Looooov!

Hej, jag måste bara säga att jag är i sorunda (i skugen). Kommer va här typ en dag till och partajja, så skriver eventuellt mer imorron kväll. Var tvungen att lämna stan lite, så trååååk där. Men aa ... nu ska jag äta lunch och kolla vad erajka gör, så hare =)

image180


Pictures that u never seen

image231
Tessans bok xD

image232
Skugga =)

image233
Blåmärken :D

image234
Tåget =O

image235
Fusk!!!

image236

image237
Cissi på en öde ö =)  (jessicaf flyger fallskärm :D

image238

image239
Cissi indian xD

image240
Jessifs nya place :D

image241
Banan =)

Gomorron sverige :O ^^ eller nå annat :P

Klockan sju vaknade jag ^^ haha av att jag var törstig och pissnödig samt att det var så jävla varmt i mitt rum. Lyckat jag säger bara lyckat ^^
Och så kunde man inte heller somna om. Nu ere bara en evig väntan på att få komma ut, har inte vart ute på hela helgen =O

Nu såg jag att det snöade här också så ta fram pulkorna gottfolk för snart kan man nog åka. Bajs för snö liksom, nu skare vara vår. Tänk att man badade för första gången förra året vid den här tiden. Näe men jag vill ha sommar sommar och sol nu.

Idag ska jag hänga med Elin :D Vi ska till stan och luffa lite =) Ja men jag måste ändå vänta till ett för då skulle jag va hos henne och jag vette fan om hon har vaknat ^^
Men så jag hoppas att dagen blir kul och förmodligen så har jag en laptop på kvällen =D om inte annat så har jag en imorron. Just ja jessi du får ringa mig när vi ska träna!! (Det är ett måste)...

Inte för att hon läser detta klockan jag vette fan på morronen. Hon ligger nog å sover, sicken bajskorv. Och alla andra som jag känner som har tråk de kan också ringa för jag har absolutly nada att göra denna vecka. Så det e bara att ringa =)

image149

Slutet gott allting gott..

Jag har väldans tråk, har även fixat lite med designen på bloggen men men ... Usch vad ska det bli av med detta lov? Ingen e typ hemma. Tessan e på landet och svensson. Jessica f har typ fullt upp och dissar mig all the time. Näe men ja det är väl dags att jag börjar anväda min fantasi.
Har haft billy talents låt try honesty på hjärnan hela dagen så blev tvungen att lyssna på den nu. Bra låt.
Näe men bajs på allting egentligen skulle jag vart på släkt middag idag men på grund av att mamma är sjuk så vare ajöss med det.

För hoppnings vis så kanske vi tar en tripp till bettna någon dag denna vecka och hälsar på kussarna. Kollade även på ena kussens blogg för inte så länge sedan. Skoj.

Apapapapapapapapapapapapapapapap



Näe men nu ska jag väl bege mig nånstans. Typ till mitt rum och bara dö ... Nä men spela gura. 

Hare 
Mvh Mickaelak
  



image191

Helgen =O

Då är snart helgen slut och inte har man gjort nå vettigt. De började med nåt som kallas innebandy. Lillebror spelade påsk cuppen i tullinge och det gick ju inte alltför bra. Efter det så vare middag hos mormor i nynäs. Kul?nja. ja och så blev det då lördag och mamma var sjuk, hon hade feber och vägrade då under dessa omständigheter åka ut å hitta på nå kul. Så jag började möblera om i mitt rum, charlie hjälpte till på ett hörn. Så nu täcker min tvbokhylla halva dörren så ja. Men när man väl är inne i rummet så ere mys. På kvällen kollade jag tv de va nån film med sandra bullock, lite läskig =O men haha den var bueno.
Ja sen idag har jag inte gjort mycket samt att jag har vetskapen om att det kommer fortsätta i den banan. Men vad kan jag göra åt det? Jo massa men jag pallar inte. =)
Ja jag återkommer väl eventuellt imorron och om det är nån som vill mig något så call me. Annars så ja, HEJDÅ!
image154


Goddag =)

Tjabba :)
Idag har jag vart på innebandy cup =)
Haha mycket roligt men det gick dessvärre inge bra :P men men iblan blire så.
Ja sen har jag ju då sett fredrik *suck*, men även träffat tessan och hennes kille fredrik ^^
Jorå men denna dag har väl vart helt okej . Nu snart ska vi åka till min mormor (jag, mamma & chall). Skojjigt =)
Mer kommer jag inte på :P haha men hare så kanske vi syns eller hörs eller nåt

hej !!!

Min dator har krashat (hur de nu stavas) så kommer inte uppdatera förns jag får ny dator hej hopp
image169

Enjoy the silence - Depeche mode

Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world
Painful to me
Pierce right through me
Cant you understand
Oh my little girl

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm

Vows are spoken
To be broken
Feelings are intense
Words are trivial
Pleasures remain
So does the pain
Words are meaningless
And forgettable

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms
Words are very unnecessary
They can only do harm

Tjaba!

Hej, har lite tråk atm. Jag vet inte alls vad jag ska göra. Sitter och chattar lite med tessan. E fett seg. Jag längtar till imorron då jag får spela handboll =)
Asså det är underligt hur denna underbara sport kan bli en drog. Men det är väl så också när man är kring annat roligt folk som också uppskattar sporten. Sen så ska jag ju till kolgrillen med folket, också kul =)
Jag vill ha sommar och sol och Eken Cup. Åker förbi gubbängs fältet nästan varje dag, det får en att längta så mycket. Eken är sån härlig känsla, bara strosa omkring, kolla matcher, spela matcher, träffa folk man känner, äta baguetter och hålla på å dö av värmen =)
Näe det går fan inte att beskriva känslan, man måste uppleva det själv. Men i år spelar jag ju med ett nytt lag, men jag kommer väl ändå hänga med jessi och så får vi se om fikus cissi är där =D
Men aa ... det krävs tålamod.
image230

Helvetets Torsdag

Var ligger landet där man böjer bananerna?
Ere samma land, där dom bor indianerna?
Eller där Tarzan svingar i lianerna?
Var ligger landet där man böjer bananerna? ...

Så började min morgon då. Ja ungefär itakt med denna låt. Jag vaknade och började packa väskan för träningen. Sen gick jag omkring och segade, klädde på mig och gjorde frukost. Efter det slog jag mig ned i fotöljen och började äta och kolla lite tv. Vilken tajming liksom, latjolajban började precis då. Länge sen sist eller typ igår ^^  och eftersom att jag är delvis barnslig och inte hade någe annat att kolla på så ja vad fanns det då för anledning att byta kanal? =)
Ja och så sjöng dom "var ligger landet där man böjer bananerna" fett skön låt ^^
När det var slut hade jag en 15 min på mig innan jag skulle dra. Så jag gjorde inte så mykt. Sen när jag skulle dra så hittade jag inte nycklarna, jag hade även glömt vissa saker som skulle packas ner samt mina so papper!
Klockan var cirkus 19 över när jag klev ut genom ytter dörren för att möta världen. Jag skulle då vara hos jessicaf 20 över party. Jag gick fort skulle jag vilja säga men då skulle jag ljuga. Jag lunkade på lite i min egen takt, typiskt mig att inte kunna stressa. Sen var jag då vid jessie och ni kan då säkert lista ut vem som kom först. Inte jag om ni trodde det, näe men så vare inte idag. På vägen till bussen snackade vi lite om so:n tror jag faktiskt. Samma sak gällde på bussen. Väl framme så gick vi mot hallen och pratade so. Vi skulle ju ha so prov =)
Jessica konstaterade att putte kom själv och sen pratade vi om so. Sen var vi i hallen och såg cissi springa omkring som en dåre, eller egentligen så kutade hon till toan, man kan ju tolka det som man vill men hon fyllde iaf vatten flaskan. Väl inne i själva hallen så såg vi robin och typ viktor sova på läktarn. Trötta pöjkar. Sen vare lite drop in och tillslut kom både oskar och annika. Cissi och jag drog fram mattvagnen och så gick jessica med häckarna. Det bådade inte gott trodde vi. Sen kom annika med rockringar, och sa åt oss att snurra dem och hoppa över dom. Efter det skulle vi krypa igenom dom. Sajk det dära. Efter det så hoppade folk över häckarna (inte jag), jag ställde mig lite vid sidan och hoppade. Jag kände att jag fick ont i iliopsoas (höftmuskeln) och det var inte mys. sen vare nå tävling man skulle göra "sälen" under en häck och hoppa i sidled, runda en kon och sen spurta i mål. Jessica vann dock över mig, men jag gav inte 100% =) haha 
Efter det så vare dags för handboll. Vi ställde oss och passade på massa olika sätt och sen ställde vi upp oss och värmde upp målvakten. Efter det så vare lite skott träning, hopp, vik och underarms skott. Sen blev det en till tävling, och efter det så vare lite fys. Samir tog sönder en bandyklubba och pratade skånska. Alla satt och små garvade och sen vare strech, sen vare roliga slut. Vi skulle till omklädningsrummet och jag berättade för cissi vad filmen "Hide and Seek" handlade om. Ja efter det så vare väl lunch, det slutade med att de blev fil och flingor. Sen hurrade vi oss upp till lektionen. Det var svenska/engelska, vilket påminner mig om att jag har läxa. Och jag har glömt papprena!!!! Bajs också. 
Men men vad kan man göra? Men i alla fall sen så vare matematik med Nisse. Det var som det bruka, roligt =) 
Sen det man fruktade so prov!!! Jag satt och skrev och grejjer och så börjar min telefon ringa (dock på ljudlös men eftersom att det låg annat i fickan så lät det) och jag bönade och bad om att vår halvdöva lärare inte skulle höra det. Vilket hon inte gjorde. Det var tess som ringde och hade läraren märkt det så hade hon rivit mitt prov. Så tur för dig tess !!!!! =) 
Ja sen gick jag å jess till centrum och tog tuben. I gubbängen bytte vi till buss, skulle jag vilja säga ja men så vare inte, vi gick hem. Och jag kom väl hem för inte så länge sedan.

Nu så sitter jag vid datorn och ska snart börja chatta med madde som tålmodigt väntar på att jag ska bli klar med detta ^^ 
Aa men det jag ska göra idag är väl antingen gå ut och gå eller gå å simma. Aa typ det å så ere private practice ikväll också ska kolla det. 

Men so long suckers ! Cissi är en FIKUS =)
 

image229
 

Till salu!

image228

Hej, har en bror till salu!
En livs levande fjortiz på snart 14 bast.
Säljes till högst bjudande!
Väldigt bra som slagpåse bland annat, halvdan på innebandy. Ett plus i kanten är att han kan laga mat.

Jarå hör av er! =)

Pa =S Playahead

Ere bara jag som tycker pa är sajjk nu för tiden? Ante mig att jessica s håller med eftersom att hon tatt bort sin!
Nu hare ju helt ändrat konstruktion, lite lajbans skulle man kunna tycka men näe det e fan irriterande!

Godkväll damer och herrar!

Gomorron och välkomna till kvällsnytt! ^^ näe men nästan :P Min dag so far;

Vaknade, hade sooooooooooov morgon =) <3
Sen ja så gick jag väl upp åt frukost sen vandrade jag till jessi och var där 20 över :O klå det om du kan =P (det kan du inte) =)
Sen gick vi till bussen och där mötte vi erika nehlin. Ja sen blevde det proppfullt på bussen, riktigt jobbigt må jag lova. Sen helt plötsligt vade vi i skolan. Vi hade nå tema skit dag om mod. Så satt vi i aulan och lyssnade på nån justitiekansler (kassler) som tjänade 83 000 i månaden. Efter det vare nå sketch å sen pratade nån polis och sen nån dommare?! Näe kan det bli tråkigare? Precis innan man hade somnat så skulle vi till klassrummet och sen blev det lite tjaffs där så vi bytte klassrum och sen läste nisse en text högt om mod. Värsta inlevelsen ^^ Sen skulle vi svara på frågor, jag var med sebbe, minna och erik. Vi vart klara först och sen sat jag och kollade vad jess å ciss hitta på i deras grupper. De såg måttligt roade ut ^^
Sen vare lunch, skarrigt asså. Aboo. ^^
Näe men sen skulle vi till aulan och lyssna på sveriges yngsta ledarmot. Han hade iaf lite humor. Och det verkade som att alla skulle prata om träd denna dag =O
Sen gick vi hemmåt eller till centrum sen sa cissi hejdå och så bara drog hon =O DISSARE!! =)
Å så tog jag å jessi tuben och sen gick vi hela vägen ända hem ^^
Ja vafan hände mer? jo vi typ eller jag iaf chilla i si sådär 20 min, slängde i mig mat och sprang till buss fan. Sen åkte jag tåg. Det var så fullt att jag knappt höll på att komma med, inte bra. Sen sprang jag till buss nr2. Sen gick jag halvfort till hallen. sen vare nå möte. Och efter det blev det träning. Sen i bilen på väg hem somnade jag, fett trött mannen! Därefter handlade jag och mamma på ica, MORÖTTER <3
Jaag äter typ bara morötter nu mera sajk. Sen blev jag hemskjutsad, har kollat lite bdb och pa och ja nyss kom mamma å challe hem, pappa har gömt sig =O
Ska äta sen ska jag plugga so och kolla house. Glöm inte det cissi!
Imorrn ere så att jag å robin och sebbe ska hålla idrotts lektion, vi ska spela lacrosse. Sen äre även så att jag längtar till fredag =) och sen nästa gång jag får se mr X =) =)=)=)=)=)


Aa så ere men tjarå!

Näe nu jävlar :D

Tja fan :D

Har inte skrivit på länge så tänkte skriva lite =)
Det jag funta på å skriva om var väl då min helg + fredag och idag då ^^

Fredag
Jarå denna dag var toppen, vaknade med solen i ögonen. Klädde på mig och kände mig väldans glad. Jag åt lite och vandrade till jessif. Vi åkte bussen och kom till hallen. Visst vi missade en sovmorgon men det var skoj ändå. Vi skulle coacha småttingar i handboll. Det var nämligen en liten handbolls turnering i farsta hallen. Vi gjorde i ordning och sånt och delades in i grupper. Jag och Jossan var Zebror, det var djurgrupper eftersom att barnen lättare håller reda på det. Jessica var en björn tror jag ^^ ?! och cissi var en puma =P 
Vid 9 kom de små liven. I min grupp vare Alice(hade stukat foten), Jaquline(bollrädd), Elias(kunde gå ner i splitt), Theodor(hade långt hår) och Fabian(ego). Härliga ungar det dära. =) 
 De två första matcherna stod Jaquline mitt på plan och ville inte vara med. Jag kände att hon skulle bli mitt projekt.  Vid 11-12 tiden blev det paus och efter att Jaquline hade ätit satte vi oss och passade lite. Och jag visade henne hur man skulle ta emot bollen och så, vi klarade hela 30 passar utan att tappa bollen och jag såg hur hon började le. Sån jävla fantastisk känsla. Redan nästa match så ville hon inte ens sitta på bänken och jobbade bra i försvar. Matchen därefter så var hon till och mad och passade, hade det varit en till match så hade hon fan gjort mål =)
Glada så gick både jag och jessi därifrån. Solen sken och man vart extra glad, jag åkte hem och skulle sen på träning. Fick skjuts av mamma, kom lite sent. Och det var så jävla nice att träna =)
Efter det kom jag hem och chilla, kollade lite tv sen gick jag och lade mig.

Lördag
Vaknade 8 och låg sedan och drog mig till 9. Därefter gick jag upp och åt. Sen åkte mor och jag och pappa till challes match på min hemma arena Farsta hallen. Asså vilka lysande killar hais är, de vann mot farsta ibk med 8 - 1. Och farsta ställde även upp med sitt elitlag, bra jobb killar! =)
Efter det åkte vi till centrum och challe och jag kollade skor, efter det kollade vi lite kläder också. Sen dumpade mamma och jag challe och drog till Sl - hallen. Salem och spåret spelade. Salem förlorade =/
Men sen efter det åkte vi till högdalen och gick in på lindex och shoppa lite. Sen bar det av hemmåt. Kollade lite film. Efter det åkte mor och jag och handlade på BEA. Sen på kvällen vare chill med melodifestivalen och mamma färgade mitt hår. Sen när pappa kommit hem så gick jag och lade mig, hade match dagen efter. Förresten så sov challe ray borta =)

Söndag
Matchi matchi match =)
Fint väder vare eller näe det vare inte, det regnade. Jag vaknade och tog på mig match stället. Sen åt jag en riktig portion med havregryns gröt, jummy =)
Sen vare helt plötsligt dags att åka. Väl framme så gick jag med luvan på haha palla inte bli blöt ^^. Sen mötte vi Jenny och Cassen på läktarn. Dom satt och kollade på 93orna som mötte bolton. Efter det så kom p92 som skulle spela. Jämn match det där. Sen så ja vare samling. Vi taggade =)
Sen vare ut på plan och möta årsta aik. Vi spelade jävlans bra in the början. Sen tabbade vi oss i försvar lite. Men inte deppade vi för det. Jag spelade kant, hade hellre spelat 9a men men. Drog iväg ett skott åt helvete. (Jag har märkt att mina skott har blivit väldans mykt bättre efter att lyfta skrot). Det slutade 10-17 till oss men men. Jag anser att vi hade kunnat vinna om vi smällde på mer i försvar och grejjer men vi var nöjda, det var trotts allt serie ledarna. Efter matchen vare dock många som var lite besvikna eftersom att de fått lite speltid. =/ inte skoj det där.
Efter oss spelade då Herrar b. Venne hur det gick i deras match, drog hem direkt. Sen gick pappa och jag ut på en promenix i 1 och en halv timme. Sen va klockan mucho. Hjälpte challe lite med läxan och grejjer. Sen skulle jag sova. Hade precis somnat och så väcker fanskapen mig, challe skulle in på min dator sida och jag sov fan. Och hur fan ska man kunna veta sitt lösen när man sover. Och så påstod fanskapet att jag skulle gå upp och logga in. Usch nej vilket liv det blev. Sen somnade jag om.

Idag Måndag
Vaknade tidigt och det regnade ute. Gjorde allt man ska och gick till jessif. Åkte buss och gick till hallen. Sprang broarna för lite omväxlings skull. E faktiskt stolt, med min kondition så. Har ju inte löpt på mer än ett år. Sen vare styrka i en timme. Efter det vare lunch. Nåt som liknade kebab och sen nå bröd. Inte vare gott, jag tog massa grönsaker och lade i brödet, mums =)
Sen hämtade vi datorn och fixade med cissis och min power point. Sen vare lpl. Jessi och folket redovisade ^^
Efter det vare bild, vi skulle rita streck gubbar? Sajk, men sen så ritade vi av läraren. Efter det vare so. Fattade 0.0. Men men så skare väl va ?! Sen skulle cissi prata med christina å grejjer och sen drog vi därifrån 16.40. Vi gick till tuben och sen väl i hökarängen så stormar två säkerhets vakter in i första vakten, och så hör vi när dom pratar med tubchauffören att det var nån livsfarlig gubbe de letade efter. Men de hittade honom inte. Sen gick jag till min buss och tänkte inte mer på det. När jag gick genom h-dalens industriomr. så pratade jag med jessif. Sen väl hemma åt jag. Sen vare promenad på g. Va ute och vandra i 1 och en halv timme. Sen vare datorn hemma. Har kollat lite pa, bdb och msn. Ja nu ska jag väl taga mig en dusch.

Hare bra guys, om inte så ja... Vette fan. Imorn ere iaf tema dag med temat "Mod" och jag har inte läst texten ^^
Hoppas jag överlever =P Men aa hejdå!

Skönare än skönast =D

image227

Jag i ett nötskal =)

image226

You are my only one

Jag har lite kvälls tråkigt

Någon som kollade melodifestivalen? Usch varför skulle sibel gå vidare av alla människor? Hon på intervjun, sajk. Hennes svar på allt var, jag är så glad. Det spelade ingen roll vad dom frågade, svaret var alltid "jag är så glad". Näe usch på henne. Nordman var väl också okej. Undrar vem som kommer vinna pisset. Sen ska de ju ha en chans i den andra tävlingen. Haha upp och hoppa låten skulle ju bli fett sajk på engelska ^^
Och vilken tur var det inte att hon skrik shuffseruffset inte gick vidare. Puh... det var en ren lättnad det.
Jag måste faktiskt säga att jag tyckte att linda bengtzings låt var bra. Det är inte många som håller med mig vet jag, men jag har ju jessi på min sida. Men like i care. Men har ni sett hennes frilla? Väldigt ful enligt mig. Det finns säkert nån som tycker det ser bra ut men det får ju stå för den.

Jag har mörk brunt hår igen, färgade det precis. Det blevde bra =)
Så nu ska jag leva loppan som brunett igen. Hade tröttnat lite på utväxten. Och bortsätt från det så har jag fått lite uträttat idag. Dels så har jag köpt lite nya skor, och annat. Så nu ere lite tack och hej med tränings overaller och gympadojjor. Men jag kommer inte sluta med det helt. Haahahahahaha. ...

Jag sitter nu här framför datorn, har samma dåliga fantasi som vanligt och har inget att göra. Jag lyssnar på låten my only one med yellowcard. Så sjukt bra den är. Lyssnade iofs på den i sommras men efter att jag hittade den igen så aa haha jag vet inte vad jag ska skriva...
Annars då? Näe men ja, ja ska väl gå och lägga mig snart hära. Ska spela match imorron =)
Vi möter typ årsta aik. Åh gud vad jag älskar handboll på alla sätt, såväl coacha småttingar som att spela i skolan och med mitt lag =)

Näe men so long... Vi höres kanske, eller ses.


Here i go scream my lungs out and trying to get to you, you're my only one
I let go but there's just no one, no one like you
You are my only, my only one...

image138

lalalalala bomba

Goddagens Damer och Herrar som läser denna underliga blogg som handlar om mig?!
I alla fall så behöver ni inte en kväll som denna sitta och vänta på ett inlägg. För jag orkar dock inte skriva något, bortsätt från detta. Skrivur imorron. Efter challes innebandy match.

Hoppas ni inte blir alltför besvikna, tjolahopp!


Näääej, Nu e det kört! Gråt lite så kanske det blir bra igen...

image132

(Smarta ord från en idiot)
Alla männsiskor är olika, va dig själv. Skit i vad alla andra tycker. Annars kommer du aldrig att bli nåt . Tänk på dig själv, gå dina egna vägar här i livet. Ingen ska få välja åt dig, visa att du finns.  Syns man inte så finns man inte.... 

Idag är idag imorron e imorron

Tja fan!
Jag kom på att det kunde vara lite trevlans att man skrev idag igen. Annars får man massa klagomål och shiet men men...


Ja dagen började väl nån gång och så vaknade jag 06.45, gick upp. Ja sen gjorde jag väl det vanlige, packade, åt och klädde på mig samt väckte lillebror. Jag letade dock inte efter mina nycklar, dom hade jag koll på =)
Jag gick till jessie och betraktade åter igen de vackra radhusen. Att nån ens vill bo där !! Men jag slipper och tur är väl det. Jag och jessica tajmade perfa men bussen däremot, jag vette fan vad som hände med den. Men den hade väl bestämt för att inte komma. Så vi tog 167an ist. Trodde ärligt att vi skulle komma försent. Men vi kom där precis när dom började. Vi plockade fram grejjer, jag kanske ska nämna att vi skulle träna denna torsdags morgon. Vi körde fys i en timme, riktigt nice faktiskt. Efter det så vare lite balonmano (handboll på spanska). Det var också riktigt nice. När träningen var slut så plockade vi undan och gick mot omklädnings rummet. Man var väldigt seg i armarna, det är jag fortfarande. Väl i omklädnings rummet så märkte jag dock att jag hade massa blåmärken =O
Om nån ville veta liksom.
Sen så vare väl så att vi vandrade till matsalen. Det va la gött. köttbullar och potäter. Efter det vare ENGLISH time. Vi fick nåt häfte som vi skulle fixa med. Efter det vare matte med han snubben från igår. Men idag lät han oss arbeta själva utan Pn och Pi och va fan han nu babblade om igår. Suck...
Men efter det vare so, flum tant där med. Men vi fick lite uppgifter.
Det lät så skoj när läraren hjälpte till med en fråga. Det var typ " är regeringen delaktig när man sänker räntan?" frågan gick ut på detsamma som jag skrev men jag kommer inte på det korrekta. Men läraren svarade iaf; Nej! Det dära sköter proffs, inte några politiker. Haha hon verkade ta det så allvarligt. Men iaf sen slutade vi lite tidigare. Jag och jessi och cissi gick och letade efter maria aspfors för att ta reda på om vi skulle vara med och coacha imorrn på handbolls turneringen som hålls i våran skola. Efter ett tag var cissi tvungen att dra så jag och jessi satt och väntade på att kunna fråga maria det där. Medans vi satt där så kom ibbe och hon friends eller nånting tanten. Och så skulle ibbe sätta sig mitt emellan mig och jessi *suck*. Men och så sa han till hon kamratstödjaren eller vad det nu e att om man sätter sig mellan två tjejer så får man önska sig nåt. Sajjk , det har aldrig jag hört. Tillslut kom maria ut ur ID3 ornas klassrum. Och jag å jessi följde med henne och slapp ibbe =)
Jag hamnade iaf i gruppen vid namn "Zebrorna" med nattis, jossan och mira. Sen ska vi ha massa små knoddar från 2an och 3an. Skojjigt =)
Sen vandrade vi till centrum iaf och köpte ett block. Åkte hemåt eller till High valley.  Väl vid jessica mötte vi marja mikki (vår förra lärare, sajk) jag tog genast upp telefönen och ringde mamma för att slippa prata. Jag sa iaf hej så lite trevlig är jag väl. Men jag skulle ändå berätta att jag var tvungen att köpa matsäck till imorn. Väl hemma möter jag pappa och challe. Jag kollade lite tv och så ringde jessi och frågade om vi skulle köpa matsäck. Jag hade inte tid med henne så jag ringde henne senare. Och så började jag och challe halvt bråka (inte allvarligt). Sen gick han och jag och mötte jessi. Han dumpades vid rickard och jag och jessi fortsatte mot centrum, där mamma väntade. Vi handlade sen vare fort hem jag var pissnödig så in åt helvete. Men sen så kollade jag lite tv. Nu sitter jag vid datorn och chattar med simone och jessi.

Ska typ äta nu, men hare gött!
Vi hörs eller ses eller syns haha eller inte!
Hej hopp =)


xD

image224

Har nån sett house md? Det programmet är så jävla bra. Feting cool snubbe =)
Haha kollade det igår. Snubben tog en termometer och körde upp i röven på patienten och gick hem... haha hur coolt är inte det ? =P xD
Haha men det var bara synd att han blev stoppad av polisen sen, som då visade sig vara han patienten. Hahah men det var väl inte bara därför han blev stoppad, han var ju drog påverkad på grund av sitt ben samt körde för fort. Men haha värsta hämden. Men jag undrar vad som händer nästa tisdag ^^


image225
Doktor House ^^ xD Applåder för snubben =D

Onsdag :D

Hola bandola (band) !

Läget ? Själv äre fina fisken =)
Jag har bara träningsverk exakt överallt, inte så kul men vafan =P det får man liksom tåla. Men nu ska jag berätta lite om det som har hänt. Kunde dock inte skriva igår på grund av att jessica occuperade min dator. Jävla biatch hon e, sajjk. Näe men ja efter att hon var klar så var jag tvungen att springa till bussen, skulle ju på träning. När jag kom till hallen vare även låst, så jag kom inte in i hallen. Men tillslut löste det sig. När jag väl kom hem hade jag fullt upp med en jävlans dans som jag då skulle visa upp idag. Sen vare ju lite å plugga på till anatomin. Gluteus maximus = rumpa =O haha typ det jag kan, och teres major ^^.

Men idag så hände detta. Jag gick upp vid 7 gjorde mig i ordning och grejjer och gick till jessif. JAG KOM FÖRST!! 
* Stolt *
Men sen pratade hon om massa, jag lyssnade på allt *host*. Sen kom becca in i bussen och verkade toppenglad. Å så pratade vi om dansen. Sen vare anatomi läxförhör, det gick nog ganska bra faktiskt. Efter det kom den stund jag fruktade =O Gymnastiken!!  
Jag och becca pecca skulle redovisa vår dans som jag lärde mig igårkväll. Men det kändes bra när det var klart. Suss (läraren) sa att det var bra så tummen upp för det. Men sen ska ju då jag, sebbe och robin hålla i gympan nästa gång. Lacrosse blire. Men sen iaf så vare lunch nå wrap grejs med majs men det funkade. Efter det så vare matte. Vi hade vikarie och eftersom att vi e den smarta gruppen och så gick snubben igenom lätta saker;
Pi ..... Pn=1-Pj
Asså vadfan höll snubben på med?! xD
Men vi fick sluta tidigare där och begav oss mot nästa lektion, anatomi igen! Dom babblade på och jag höll på och somna. Sen fick vi rast och tur var då det. Men sen började det igen men vi fick sluta tidigare 16.15. Sen skulle cissi och jag dra och så säger ida jessi och becca att dom ska låna min dator. Så jag och cissi fick vänta i 10000000000 år. Sen gick vi till tuben och bussen. Jag tog bussen för jag hade en tanke om att mamma skulle hämta mig där. Men till min stora förvåning så jobbar hon till 20.00. Inte bra inte bra !! 
Men jag gick hem och betraktade de nya radhusen, feting fula! Och så fick jag värsta rycket när jag såg två schäfrar, jag vill ha en hund ! Men väl hemma kollade jag the hills och sen made.

Nu ere snart mat, om 3 min säger challe ray menmen kan man lita på honom? Men nu håller han på och kaxar upp sig, han säger att han klår mig i hockey. Men det e lite bullshit.

Nu ska jag dra typ eller sluta skriva! Hare, vi kanske hörs eller syns på jessis fest. Det beror på vem som läser detta, VIP only!... Hejdå!



I wanna have the same last dream again
The one where I wake up and I'm alive
Just as the four walls close me within
My eyes are open up with pure sunlight
lalalalallalalalalalal......

Sommaren =)

Jag vill ha sommar =)
Hahahaha ...
För i sommar ska jag till england och sen till spain =D och sen ere classic car week =) + draggracingen =)
Haha jag och tess ska tälta på classic car week =P Nån som joinar ? xD

image182
Långbryggan i rättvik <3


Party party !!

Imorron ere party hos Jessicaf =)
Välkommen =D

skola + 2 timmars håltimme =O

Goddag, godnatt, gomorron och gokväll =)
Idag vaknade jag 04.00 och var as törstig, jag gick och tog ett glas vatten. Efter det så gick jag och somnade om igen. Klockan ringde sedan 06.30 men jag pallade inte gå upp förns 06.50. Väl uppe gjorde jag mig i ordning och gick mot jessif. Jag kom fram innan henne =)
Hon var väldans seg idag ^^. Vi hann till bussen, och idag vare en liten buss. Jessi suckade som vanligt när vi kom till skolan. Vi började med två timmars träning. Jag tog min promenad, jag gick och funderade lite på allt möjligt. Jag kom på att jag vill ha en hund och så vill jag flytta. Helt plötsligt hörde jag ett gomorron under min vandring då samir kom springandes förbi. När jag kom in blevde det lite styrka. =)
Efter det så plockade vi undan och gick och åt. Eller kan man kalla det äta? I alla fall så vare såhär att det var potatis och nån palstrami ? ursäkta stavningen men jag vette fan hur det stavas och om det nu hette så men shit the same. Eftersom jag inte gillade det så bestod min lunch av ett glas mjölk och morötter samt gurka mums :)
Efter lunchen så vandrade vi och hämtade min dator, sen gick vi till läxhjälp saken för cissi och jag skulle förbereda inför våran redovisning.
Efter det så vare då kommunikation lektion ^^. Och min dator cpade sig så vi slapp redovisa idag =)
Efter det hade vi ingen bild, det med andra ord betyder 2 timmars håltimme. Vi gick och klagade hos Christina Hansson, so läraren. Men inte fan gick hon med på att vi fick gå hem. Vi ville inte få frånvaro på lektionen så jag jessi och ciss stannade kvar. Vi satte oss vid skåpen och fjollade. Jessica skickade sms till alla på min kontaktlista i min mobil. Så om det är så att du fick ett sms från mig så vare jessi som skickade.
Efter det så fotade vi lite...


image221

Under denna håltimme togs det massa kort och det förekom även våldtäkter =O
Cissi och jag har bild bevis =O
Men det får jag inte lägga ut då blir jag dödad, tror jag ^^
Men ialla fall, det gick ganska fort och sen blev det so.

image222
Folket körde även lite hänga gubben ^^
Ja och så fick vi reda på att so läraren inte hade tänkt komma =O
Om hon inte hade gjort det hade det blivit lite surt liksom. Så då hade vi väntat i onödan i sånna fall. Men det blev lektion. Party party. Sen åkte jag hem eller jag jessi och cissi gickde till tuben. I hökarängen mötte jag och jessi mamma som skjutsade hem oss. Väl hemma gick jag ut och gick med pappa en timme. Nice !
Efter det vare kvällsmat och nu ere datorn.

Imorn ska jag till skolan och träna 2 timmar sen slutar jag, det känns så skoj =) ^^ (ironi)
Nu ska jag chatta lite med crazy tess haha och sen vette fan ^^
Men hare så kul alla människor!
Vi kanske hörs eller syns, eller nåt?!
Hej hopp...

Flytta? Skaffa jobb?

Jag vill flytta !! Jag vill inte bo här i stan. Jag vill flytta till landet eller nån annan stans men inte sthlm. Jag hatar stan, där är allt baserat på stress och det e massa folk överallt. Och så vill jag hitta nåt jobb. Tjäna lite pengar. Men först måste jag skriva ett cv. Men sen är frågan vad ska man jobba med?
Ja men så kan det va, kommer väl på nånting.
Manhattan

Tjolahopp

Ja som ni ser har jag ändrat lite i min blogg, det blev bra tyckte jag. Men jag ska försöka hitta nån roligare bakgrunds bild har inte den roligaste precis.

Lalalalalalala

Hejsan på dejsan.
Idag har jag vart med knas jessif i farsta centrum i hopp om att hitta nå kuliga kläder. Fast innan satt jag hemma och kollade lite let´s dance grejsimojs på tvn. Hade dock sett det förut men men. Klockan 11/12 kom då jessica till mig. Vi gick till the buss och väntade. I hela 13 minuter fick vi vänta, de va illa och så snöade det. Och när vi kom till farsta gick vi igenom alla affärer och när vi åkte hem hade jag inte gjort av med mykt pengar kan jag säga. Jessica köpte iaf det hon skulle ha tack vare moi =)
Men det är lättare att hitta åt andra än åt sig själv tycker jag. Plus att jag hatar att shoppa !!! Sajjk men så ere.
Nu e jag hemma, ingen annan är här. Jag väntar på mor och far, sen ska jag eventuellt shoppa skor med mamma. Men kommer nog inte hitta nåt.

Ja det var allt från mig, hare bra =)
Goodbye
image216
Ville lägga upp nån bild och det blev denna.
Panic at the disco e coolish

=)

image215


Jag vill se gossip girl =)



 


Bilder :)

image201
Jessicaf springing @ the löparbana
image202
Mitt så kallade room
image203
dator
image204
jessica s
image205
halva jag + Fredrik

image206
Jessica is påväg att ringa tessan och skryta om björn gustavsson som vi sågde
image207
Hurry curry xD :P
image208
Jessica <3 Hundar
image210
Jessicaf pussar rädd hund =O
image211
Leker jessif fotomodell =O ?
image212
Hata kebab
image213
Och vad gör dom?
image214
Jessif petar staty in tha rumpa









THE END!

Mitt "lov" hittills

Mitt lov började med att jag var sjuk. Trotts det så försökte jag göra roliga saker. Jag var till exempel ute med mamma och pappa, vi åkte till lida och gick omkring samt revudden. Mysiga ställen. Det var underbart väder men jag mådde inte bättre av det. image188
Haha denna plats väcker minnen eller hur tess ^^
image189
Uppe på berget =)
image190
Revudden
image191
Fint vatten
image192

image193

image194

Jag tyckte iaf att det var fint där, den lördagen. Men vi åkte till nynäs efter det och skulle äta nåt. Jag hade ingen aptit och det jag fick vet jag inte riktigt vad jag ska kalla det men gott var det inte. Men jag mådde illa av bara tanken på mat. Efter det åkte vi hem och kollade på tv. Jag mådde illa och gick och la mig tidigt.
Rester av dagarna (söndag, måndag, tisdag) så var jag bara hemma och tog det lugnt, gjorde inte ett piss. Och på tisdagen ringde även min mormor och frågade om jag ville med på bio. Och kolla på Alvin och gänget med mina kusiner och ove. Så onsdag morgon satt jag och väntade på att mormor skulle ringa så att jag fick komma ut lite. De kom och hämtade mig klockan 13. Och sen åkte vi till heron city.
Vi åt lite innan filmen och sen gick vi in bio salongen. Filmen var riktigt bra trotts att vissa sa att den inte skulle vara bra, men man ska ju inte lita på alla.
image195
Vi hade lite tråk i bilen på vägen hem. Jag och viktor lyssnade på musik och så vare nån skum pers som satt och smsa med mig =S
Vi åkte till kicki. Där kollade vi på tv och sen gick vi och la oss. Torsdag morgon väcks jag av en erika som slår på datorn klockan 8 på morgonen. Och så fick jag gå upp, kunde inte somna om. Vi kollade lite tv. Sen vaknade mormor. Hon gjorde frulle och så åt vi lite och sen kollade alla tre madicken. Sen skulle mormor se glamour så ajöss sa jag och erika halvt sura och så satte vi oss i köket och fixade med erikas pärlor. Sen tillslut gick vi ner till hennes rum, där var det inte fint vill jag lova. Vi började städa där och nästan klara så ropar mormor och ove som kommit till kicki att det var dags för fika. Dom och deras jävla fika. Men men efter fikat så fortsatte vi städa och efter det kom kicki och viktor hem. Vi åt mat och så efter det kom annika, kickis polare och hennes dotter. Vi skulle då fika igen. Sajjk. Men sen satte jag mig vid tvn och kollade. Och när programmet jag ville se börjar så kommer mormor och säger "Ändra till 3an, jag ska se efterlyst" liksom jaha.... Så jag får ju självklart flytta på mig. Jag kunde se programmet på nedervåningen för det programmet gick där. (På nedervåningen funkar bara 1,2 och 4). Sen efter det så ville jag se ett program på 5an så jag gick upp med förväntningar om att tvn var ledig. Väl uppe frågar jag "kan jag få kolla på 5an?" och hon svarar "jag ska kolla om grannfejden börjar". Och efter reklamen så visas det att det kommer på tisdag. Då frågar jag "kan jag byta?", och hon svarar "nej jag tror att det här är den där serien jag har följt" jag gick sur ut ur rummet och gick och la mig.
Fredag morgon så vaknar jag och hör viktor gråta för att han inte fick följa med min moster kicki till jobbet. Jag kan inte somna om så jag går upp. Tillslut så åkte kicki till jobbet och vi åt frukost jag viktor erika och mormor.
Efter det lånade jag deras dator. Och sen hade mormor pratat om att baka och jag och viktor erbjöd oss att cykla och handla det som behövdes och sen efter att mormor hade pratat med ove i telefonen så skulle vi tydligen inte baka hos kicki utan vi skulle till mormor. Jag och viktor protesterade och jag tror att mormor blev lite sur. Men jag och viktor gick efter det på en promenad. På denna prommenad kom vi på att vi skulle bygga en trädkojja. Så vi tog med massa granris och pinnar när vi gick genom skogen.
image196
Jag ringde pappa och kom överens med honom att han skulle hämta mig vid västerhaninge c klockan 4. Jag och viktor hann bygga tak och en vägg på kojjan, sen åkte alla till västerhaninge för att lämna mig.
 image198

image199
Kojjan den syns inte så jätte bra men men.
image200
Erika i hennes "kojja"

Jag åkte hem, kollade lite tv och sen åkte vi och köpte mat. Sen kollade jag cinderella man, bra film. Sen gick jag och lade mig.
Idag ska jag på bio med lille bror sen kanske jag ska va med polare ikväll eller nåt, får se hur det blir. Imorn blire shopping med jessicaf tror jag.

Men nu ska jag dra gott folk. Hare! Hejsvejs =)


RSS 2.0