290109

Goddag!

Har som någon kanske märkt, inte skrivit så värst mycket de senaste dagarna. Det är ju såhär att vi har skaffat ytterlivara en dator och internet till den har inte kommit än. Så jag kan ju dock meddela att det är en ständig fight mellan min bror och mig angående det lilla problemet.
Sen när jag har haft datorn, vilket inte har varit ofta så har jag spelat lite spel ist. Man kan väl säga att jag delvis varit lite lat också.

Men men nu sitter jag ju här så, men problemet är att jag inte pallar skriva någe vettigt. Jag lovar dock att uppdatera bloggen när jag är uppe i sälen. Bara så att pappa kan se vad han missar, och alla andra.


  Sälen 2009























I found god
On the corner of first and Amistad
Where the west was all but won
All alone, smoking his last cigarette
I Said where you been, he said ask anything
Where were you?
When everything was falling apart
All my days were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a call
That never came
To the corner of first and Amistad

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

In the end everyone ends up alone
Losing her, the only one who's ever known
Who I am, who I'm not, who I want to be
No way to know how long she will be next to me

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you, where were you?
Just a little late
You found me, you found me

Early morning, City breaks
I've been calling for years and years and years and years
And you never left me no messages
You never send me no letters
You got some kind of nerve, taking all I want

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Where were you where were you

Lost and insecure
You found me, you found me
Lying on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you, where were you?
Just a little late
You found me, you found me

Why'd you have to wait?
To find me, to find me


250109

Goddag, jag orkade inte skriva något igår. Så det får väl bli en liten summering av helgen liksom. Kan ju börja med lördagen, då vare så att jag skulle spela match, så vi hämtade upp min faster som jag fått att åka med och kolla. Hon visste typ inte vad handboll var, så det var lite skoj att hon kunde följa med.
Matchen gick väl inte så värst bra, jag fick även två minuter och jaa så var det.
Därefter lämnade vi min faster och for vidare till länna och köpte skor. Därefter blev det dags å köpa lite tapeter.
Sen, resten av kvällen så blev inte så mycket mer gjort än att bara busa med caramba i parken...

Idag har jag i stort sätt bara kollat på innebandy, och sen så har jag inte gjort så mycket mer ...


That's that!
// Mickan

230109

Hejsan

Idag vaknade jag klockan halv åtta, och började göra mig i ordning för att åka iväg och åka långfärds skridskor. Det var bara å äta frulle i stort sätt, sedan var man typ klar med allt å kunde gå.
Jag mötte jessica och becka uppe vid busstationen. Bussen skulle gå 25 men började inte köra förns 30, och det kändes lite stressat. Men busschauffören var väldans snabb så vi hann.
Därefter, i farsta så bytte vi buss och sen, tillslut kom vi fram till drevviken där vi skulle åka långfärdsskridskor.



Väl framme så fick vi dock vänta på lärarna, anders och annika, men de kom tillslut och sen så blev det på med skridskorna. 
Till en början var det ostabilt, man fick även sendrag i fötterna pch det var inte skönt. Cissi hade lite problem med skridskoåkandet samt att skridskorna inte satt bra.
Det tog ett tag innan lärarna ens märkte nåt, och gjorde nåt åt hennes skridskor. Men sen vare fortfarande tekniken som var lite krångel dock så då fick hon ett par stavar av anders och sedan hjälp av annika.
Klassen drog iväg medans vi, alltså jag cissi och annika åkte lite saktare frammåt. Men tillslut kom becka farandes och hade ont, och så följde jag sedan henne i färd mot de andra sedan. Saken var bara den att så fort man började komma närmare de andra så åkte dom längre bort.



Jag och becka satte oss så småning om ner och väntade in de andra, för att äta lunch. Och sedan när de andra kom tillbaka så vare bara på med skridskorna och så åka mot lunchstället. Jag hade åkt skridskor hela vägen fram om det inte vore för att de där jävla fanskapen till skridskor lossnade, så jag tog av mig dem och gick.

Vi åt ett tag och både cissi och jag fick panik när anders och annika började prata om att de tre sista som inte badat isvak skulle göra det (alltså jag cissi och nån till). Det kändes ju otroligt mysigt med tanke på att vi eller jag i alla fall frös som en galning vid tillfället och sen om man skulle bada... Det kändes inte rätt.



Men snart bar det av igen och jag och cissi tog det i ett lugnt tempo. Annika drog iväg och så tog jag initiativet å lära cissi å åka skridskor. Det gav resultat och tillslut så gick det galant. Vi vände och snart så kom jessica och becca förbi susandes. Och så skulle cissi då plötsligt ta av jackan.

På grund av vårat lilla avbrott så kom alla genast ikapp och det kändes en aning stressat, men tillslut kom vi ju i land, och skönt var väl det. På med sina egna skor och så dumpa alla andra grejjer i anders å annikas bilar. Vi behövde inte bada isvak och inte heller vänta så länge på bussen.

Jag åkte direkt efter till pappa och tog med mig hunden till mamma, sen så blev jag hämtad därifrån vid 17.30 kanske och så åkte vi och handla. Och nu alldeles nyss faktiskt så var vi ute och lekte med hunden, och han är så jäkla duktig och väldans spänstig så som han hoppar över staket och massa skit.



Nu sitter jag framför datorn och ögonen går i kors så det blir väl läggdags snart.
Men det där var väl allt för idag så hej hje

// Micaela

230109

Heej!
Hann inte skriva tidigare, och tänkeri nte skriva någe långt nu. Klockan är 00.04, och jag är precis klar med matsäck och packning. Dagen har bestått av, träning och sedan cosmonova.

Det var dock inte lika fint väder som på denna bild...


Därefter vart det träning igen, med damerna, faktiskt ganska skoj. Sen har man ju kollat handbollen och efter det så blev det lite matlagning och grejjer...

Det var min summering av dagen

// Mickan

210109

Ännu en ny dag har kommit, haha det känns så monotont å skriva samma sak hela tiden så jag börjar få lite problem med å börja detta shit.

Men å andra sidan så kan man ju skippa det där hej hej också.

Dagen idag har väl varit såhär typ;
Jag klev upp vid halv liksom, framsteg aha. Lätt imponerad iaf. Men i alla fall så satte jag mig i soffan och halvsov, inte lika nice som innan, men helt ok. Åt lite frulle och sen när jag hade en kvart kvar så stressade jag once again. Det har liksom blivit en vana, och kommer väl alltid vara så.

Men hur som helst så blev det rush till bussen, å jag hann, vill ju inte skryta direkt men jag må erkänna att jag är ganska skicklig på det där. (Peppar peppar, ta i trä (eller vad det heter) ...) Men så hittade ja jessie idag också, eller nåt. Men i alla fall så åkte bussen mot skolan (ovanligt), och sedan gick vi till hallen (också otroligt ovanligt).

Folket fick sticka ut och springa, mina knän strejkade och istället så fysade jag lite, faktiskt ganska bra, kom på lite grejjer liksom. Fantasin kanske inte är så dålig ändå (... eller kanske). Men i alla fall så fortsatte jag med fysandet under handbollen, där var det dock inte lika bra.

Efter handbollen (som höll på 6 min för mycket) så blev det dags för gymnastik. Till en början visste ingen vart vi skulle va. Men sen så blev vi instruerade att vi skulle spela rollboll med ettorna. Det började med att annika skällde ut halva id1 på grund av vissa omständigheter, men sen så spelade vi rollboll.

Rollboll är ett spel eller en lek som går ut på att man spelar vanlig fotboll men att spelarna har olika roller som de ska spela. Som ex. Zlatan, Beckham, stjärnan, dyrkaren, dribblaren och så vidare...
Det va riktigt roligt med dom som riktigt levde sig in i sina roller så som olle och ida, jag och cissi va lite mer, ja vad ska man säga?... Vi gjorde helt enkelt inte så mycket.

Jag var ju då dyrkaren och skulle springa efter viktor och dyrka honom, men till en början hade jag inga skor och fann det väldigt svårt att hänga efter honom, samt att jag inte ville bli nertrampad av alla med skor, som jagade bollen som galningar. Så jag var lite passé, eller vare heter.

Tillslut tog det slut, visst jag gillar faktiskt fotboll, men inte under dessa omständigheter. Men i alla fall så gick vi till omklädningsrummen och diskussionsämnet blev "rumpor". Fråga mig inte hur nån kom på å prata om det, i have no clue.

Stress, stress eller inte så mycket denna gång och sen gick vi till matsalen. Vad skulle man välja pirog eller köttfärslimpa och potäter ? jag tog båda, ska inte säga vad jag tyckte men men.... Det tog väl ett litet tag innan vi va klara, å så bar det av emot skåpen.

Matte vare nu, och till min stora förvåning så hajjade jag (hajjar som hajjar). Men det tog inte lång stund innan jag blev trött. Så blev det lite flummigt, och cissi ritade med sina naglar i min bok samtidigt som jessica också tog sig friheten till att rita i min bok, din lilla ..... !!

Efter lektionen så stormade klassen ner till nåt förråd för att hämta lite grejjer till skridsko grejjen på fredag, tog bara en väska och så tar jag skridskor imorn. Annika skulle ta med ispiggar till mig å cissi sen på fredag också så de va nice.

Därefter bar det av hemmåt. Jessi åkte tååg, så jag fick åka buss med becka. Sen så hämtade mamma mig i highvalley och nu är jag hemma, ska snart plugga. Sketa roligt.


Så vare med det där, lite tråkigt inlägg utan bilder, men ska fixa lite pics sen när jag får the camera. =)
Nu drar jag !!

// Mickan

200109

Nu e jag hemma igen. Så typiskt liksom, när vi åker till träningen så har det tydligen hänt en olycka så det blev köer i ca 20 min. Så jag kom självklart sent till träningen. Höhö men nu e jag hemma igen, ska plugga lite och därefter så blir det lite tv.

// Micaela

200109

        

 


Lite pics ifrån helgen...

200109

Tjabba tjena hallå

Dagens historia är följande.

Till en början så var jag väldans trött och ändrade alarmet hela tiden. Men klockan 08.15 så insåg jag att jag kanske borde kliva upp, så jag förflyttade mig denna gången till soffan. Åt lite och sen de resterande 10 minutrarna innan jag skulle dra så fick jag stressa. Men alltid var det sju skönt med en sovmorgon.
JAg hade inga problem med att hitta grejjer idag eftersom att jag inte hade med mig något. Men stressigt blev det i mitt tycke i alla fall.
Men som alltid så hann jag med bussen.

Sedan i skolan så började vi med någon lektion i have no clue what it is called, och där skulle vi skriva om oss själva, vår miljö, våra arv, omgivning, samhället och världen. Fattade nada så jag skrev bara nåt skit, måste by the way skriva in det i datorn och skicka. Men det hör inte hit.
Efter den lektionen så vare lunch, tänkte på hur mykt mat jag tog så jessif inte skulle klaga, men det gick lite åt pipsvängen. Men vi satt där och diskuterade lite grejjer.

Efter det så började samhälle lektionen, jippie. Och denna dag klev ju förståss Eva in och hade nåt annat jävla fråge skit med sig som va värre än våra vanliga nutidskryss, sicken människa det där e.
I alla fall så fick jag 7 rätta av 12 och därefter kunde lektionen fortsätta. Och då skulle vi skriva nå jäfla nyckelbegrepp.

Samtidigt som detta satt jessica och chattade med alla på hennes msn, och skrev saker om mig som inte i alla lägen stämde.

Klassrådet började sedan efter detta och det gick snabbt. Otroligt snabbt. Sedan så promenerade vi ner till skåpen och så efter det vidare mot bussen. Och så såg jessif bussfan komma och så fick vi springa lite.
Den resterande bussresan så satt hon och prata om hur torri halsen hon hade blivit efter vår lilla spurt, haha.
Utanför bussen så regnade det, vilket jag inte såg fram emot. Tillslut så vare hej hej till jessif och jag fortsatte den långa vägen hem.



Blöt om fötterna och med luvan på så traskade jag hem, ingen mysig upplevelse det där. Mina tankar kretsade i dåläget om ett par varma sockor, en skön tröja, ett par shorts och mitt duntäcke. Men tillslut så var jag i trappen på väg upp till dörren.

Väl inne så hoppade jag ur de blöta strumporna och skorna och bytte till shorts. Sedan blev det mellanmål, en tallrik fil med banan. Och så nu sitter jag här, och ska om en timme och femton min åka till träningen.
Irriterar mig en aning på lillebror challes musik som ständigt kommer  när jag lyssnar på musik.



Låten <3

Till tessan

Tjo, texten kanske är lite jobbig att läsa, men nu ere såhär att jag liksom gillar den så det tar säkerligen ett tag innan jag byter =)
Så ere med det. Men du får ringa mig sen så vi kan bestämma när vi ska ses.


190109

Japp så är det dags för dagens sista inlägg, innan jag förhoppningsvis somnar, utan komplikationer. Kortfattat om sverige - spanien, SVERIGE VANN! Vilket var ganska bra liksom. En annan sak som också är bra är att jag har sovmorgon imorn, men nu kom jag också på att jag inte får glömma att ringa pappa och fråga om skjuts. Men det är inte så troligt att jag glömmer det ändå. Men man ska aldrig säga aldrig.

Godnatt då!

// Micaela


190109

Hejsan åter igen

Idag var det skola igen efter helgen och efter att man hade varit sjuk.

Till en början så ville jag inte gå upp, och sedan när jag väl gick upp så blev det lite brottom, hade en 15 min på mig och hittade inte allt jag skulle ha med. Som till exempel så hade jag inga shorts hos mamma, och det skrattretande var att jag visste precis vart dom låg hemma hos pappa. Men men, sen i alla fall så kom jag utanför porten, och i riktning mot bussen. Trodde att jag skulle komma sent men ikke, var där vid halv.
Men jag blev lite fundersam när jessica var borta. Men jag hoppade på bussen när den kom, och sedan ringde jag jessi. Hon hade fått skjuts av johans mamma, typ, eftersom att johan var sjuk och satt nu i hallen och väntade.
Ganska så snart var jag framme vid hallen.

Jag började med lite knä övningar, men övergick sedan till att titta på de andra. Det ilade i knäna samt att ögonen gick i kors. Det blev inte bättre av att bara sitta och titta, men men. Vaknade någon gång när jag höll på att få en boll på mig.
Sen tillslut så var lektionen slut och vi gick till omklädningsrummet. Där blev det en livlig diskussion, eller kanske inte livlig men i alla fall en diskussion.
När vi var klara där så lunkade vi ut i snön, mot matsalen och så åt vi. Vi satt även där ett tag innan vi gick mot klassrummet. Efter det så var det naturkunskap, där vi tittade på filmer och sen pratade daniel ganska mycket. Det följdes av psykologi, där vi delades in i grupper och skulle prata om nå frågor. Alla i min grupp utom en hade inte gjort dom där frågorna, så det gick ju prima.

Tillslut så tog äntligen lektionen slut, och jag tog bussen till högdalen. Några minuter senare så hämtade pappa mig å så åkte jag till honom. Käkade lite, gick till apoteket som jag inte visste fanns. Vid apoteket kom någon konstig människa med en hund som var helt tokig och gick fram mot Caramba och mig, fett skum. Men men min hund var helt coollugn medans den andra hunden vrål skällde. Därefter så kom mamma och hämtade mig och nu kollar jag handboll, sverige leder.


Det är väl typ det bara.

// Mickan


180109

Godkväll
Haha denna kväll har varit väldigt lugn. Har fixat min kusins blogg ( daisyahlstrom.blogg.se ), och sedan ändrade jag om min egen. JAg är nöjd för tillfället =)
Tänkte kolla på en film nu, innan jag ska sova tror jag.

Just ja, kollade ju också på sverige - nordkorea, och sverige vann ju. Så bra, så bra.


180109

Hello
Nu är man hemma igen efter att ha promenerat i de djupa skogarna i lida. Allt började med lite bråk med längdskidåkare till is promenad mot våran stora fasa. Men det var riktigt kul, kanske kommer bilder sen. Caramba njöt riktigt mycket så det får väl bli en sån här promenad inom en snar framtid igen.





180109

Godmorgon =)
Till skillnad från alla mornar denna vecka så är denna väldigt grå, och inte en trevlig syn. Men trots det så ska jag inom kort bege mig ut i skog och mark för att tillsammans med bror pappa och hund gå och spåra. Sedan efter det så ska vi till min faster, som jag inte har vart hos sedan typ förra julen. Men det ska bli lite trevligt.

Igår så åkte jag med mamma och pudeln till sköndal och kollade när mitt lag spelade match, det gick bra och vi vann. Därefter blev det lite lunch break och sedan ut till fisksätra. Till en början så hittade inte mamma och vi hamnade på värmdö, men när jag senare tog upp den lilla kartan så gick det bättre.
Fem minuter sena blev vi, men det gjorde säkerligen inget. Det var dock en rolig match, killarna dom mötte var knappt ens halva hais killarnas längd samt att dom förmodligen valt fel sport, så som dom sprang och sparkade på allt som rörde sig och slogs med klubborna. Domarna verkade också vara på fel ställe, kanske är det bra om man kan dömma, innan man kliver in på planen och dömmer en seriematch.
Hais vann i alla fall. Och vi åkte hem, hem till pappa. Sedan så va det ganska chill, challe bakade bullar, och dom bränndes i botten. Så nu här på morgonen så existerar som inte längre.

Ikväll ska vi även till mamma och sen så imorgon så börjar skolan igen, är fortfarande lite krasslig som jag har vart de senaste veckorna men det börjar ordna upp sig. Pallar inte vara sjuk mer...

Men nu bör jag göra mig i ordning innan dagen helt plötsligt e slut, klockan är fan 12.11 ojj ojj, vaknade för en timme sen.
// Micaela

120109

Hello !

Igår vart det en visit i nyköping/flen, hälsade på kusinerna som snart ska flytta. Det var länge sen, och väldigt trevligt tycker jag. Vi gjorde en god gärning och hjälpte en stackars liten fågel som låg på rygg, den var dock väldigt chockad, men flög tillslut iväg med sina vänner.

Det var jätte hemskt igårkväll, kunde inte sova. Och det hjälpte inte med grannar som skrek på varandra klockan 1 på natten. Sen så blåste det också, väldigt mycket.
Men i morse, till min lycka, så fick jag skjuts. Väldigt skönt att slippa stress. Hade dock väldigt ont i halsen så jag var inte med på träningen. Men sen stressade vi och hann, det blir hårt Cissi, de resterande veckorna! Men sen så hade vi lektion, och efter det så blev det håltimme.
Det var liksom delade uppfattningar av schemat, skumt värre... Tillslut kom tanten och vi fick sluta kvart i 4.
Jag tog pendeln till älvsjö och sedan bussen, hem till min kära hund.

Nu 2 timmar senare så sitter jag hemma hos mamma, som bakar bullar. Fett gott.
Snart kommer pappa och sen ska vi handla lite och sen ere plugg som väntar.



// Micaela

100109

Goddag
Idag har jag inte gjort så mycket, jag åkte till pocket shop på götgatan och skulle köpa en bok. Väl där inne så hittade jag boken jag letade efter, men den fanns bara på engelska. Eftersom att jag verkligen ville ha den så köpte jag den ändå. Så nu har jag en 800 sidors bok på engelska. Det ska bli riktigt intressant.
Efter det så åkte jag vidare till farsta i hopp om att hitta ett skrivhäfte, men icke. Fortsatte vidare till högdalen där jag sedan hittade ett, utan matte del. Så jag fick helt enkelt köpa det separat. Sen efter det så har jag läst lite och nu på kvällen kände jag för att använda mitt matte häfte till något annat än matte. Så nu har jag ritat ett tag, och resultatet blev ännu en gång utan ögon, kan inte rita det.

Så är det med det, nu ska jag tvätta bort blyertsen från händerna. (Det är hårt att vara vänsterhänt)

// Micaela



Matte häften kan ju komma till nytta...
 

090109

Skolstart!
Japp nu är lovet slut, vilken tragik. Visserligen så har denna dag vart ganska lugn, men ändå.
Dagen tillbringade vi med ettor och treor på östermalms ip. Vi lekte lekar, åkte skridskor och klättrade. Skridskoåkningen var det som jag fasade men det gick hyffsat. Ramlade dock en gång på grund av att cissi tog tag i mig när hon ramlade, annars så hade jag nog inte ramlat.

Vi slutade hyffsat tidigt, vilket var skönt. När jag kom hem så tog jag det bara lugnt. Och det är väl så den resterande delen av kvällen kommer se ut, helt lugn.

// Micaela





Saknar min hund <3


040109

Hejsan
Helt plötsligt  så är det en ny dag, visst är det underbart. Så sant men jag tycker dock att tadarna börjar speeda up lite. Man vaknar sen går man upp och lika snabbt så ere läggdags och sen vaknar man igen. Lite tragiskt det där... Men i alla fall så har jag idag kollat på två bra filmer faktiskt. Wild kid tror jag den första hette och sedan picture this. Har precis kollat klart på den sista, men det var bra filmer det där.

Jaop det var allt hittills men nu ska jag dra hej hej !!

// Micaela

030109

Godmorgon
Idag vaknade jag klockan ett, jag brukar inte sova så länge. Men det berodde dock på att jag satt upp ett tag och spelade lite på datorn.
Som man kan se så har jag även, ännu en gång, ändrat min design på bloggen. Jag tröttnade dock på den andra.

Denna dag kommer inte så mycket att hända, ska förmodligen till mamma ikväll och ladda in bilderna från onsdagen på datorn, eftersom att det inte fungerar på denna dator. Det börjar bli lite halvt jobbigt när alla börjar tjata och man inte kan göra något åt saken.

Nu tänkte jag dock plugga lite, kanske skriver mer ikväll.

// Micaela


Såg även på top gun, den var lite bra.

010209

Hejsan!
Idag har jag inte gjort så mycket mer än det jag gjorde igår. Dagen började dock med en promenad med hunden, och sedan blev det film. När jag sedan efter 1 timme och 26 min senare konstaterat att filmen jag tittade på inte var bra så började jag att städa. Tillslut så gick jag ut till parken nedanför där jag bor och lekte med vovven, han vart dock lite gla. En gla hund e en bra hund.
Efter att ha hemtat några saker hos mamma så har jag nu kommit hem igen, ska snart äta och sen blir det tapetsering.

Vill även säga good luck till min underbart duktige bror som härmed ska vinna alla matcher i storvreta. Ska väl förmodligen åka dit på Söndag och kolla på finalen, ska bli skoj.




Det var allt jag hade på hjärtat!

// Micaela

010109

Gott nytt år på er alla!

Ett nytt år har kommit och det är väl något att se fram emot.
Mitt sätt att fira in det nya året var genom att till en början umgås med vänner och deras familjer, för att senare dra vidare till Moa på fest.
Det var inte det sättet jag var van vid att fira på men det var kul, fast på ett annat sätt.

Denna dag har jag dock inte gjort speciellt mycket, kollat på en film och gått ut med hunden. Riktigt skönt att kunna ta det lugnt ibland.

// Micaela


RSS 2.0