Försvunna barn ?!

Hejsan!

Sitter vid datorn och tråkar lite. Är fortfarande sjuk, inte kul men men. Imorron ere hais cuppen i högdalshallen, hela helgen håller det på. Vette fan vad jag ska göra i helgen mer än det.

Anledningen till detta inlägg är att jag satt och spelade gitarr och sökte på låten "runaway train" med soul aslym (bra låt) och när jag kollade på videon så märkte jag att de visade massa bilder på försvunna barn. Sen så kollade jag vid sidan om och såg att det fanns massor med videor med försvunna barn.
Och hur hemskt är inte det att barn försvinner?
Tyckte att denna video var riktigt hemsk, inehåller både försvunna och mördade barn. Inte alla men många är med på videon även den lilla flickan Madeleine som försvann förra året.
Ta en titt vettja.

Ska dra Hare!
// Micaela




Goddag

Hej!
Har inte orkat skriva så mycket på grund av att jag är sjuk.
Vilket är väldans tråkigt, men vad ska man göra åt det.
Orkar inte skriva så mykt mer nu heller tänkte bara att jag kunde passa på och skriva lite medans jag satt här.

Men nu ska jag gå och sova eller nåt annat.
Hejdå!

"När man är frisk önskar man sig många saker, men när man är sjuk så finns det bara en önskning"
image265

Hipp hurra för här kommer bumbi björnarna ... lalala

Tjenare!

Har precis avslutat min fina sång, satt och sjöng massa underliga låtar. Aa så vare, mina föräldrar tyckte att det var helt underbart hela vägen hem i bilen från prix (konstigt blev det).

Idag hare vart chill, gick till bussen, satt i hallen och vntade på att träningen skulle ta slut eftersom att jag inte deltog på grund av förkylning. Sen vare lunch, pytt i panna, jag hatar pytt i panna. Faktum är att hela min familj hatar pytt i panna. * Men i alla fall så var  det sähär att cissi och jag och jessi hämtadem in dator och sen fixade vi med lite so arbete under "läxhjälpen". Sen vare nåt som kallas kommunikation, segt vare. Efter det vare bild coooolish, tanten e fortf sajjk. * Sen vare so och sen efter lektionen redovisade jag och cissi för christina och sne drog jag hem. Åt och sen åkte jag till prix med päronen kul jul. Terrade dem lite, är trött. Men nu hö jag Magnus Grahn prata på televisionen så jag antar att det e handboll. Så see ya later.

Farväl
// Micaela

image165



Just idag är jag stark...

Söndag

Hola!

Sitter i challes room och skrivur.
Har lite tråk och är sjuk.

Dagen har väl inte direkt vart så rolig. Har suttit inne, snörvlat och hostat och sen var jag faktiskt ute ett tag sne satt jag inne igen. Kul? Nej.

Har inte direkt något att skriva men aa nu ska jag dra haha hejdå!

Freaky Friday

Godag gottfolk !

Sitter i mitt rum och ska snart eller iaf om 25 min bege mig till det "nybyggda huset" och möta fredrik. Vi ska till tumba med Jessi och Johan och kolla när folk i min klass spelar handboll. Men i alla fall. 

Idag hade jag sovmorgon, sov länge, åt, klädde på mig och gick till högdalen. Sen så hade vi frhk eller nåt sånt med suss, hon berättade vad våra hälsosamtal och sådant. Efter det så vare engelska och så fick vi reda på den goda nyheten att vi slutade efter den lektionen. I alla fall så kollade vi på en film "apt pupil", asså jag vet egentligen inte vad jag tycker om den. Den var liksom inte jätte bra men den var inte dålig heller, lite udda men aa. Efter det så gick vi och lämnade datorerna och sen gick vi och åt. Chicken nuggets vare, gott. 
Efter det så åkte jag hem, åkte samma buss som cissi och sen 172an. Efter det så hare väl vart chill, jag och fredrik har ringt och sökt lite jobb. Och aa, har precis ätit och så. 

Är så irriterad på att jag är förkyld, helt täppt i näsan. Skulle egentligen tränat idag men det blidde inte så. Aa men nu ska jag väl göra mig i ordning och sen promenera ner till mötesplatsen. Men aa vi hörs eller ses eller inte. 

Hejdå ! 
//Micaela
 

Torsdag =D

Hej =)

Idag så vare nationella prov :O Fett hemskt, vi skulle skriva en uppsats om årstiderna på engelska. Jag kan fan inte ens skriva en på svenska. Men men hoppas de gick lite bra iaf. Sen vare chill vi kollade på nån film "Apt Pupil" tror jag den hette, hyfsat bra. Efter det vare matte, räknade lite denna lektion. Sen vare so, jag och cissi slapp redovisa, vi var inte riktigt klara med våran powerpoint av den simpla anledningen att datorerna ska cpa sig 24/7. Men men, vi ska tydligen ha prov på torsd också fattar inte ett piss men tjohej. Ja sen vart jag tvingad att åka buss med cissi, sen tog jag bussen hem. Väl hemma attackeras jag av en hungrig charlie som har vräkt i sig allt hemma som innehåller socker och fortfarande är hungrig, inte för att jag brydde mig mykt om det. Satte mig och kollade tv, orkade inte med datorn. Charlie gjode i ordning mat till sig och satt och gluffsa. Sen drog han till simpan och pappa kom hem, mamma ringde och så åkte vi och handlade. Sen åt vi tacos och direkt efter det gick jag och freddan ut och sprang. Inte så bra dock, fick håll men vi sprang på ändå. Efter det pratade vi lite och sen gick jag hem, duschade och kollade tv. Och nu sitter jag framför datorn och irriterar mig på charlies jävla tangent bord, fett äckligt å skriva med. Men sak samma, han har fan dragit ut min internet sladd, anledningen? Ingen aning.

Håller på och bli förkyld så tror inte jag ska träna imorron. Hade fett med ont i halsen i morse. Ska förresten till fredrik imorron eller tvärtom och ringa lite jobb samtal. Kul! Annars så ere väl en chill fredag, aa har inge mer att säga. Detta var en lite kortare variant av min dag, men är fett trött så pallar inte skriva så mycket mera.

Men hare gott folk!
// Mickan


image167

Bajs

Usch jag är så trött på allt och alla!!!

image248

Tjena, mittbena

Heejsan =)
Detta har vart min typ otursdag. Orkar inte skriva om den, ska snart ut och gå/springa. Sen så vette fan. Typ sova kanske. Orkar inte skriva så mykt mer. Har nationella prov imorron , kul =)
Nä men hejdå !

Morn morn

Godmorron =)
Jag har haft sovmorgon idag, fett nice. skulle kunna sova ännu mer men måste typ dra. Snart iaf.
Idag måste jag komma ihåg att låna den där engelska boken annars jävlar.
Näe men jag kommer inte på nå vettigt å skriva så hejdå! =)

Hej hopp

Hejsan, jag hittade mitt id kort =)
Fett bra då kan jag låna boken nånting ugly girl. Coolish tycker jag att det är =)
Då kan man iaf göra läxan, men däremot ska vi ha nå jävla rollspel i skolan imorron, vet ej vad jag ska säga får improvisera lite eller nåt. Skulle man typ ha en jobbannons ?! Synd att ingen kan svara på det atm. Men sak samma det löser sig. Allt löser sig tillslut.

Min dag...

Usch, min dag har vart hemsk ....
Jag har näe , vafan har jag gjort.

Vaknade, gick upp, segt vare gjorde mig iordning. Gick till bussen, mötte jessif, åkte buss. Kom fram till skolan gick till hallen var urusel på träningen, fjollade i hallen i 100 år. Sen så gick vi til omklädningsrummet, fjollade mer. Sen gick vi, till lunchen, de va nå shiet. Sen vare svenska kul, kollade film. Sen hade vi hlr kul!!! Not!!!!
Sen vare nåt shiet, sen satt jag å jessie å väntade på skjuts. Sen klev jag av i högdalen, gick hem. Bytte om, åt stressade till bussen. Åkte buss, pratade med jessica. Åkte tåg, massa folk var där. Sen åkte jag buss igen, sen gick jag till hallen. Tränade, åkte hem, handlade och åt och nu har jag tappat livsglädjen. Näe men jag vet inte ens vad jag surar över. Helt sajjk ere.

Skrev inte så mycket, men det får folk stå ut med.
Hare bra, bättre än mig!
Jag ska gå och dö! Eller iaf kolla house ... Sen kan jag kanske vara party imorron igen =)

Lillebror Challes födelsedag =) <3

Hej alla! Jag ska enligt jessif å Cissi hälsa Johan välkommen till denna blogg så ja, välkommen eller nåt.
Sen så tyckte Jessica dock att jag inte skulle skriva att hon var dum och så, men man kan ju inte avvika från sanningen =D



Idag vaknade jag och var ganska pigg, vilket inte händer så ofta. Var det på grund av min urtråkiga helg? Delvis ja.
Jag var ju då så smart och packade träningsväskan igår så jag skulle hinna tvätta håret. Jag klev väl upp och gjorde det, sen åt jag lite frulle. Därefter gick jag mot Högdalen. Det var fint väder denna dag, lite mys faktiskt att gå där i solskenet och lyssna på musik. Däremot gjorde det ont när jag gick, för jag har jätte ont i min tå som inte många tror på men jag har iaf det, trot eller ej.
Jag gick med utsläppt hår denna morgon också, har ingen aning om vf men men. Mötte iaf Jessica vid bussen och vi åkte till skolan som vanligt. Hon babblade på om helgen och jag lyssnade faktiskt denna gång.
Väl framme konstaterade hon att Viktor inte var i skolan. Men vi fortsatte gå och så såg vi Cissi och jag ringde henne men hon svarade inte, DISS!!
Men aa så fortsatte jessif å babbla om helgen. Väl framme i hallen så möter vi Cissi (hon gjorde någon ful min), bortsätt från Cissi så sitter hon Sara tror jag hon heter inne i hallen. Även Johan Jessies kille, som då Jessica sätter sig bredvid också diss!! 
Sen skulle jag till toan för att sätta upp mina hårspännen, då kommer även Anders traskandes förbi. Sen precis när dörren går igen kommer Cissi inflygandes på toan, det va nå skumt med henne idag asså :P å då vare värre än det brukar. Vi får nog aldrig reda på varför?!
Men iaf sen traskade vi ut å så satt sebbe där ute också, sen kom kappen. Sen klurade vi ut att det inte var någon träning. Liksom kul, KUL!! 
Folk drar och sen ere bara jag Cissi, Jessi Johan och Anders kvar. Jag och Cissi började fjolla med min boll och de andra sitter och ja ... någonting. Efter ett tags fjollande så sätter vi oss på bänken igen och tråkar. Cissi börjar babbla om att springa, Jessi vill inte riktigt eftersom att hon och Johan mös lite dära. Jag kände inte för att springa, hade ont i tån (det gör skit ont). Sen så lånar Anders min boll, så fjollar jag och Cissi ett tag till sen drar vi ut och springer. Och jessif blir fett sur för att hon inte fick sitta kvar och mysa (för dom som inte känner mig så är inte fett sur så surt, överdriver lite bara). Så iaf Jessica börjar kuta och jag och Cissi hakar på, sen vid bron ger jag upp och börjar vandra tillbaka. Ringer tessan också och babblar. Sen väl framme vid hallen märker jag att allt folk have left the building, ganska nice faktiskt å lyssna musik i min ensamhet. Sen kom Samir in i hallen och jag förklarade att det inte var någon träning. Sen efter ett tag kom Jess å ciss tillbaka och gav mig blommor. Öm... Tack?! 
Sen satt vi å fjollade, pratade massa skvaller endel var faktiskt riktigt hemskt som Cissis släkting med avhugget huvud =O kanske inte det men annat, näe men jag blev faktiskt lite ledsen i ögat.
 Sen gick vi mot omklädningsrummet, dunkade musik och sen gick vi mot matsalen. tack och hej med port stek någonting shuffsiruffset, pannkakor blev det för våran del. Satt och pratade ett tag, sen började Jessica göra miner och då visste man att detvar Johan som kom. 
Efter det så gick vi och hämtade datorn. Lekte lite med den, visade Cissi Erik Andersson. Kuljul. 
Sen så ja vare läxhjälp, inte för att det var så vettigt att vara där men iaf. Cissi och jag jobbade dock inte men aa. Sen vare hlr, kul det med?! Näe. Men aa sen så vare rast innan bilden, vi satt å pratade lite å grejer. Jesif, Johan och Anders pratade lite om helgen och så. Jag Satt mest tyst och lyssnade, sen fick jag å Cissi nog och gick till bilden. Där vare stängt och så gick vi tillbaka och så mötte vi ida och jessif. Party, sen kom hon gärd? Heter hon så? Iaf bildläraren. Vi gick in i klassrummet och så vare lite dropp in. Jag vägrade färglägga mitt lilla rum så jag satt å skuggade. Alla var fett trötta, spec Cissi och hon var riktigt pervers idag också =O
Tillslut började det spåra ut med grod, moln, regnbåge fåtöljer och Cissis vilda fantasier så vi fick sluta. Sen så gick vi till biblan och skulle försöka låna min jävla bok men tack och hej med den. Vi gick därifrån och sen satte vi oss utanför klassrummet, sen tävlade jag och Cissi lite jag hämtade datorn snabbare än hon pissa. Sen så började vi kolla bdb och grejer sen spanade jag in Oskars bilder av någon anledning och så började alla mobba mig för det gängen då jag träffade Oskar, enligt jessicaf så skulle jag klänga på honom och grejer men naj de fattade inte situationen, visst Oskar e snäll å trevans men inte riktigt min typ. Näe men det lyckades inte dom fatta. Sen blev det so, jag övertalade förresten läraren att få slippa göra omprov, har man skills eller har man?!
Aa det var lite segt på son, Cissi och jag skrev om fallet med han bobby som blev illa behandlad av sin mamma och styv pappa, till och med mördad. Eller Cissi sov jag arbetade flitigt. 
Sen tillslut så slutade vi, tack och hej leverpastej. Vi gick och lämnade datorerna och jag segade mig av den enkla anledningen... ja vad vare?! Det finns typ ingen. Sen stannade vi och diskutera, sen drog jag och Cissi ut genom dörren och väl ute så vände vi och gick in igen, ingen vet varför?! 
Iaf så började vi fråga Jessica vad hon skulle göra, och vi fick frågan "vad är haken?" va fan e det för fråga =P
Sen gick vi lite och så ringde jag Jessica och hon ba "jag ser dig" men tack för den, då kunde vi ju ha väntat på dom och gjort dom sällskap. Nu fick vi iaf tvärnita och vänta på de två sega människorna. 
Sakta vi gå genom stan lalalalla. Eller iaf farsta centrum. Cissi och jag höll på å missa bussen, vi sprang. Sen så fick jag vänta på min buss i 1000000 år i hökarängen. Sen väl hemma kom Tess till mig, jag åt, vi gick ut. Jag bekände massa som ingen annan vet än jag och tessan. Sen så åt jag tårta och bullar, tjockade på idag också men vafan det är inte kalas varjedag. 
Sen tillslut drog Tess, jag hamnade här och nu blir allt kort på slutet för jag vill hinna se prison break. 

Tyvärr så måste jag springa hej hej =) Hare! 
Vi kanske syns eller hörs.. lr inte mig kvittare! 


Micaelak

image262

Kärlek:


1.är du kär ? - Ja =)
2.har du pojkvän/flickvän ? - Nej
3.har du haft sex ? - Deru
4.värsta din kille/tjej har gjort mot dig ? - Usch indierna =O
5.hur gammal va du när du fick din första kyss ? - 11
6.spelar ålder någon roll i ett förhållande ? - I vissa fall så
7. har du nån gång skämmts över din pojkvän/flickvän ? - Nej
8. är du hetro, bi eller homo ? - Hetro

vänner:

9.har du nån bästevän ? - Ja
10.vad heter hon/han ? -  Tess, Fredrik Jessica =)
11.kan du lita på dina vänner ? -  Alltid
12.har du nån gång blivit sårad av en vän ? - Näe
13.tycker du att är du en bra vän ? - Jorå =)
14.känner du nån som är falsk ? - Jaop
15. kan du vara dig själv när du är med dina kompisar ? - Jarå
16.har du nån gång varit avundsjuk på din kompis ? -  Jag vet inte
17. har du nån gång varit hemligt kär i en kompis ? - Nej

skolan:

18.vilken skola går du i ? - Farsta gymn.
19.vilken klass ? - ID1
20.trivs du i din skola ? - Ja
21.skulle du vilja byta skola, isånt fall vilken ? - Nej
22.hatar du någon i din skola/klass ? - Näe
23.vilka är du med i skolan ? - Jessif , cissi, ida becca
24.vem/vilka är dom "tuffa" i klassen ? -  Venne
25.vilken tjej är snyggast i din klass ? -  Vette fan
26. vilken kille är snyggast i din klass ? - Haha en  hemlis =)
27. vilken är den sämsta läraren ? - Bild läraren =O snark på henne

du själv:

28.hur lång är du ? - 165 nånting
29.hur gammal är du ? - 16 år
30.vilken hår färg har du ? - Brunt
31.vilken ögonfärg har du ? - Blågrön
32.trivs du med ditt utseende ? - Näej
33.har du någon speciell klädstil ? - Tränings överall 24/7(inte spec stolt över det men men)
34.trivs du med din kropp ? - Nej
35.kollar du dig i spegeln mycket ? - Näe inte direkt
36.sminkar du dig ? - Ibland
37.vilken sko storkelk har du ? - 40
38.tycker andra att du är snygg/söt/fin ? - Händer (vette fan vad de tänker med) 
39.om du fick ändra nånting, vad skulle det vara ? - Allt
40.din favorit färg ? - Har ingen spec men grönvit =)
41.din favorit arstist ? -  Har ingen
42. din favorit låt ? - Just nu machines med biffy clyro

anitngen eller:

43.svart eller vit ? - Svart
44.lång eller kort ? - Lång
45.smal eller tjock ? - Venne
46.emo eller fjortis ? - Pass
47.stora eller små fötter ? - Ingen aning?!  
48.rolig eller smart ? - Rolig
49.bilddagboken eller playahead ? - Bilddagboken
50.mobil eller data ? - Mobil
51.mamma eller pappa ? - Båda
52.godis eller choklad ? - Choklad
53.skräckfilm eller komedi ? - Båda
54.sova borta eller hemma ? - Hemma
55.singel eller upptagen ? - Venne
56.sommar eller vinter ? - Båda
57.en bästevän eller flera kompisar ? - Båda
58.musik elr tv ? - Musik
59.åka bil eller flyga flygplan ? - Bil
60.sola eller bada ? -  Bada
61.mjukis eller jeans ? - Mjukis
62.matte eller svenska ? - Matte

annat:

gillar du att läsa ? -  Om jag hittar en bra bok så visst
har du nån gång försökt ta ditt liv ? - Nej, då får man ju inte reda på vad som händer imorron
har du skurit dig i handleden ? - Usch nej
gillar du att sporta ? - Ja
använder du nagelack ? - Nej!
har du något emot homosexuella ? - Nej, vad spelar de för roll
lyssnar du på musik nu ? - Näe
isånt fall, vilken låt ? - Ingen
använder du bh ? - Ja
bor du i villa eller lägenhet ? - Lägenhet
har du svarat på alla frågor för att du hade tråkigt ? -Oja
har du svarat ärligt på alla frågor ? - Japp

Min tråkiga lördag ...

Hejsan!

Här sitter jag i min lilla lägenhet och tråkar. Det är gråmulet ute och jag har inte lust med nånting. Man blir så trött på sånna här dagar och det hjälper inte när man inte har något att göra. För när man gör något så går dagen fortare än om man bara ligger i sängen och väntar på kvällen. Näe usch för sånna här dagar.
Däremot sommar dagar, hur underbara är inte dom?
Jag saknar faktiskt sommaren just nu, vet inte hur många ggr jag har sagt det men så ere liksom.
Kommerihåg sommaren för några år sedan då jag, jessica s och fredrik satt och spelade kort nästan varje dag och så bästämde vi oss för att lära oss spela golf. Det var nån konstig fas i våra liv och jag måste nog erkänna att jag väckte iden hos oss alla tre, en udda sommar och ett udda beslut. Jag och jessica spelade iaf lite golf men fredrik var inte med.
Kommer ävenihåg förra sommaren då jag var uppe med mormor, ove och erika i rättvik, hade en lite halv tråkig vecka och så kom challe mamma och lukas upp. Och samma kväll som de kom upp så gick charlie jag och lukas till vattnet och det började med att charlie och jag skulle vada ut en bit i vattnet, det är ganska långgrundt där så vi kom ut en bit. Och så helt plötsligt så får vi fnatt och börjar bara med kläderna på och lukas står vid strandkanten och ser ut som ett frågetecken xD
Sen så gick vi hem blöta =P och mamma och mormor och ove såg inte speciellt förvånade ut. Hahah det är också ett härligt sommarminne. =)

Bajs, jag säger det ordet ganska ofta. Kom på mig själv när jag gick och sa bajs på träningen ett antal gånger då det inte gick så som jag ville. Men så kan det vara, så om du hör mig säga det så ere bara en ren vana.
För dom som vill veta så såg jag en tant igår på tåget som petade i näsan. Det är egentligen lite skarr och så ser man en vuxen göra det. Näe inte trevligt det.

Jag hade förresten skitkul på min träning igår, vi hade skotträning. Vi var inte speciellt många och det var faktiskt ganska skönt det. Samma sak i torsdags på träningen i skolan det var också nice och kul.
 Fattar inte att jag har kunnat vara utan handboll i ett helt år.
Nu ere snart eken, och så ska vi snart börja träna ute. Och så ska jag tydligen börja träna med damerna. Å sen väntar väl någon cup i september om jag inte minns fel, uppe i hedemora :S?!
Kul skare bli iaf =)
Sen får man ju se om det blir nå gymnasie sm för min del, jag har ju dock inte vart med och tränat så mycket, började ju träna efter jul nån gång.

Om nån undrar varför jag publicerar detta inlägg så ere för att jag har tråk och inget vettigare för mig. Snart e mamma hemma och vi ska åka iväg och handla. Äntligen nåt som händer.
Usch klockan är liksom bara 14.23 och det känns som om hela världen liksom stannat.
Ikväll blire chill, kanske och jag säger bara kanske att jag å jessica åker och möter fredrik i t-centralen klockan 11.30 ikväll. Fegis!! =D
Ja kul jul på denna dag =)
Hare! Hej !
 // Micaelak

Hanging by a moment here with you...

Dagens fråga är, vad fan ska jag göra idag?
Tessan är på landet, fredrik ska på fest, jessica är i västerås, elin är typ borta och pappa är i garaget, charlie drogar wow och mamma är med sina polare.
Liksom, jaha?!
Då är det bara upp till mig och min suveräna fantasi att komma på något. Det är inte så fint väder, tråååk. Men jag kanske drar ner till garaget och hjälper pappa lite eller så blire helt enkelt bara en seg dag utan något alls att göra.
Stackars mig, jag får typ sova bort hela dagen eller något. Spela lite gura kanske, som jag har gjort hela morgonen. Kanske gå ut och springa, eller inte, jag har fett ont i min tå. Jag kan amputera tån.
Damp på denna dag. Varför kunde inte nån rolig vara hemma?
Kunde det inte vart lite fint väder åtminstone?
Det är vid sånna här tillfällen man vet att man borde gå ut och göra nåt, men inte orkar.
image260

image261

Jag vill ha fint sommarväder =)

Machines - Biffy clyro

I would dig a thousand holes to lay next to you
I would dig a thousand more if I needed to
I look around the grave for an escape route of old routines
There doesn´t seem to be any other way

Cause I´ve started falling apart I´m not savouring life
I´ve forgotten how good it could be to feel alive

Crazy as it sounds you wont feel as low as you feel right now
At least that´s what I've been told by everyone
I whisper empty sounds in your ear and hope that you won´t let go
Take the pieces and build them skywards

Cause I've started falling apart I´m not savouring life
I've forgotten how good it could be to feel alive

I've started falling apart I'm not savouring life
Take the pieces and build them skywards
I've forgotten how good it could be to feel alive
Take the pieces and build them skywards

I've started falling apart I'm not savouring life
Take the pieces and build them skywards
I've forgotten how good it could be to feel alive
Take the pieces and build them skywards

I've started falling apart I'm not savouring life
Take the pieces and build them skywards
I've forgotten how good it could be to feel alive
Take the pieces and build them skywards

Take the pieces and build them skywards
and
Take the pieces and build them skywards
and
Take the pieces and build them up to the sky.

Holabandola(band)

Tjabba, idag ere torsdag om du inte visste. Och jag vette fan hur din torsdag var, men min var såhär;

Vaknade efter att ha suttit uppe halva natten, det var lite segt att gå upp. Faktum är att det var segare än vanligt, men visst kom jag upp. Jarå, började med att tvätta håret det var liksom lika fett som challes vaxburk. Men iaf sen så satte jag mig och käkade frulle, mmmmm va gott det var men mina flingor var slut =o nästan tragiskt.
Efter det packade jag och klädde på mig. Sen tillslut så var jag påväg mot högdalen. Och nåt intressant med denna morgon var att jag kom på att byggarbetarna som jobbar med huset precis nedanför min lilla backe pratar inte svenska. Jag märkte det när de stod och skrek till varann. Men efter det så racade jag på till högdalen, trodde nästan att jag skulle missa bussen och hur hade det sett ut?
Tajmade jessif perfa och 31 kom bussfan. Under bussresan kom jag dock på att varje morgon när man åker buss så ser man samma människor, tanten som kliver på vid trollesundsvägen, tanten som babblar så in åt helvete, tjejen som ser ut som en kille, å så nån kille, sen en liten kille och så en mamma med sin lilla son som är inne i kiss och bajs åldern samt deras hund(hundar). Tänk egentligen vad man lägger märke till massa folk, men det kommer ju förståss lite nytt folk ibland men ialla fall så ere lite sajjk.
Jaja men iaf så passerade vi viktors cykel och jag tänkte att jessica skulle säga att han var i skolan men, näe det gjorde hon inte. Väl framme i hallen möter vi uffe, sen kommer cissi och därefter ere dropp in. Vi var dock inte så många denna dag typ bara jag, cissi, jess, robin, anders och putte som spelade handboll men även viktor, johan och oskar som inte var med på handbollen.
Denna träning var skoj, men jag å finter är inte så värst bra *host*.
Vi körde lite gurkburkar också, det gick la fint. Efter det vare lite löpning, vi körde 20 meters lopp. Jag ska dock inte säga att jag var speciellt snabb, för det var jag inte men jessica och cissi fuskade =O !! (Ovanligt)
Efter det så skulle vi jogga ner och sen strecha, och under strechingen pratar jessif om sin urinvägsinfektion som hon inte hade och grejjer och så börjar vi asgarva och märker att det blir helt tyst runtikring oss, lyssnade de andra eller vad? =P
Jessicas bekännelser, inte ofta det händer men kul vare. Sen vare dusch tajm och en lång tid efter så går vi mpt matsalen. Jessi typ springer och cissi lika så, jag som var trött idag. Till mat vare nå kyckling grejs med ris, gott men lite stark eftersmak. Vi segade oss, sen kom becca och sen fick jag bestämma att vi skulle dra för en gångs skull. Coolt.
Vi taggade upp mot klassrummet och hämtade även böckerna, vi hade engelska å det va väl okej lektion. Efter det vare matte, och jag hade hunnit bli jätte seg, jag halvsov och ritade samtidigt som jessica pratade med mig och jag vette fan vad hon sa men jag svarade ändå. Segt vare.
Efter det vare so, cissi och jag skulle upp och hämta datorerna men jessif lånade inte ut sitt kort som hon hade i fickan så vi lånade hennes pojkvän. Problemet med det hela var dock när hela klassen samtidigt skulle förklara johans kod. Men underligt nog slog jag å cissi rätt kod, lars halkade även in på ett banan skal, han lyckades också komma in i datarummet och hämta sin dator på grund av oss.
Sen väl tillbaka tog jag och cissi jobbet på allvar och började skriva, bra sa christina när hon kollade powerpointen. Sen nånstans under denna lektion slog tröttheten till och vi satt och asgarvade åt att lars satt med benen i kors, lite sajjk han såg lite ut som en tjej där i sin rosa tröjja. Kul förstunden. Sen slutade vi och cissi och jag gick och lämnade datorn, med jessifs kort denna gång. Och helt plöttsligt stod jag nedanför trappen och jessif drar mig i ena armen och cissi i andra, kul? Hahah nej!
Sen äntligen ute så kommer johan på att han glömt sin bandy klubba så han går och hämtar den. Och så säger jag till cissi att vi ska dra och så började jag småspringa för att reta jessif och så stannar jag, då har jessica redan börjat springa efter mig och tror att jag ska springa iväg och duns så springer hon in i mig. Jag tar ett kliv fram och jessif drar min väska och mig bakåt så jag tappar balansen, såg jätte knas ut men kul vare =D
Sen kom johan och vi vandrade, jag gick och flummade lite (var trött). Kom på vart gymmet i farsta var som jag å jessif letat efter låg då jag såg en stor gulröd skyllt där det stod gym. Sen bråkade vi lite om att jessif å cissi fuskade på löpningen och sen stod vi vid bussen. 100år senare kom den. Jessif blev lite sur när johan dissade henne och satte sig brevid mig och det inledde en diskussion. Och jag var dessutom lite pratglad.
I högdalen skiljs vi åt och jag går ensam hem, när jag nästan är hemma får jag ångest av tanken på att bara sitta hemma hela dagen så jag ringer jessif och frågar om jag eventuellt kan leka med dem, och så bad hon alla i hennes familj säga att jag var en apa (vet ej vf=S)
Men iaf sen e jag hemma och ska tända lampan och poff säger det, jag flyger upp i luften och så märker jag att det var proppen som gick så fixar challe den med lite guidening av pappa. Och så märker vi att internet inte fungerar på datorerna. CP!!!! Efter det så kollar jag tv och grejjer tills pappa kommer hem. Sen går jag och smsar jessif att jag inte pallar vara med dem, dom kan få vara lite själva. Snäll e jag =)
Efter det går challe och jag iväg å shoppar mjölk i den lilla underliga tobaks affären.
Sen väl hemma konstaterar pappa att vi inte hade mobilerna med oss, vilket innebar att challe fick springa tillbaka och köpa smör. Han köpte också en cola, slut? Ja det tror jag, han har väl halsat den. Och det var nämligen en 2liter, sicken unge det där är.
Sen vare pannkakor, mätt blev man efter 2 st. Efter det blev det mer tv och sen var internet fixat så satte mig för ca en timme sen.

Nu chillar jag och lyssnar på spanskan som kommer från köket. Ska typ gå å kolla lite tv nu tror det e typ hells kitchen eller nåt.

Hare alla människor och apor. !!! Hörs eller nåt?:S

Here is gone - Goo Goo Dolls

You and I got something
But it's all then it's nothing to me
yah
I got my defenses
When it comes to your intentions to me
yah
And we wake up in the breakdown
In the things we never thought we could be
yah

I'm not the one who broke you
I'm not the one you should fear
We've got to move you darling
I thought I lost you somewhere
But you were never really ever there at all

And I want to get free
Talk to me
I can fear you falling
And I won't tempt to be
All you need
Somehow here is gone

I am no solution
To this sound of dispollution in me
yah
And I was not the answer so forget you if ever thought it was me
yah

I'm not the one who broke you
I'm not the one you should fear
We've got to move you darling
I thought I lost you somewhere
But you were never really ever there at all

And I want to get free
Talk to me
I can fear you falling
And I won't tempt to be
All you need
Somehow here is gone

And I don't need a fall out
Of all the past that's here between us
And I'm not holding on
And all your lies weren't enough to keep me here

And I want to get free
Talk to me
I can fear you falling
And I won't tempt to be
All you need
Somehow here is gone
And I want to get free
Talk to me
I can fear you falling

I know it's out there
I know it's out there
I can fear you falling
I know it's out there
I know it's out there
Somehow here is gone
I know it's out there
I know it's out there
Somehow here is gone
image167

Kväll

Tja fan!
Har tråk och vet att jag borde sova men jag pallar ej.

Vindicated lalalalalalala ...

Tjenare, har väldans tråk. Innan jag började skriva hära så satt jag å spelade lite gura, kul =)
Men ja såhär har min dag varit.

Sov och sov och sov (det var sovmorgon) sen gick jag upp och satte mig i soffan och halvsov, åt lite och packade. Sen promenerade jag till högdalen, mötte jessif och åkte buss. När vi var framme konstaterade jessif änengång att viktor var i skolan och så vandrade vi vidare. På gympan hade vi innebandy, kul.
Efter det bytte vi om å grejjs och gick med raska steg mot matsalen, där väntade pankakor och gårdagens stroganoff. Mums tänkte nog annika som gillar pannkakor. (Jessif också)
Efter det väntade matten, helklass med nisse ( = inge kul). Jag å jessif gjorde talen muntligt eller iaf jessi, jag svarade lite då och då eftersom jag var upptagen med att rita. Efter det vare träningslära med annika, och alla med träningsverk vet då att det är en rätt nice lektion. Vi masserade typ hela lektionen. Efter det så sprang jessif iväg till vårdcentralen, kul jul :)
Jag å cissi gick mot bussen, vi missade den dock. Men vi behövde inte vänta så länge. Efter det så sa jag hejdå till cissi som klev av i hökarängen, men själv förtsatte jag till tallkrogen. Där vimsade jag omkring till jag kom till mammas jobb. Vi åkte hem och sen så har jag inte gjort så mycket mera liksom, spela gura, kolla tv och lekt med datorn. Ikväll blire chillerill.

Ja typ så äre, å har varit. Näe nu måste jag se vad sedrik skriver innan han blir sur på mig :O ^^ hejehej!
Förresten så ska jag kolla bajenmatchen tror den har börjat =O!!


image162

Kul sajt för den som har tråk (jag);
http://www.jobbafrisk.se/yrkestestet.php

Hej! Godnatt!Eller vad fan man nu ska säga...

Har precis kollat lite house och fixar lite med datorn. De som såg house avsnittet kan nog hålla med om att den dära polisen är väldigt irriterande. Hur som helst så kommer det ju ett nytt avsnitt nästa tisdag. Och den stora frågan är ju då, kommer house åka in i fängelse och mista sitt jobb som läkare? Eller kommer något annat att inträffa?
Vem vet? Inte jag iaf men man kan ju alltid fundera, om man inte pallar det så får man väl vänta.

image259


Det enda jag går och funderar på dag ut och dag in, det är inte house utan hur känns det att mista en person man håller nära. Jag var nära att göra det under lovet, bara tanken på att göra det känns inte rätt. Nån man har haft nära i hela sitt liv, hur skulle det bli sen om den personen bara försvann?
Jag vet alla mina släktingar som dött, det känns mer som att man inte har träffat dem på länge, att de är i livet. Och jag undrar även varför folk går omkring och förväntar sig att inget speciellt ska hända dem. Plöttsligt händer det att man blir rånad, någon dör, någon blir misshandlad och det är ju ingen som förväntar sig det. Alla har ju förväntningar om att bli gamla och se både barn och barn barn växa upp. Och det finns nog inget barn som inte har fått frågan "vad ska du bli när du blir stor?". Men hur fan vet den som frågar att barnet ska bli vuxen?
 Det är liksom inte en självklarhet, men många tror det.
Därför har jag känslan av osäkerhet, jag är aldrig säker på att min familj lever imorron, eller om en kvart. För några veckor så var jag en sån som tänkte det där händer aldrig mig, men nu så lever jag med det faktum att ingenting är säkert. En av mina familjemedlemmar drabbades av något hemskt, och hade vi inte gjort något hade personen varit död.

image258


"Man skall leva som om idag vore ens sista dag"
Något som kanske inte är så dumt, det är väl det man borde göra. Göra det man verkligen vill göra, för vem vet om man har chansen att göra det sen.  

Tisdag ...

Hej, idag vaknade jag somvanligt, ville inte gå upp, som vanligt och åt mat och gick till bussen som vanligt. Dock höll jag på å komma försent. Men det gjorde jag inte. Efter det så åkte vi buss till hallen och sen löpte jag ett varv runt broarna och sen vare handbollsträning. Fett segt, kunde inte ens ta emot en pass (inte min dag idag). Sen chillade vi, körde lite målstå och grejs, sen duschade vi och gick och åt. Korvstroganoff vare, gött. Sen vare lite svenska och vi satt å bestämde vilket kapitel vi skulle hålla på med och vilken film vi skulle se. Efter det så, ja vare nå form av mentorstimme, vi fick sluta lite tidigare.
Jessif å jag prata lite med marie om betygen och sen gick vi skillda vägar. Jag å cissi drog till bussen, vi höll på å missa den, men vi sprang lite så... Ja sen tog jag bussen hem, vandrade och nu e jag helt död, mår illa och har ont i huvudet. Detta innebär då att jag inte ska träna, mor och far kommer hem sent, charlito sitter vid andra datorn utan internet.

Kul jul! Näe men jag ska nog typ gå å dö eller något nu, iaf sova eller kolla lite tv. Sen ere ju house ikväll också, det är la nice. Men hejdå! Hare ...

Innebandy

Hahah kan tänka mig att folk är otroligt nyfikna på matchen som var igår. Men Hais förlorade med en boll, men vafan dom gjorde en jävlans bra match. Kan inte skriva mer på grund av en sak men hejdå!

Tralalalalalalallaalalala

Usch, fan vad tråk jag har. Inte kul. Alla e fan borta och mina päron e inte ett dugg roliga. Så hör jag även en fågel viska att jessif kallar mig datanörd =O !!
Men Jag har ffs inte nåt å göra :P inget alls! Förutom att vänta, å vänta åvänta på bättre tider.

image257

Innebandy Hais vs. Offensiv lidingö

Jag kom nu på att små pöjkarna ska spela bandy, så jag å tessan ska väl gå å kolla lite. Det är challes å simpans lag som möter offensiv lidingö vilket e det lag som deras förra (idiot)tränare Fredriks lag. Det är liksom helt sajjk match efter den annordnats för att tränarna i de bägge lagen är bästa polare. Men hais ska fan ta dom jävlarna.

image256

Sista matchen :/

Halloj allesammans!
Hade fett me party igår hos fredrik. Jag jessi och fredrik bakade lite och inte så mycket mer ^^ haha. Jessica dissade oss och åkte hem jätte tidigt, och jag vart även as trött så fredrik halvsov i sängen och jag sov typ vid skrivbordet. Sen tillslut drog även jag hem. Kolla datorn lite och sen sov jag:)

Imorse väckte pappa mig klockan 8 typ. Hade match idag mot tyrold så det var bara upp och hoppa. Åt lite frulle, väckte Charlito och sen var familjen Ahlström/Eriksson på vift.
Jag blev avsläppt vid hallen och så satt jag där ett tag och väntade på match. Sen så kom folket lagom till matchen. Jag tyckte att jag kämpade på bra i försvar och tror jag kommer få en blåklocka runt ögat men vafan lite får man stå ut med. Det va nåt höghus som sprang in med axeln i mitt öga.
Efter matchen vare lite snack sen drog vi vidare till bauhaus. Jag å challe ray gick mot ica maxi men kom dock inte in där på grund av strömmavbrott. Och så några minuter senare så märkte vi att hela området var drabbat av strömmavbrott inklusive bauhaus. LYCKAT!! =)
Vi åkte ju då hem och sen har jag inte gjort så mycket mera. Har väl duschat och ätit. Idag har jag ingen aning om vad som händer. Skulle ringa om sommarjobb med freddeleus sen, men tror han e på bio med Alicia.

Fredrik, ring mig sen!!! (Om du ser detta)Andra som har tråk kan ju också slå en signal =)

Vad har jag gjort i veckan?

Måndag; Träna, skola
Tisdag; Träna, skola, träna
Onsdag; Skola, vandrat med jess
Torsdag; Träning, skola, vandrat med fredrik

Lite träning, eller hur?

image254

image255



=)

Hahahahahahaha chillerill, jag har bajs tråkigt. Och nu säger tessan att jag ska va med henne tomorrow, kul =)
Men först ere la träning.
Usch vad dåliga saker det e på tv nu, hahaha det e nån som håller på å sjunger en låt från sound of music på 4an haha fan vad gräsligt de lät ^^.
Men nu ska jag dra till kojjs spela lite gura först bara =)
hej !!


image182
Hit ska jag i sommar på dop, mys =)

Vandring i stureby

Hej alla barn och andra (ailien). Det vad så att jag och min käre vän fredrik var ute och vandrade, då såg vi detta.

image253

image252

Klå det om ni kan =)

Pics Jessi å jag på vift i älvsjö

image243

image245

image247
Vårat vrålåk
image246
Tryggt
image248

image249
Jessifs skor
image250

image251

Nån som tänkt bli scout?

Hej

image242

Asså vad trött jag är på denna dator. Hade skrivit en ganska lång text om min dag, men vette fan vad som hände med den. Men här ere chill iaf, ska lägga upp lite pics från igår. Men hare !

14 grader :O

Halloj!
Vaknade imorse och klev upp (tillslut) åt frulle å gick iväg. Just ja , packade också. Sen när jag vandrade till h-dalen så fick jag så in åt helvete ont i foten det bara drog och ja det går inte å beskriva. Men hur som helst efter någr meter så känndes det som att nån högg mig i höften, liksom var kom all den smärtan ifrån?
Typiskt när man ska å träna. Men jag vandrade på (då cool som man är) och kom tillslut fram till busshållplatsen. Mötte jessi å åkte buss. Hahah och på bussen berättar hon att hennes kille har fått urinvägsinfektion och att hon helt plötsligt också har det haha liksom sajjk. Men så höll jag på å somna asusual. Tillslut var man framme vad kan man göra då mer än att vandra till hallen?
Väl framme märkte vi att det inte var så många där så vi fick träna med killarna. Ja men sen så hde vi värsta konversationerna efter, vi kom fram till att cissi tänder på får :O hah
Diskussionerna i matsalen var dock inte bättre ^^ haha ...
Sen så ja vare typ svenska å jessif fjollade sig ^^ hahahahahahahahah jaa men sen vare klassråd, ja sen vare slut. Pappa hämtade mig å så skulle jag äta lite å packa inför  träningen. Stress stress stress ja men sen åkte jag ju dit å så tränade jag och nu e jag hemma =)

Nu ska jag kolla en film sen ska jag kolla house. Så vi säger väl hejdå!


Godmorgon

Ja men hej ?! Eller nåt...
Ja har inte skrivit så väldans mycket på grund av vissa saker som hände på lovet samt har vart hos min moster mestadels och har inte haft tid.

Mitt lov, det började väl helt okej jag var först hos mormor på påsk middag. Och även med challe på nå cup. Sedan lördag - söndag vare chill mamma var liksom sjuk och utan mamma så kan man inte ut och åka nånstans (om man heter micaela). Pappa var på jobbet och challe chillade. Och mitt i allt det nånstans däremellan allt kom jag på att jag skulle möblera om i mitt rum.
Resultatet var väl ok men bokhyllan täcker halva dörren så ja det är svårt för vissa att ta sig in där ex. mormor. Men å andra sidan vafan ska hon göra där ?
Ja sen kom måndag jag hängde med elin på stan det var feting kul sen lerade vi lite och ja sen så gjorde vi faktiskt en låt.
Tisdag då tröttnade jag på allt och bestämde mig för att åka till skogen (sorunda) till min moster. Där vare lajbans med kusinerna. De lekte melodifestivalen och allt möjligt och jag fick leka stylist. Sen var jag där till torsdag och då hade jag hunnit med att checka läget hos kevi å co i grödby samt träffa mormor å ove. Men så hämtade pappa iaf mig på torsdagen vid typ 17. Jag var trött och ja höll på å somna i bilen. Pappa å jag stanna å handla sen var väl kvällen rätt så normal. Fredag morgon så hände det som förstörde mitt lov, vissa vet vad som hände andra inte men jag pallar inte berätta det. Hemskt vare, för att tänka andra tankar så gick jag på bio med kusinerna och sen åkte jag tillbaka till dom. Sen söndag var väl chill.


Detta var dock inte ett så kul lov, på grund av en sak. Men that's life.

RSS 2.0