Sorry

Har inte skrivit så mycket på sistone dels på grund av att pappa har min dator och sen p.ga. lite annat. Men kan blogga lite mer sedan...


Let's dance


Ja då vann magnus och annika let's dance, och den dära glas skon.





Coolaste kamelionten =)


Watch the colour



Fredag

Imorse så var det ju en helt underbar sovmorgon, minns dock att en liten exi kom och störde mig i min sömn. Men jag somnade om. Klockan 7.05 så gick jag upp och gjorde mig i ordning och chillade lite. Kollade lite grejjer på datorn och så innan jag drog mig vidare ut i kylan mot tunnelbanan. Somvanligt så ringde jag pappa och pratade lite. Sen när jag väl kommit fram så tog jag min metro och gick upp och satte mig. Vilken känsla det är att få sätta sig i en helt uttömd tunnelbana, wonderful. Men alla kliver ju dock på i rågsved.

I högdalen så stod jag ju då och väntade på bussen, bussen kom men ingen jessica. Hade jag missat nåt? Var det inte sovmorgon? Jo det var det för att becca satt på bussen. Jag slängde iväg ett sms till Jessicaf och det visade sig att hon redan var i skolan, hon hade tagit en tidigare buss och glömt sovmorgonen. Too bad for her...

Väl i skolan så satt jessica där och pratade engelska, helt otroligt. Hon kunde det utantill och rabblade det flera gånger dessutom, impressive. Sen så började dock historian, det blev mycket anteckna och sen fick vi tillbaka provet. Blev lite besviken, trodde att det hade gått bättre. Men men och efter det så satte åre redovisningarna igång.

Segt vart det och sen fick vi gå på lunch för att sedan återvända tillbaka till klassrummet och lyssna på några. Det hemska var att jag nu börjar fasa för hur mycket jag kommer frysa, det är inte kul inte... I will die...

Efter det så blev det planering av mat i grupperna, och jag och cissi måste gå å handla lite grejjer sen. Men sen så drog jag hem, fort som fan och tog det väldans lugnt. Challe gick ut med hundarna så jag kunde chilla och kolla one tree hill.



Exi ska flytta till värmland, där får hon det prima =)




Åre v.16



I look forward to it, just not the cold.


Teckat

I min rastlöshet så började jag teckna lite, här är en bild av prinsessan jasmin från aladin, utan ansikte då förståss. Kan inte rita ansikten men blev hyfsat nöjd ändå.




Wednesday & Thursday

En kort summering av gårdagen då. Det började med handbollsträning, var faktiskt roligt men det blev dock lite långtråkigt att skjuta hela träningen. Efter det så var det gymnastik, softball. Fixade en poäng, vad mer kan man säga? Jag gjorde dock inte mycket mer än det. Sen så vare lunch, våfflor. De var icke goda samt att det inte fanns nå grädde, ack ack... Detta följdes utav ett förfärligt matteprov, kom inte ihåg ett piss, man kan ju hoppas på g i alla fall.



Mycket mer var det inte i skolan, hemma vare ganska chill. Vi gick och handlade och lämnade hundarna ute. Tillslut blev det ettt jäkla skällande så jag gick ut. Där stod det en färgad man och skrek åt hundarna och drack sin öl. Han började prata med mig och kalla några andra tjejer för horor men tillslut gick han. Sen så kom folk förbi och började prata delvis med mig om vad som hänt och att hundarna hade varit duktiga. Vet fortfarande inte riktigt vad som hände och ångrar djupt att jag inte släppte loss dem och bad han killen att lämna mina hundar ifred.
Det var onsdagen...





Idag så fick jag skjuts till högdalen och även denna dag började med träning, gick sådär men lite kul var det. Måste bara bli lite bättre på allt. Sen så efter det väntade lunchen den var väl helt okej och därefter väntade ett engelska prov. Det började bra men sista punkten gick inte så värst frammåt. Fick smått panik när word krånglade och stängdes ner men men det löste sig.
Efter det så hann jag vara med på lektion ett litet tag och sen väntade en föreläsning. Den var helt ok men jag kommer dock inte riktigt ihåg vad han sa, blev lite trött.
Tillslut fick man äntligen dra hem. Väl hemma så började jag kolla på one tree hill och nu så sitter jag här och skriver. Kvällen blir hel lugn, kanske lägga sig tidigt? Får se.

Det var allt hittills, imorn ere fredag sen ere helg och då väntar shopping och bio =)

// Micaela

Den vuxna motsvarigheten till anki och pytte

Watch Cute Ventriloquist on CollegeHumor

Plugg, plugg, plugg

Denna morgon var varulven inte lika vild. Hon kom istället och la sig brevid mig de sista tjugo minutrarna som jag skulle sova. Sen så fick båda hundarna mat och därefter vart det rush till tuben men jag hann. Så där satt jag med min full laddade mobil och lyssnade på musik. Sen kom jessicaf knallandes med sina nya skor när jag ställt mig vid bussen. Så vi åkte till skolan men ingen becca satt på bussen. Hon fick skjuts. Fusk. Fast jag fick ju det igår, de va nice.

Ida var i skolan idag, hon kom tillbaka ifrån frankrike igår. Det var lite roligt, med ny frilla och allt. Dagens problem blev dock att vi skulle göra ett projekt men ingen kom på något att göra. Så om någon har ett förslag så tar jag gärna emot det.
Efter det så väntade engelska/svenska lektionen och vi fick tid att arbeta mer våra olika grejjer som ska redovisas innan åre. Det gick inte så mycket frammåt för min grupp som inte hittade så mycket fakta, mest bara filmer. Sen så var det ju ett problem eller kanske inte att carro åker bort imorn. Så vi kommer få jobba lite mer vi som är kvar i skolan.

Tillslut vart det lunch, var skit hungrig. Och efter det så väntade samhällskunskapen och nåt grejjs som jag inte fattade ett skit om. Men med lite hjälp från en artikel från expressen och lite info från ida så blev det ju ganska glasklart. Men som vanligt så tröttnade man ju på det där så det blev lite spel samt att vi skulle kollat den där guldfirren som spelade fotboll men tack vare cissis dator så gick de inge vidare med det.

Skolan togde slut och jag åkte tuben hem till mina hundar som jag sedan var ute med. Och nu gör jag inte speciellt mycket, ikväll blire tvättstugan och sen så plugg inför imorn. Måste sen eventuellt hem till mamma och hämta lite grejjer men vi får se hur det blir.

// Micaela




Nu är det måndag igen...

Denna natt har jag knappt sovit ett dugg tack vare den lilla varulven Exi. Nedrans hund. Så fort man visade minsta tecken av att man levde då fick man hennes blöta tryne i ansiktet samt att hon snurrade runt i sängen. Näej ikväll blire stängd dörr och inga hundar. Fast rumpan är dock väldans chill, min lilla nallebjörn.

Tids nog så vare ju dags att gå upp så jag åkte med pappa och bytte bil för att få skjuts, lite sovmorgon i alla fall. Sen så vare handboll utan handboll eftersom att det var fystester så jessica och cissi fysade lite, jag kollade på. Sen så vart det ju kebab till lunch, det var ju sådär. Har aldrig gillat kebab i mitt liv, kommer nog inte göra det heller. För fett och konstig konsistens. Men det blev fil där. Den gick vi och lekte flitiga på naturkunskapen. JAg var smart som vanligt och lars verkade mindre smart men så ere. Sen så följdes ju det utav sexualkunskap med eva. Synd dock att "Negerkuk" gick att sudda bort, hade vart lite kul om det stod kvar, men men. Sen så tog jag tuben hem. Blev utskälld (ordagrannt). Sen så har vi ätit och nu ligger de flesta och kollar film, eller pappa sover, jag gav upp challe kollar och hundarna has left the building. Tror dom måste ut snart för den delen. Det blir ett senare projekt. Undrar dock om cissi fortfarande är i chock? =P

Men skriver väl mer imorn ... Hare gött!!


Batteratten utanför pappa.
Jag vill ha vår!!




Denver "Jag skrev min rapport Mrs Fergueson, men ägarn gick i konkurs"




Bloody sunday

Halloj, allt bra?
Här är allt finfint. Sitter just nu med vero och lyssnar på lite japansk musik.
Idag så vaknade jag klockan nio och började morgonen med att städa lite, e man knäpp så e man. Sen så gick jag ut med hunden och när jag kom tillbaka så hade pappa vaknat. Så då börjades det med storstädning och sen så när challe klivit upp så blev det hundpromenad i en timme eller så. Sen bar det av till tullinge en sväng, hälsade på rumpans föredetta familj. Sen så vert det hemgång och ja efter det så blev det lite mat och så kom vero och klasse.

Snart kommer pappa, classe och challe och hundarna.
Tills vidare så ere hejhej! Ska snart kolla beck =) Haha det är faktiskt bra madde, fast har dock redan sett dem.

// Micaela


Match

Godmorgon, vaknade denna morgon klockan fem i åtta. Pigg och gla och glömde att äta frukost. Sen så skjutsade mamma och jag upp challe till hallen och så drog vi till pappa och hämtade mittt match ställ. Det bar åter igen av mot charlies match och dom vann faktiskt. Sen raceade vi till tyresö och vann mot tyrold. Därefter så vart det hemgång och lunch.

Det var dagen hittills så så ere...





I don´t care

Klockan nio vaknade jag och gjorde mig lite frukost. Sen så bar det av mot bussen runt tjugo i elva, lyssnandes på den nya musiken jag laddat in i mobilen. Väl uppe i highvalley så hade det vart en brand så polisen var där. Och mycket människor som var väldans nyfikna.

Jag var i hallen vid elva och då började mitt pass. Så skönt det skulle vara att sluta tidigt, trodde jag. Men avlösningen (Jerry) kom inte så klockan 15.40 någonting blev det hemgång. Mamma hämtade mig och så nu e jag hemma. Ska nog ta det lugnt denna fredagskväll, kolla let´s dance eller nåt annat trams på tv. Är det typ inte final? Imorn så ere ju star wars, kan man inte missa heller =P

Imorn väntar match i tyresö, får se hur det går. Önska mig lycka till...






I don´t care - FOB




I´m falling in love with your favourite song ...

Sitter här i min ensamhet och kan inte sluta sjunga på dance with sombody med mando diao, så jäkla bra. Kvällens träning vart inställd på grund av herr match. Det var på ett sätt skönt och ett sätt inte. En sak som definitivt är skönt är att jag har sovmorgon imorron, just love it. Så då börjar man ju 11.15 skojjigt =)
Sen slutar man också klockan 13.30, skönt de me. Sen så kanske man går och tränar lite efter skolan.










Ok go - You´re so damn hot



Just loves the music from the old times...

Ok go - Here it goes again



Coolaste musikvideon, gammal dock men bra

Metro station - Shake it




Länge sen ...

Thursday

Hola bandola! Nu är det tröttigt samt att man har mucho träningsverk. Inte kul. Men denna morgon så fick jag skjuts, vilket var riktigt skönt, man kunde sova lite längre. Men det vart ju inte mindre gäspningar för det.
Det blev först en timme fys och sen en timme handboll och det gick ganska bra, lite sämre på slutet men men. Gott vare i alla fall med lunch, kylling.
Sen så gick engelska lektionen åt till att lira lite supermario, så skoj. Cissi är dock beroende, vilket hon inte vågar erkänna, haha. That's bad.




http://www.mariogame.info/


Wednesday

Mitten på veckan har kommit, likaså våren? Ja men visst var det allt härligt att vakna upp denna morgon och solen sken. Samt att jag fick skjuts =)
Skolan började med handboll, men fick ont i halsen, hade det redan från morgonen men det blev värre. Sen så efter massa arm styrka så blev det cirkelträning på gympan, inte alltför kul då när man var helt slut. Efter det så väntade kalkonschnitzel och ris i matsalen, helt okej, lite för salt bara.
På matten så var cissi helt flum, i have no idea vad det va med henne, kanske trött?
Sen så var skoldagen slut i nästan samma sekund som den började och nu är jag hemma hos pappa, ska bli skjutsad till mamma later. Men nu... ska jag kanske se klart på sista biten av Australia.

See u later aligator...

spring.jpg spring image by shellayy0077

Tingeling remix





Sveriges humor.
Något som stör ryska ambasaden.

Kenny Begins






Orkar inte

Nej, nu är jag trött. Ska kolla Australia sen ska jag sova. Hoppas pptn duger tills imorn, det är ju skoj när man kan få lite hjälp, men nej nej. Hejdå !

 

Plugg, plugg, plugg

Känns ju otroligt skoj när man har prov imorn och ingen vet vilka sidor. Nej men det får väl gå som det går. Ska läsa igenom skiten lite mer och sen så fåre va nog. Nu ere först och främst Beck som gäller. Hihi.

Terrible

Swayze i filmen "Keeping mum" 2005
  


 Cancer sjuka Patrick Swayze, 57, från dirty dancing ser helt förstörd ut på bilderna som expressen visar. Han påstås även ha 5 veckor kvar att leva enligt de amerikanska tidningarna. Vilket han själv påstår är felaktig fakta.




Nu 2009

Datorhelvete

Denna morgon vaknade jag unge fär vid halv tolv, skönt. Klev då upp starta datorn och kollade lite oth. Efter det så ploppade en liten ruta upp med den nyaste msn. Självklart så instalerade jag det, sen återstod bara att starta om datorn. Datorn stängdes ned men ville dock inte starta igen... Efter hundra år så testade jag åter en gång efter hundra försök att starta datorn, vilket funkade. MEN när skiten startar så inser jag att allt e borta, bilder och musik, till och med serier :O
Men tillslut så kom jag på ett sätt att få tillbaka dem, så nu är jag glad igen och ska fortsätta lite med one tree hill.




Jo men vad tycks ?

Dance with somebody - MANDO DIAO






Tjuvlyssnat


http://www.tjuvlyssnat.se
creed till sidan haha




"Åhléns, Stockholm

En man ~40 står vid paketinslagningen med sin son ~7. Pappan muttrar och suckar över paketet som han håller på att slå in.
Pappan: Men du, det här blir ju inte alls bra...
Sonen tittar oroligt på presenten och på pappan.
Sonen: Det är lugnt. Vi kan säga att det är jag som har gjort det".


Tänk om?

Denna dag började klockan åtta, kan inte fatta det med tanke på att jag gick och lade mig klockan två igår. Men i alla fall så satt jag och fixade lite på datorn och sen så gick jag till högdalen med doggen och tittade innebandy. Pappa och jag turades om att stå ute med hunden. Därefter så bar det av mot örby, kolla bussarna eftersom alla nycklar fattades ur nyckelskåpet. Där träffade caramba i alla fall en kompis, dusty. En tik som var väldigt lik honom. Sen så bar det av hem och det blev lite lunch och fixande med datorn.

Vid klockan fyra så drog mamma och jag till mammas moster och skulle äta middag samt låna längd skidor. Leo och Kasja var där och det blev massa snack om betting, eftersom leo jobbar på bettson. Senare så bettade de lite på EMD och hon la voux tjejen. Därefter satte jag mig i deras massage stol, juvligt, samt mat. Det var första gången som jag kan säga att jag tyckte om potatisgratäng, helt ätbar.

Klockan åtta började melodifestivalen. Ulo lekte hitec med sin bioanläggning, vilket inte var otippat. Det blev glass med blåbär, mums. Och sen vanns det ju 350 spänn på bettson då när la voux vann. Så nu ere ju bara å lära sig låten eller ??? Och hur nära var det inte att snälla snälla vann? Gisses... Hade den vunnit så hade det ju bara vart å lämna landet. Vinnarlåten kan nog klara sig rätt bra ändå i eurovision saken så good luck.

Nu är jag hemma, ska sova. Godnatt.




Nu börjar american history x, orkar man kolla eller orkar man kolla?
Svar: NEJ!
'

Finally fredag

Gud vad gla jag är. Är klar med svenskan och redovisningen så just nu känns allt bara toppen. Imorse vaknade jag och kom genast på att jag kunde sova lite längre. Pappa skjutsade mig till högdalen och sen efter en stunds väntan så bar det av mot skolan.

Historia, dagens första lektion. Den gick åt till att anteckna en jäkla massa, men det var ganska nice ändå. Sen så slutade vi tillsist och då kom det jag helst ville slippa. Idrottsskade redovisningen. Lite lycka spreds när min ppt inte gick att öppna på min datorn men så kom ju becca med förslaget att jag skulle öppna den på en annan. Vilket fungerade, så tillslut stod jag framför alla och skakade och babblade massa. Fett nervös men jag var glad att få det överstökat.

Efter det så kom den efterlängtade lunchen klockan 12.30, pizza. Det slank ner och sen så tog jag tuben hem. Alldeles nyss så var jag även ute på en sväng med carumpa, riktigt skönt.
Nu ska jag dock bara ta det lugnt haha och kolla one tree hill. Sen får vi se vad det blir för film idag då, först blire projekt "hitta den förbaskade dvd kontrollen". Får se hur det går. Önska mig lycka till!

// Melak 


Doggbert just love watching movies....

Torsdagens film

Wuthering heights

Läser boken i skolan så för att hajja lite så vart jag tvungen att checka filmen, som var sådär.


"Heathcliff is Cathy Earnshaw's foster brother; more than that, he is her other half. When forces within and without tear them apart, Heathcliff wreaks vengeance on those he holds responsible, even into a second generation."




Gillade dock den andra versionen mer. =)




Love the song <3

Segt

Nu är det mörkt som attan i den lilla lägenheten, har precis vart ute med hunden och även gjort klart min ppt. Får se om den duger tomorrow. Vill dock inte redovisa, men men... Pappa ligger och sover, hunden sover, challe spelar och jag ska nu sova.

Dagen som har vart har mest bestått utav plugg och ännu mera plugg. Men också så började jag på säsong två på one tree hill. Och så lagade jag man, stolt. Gott blev det trotts löken.


Sovmorgon

Vilken härlig morgon, äntligen sova. Sen så var det inte så mycket i skolan heller. Fick skjuts av pappa till skolan och sen så gjorde vi nåt gamalt nationellt prov på engelska och sen var det i stort sätt slut. Jag tog mig hem och nu ska jag plugga arslet av mig. Svenskan och idrottsskade saken väntar...

För tillfället är det väldans lungt här hemma, hunden ligger och sover och challe spelar dator. Men men, nu ska pluggandet börja. Höhö.



Trött som attan

Jag har inte mycket att säga om dagen. Ska bli bättre på att uppdatera, en annan dag. Nu är jag trött och har äntligen fixat så att musiken inte spelas automatiskt. Så nöjd, så nöjd. Nu väntar sängen, förmodligen full med sand. Men vad gör det när allt kommer omkring?


Summer, where are you?



Tisdagens film

The faculty

"Herrington High, Ohio, a small-town highschool. All of a sudden, the teachers start changing attitude. When Casey and Delilah have to hide in a closet in the teacher's lounge, they witness the strangulation of Nurse Harper by two of them. Shocked, they manage to flee. Only moments later, the nurse seems to be very alive, but also somehow changed, like all the teachers and most of the students. Only Casey, Delilah and four others seem to be suspicious. Proof of an alien infection is finally brought by the chemistry teacher, who also points out a way to kill the infected humans. The plan now is to get the queen, before the aliens can spread out over the whole country."

Det var en helt sjuk film, men man var tvungen att se hur den slutade haha...

Kvällens film

Patrik 1,5



" I ett pastellfärgat hus på en soldränkt gata flyttar de in, Sven och Göran Skoogh. Medan grannarna lite obekvämt skruvar på sig på sina verandor, inreder de varsamt barnkammaren där deras kommande barn snart ska flytta in. Sven och Göran har blivit godkända som adoptivföräldrar, och de kunde inte vara lyckligare. Men så en fredagseftermiddag knackar Patrik på, och är allt annat än den laglydige, öppensinnade 1,5-åring de hade lovats."

Skoj :D


Helgen

I fredags så åkte vi över till min moster och skulle vara barnvakt åt kusinerna. Och gissa om jag blir så jävla förbannad när mormor och ove var där? Det förstörde hela min kväll.

Sen så igår, lördag, så åkte mamma och jag till länna och kollade lite grejjer inför åre. Sen så blev det hem och titta på one tree hill (min nya serie). Till kvällen blev det melodifestivalen och film på tv samt ännu mer one tree hill.

Idag sitter jag här med huvudverk, hade även det igår. Och det lutar mot att kolla serie hela dagen, sen så ska jag ju till pappa ikväll. Funtar på att gå ut och springa då.Men vi får se...


Melodifestivalen

Vad ska man säga. JAg har nog aldrig riktigt gillat melodifestivalen, det har bara blivit en tradition som man följer. Och nu känns det verkligen som att det bara blir värre och värre låtar. Min favorit i år är väl HEAT, men sen så tyckte jag en annan låt var bra också.

Men saken är den att jag tyckte hon caroline af ugglas var inte bra, men just hennes sätt att framföra låten var faktiskt lite roligt. Och när min bror berättade vad han tyckte om den så satt jag bara där och hoppades på att den skulle gå vidare, vilket den gjorde då. Till andra chansen.



Igår satt jag framför tvn och melodifestivalen ännu en gång, och blir helt förvånad när "snälla, snälla" går vidare. Då tänker man aha okej. Men sen när hon möter "kommer inte ihåg vad dom heter" men de som sjöng "i've got you" då och jag verkligen hoppas att den andra gruppen ska vinna. Så går hon helt plötsligt vidare till final. Jag menar ärligt talat, vad tänker svenska folket med egentligen?

Näej det är fan sinnes sjukt. Och jag tror faktiskt att det andra bandet med deras "I've got you" hade haft större chans att vinna, men men....









Vilken var egentligen värdig att gå vidare ?

Helgens film ...

Employee of the month



"Två arbetskamrater i en mataffär bestämmer sig för att tävla mot varandra och vinna titeln som månadens anställde. Den som vinner får lov att gå ut med den nya och snygga kassörskan Amy."

Jag tycker faktiskt att den var rolig, hellre den än melodifestivalen.

En dag som sjuk

Usch hatar att vara sjuk, har extremt ont i halsen och feber. Så denna morgon började med en kopp thé, därefter blev det lite läsning ur min lilla engelska bok på 800 sidor. Frågan är ju bara hur länge jag orkar läsa? Blir lätt rastlös, men jag läste väl ett tag. Sen blev det lunch, fiberpannkakor så jäkla gott. Men det är lite knepiga att laga.
Jag fällde även massa tårar till det senaste avsnittet av kyle xy. Sen återgick jag till min bok.
Det har förståss blivit massa tv, men det är ju knappt nå bra. Boring ere i alla fall.


Lie to me




Någon som kollade på lie to me igårkväll?
Det gjorde dock jag, på grund av att knight rider inte verkade gå på 6an. Men serien är helt klart godkännd. Tror till och med att jag ska kolla på den nästa gång. Det var roligt att de visade bilder på kända människor som ljugt.

Shakespeare




I Hate This

Oldies ...

Jag började kolla på kort igår, vet inte varför. Blev helt plötsligt bara lite inspirerad. Och bland alla olika slags bilder så hittade jag dessa två. Tyckte det var lite roligt, just med tanken på hur vi alla som är på bilderna har förändrats.



Lucia på dagiset otto
Therése, Rebecca, Jag och Fredrik


Therése och jag på skansen


Den första bilden har jag dock inget minne av, men den sista bilden kommer jag faktiskt ihåg.  Vi var på skansen med våra mammor och bröder, en varm sommardag. Tess och jag gillade bandet kiss, därav hennes sminkning. Hon ville bli målad som Gene Simmons, bandets sångare.


Gene Simmons

Boyce avenue



 

Insaine



Läste på en killes blogg och hittade denhär, grönalunds nya attraktion. INSAINE. Ja det kan nog bli lite spännande i år på grönalund. Det gäller nog att hålla i hatten.

Dagens filmer ...

Never back down



"Jake Tyler har flyttat in i en ny stad, Kort därpå hamnar han i tvång in i ett kickboxningbråk där han blir förnedrat nerslagen. Efter att hans familj och vänner blivit hotade söker han upp en fighting-veteran för att träna upp sin kropp och hjärna, för att en sista gång i en martial-arttävling hämnas på mästaren Ryan McCarty."




Jumper



"Tänk om du kunde teleportera. Ta dig vart du ville på en bråkdel av en sekund. Vad skulle du göra? Antaligen detsamma som David Rice, se världen, skaffa dig allt du nånsin velat ha och helt enkelt leva livet som det var tänkt att levas. David (Hayden Christensen) upptäcker vid ung ålder att han kan teleportera, han är en "jumper". Med sin nyupptäckta förmåga flyr han sin barndom och en alkoholiserad far och genom att till en början råna banker har han snart blivit hela världens playboy som solar vid pyramiderna, surfar i Fiji och åker skidor på Antarkis - allt på en och samma dag. "

Första dagen i skolan...

... blev ingen första dag i skolan. Jag har typ inte sovit på hela natten, är så enormt trött. Samt en hemsk huvudverk. Så jag stannade hemma, tog det lugnt men imorn så bär det av till skolan. Väntar just nu på att pappa ska komma, sen så ska jag till mamma. Så ere väl med det.


Söndag

The bitter end of thesport lov, japp nu är det här. Men det dröjer ju, tack och lov, inte länge tills lov nummer två. Och efter det så väntar ju det ljuva sommarlovet. Ahhh... Det ser jag fram emot. Denna dag så vaknade jag väldans sent, typ runt halv ett. Var uppe ett tag igår så det blev lite mycket sova. Den resterande delen av dagen har jag bara hållt mig undan, och hunden förståss. Pappa löpte amok och började städa i lägenheten. Sen så har jag ju förståss kollat på kyle xy. Riktigt skojjigt, den serien är helt jätte bra, men snart slut kollad. Tyvärr. Men men, när en tar slut så hittar man en annan.

Nyss så var jag och hämtade min broder från träningen och nu, trot eller ej, hur sent det än må vara, så blir det middag. Japp, du hörde rätt. Middag klockan 21.10 på en söndagkväll. Same, same. Sen så väntar mer episod av Kyle xy. Ska bli riktigt skoj. Min läxa däremot, hoppas jag att jag kan skjuta på lite, men det får vi ju se hur det går med den.




Helt slut

Nu är klockan mitt i natten. Jag har suttit och fixat med min blogg lite men nu vankas det sovning. Var ju ute med jessica idag i kista galleria och till min stora förvåning hittade jag lite grejjer. Sen dess har jag bara tagit det lugnt, lagat mat (tacos) och datat. Men nu jävlar ska jag sova, så godnatt.




RSS 2.0