Tråk :D

dagens låt: Hold on - Lazee ft. neverstore
dagens frisyr: Uppsatt
dagens smink: Inget alls
dagens klädsel: Träningsbyxor och tjocktröja
dagens roliga händelse: åkte till rättvik
dagens planer: Rättvik och massa annat
dagens vill ha: Mycket
dagens saknad: Han <3
dagens drog: Rättvik
dagens tråkigaste: Åka hem
dagens finaste: Husen
dagens måste: Guitar hero
dagens dricka: Loka
dagens köp: Guitar hero
dagens mat: Inte mykt , frulle på fricks
dagens kärlek: Han och Rättvik
dagens mående: trött som attan
dagens skratt: Mamma är en ailien
dagens tanke: Flytta, nu!
dagens kommit på: Dalmål är roligt
dagens irritationsobjekt: Gubben i orsa
dagens smycke: inget
dagens just nu: vill tillbaka


Rättvik i mitt hjärta ...

Ja, det känns som en dröm men jag befann mig på fricks klockan 9 imorse och åt frukost. Kan man vara lyckligare, lite knasigt igentligen att åka från stockholm och till dalarna för att käka frulle. Men jag jobbade ju också.
Sen har jag vart i orsa också, sen nyss kom jag hem. Har även köpt guitar hero, fett med nice.

har inte mer på hjärtat, bilder kommer sen!
Hej
// Melak


Godmorgon i stugan

Dagen blir inte som planerat, pappa är väldans trött så det blir inge orsa idag utan imorrn. Skulle vilja åka idag men jag får acceptera beslutet. Han kan liksom inte köra omkring i den där bilden dygnet runt. I alla fall så ska han ringa sen, det kanske finns en chans att vi åker idag, en väldigt liten sån i så fall.
Kicki duschar förtillfället och erika vill att jag ska spela nåt hästspel med henne, men jag gör det senare.
Vet inte vad dagen har att bjuda på, en hämtning till kvällen kanske?
Måste fan till gymmet och träna, då vid ett friskare stadie.

Nu tänker jag inte skriva mer för tillfället, hejdå!
// Melak



Det ligger nåt i det ...

I stay
To watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
It gives me time to stay
To watch you fade away
I dream of you tonight
Tomorrow you'll be gone
I wish by God you'd stay


Bilder ...

      



   


God natt !
 

...


"han såg rätt in i hennes ögon men hon bara log och vände sig bort"

Hemma i sorunda ...

Hemma, mätt och en aning friskare. Snörvlar lite fortfarande men har nu mer ork, har vart i stan och i jessicas nya hus. Trevlans hare vart, va förbi i bandithagen och fikade men sen åkte vi tillbaka till min moster igen. Pappa kommer och hämtar mig imorron, sen ska vi till orsa. Vi ska snart till villes chefs hus och kolla på hans nyfödda dotter, eller vet inte om jag ska med men i alla fall så.
Lyssnar på håkan hellström och tare chill i nuläget. Ska väl dra nu men hare i alla fall. Slå iväg ett sms om det är någe, hejdå!
// Mickis

None

Ja du ...

Frågan återstår i mitt huvud, vad fan ska man göra? Är sjuk, kan inte komma hem för ingen kan komma och hämta mig, har egentligen ingen lust att åka hem för den delen heller och så orkar man inget. Vill inte följa med viktor till kevin om dagarna på grund av att jag är sjuk, det är ingen rolig online på msn och näe fy faaan.
Sitter här nu i soffan med en filt och datorn, men har inge att göra. Skulle ha åkt med pappa men det gick inte, men kanske ska med på måndag till orsa.

Fan vad seg man är och vart är sommarvädret? -har hört att det ska bli finare nästa vecka. Jag vill att allt ska bli lika roligt som i onsdags, bortsätt från illamåendet. Tror nog att alla hade kul, även viktor trotts att han inte fick åka allt han ville.


None

Holalalalalalalala ....

Jag skulle tydligen nämna andreas i min blogg men vette fan vad jag ska skriva, tänker inte skriva det om honom som han ville att jag skulle skriva. Kan meddela att han är lite surig, och så är han en data nörd. Vill någon chatta med honom så adda: [email protected]


Snälla barn tack ...

.detta är en morgon fylld med bråk och massa olika åsikter om saker och ting, i alla fall i det lilla röda huset i skogen i sorunda. Erika är sjuk och får joghurt med godis vilket inte viktor får, då blire bråk. Erika berättar till viktor vad hon ska ge sin mamma kicki i födelsedags present och viktor går och berättar det för kicki, nämen snälla vad tror ni effekten av det blir? Jo erika börjar skrika och grejer. Dock även fast jag älskar mina kusiner så blire lite för mykt baggateller som förvärras allt mer och mer. Jag blir väl kvar här tills imorn eftersom att ingen kan hämta mig ikväll, pappa ska till nora och mamma ska ut på stan. Lek i skogen eller bara chill? Ja nåt sånt ser min dag ut. Erika och kicki skriver i nuläget erikas och kickis önskelistor, snacka om att man kommer bli ruinerad.

Helgen blir nog inte som planerat, det blir att hänga med polare eller med mamma och challe helt enkelt eller så enkelt som att ligga ner och acceptera att man faktiskt är sjuk. Ser fram emot allt det roliga sen i sommar men kan det inte hända nåt nu?




// Mickis

Nu kan du få mig så lätt ...

Dom e uppe på taken
alla e högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Å ja våga aldrig hålla din hand
Vi är inte sånna som i slutet får varann..


None

..Å alla bara pratar"e de sant" och "ja har hört om dig"
Ja kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mej å skatorna
Alla dansar, å ja tänker
e du också själv?
Var e du ikväll..


 


Tankar och funderingar...

Nu sitter jag här framför datorn, helt tankespridd. Allt bara snurrar runt i huvudet, det är så mycket i mitt liv som är så knas just nu. Men allt är väl inte dåligt heller bara helt förändrat och annorlunda. Lyssnar i alla fall nu på håkan hellström samtidigt som nån sajjk snubbe skriver till mig. Men men sånt är livet...


None

"Vi är inte sånna som i slutet får varann"

Sista kvällen med gänget ...

Mätt eller proppmätt är nog ordet eller bara illamående, fast inte lika illa som igår efter sista kvällen med tha gang. Ja då vare riktigt illa. Har precis ätit mat med erika, hon är rigtigt imponerad av att jag kan laga mat. Tänk att kusinen mickis kan laga lite delikatess mat som köttbullar och mackisar, så det så. Nu kommer snart kicki och viktor hem eller rättare sagt dom kom nu!!
Suck haha nu är friden över. Läget just nu är såhär, jag är förkyld och snörvlar, erki har feber och ja dom andra äre väl lite små fel på dom också men det behöver vi inte ta nu.
Ska ringa papsen ikväll också, han hämtar mig förmodligen imorn nångång. Ska till älvdalen på lördag med pappa, har liksom ingen lust att vara hemma.
Här kommer en liten låt också med jonas brothers - sos.






Trävlig sommar på er!
// Mickisen


Förresten gott folk så äre fotboll ikväll, spanien vs. russia. Hejjar väl på spanien men det spelar ingen roll för mig vilka som vinner för tyskarna tarom i finalen så det så. Hhaha tyskarna från partille xD
Roligt vare simone.


Allting kommer lösas och bli bättre igen...

Jarå, nu sitter jag i soffan, erika sover mot min arm och jag kan förtillfället inte röra mig. Lyssnar på afasi och filthys låt jobb. Viktor springer omkring och gnäller. Han vill till kevin men jag orkar inte bege mig dit just nu. Ska väl vänta tills pappa kommer hem och så ska han få hämta mig. Är fett med seg idag har inte mykt med ork till någonting. Näe men nu tog låten slut så nu ska jag byta.




Favorit i repris, "I want you to know that I miss you, I miss you so..."

   



   

Sommar schema

  • Tjäna pengar
  • Semester med pappa och challe
  • Kickis kalas
  • En vecka på Fredriks landställe med folket
  • Leka med Erika och Vicke
  • Fiska
  • Classic car week
  • Dop på långbryggan

None













None







Jaop det var allt för mig hej hej !

Grönan med frädrik och co ...

Tjoba gott folk!
Har idag vart på grönalund med folket. Dagen började väl med blue water high sen så vare frulle och så tog man en liten dusch. Efter det så åkte vi (Kicki, Erika, Jag och Lovisa) och lämnade Virre hos kevin och dom. Efter det så skjutsade kicki mig till vh där jag tog tåget in till centralen. Jag fick sitta och vänta jätte länge innan tåget började rulla, men tillslut så gick det frammåt. Väl inne på centralen så tog batteriet slut på min telefön, men jag var redan förberädd på det och hade memorerat in mobil nummer och skit i huvudet samt att jag hade bestämt mötesplats med challe och chrille. Väl framme vid slussen så kliver jag upp i fel uppgång men eftersom att jag hittar så bra så kom jag snabbt till rätt uppgång. Där mötte jag folket och så fick jag låna chrilles telefon och ringa freddeleus. Han hade då åkt till sthlm station och fick då vända och åka till slussen. Efter det så köpte vi teliarefil och tankade på challe rays mobil. Och inte minst så mötte vi elin som stod och väntade på sin polare vid pressbyrån, det var länge sen liksom. Efter lite prat så kommer fredrik och vi säger hej hje till elin och knallar mot båten. Såklart missar vi båten och får vänta på nästa och så blev jag lite sjösjuk, det gick även väldans långsamt. Väl framme så äre inte mykt folk som ska köpa åkband och grejs så vi är redan efter 5 min inne på gröna lund.
Tanken som kommer upp då, vart är charlotte kevin ida erik och virre? -vi testar att ringa men vi får inget svar, så vi går mot kvasten (alla älskar kvasten) och nämen där står ju kevin och erik och charlotte så vi hurrar oss fram och innom loppet av 5 min så sitter vi på flygande mattan. Lite knasigt känndes det i magen med flygande mattan som första åket, i alla fall så efter det blev de kvasten 1gången för mig. Efter det så vare lite lunch om man nu kan kalla det de. Sen letade vi efter folket igen och hittade dem vid pop expressen. Där åkte vi en gång till teddy bears punkrocker. Sen så skulle vi möta charlotte och ida och virre på andra sidan vid te kopparna, och ska vi inte åka den frågar då fredrik. Jädrans snabb grej det där och yra klev vi alla av på väg mot stora bergochdalbanan. Challe ray bangade och stod stadigt på jorden medans vi andra tog oss en liten åktur, extreem nästa? Väl i kön till extreem så velar kevin så det blir bara jag fredde och erik som åker och senareså beger vi oss mot pop extressen igen, varför inte ett åk till? Å där ståre nån turk tjej som börjar kaxa med oss, fråga mig inte varför. Kevin gick liksom bara fram till erik och det hade inte spelat nån som helst roll ifall han gick dit eller inte det hade varit lika många platser upptagna.
Sen snurrade vi oss vidare till vilda musen jag och fredrik åkte med ida och viktor, sen efter det så åkte kevin extreem och jag och ida gick och kollade när erik och fredde åkte uppskjutet. Tog dock kort men de liggerpå freddes mobil. Dom överlevde i alla fall och vi gick mot charlotte och co. Men på vägen så vill jag och fredde spela på hjul och hojtar till och sen märker vi att ida e borta men man kan ju int lämna brickorna. Men så snabbt som vi var klara så letade vi rätt på henne och hittade henne orolig ståendes 100 meter bort, stackars liten. Sen efter det hade kevin fått extreem mani och ville inte sluta åka den och jag tror att vi begav oss till lustiga huset, kul var väl det. Efter det så kanske det blev popexpressen åter igen är inte riktigt säker men sen så blev det spökhuset i alla fall. In så gick jag fredde ida kevin och erik men kevin sprang ut så 4 pers återstod. Och i mitten av hela huset hör man ida säga "varför ska jag gå längst fram" hon går då och håller i eriks hand medans han puttar henne framför sig, modigt värre.
Väl ute möter vi kevin och han och erik drar till extreem och fredde och jag till vikinga gungan, sen springer alla mot popexpressen och efter det blev det mat.
Just ja näe nu har jag ljugit efter spökhuset så drar kevin till extreem (sant) men fredrik och jag och erik åker upp i frittfall.

Sen blire popexpressen och mat. Efter det så går fredde och jag och spelar på hjul och efter det så blire sista åket på popexpressen. Efter det så möter vi de vuxna vid stora scenen där nån skjutits ut ur kanonen och vi drar oss hemmåt medans kevin och co stannar och åker radiobilarna. I bilen håller alla på att spy och sen när vi lämnat alla så beger jag och mamma oss till sorunda igen. Men på vägen dit kör vi på en grävling, pang lät det. Men den sprang in i skogen och vi fortsatte. Vid infarten möter vi kicki som ska till kevin och dom och hämta viktor och vi åker vidare och kollar fotboll. Sen vare lite snack och grejs men nu så sitter jag här, freddish väntar på att detta ska bli klart.

-imorron vette fan vad jag ska göra, challe ska väl til matrix, kevin och dom ska lämna erik på tågstationen och kicki och erki ska till östermalm men jag vette faan vad jag ska göra. Är helt seg också så kanske bara ska sova.

men nu e jag klar så hej hej hare
//M


Hur kan man spy på extreem, tjejen brevid erik gjorde det.




 Två äldre personer skulle åka pop expressen men fick inte plats, trotts att en som jobbade där stod och hoppade på stången. "Tyvärr men ni är för tjocka för denhär"

Gröööööööööööööööööööönalund... nästan som grönlund

Idag ere en fin dag, vi ska till grönalund och leka. Har lyckats övertala lillebror till att åka med så ska in och möta honom i stan vid 1 tiden. Men innom kort när kicki är klar så ska jag slänga mig in i en dusch. Sen får man hurra sig lite.
Erki perki och lovisa ska stanna hemma med kicki och för att det inte ska bli high life på dom så gäller det att inte nämna grönan.
-mitt mål idag * få challe att åka frittfall



hare
// Mickan

Ännu en förkylning mitt i sommaren...

Här sitter jag i soffan och snörvlar samtidigt som jag laddar ner nåt jävla skit spel. Spelet har tagit ca 10 timmar att ladda ner :O liksom jaha?
Idag har jag och vickevicke cyklat till grödby och lirat fotboll, fett med nice. Sen var jag ida och charlotte i ösmo och shoppade lite mat. Sen åkte jag och ida till stallet, där hästen verkade lite harig på vägen in i stallet.Men det gick la fint ändå. Sen åkte vi hem, kom till grödby och cyklade hem och åt klockan 19.30. De va väl det.

Helgen kort sammanfattat har innehållt, taxiresor, stallbesök, midsommarafton i sorunda, massa små barn, mycket fotboll, massa dataspel, och ja massa annat.
Imorrn så ska jag viktor kevin erik ida stefan charlito och charlotte eventuellt in till stan på grönan och leka, men det har vi inte sett än. Men förhoppningsvis blire så. All lycka till min pappa också som skall sova i jordbro ikväll, hare så roligt lilla du.

Alla andra kan ju också få hare kul
hejdå
//Mickan

None

Fotboll fotboll fotboll

Japp, det var länge sen menanledningen till det var att jag med mina skuldkänslor lånade ut datorn till challe som for till grillby under midsommar, sen har inte jag hunnit få datorn förns nu. Jag och viktor ska snart bege oss till kevin och co för att spela lite fotboll. Men vi ska vänta ett litet tag först. Allt som händer idag är att eventuellt lira lite fotboll och sen ska jag till hästen, kanske tar med mig viktor eller erika dit för att slippa vara ensam, men vi får se hure blir. Nu ska jag dra och käka, berättar senare om mina upptåg under denna helg.
Hare
None

En vacker morgon i sorunda...

Godmorgon, vaknade nyss och gick upp och kollade på blue water high. Ska snart ut till kusinerna och lillebror som latjar utanför fönstret här där jag sitter. Idag ska jag träna och sen så ska jag hjälpa till och rensa ogräs och eventuellt åka till sopstationen och sen så senare ska jag till disa.
Men nu måste jag desvärre springa ut och leka lite med de små barnen, men ha en trevlig dag och glöm inte att läsa senare. Haregött hejdå!
// Mickan

None

Snart ere midsommar...

Nu befinner jag min i sorundas djupa skogar bland alla knott. Inte kul att sitta här och bli uppäten, men kicki och co är inte hemma än. Challe och jag kom precis från stallet och disa. En trevlig liten tur man har gjort idag. Ska dit imorron också och på fredag och lördag och söndag men nu ska jag dra hjeh je

Jag är fett dålig på att komma på rubriker till detta skit...

Nu sitter man åter här igen, kollar på tv och skriver massa skit. Kom nyligen hem från jessica, vi har vart och gymmat i två timmar och sen har vi hoppat lite och kört cirkelträning.
Nu ska jag reseplanera för min lilla tripp till stora vika och sen ska jag packa. Det blev sorunda trotts allt denna midsommarafton. Men chill är dock det, vet bara inte hur jag ska få ihop det att åka till disa på fredag men får väl lösa det. Ere nån förresten som ska se matchen ikväll? Jag antar att jag kommer göra det, hoppas vi åker till charlotte och co och kollar hemma hos dom i grödby, fett med nice.
Om ca två timmar så går min buss, så jag har tid på mig. Undrar förresten när mamma slutar idag. Men men hon dyker väl upp som gubben i lådan.

Skriver mer sen, hare bra hejdå!
// Micaela

None  None  None

Inte ett moln så långt ögat kan nå ... eller massor

Just nu kollar jag på sommarlovsmorgon, 5e väderstrecket, jätte bra. Näe men jag väntar på det sista programmet som jag kom ihåg vad det hette för cirkus fem sekunder sen. Men efter det måste jag hurra med cykeln för att möta jessi pessi vid gymmet. Efter det så måste jag dock reseplanera så jag kommer till stallet.
Men det behöver jag inte göra nu.
.jag var uppe fett länge igår så jag är helt död nu denna onsdagsmorgon. Jaaaaaaaaa nu är 5e vädersträcket slut :)

Aa jag ska väl se klart på skiten och sen så får jag skynda mig, och så måste jag ringa lillebror och gråga vart cykelnyckeln är. Men hare bra hejdå!
// M

None

Ja vad kan man säga ...

Här sitter jag i vardagsrummet med den nya laptopen och har precis fällt en tår till det sorgliga slutet på moulin rouge. Det är typ 5e gången jag ser den filmen men den är fortfarande lika bra, och jag antar att jessicaf tycker detsamma eftersom att hon satt och kolladep å den hon också.
Midsommarafton är fortfarande under korrigering, der lutar mest åt en midsommarafton i sorunda än uppe i värmland. Men jag får väl tids nog reda på vart jag ska vara förhoppningsvis.
Nåt blire antingen älg safari i värmland eller hjälpa till med disa och vara i sorunda.

Ska till disa imorrn å så blire gymmet också. Ska även åka till kicki på kvällen tror jag. Men det blir lite skojsigt. Har nu inte nå mer att skriva om men hare gött!

Hejdå
//Micaelak



Filmkväll =)

Ikväll kommer även filmen "Moulin Rouge", som jag då tänker se.

"För att göra en lång historia kort så finner Christian en kurtisan vid namn Satine(Nicole Kidman) och dem både blir förälskade för första gången i deras liv. Det ända som håller dessa två kära individer åtskilda är den onda, svartsjuka hertigen(Richard Roxburgh) och i resten av filmen får man se Christian och Satine kämpa för kärleken, oavsett om det är orsaken till att deras sista andetag kvävs." (Recension av Cassandra, bellmanc.blogg.se)

moulin_rouge_240.jpg

Sommar, sommar och sol! och regn...

Nu sitter man här igen, chillerill. Har inte gjort så mycket idag, har kollat på sommarlovsmorgon och lite grejs. Har även vart i strängnäs med pappa och lekt med hans dator lite. Har egentligen inte så jävla mycket att skriva, kanske kommer på något tills senare.
Får väl snart även besked om hur det blir på midsommarafton. Jag håller tummarna för värmland. Men nu ska jag bege mig, hare gött!

//Mickan


Why can't we just rewind?

None

Sorry Cassen men jag måste bara ha denna låt på min blogg :D


 

 

   

Jääääävla tå helvete ...

Kom precis hem efter att ha spelat lite fotboll och basket med challe. Vi tvingades dock att avbryta vår fotbollsmatch på grund av att jag höll på att sparka av mig min ena stortå. Inte mys, det blöder lite men det får man ta ='( =D
Men nu sitter man här och lyssnar på musik och ja bara tare lugnt. Är väldans trött dock, så ska väl snart bege mig mot sängen, men inte riktigt än.

 

Nu äre såhär allt handlar om midsommarafton. Jag vet inte 100%igt vad jag ska göra, blire fint väder så ska jag till värmland och iannat fall så blire gamla hederliga sorunda. Men så även om det blir i sorunda så kan jag åka och hjälpa till med disa men blire värmland så går inte det. Mamma och challe vet inte alls vad dom ska göra, dom pratade nåt om att åka till åland för fem sekunder sen men men, och pappa ska jobba som vanligt.
Se vad krångligt allt kan bli bara för nån dum tradition där man hoppar runt en pinne med lite gräs och dylikt på.
På gamla goa tiden minns jag att hela familjen brukade ta husbilen till yxland och vara där men ikke det nu och inte heller rättvik. Fast i rättvik ere rikligt med gamla traditioner, den där jävla stången, all mat, massa dans och alla har fan folkdräkt på sig. Men får väl reda på hur min midsommar blir imorron. Om inte annat så kan man ju bara sova bort hela den dagen, eller?

Aa så kan det va, men hare bra iaf!
Hejdå

// Mickan


Måndag morgon och klockan är kvart över sju :O

Nu sitter jag här igen, utan nå vettigt att göra. Lyssnar lite på musik samtidigt som posten anlände. Ska kolla vare är för skit sen. Men allt jag har gjort idag är väl att gå upp och kolla på sommarlovsmorgon och sen va jag ute och sprang med lillebror. Nu sitter jag här helt rastlös och försöker komma på något att göra.
Idag ere även sista dagen på eken men jag ska dock inte dit.

Vad händer ikväll kan man undra eller resten av dagen? Jo jag ska eventuellt till gymmet och sen ska challe få revanch på basketen igårkväll. Och så kanske man ska spela lite fotboll :D
Ungefär så sere ut hittills.







Detta händer i veckan
  • Måndag; chill
  • Tisdag; åka till kicki?
  • Onsdag; åka till kicki?
  • Torsdag; Värmland?
  • Fredag; Värmland?
  • Lördag; Värmland?
  • Söndag; Värmland?

     

Eken sista dagen för Bk salem

Idag vare fullt upp på ängen och mörbulltad som man var så klev man ut på plan. Först mötte vi umeå, inte var dom speciellt bra och jag kan inte påstå att vi gav speciellt med motstånd men ändå vann vi. Sen återsod vallentuna, alla i laget var halvt borta och det ledde till en förlust men inga sura miner inte. Vi tackade även carro för hennes tränar insats och fick besked om att en ny tränare skulle anlända till hösten.

Nu sitter jag här och funtar på om jag ska åka till min moster p tisda och vafan jag ska göra imorn. ska kanske gymma eller nåt, har j liksom köpt gymkort och så måste jag köpa nytt sl kort. Sen måste jag hålla koll på vad det ska bli för väder på midsommarafton, det får fan inte regna, då blire inge värmland.
Har inte mykt mer på hjärtat denna dag, ut i solen och lek alla barn så hörs vi senare!

// Mickaelak
 
Är det Simone på bilden ? :O


Eken cup dag ett...

Hej, här sitter jag, lite butter dock men vafan så ere ibland.
Har vart ute på fältet hela dagen och två förluster blev det. Anledningen till surigheterna är valet av positioner som tränarna gör på match, jag är den enda vänsterhänta i hela laget och tvingas spela på helt felposition. Näe man liksom har många andra som man kan placera där, vaför just jag? Jag har aldrig spelat vänsterkant i hela mitt liv, varför? Jo jag får ingen bra vinkel där. Men jag har dock inte heller spelat mitt men där kan man i alla fall skjuta. Om jag ska spela vänster kant så kan jag lika gärna ställa in skorna på plan, det är samma prestation jag kan ge från den kanten.
Men men nog klagat. Jag tror att jag har blivit godkännd som medryttare på disa i alla fall, kul är dock det. Måste även köpa nytt busskort. Sen har jag hört att jag förmodligen ska till nynäs imorn på kalajs hos mormor, om jag hinner.
Men nu ska jag inte skriva så mycket mer hare (=


Hejs!
Vi kanske syns på fältet.
//Mickan


Kvällen är nästan förbi..

Halloj, här sitter jag igen!
Finular med lite småsaker och annat grejjs.
Är för övrigt as trött och kan inte stava heller för den delen. Nu ere iaf sommarlov så jag kan sova hur länge jag vill imorgon, tur det. Ser fram emot morgondagen ller iaf kvällen då jag ska träffa sara och disa. Sen så kanske jag kan följa med jessicaf och kolla på kläder på dagen fast jag inte känner för det, men i alla fall så händer det väl alltid något.

Nu rinner vettet ur mig och jag beger mig härmed till kojjs innan jag får för mig massa andra underligheter.
Vill dock beklaga sorgen simone känner efter att ha blivit dissad av lille fredrik, suck.

Haha m,en hare la bra så hörs vi!
Kanske!
Hejdå
Mvh // Mixen

Ett inlägg som många väntat på

Nämen hej!


Har haft ganska mycket att göra och mycket ledigt men hade ändå inte tid att blogga eller kunde inte blogga. Men nu ska jag skärpa mig. Tänkte berätta lite om vad som har hänt under den senaste tiden i mitt liv.

Låt oss börja med onsdag förra veckan,
då klev jag upp och skyndade mig till skolan och gjorde ett förbaskat so prov. Men det gick ju bra iaf. Sen gick jag till nåt fält där 1or, 2or och 3or lekte (id klasserna). Jag kollade lite på det eftersom att jag inte kunde delta, sen ville jag inte heller vara med. Aktiviteterna var väl softball (nån konstig variant) och såpafotboll. Sen slutade vi ganska tidigt och jag åkte hem och packade väskan. Sen väntade jag tills pappa kom hem och så åkte vi till hans polare och fikade och sen for jag till min moster.

None


På torsdagen så var jag och kusin erika hemma själva och vi ritade lite och gick ut på en promenad, sen så åkte vi till stallet och hade lite tipspromenad. Efter det så åkte vi och bytte om till andra kläder och så åkte vi till viktor pomfritts skola. Där vare lite fiskdamm och grejs och även dom kuliga föredetta grannarna charlotte, stefan och kevin och ida och även deras kompis erik. Jag ida och erika latjade lite med en fotboll medans de andra lirade lite bandy. sen åkte vi hem efter det så cyklade jag och viktor över till kevin och lirade fotboll. sen åkte vi hem och sov.

 


Fredagen va chill vi tog det lugnt och grejjer, vi åkte och badade och lekte på tomten. Sen blev det kväll och så sovde jag och viktor i tält medans ville och erika hade ockupperat husvagnen.

None


Lördagen, då vare fotbollsmatch på g. Jag kicki ville och viktor åkte till skogås och kollade match, sen kom mamma challe och richard. Efter det for vi hem med en förlust i bagaget men inga sura miner för det. Vi hann inte ens vara hemma i 5 sekunder, för iktor och jag drog till kevin och lirade fotboll. Sen så åkte vi hem för att äta och därefter cyklade jag kicki ville och viktor tillbaka till kevin och lirade lite fotboll. Vi planerade midsommar och grejjer och efter det så åkte vi hem och jag och viktor sov i husvagnen.

 


På söndagen så vare hellugnt både erika och viktor var bortaså jag hjälpte till lite i landet, rensade ogräs. Sen nån gång senare på dagen så kom mormor och ove med erika och så fikade vi lite. Sen så kom även virre hem eller kicki och jag åkte och hämtade honom. Sen kollade vi lite tv och sen gick alla och lade sig.



Igår, måndag så tog jag en tripp till haninge centrum och shoppade kläder, efter det så åkte jag tillbaka hem till min moster och degade framför tvn. Eftersom att ingen kom hem någon gång så fick jag nog och ringde, men sen tillslut kom dom hem och även mamma kom dit för att hämta mig och sen kom pappa. Vi åkte och hämtade bilen och sen bar det av hemmåt. Klockan 23 så sov alla i huset.



Idag vare skolavslutning och efter det så åkte jag till mammas jobb ett tag oh nu e jag hemma och ska snart till ågesta friluftsgård och leka med mina gammla klasskompisar. Får väl se hur länge det varar, sen ere ju fotboll också.





Resten av veckans shema ser ut såhär:

  • Onsdag, njuta av lovet, vill nån göra nåt så ring!
  • Torsdag, åka till stora vika
  • Fredag, EKEN CUP
  • Lördag, EKEN CUP
  • Söndag, EKEN CUP

 


Hihi :D

Hidden for someone to find,
Hidden so well with a smile,
My emptiness, and feeling alone

How did you manage to see through my soul?
And still love the strength sides of me,
So carefully, in all my weakness

Now, you leave me Breathless, with your eyes so reckless,
'Cause I never knew that a love could be as beautiful as this,
I am so defenceless; oh you leave me Breathless,
'Cause you understand everything I am
You leave me Breathless.

I've never been here before,
Into a world i adore,
Honestly, it's your kiss

Seems like we've been here forever like this,
Lost in a moment of time,
Just you and I, I'm falling helplessly

Now, you leave me Breathless, with your eyes so reckless,
'Cause I never knew that a love could be as beautiful as this,
I am so defenceless; oh you leave me Breathless,
'Cause you understand everything I am
You leave me Breathless

Breathless...

Oooh, you leave me Breathless
Your eyes are reckless,
Oooooh...

Now, you leave me Breathless, with your eyes so reckless,
'Cause I never knew that a love could be as beautiful as this,
I am so defenceless; oh you leave me Breathless,
'Cause you understand everything I am
You leave me Breathless

Spel prov detta :D


hahah feting nice spel :D
Testa det om du vill :)

http://www.break.com/games/maze15.html

RSS 2.0