev det barn geni, där fredrik påstod att han skulle vinna, men jag vann ... =)
Sen blev det neger och president och tess vann... =P
Vi spelade lite sjuan också...

Mitt upp i allt blev vi dock överraskade av en viss grej. Inte spec kul!
Men aa...




Sommarlov dag 2

Denna morgon vaknade jag tidigt som attan, befann mig i sorunda och hörde frukosten dukas upp. På med kläderna fort som fan för att inte bli mobbad av min alltid så snälla moster. Där åt vi allihop en trevlig frukost innan jag skulle frisera Erika. Lockar blev det i mängder...

Sen for vi till kyrkan för lite avslutning, kicki höll på å krocka och sen tillslut hittade vi en parkeringsplats. Nissarna pratade, barnen sjöng och sen vare slut.

Dags att fara till fagervik, fika och dela ut lite presenter, sen åkte vi äntligen hem för lite lunch klockan 12. Got gott gott, jag var riktigt hungrig. Mormor och ove kom och hälsa på. Ove fyllde år. Vi fikade, mycket gott. Sen så hade jag och viktor lite match, först kast med liten tennisboll sen kast med fotboll och sen kubb. Därefter tog vi paus, viktor spelade tv-spel och jag låg på tomten och solade.

Sen vart det full rulle igen när kicki skvätte vatten på mig. Därefter spelade vi tv spel och sen yatzy, jag vann!
Sen varvade det ner och vi kollade på film, riktigt rolig. Sen kom far och hämtade mig mitt upp i allt, men men...

Sen har vi vart och köpit pizza och nyligen kom vi hem, men grabbarna har redan dragit. Vart? Hm... hunden e också borta...


Glad sommar på er alla!!




Sorry tessan jag snodde denna, har trååk!

1. Hur gammal är du om fem år? 23 år
2. Vem var den sista du träffade? Hunden, som ligger i sängen och sover just nu.
3. Hur lång är du? 167
4. Vilken var den senaste film du sett? Chocolat, men den ville inte funka ordentligt...
5. Vem ringde du senast? Pappa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Haha de ni ...
7. Vad är dagens planer? Tare lugnt för att sedan dra till moster.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror helt på vem som är i andra änden.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? I söndags
11. Vilken ögonfärg har du? Grön/blå
12. När vaknade du idag? 12.30
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja faktiskt så kommer jag ihåg när jag och Johanna hittade en katt förut...
14. Vilken är din favoritplats? Inte här...
15. Vilken plats föredrar du minst? Vet itne riktigt...
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Ingen aning faktiskt, får se om 10 år
17. Vad skrämde dig som barn? Att vi skulle få inbrott på nätterna...
18. Vem fick dig att skratta senast? Kommer inte ihåg.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej det tror jag inte, så länge det är bra musik.
20. Har du stationär eller bärbar dator? Båda
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Olika
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Det beror på
26. Är du social? Kan vara, men har oftast rätt dålig fantasi
27. Vilken är din favoritglass? Vanilj
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Bli rätt gla
29. Tycker du om kinamat? Jorå, funkar
30. Tycker du om kaffe? Nej
31. Vad dricker du till frukost? Inget
32. Sover du på någon särskild sida? Tror inte det
33. Kan du spela poker? Aa lite...
34. Tycker du om att mysa? Kanske det
35. Är du en beroendemänniska? Av vadå? 
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner inte men vet att Henrik "Henke" Larsson har det.
37. Vill du ha barn? När jag blir äldre
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Båda
41. Vad spenderar du helst pengar på? Massa onödigt
42. Äger du dyra smycken? Brukar inte ha smycken
43. Har du någon gång testat narkotika? Nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Äcklig pannkaka
45. Vem är den roligaste människan du känner? Svårt att bestämma, de är roliga på olika sätt...
46. Välj ett ärr på din kropp? Framsida lår, moppe nyckel...
47. Vad har du för ringsignal? Hero heroine
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Har jag säkert
49. Flirtar du mycket? Nja, jag vet inte
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Badrumet
51. Kan du byta olja på bilen? Ja
52. Har du fått fortkörningsböter? Har inte körkort än
53. Vilken var den senaste bok du läste? Svindlande höjder, jag "läste"...
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Om jag e på ett underligt humör kanske...
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Nån med hyfsat musik...
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?  Ingen aning...
59. När var du i kyrkan senast? Konfirmation för inte allt för länge sen.
60. Vilka personer utmanar du? Alla som vill !

Sommarlov dag 1

Vaknade denna morgon klockan halv 1. Jäkla trött man var, ändå så gick jag och la mig klockan 23 igår. Men men... Sen så gick jag ut med hunden, ska ut med honom igen snart. Efter det så började jag med min lunch. Pannkakor, det två första stektes i margarin men sen vart jag tvungen att använda becel. 

När jag nu sitter här och ska äta så smakar skiten fisk, usch!
Inte precis vad jag hade tänkt mig, men men...

Idag så väntar då en liten resa till min moster. Pappa skjutsar mig när han slutat. Så imorron blire skolavslutning dära då, lovade erika att komma så... Sen får vi se hur länge jag blir kvar.




Inte gott med fiskpannkakor =(

Skolavslutning =) !!

Ja nu är det äntligen dags, eller snart, klockan 9.15 börjar hela grejjen sen är jag ledig =)

När klockan var 8.10 var jag redan klar att gå men det var inte riktigt dags då. Så nu hann jag blogga lite dåra innan jag ska sticka. Här är det en lugn morgon, hunden sover och får inte komma i närheten av mig på grund av att jag inte vill bli hårig, vilket jag förmodligen kommer bli i alla fall.

Nu smsar jessica och frågar vad jag ska ha på mig, och det kan jag svara på nu att jag har leggins, en tubtop och en kofta på det plus regnjacka. Usch vad jag kommer frysa men det här händer ju bara en gång om året...

Nej nu kommer jag inte på mer vettni!


Snart sommarlov =)

Snart lov!

Nu är det endast några ynka timmar kvar innan skolan är över. Och skönt är det. Kan inte vänta, så som jag har längtat efter detta lov.

Idag har det inte hänt så mycket, väcktes klockan 9 utav min nedrans mobil som stod på väckning. Som tur var så kunde jag då ringa frisören och avboka min tid. För några snubbar skulle komma och fixa med gasen.
Hur som helst så var jag nu klarvaken och gick och satte mig i vardagsrummet. Lekte lite med datorn och åt två ägg som frukost, jag som inte gillar ägg. Men i alla fall.


Tiden gick men inga gas gubbar kom. Jag satte mig och käkade skorpor, min lunch. Då ringer självklart pappa. Och strax efter det kommer gas snubbarna. "Vi är klara nu, ni kan använda spisen" Men jaha, vare inte mer än det? Och jag som hade oroat mig hela morgonen.
JAg kunde då i alla fall återgå till datorn, lugnt och fortsätta med vad jag än höll på med. Sen så har jag även spelat "Hero Heroine" ett antal gånger denna dag, har fastnat för den.


JAg knallade ut med hunden, mötte boxern. Usch! Men det gick bra i alla fall, sen så ungefär samtidigt som mig så kom pappa hem. Han snodde datorn så jag gick än en gång ut med min hund. När jag kommer tillbaka chockerar pappa mig med frågan om vi ska åka till gålö och bada hunden.


Självklart så far vi dit och hunden simmar som aldrig förr. Har nog aldrig sett en så glad Carumpa förut. Sen så tog vi oss hem igen och käkade middag. Nu sitter jag igen vid datorn och ska snart gå och lägga mig. Men först så måste jag släcka törsten. Fort som faan!


Hejdå =)

Ten inch hero ! =)



En trevlig film som jag såg för inte så länge sen =)

The movies i wanna see!

 
The proposal

 
Harry Potter and the half blood prince

 
The hangover


Vill se Transformers 2 också men trailern gick inte å visa :(

Caramba <3



Min älskade hund <3
Lite sommrig bild tyckte jag!

I miss you ! <3



Tog en tur förbi hennes grav igår och fixade till, satte dit en blomma.
Kommer aldrig att glömma dig, min bästa vän och farmor!
Rest in peace ! <3

Blev lite inspirerad av en annan, och trots mina tidigare försök till att teckna så vågade jag pröva ett annat motiv en sista gång...





Det är ju inte riktigt klart än som ni kanske ser men... Ska försöka klara ansiktena också =)
Men det kommer inte bli lätt!




Men aa.... Här är orginalet också!


Cannot wait =)




Är det ett liv som börjar existera?

Heltotroligt men jag tror äntligen att jag börjar få ett liv. På två dagar har jag gjort rätt mycket bortsätt ifrån att sitta och nörda vid msn. Helt otroligt!

.Som igår så jag först lämnade mina böcker 7.30 i skolan och sedan gick på fredriks (tessans killes) utspring och mottagning, jag menar det e imponerande!

Samt att jag idag åkte till farsta centrum med jessica och sedan efter det så åkte jag till min farmors grav och gjorde lite fint på eget bevåg. Nej men jag är i alla fall imponerad utav min prestation och hoppas att livet fortsätter såhär...


=)

These songs are good no matter what you say =)

 


Dålig uppdatering ännu en gång!

Jo det är ju såhär det blir med lite halv knasiga datorer och internet som kraschar all the time. Men här kommer ett litet inlägg om gårdagen på sätra ip. Vilket var en rätt trevlig dag om man bortser ifrån regnet!



Min klass var ju då funktionärer för nån aktivitet för handikappade igår på sätra ip. Dagen började med regn, regn och mera regn samt blåst vilket orsakade kalla fingrar och tår. Men jag och 11 till blev tilldelade att hålla koll på löpningen, och jag tog tid på folk som sprang, vilket gick rätt bra, tabba mig kanske 2 gånger. Men men...

Vid 11 tiden bjöds det på utsökta frallor och sen lite kött pch ris som mat, gott vare i alla fall och äntligen fick man komma in i värmen. När vi sedan sitter och äter så kommer en tjej från min gamla skola (Jea) fram till oss och rabblar upp massa info om oss (Mig och Jessica). Som tillexempel så berättade hon att jag hade haft sandre färgat hår förut men färgat det nu, och så gick hon iväg och kom tillbaka och berättade att min lille bror hette charlie och att han var 94a och vilken skola han gick i och så vidare. Så jäkla imponerande minne hon har, men ändå rätt läskigt haha...

Sen så vart det dags för arbete igen och vi delade ut lite västar till stafettlagen och så tog vi tid på dem. Och undan gick det!
Innan man visste ordet av så var man påväg hem, eller i alla fall emot tuben. Fast cissi och jag hade lite problem med att hitta den först. Vi mötte Jessica och co vid tuben och då hörde jag henne fråga "Vart kan man bada?" men det var visst fel. Men svarade på den frågan i alla fall, "I vattnet?" lite halvt fundersamt. Vi gick förbi och jag hörde nåt "Men jag trodde du visste allt om adam?" Och där gick jag som ett frågetecken? Vartfan kom den frågan ifrån?

Grubblandes så gick jag och cissi på tuben och åkte till slussen där jag tog min tunnelbana hem. Hem och direkt i säng och sov till klockan 19. Sen så vare en rätt lugn kväll i sig. Jag gick och la mig rätt tidigt. Japp....


Så så vare !!


Jimmy Jansson

 


=)


Tisdag!

Hejsan gott folk!
Denna dag började med simmning, därefter så blidde det år att sköta lite sysslor, lämna böcker och fylla i pappren men den så blidde det även nk prov som gick bra. Därefter blev det lite halvdana lektioner. Vi låste in datorerna i skåpen och gick föra att prata med bitr. rektor anna widing... Berättade om vårt projektarbete. Hon tyckte det var en jätte rolig idé, men så kom nå annan nisse... En annan bitr. rektor; " Nej! Ni får planera om." och så gick han. JÄVLA as!
Men i alla fall, vi ska inte planera om utan bara ta bort ett del project. Men sen så fick vi lite info om intro dagarna och därefter så fick vi gå...

... Jag var hemma vid tolv och skickade lite mail och fixade annat på datorn. Gjorde lite förslag till våra tryck och så vidare. Nu ere rätt chill...





Måndag ...

Hej hopp!
Idag hare vart både gott och ont. Men allt har sin lilla lösning så nu, än så länge så är allt bra =)
Fick skjuts imorse till högdalen, där jag tog mig en macka på pressbyrån. Smaskade i mig den på 5 min och sen kom jessi och bussen. Vi for till skolan där vi hade träning. Vi "tränade" och sen vart det lite chill i omklädningsrummet och sen Maaaaat !

Idag så serverade matsalen lite kyckling schnitzel och ris, göttigt. Därefter så väntade lite naturkunskap. Och det gick la fint. Snubben hittade dock inte rätt prov som jag skulle göra så jag ska göra det imorn kl 9.00. Men efter det så vart det lite Eva lektion... Jag blev aningen sur. Men sen slutade vi!

När vi väl slutat så köpte både cissi och jag varsin glass. Gött =)
Och sen så åkte vi till hökarängen där vi skilldes år och jag blev hämtad av pappa. Jag åkte hem och löste problem och sen vart jag så glad så glad. Hundarna, challe och pappa åkte och badade. Riktigt kul att se min lilla tjockis simma =)

Sen nu på kvällen så har jag bara pratat med cissi på skype och lite så... Så så ere!


Höhö, det blir nog bada av flera gånger =)


7 weeks - Inme




RSS 2.0