I hate this part...

Hej, det var ett tag sedan som jag skrev och anledningen till det är väl delvis att jag inte orkade på grund av sjukdom. Jag har vart förkyld sedan i lördags, men nu ere bättre.

Under den tiden så har min hund blivit väldigt bortskämd och jag har hittat en ny serie som både jag och min bror tycker är bra. Jag har också hittat en film som jag kan se om och om och om igen. Jag har fått en ny träningsoverall men nackdelen med det är att mitt namn är felstavat, så orkar man eller orkar man inte ändra på det ?

I helgen så ska jag plugga och så ere match, inte mycket mer. Ska även leka med hunden men så skulle jag också till min kusin på kalas men eftersom att den delen av släkten är sjuka så ere nog ingen vits med det.

Kan skriva mer sen... När jag sitter vid min dator.


// Mickan




Twilight <3
 

Friday <3

 

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday, I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Oh, Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love

Saturday, wait
And Sunday always comes too late
But Friday, never hesitate...

I don't care if Mondays black
Tuesday, Wednesday - heart attack
Thursday, never looking back
It's Friday, I'm in love

Monday, you can hold your head
Tuesday, Wednesday stay in bed
Or Thursday - watch the walls instead
It's Friday, I'm in love

Saturday, wait
And Sunday always comes too late
But Friday, never hesitate...

Dressed up to the eyes
It's a wonderful surprise
To see your shoes and your spirits rise
Throwing out your frown
And just smiling at the sound
And as sleek as a shriek
Spinning round and round
Always take a big bite
It's such a gorgeous sight
To see you eat in the middle of the night
You can never get enough
Enough of this stuff
It's Friday, I'm in love

I don't care if Monday's blue
Tuesday's grey and Wednesday too
Thursday I don't care about you
It's Friday, I'm in love

Monday you can fall apart
Tuesday, Wednesday break my heart
Thursday doesn't even start
It's Friday I'm in love

Kyckling på fredag =)

Halloj, sicken underbar dag. Det är fredag och helt underbart. Dagen gick ju till såhär, jag gick upp stressade, packade träningskläder och ruschade till bussen. Väl framme så får jag vänta ett tag och sen kommer jessif och bussen. Jag kännde mig otroligt fjollig när jag gick och bar på en jäkla puma väska istället för min vanliga träningsväska, men hellre en nästan full puma väska än en halv tom träningsväska (tyckte jag då).

Aja 11 min senare så gick vi ner mot matsalen för frulle med klassen, det saknades bara en sak... Klassen!
Men dom dök upp lite vart som. Och till frukost nr 2 blev det juice och lite fil, just bara för att det kändes konstigt att ha frukost med klassen utan att äta frukost.
Men sen så gick vi upp till klassrummet och började kolla på "Schindlers list", hemsk. Den handlade då för dom som inte vet om förintelsen av judar som skedde i tyskland.

Men klockan 10.10 så skulle jag dra, time for the sjukgymnast, så min limmo väntade ju utanför. Pappa skjutsade mig till bosön och så tränade jag där i en timme, riktigt skönt faktiskt. Sen så vare hem och direkt ut med hunden.
Kallt var det, men jag gjorde ju jycken gla och han var betydligt mer lydig idag än igår.

Nu e chall hemma, jag e hemma hund e hemma men mamma och pappa is at work... Men så snart de kommer hem så ska pappa skjutsa mamma till stan där hon ska ut med polare och sen blire middag a lá micaela här hemma. Ska försöka göra nåt gott utav lite kycklingfiléer. Får väl se hur det går =P
Sen ska chall på träning å så går väl jag ut och hämtar honom sen.

Så ere cya
//Mickan


Klicka f�r att st�nga bilden

Wensday ...

Japp, redan onsdag eller lill lördag om man så vill säga, liksom veckans mittpunkt. Snart ere helg och skönt är väl det. För min del blire jätte skönt med helg, för jag är verkligen helt slut, och kan behöva vila upp min mentala sida lite efter det som hände i fredags. Även fast att det var ett tag sedan så känner jag att det kan ta ett tag innan det blir bättre.

I alla fall så har dagen varit helt okej, jag gick upp, mot min vilja och sedan så gick jag till bussen. Där mötte jag jessif som vanligt och så kom bussen (som vanligt). Hilena och fia satt på bussen och vi satte oss vid dem. Sen 11 min senare så var jag utanför min skola, påväg mot hallen. Jag var med på handbollen till en början men sen klev jag av efter att jag fått så ont i knäna. Så jag gick och körde lite fys i lilla hallen men sen så gick jag tillbaka till stora hallen. Tillslut så var all handboll slut och vi avslutade med plankan och "kissekatten".
Japp sen vare en halvtimme tills vi skulle befinna oss i aulan, STRESS..
Men vi klarade det och klockan 10 befann vi oss i aulan för att lyssna på nån föreläsning i en timme, jippie!?!

Gubben babblade och babbla och så sa han "..slutligen.." och sen vare fan inte nåt jävla slut uten det kom en till jävla harrang om massa annat och det dära "slutligen" återupprepades flera gånger samma sak med "träning 30min 3 gånger/vecka" blablabla. Hade han slutat återupprepa grejjer hela tiden så kanske det hade fastnat nåt och då hade det kunnat vara kortare. Aja sen vare lunch, kan ju då påpeka att det inte går så snabbt när hela skolan ska äta mat samtidigt, men vi hann ju till lektionen.

Matte, matte, matte.. Jo men det är väl kul men jag blir så jäkla förvirrad av momentet vi håller på med nu, och när man väl kan det ena så kommer nåt annat som e jätte knas. Men så efter det så var det idrottsskador, det var mest bara att anteckna och sen en redovisning på slutet.
Efter det så vare hurry curry till bussen och så åkte man hem, eller nästan i alla fall. Jag fick gå in och handla lite på ica sen så gick jag hem.

Väl hemma var jag helt död, åt lite och sen så kom resten av familjen hem. Och så ringde jag fredrik och vi kom fram till att vi ska spela laser dome någon gång, och sen ska jag gå ut och möta honom halv sju ikväll så man inte bara sitter inne och häckar. E dock väldans trött idag, just nu. Men men jag får väl gå och lägga mig någon gång också..

Japp men nu vare färdigt med detta för dagen, hej hej!
// Mickan
 



En helt vanlig tisdag... med regn

Ja denna dag började som många andra, jag var trött, jag gick upp ändå och så gick jag till bussen. Men denna dag kom jag mer i tid till bussen. Väl vid hållplatsen så tog det ett tag innan jessif kom dit, men tillslut kom hon. Och när vi stod där så regnade det massa, å så kom en "berusad" person och frågade vart nåt jäkla hav låg, "tal, och du ska gå i skolan" ??!! Liksom jaha. Så mykt brydde jag mig om det, å så kom bussen och 11 min later så var vi framme. Hade engelska/svenska och efter det så vare lunch. Det är lite tråkigt att skolmaten blir sämmre =S
Efter maten så rörde vi oss långsamt mot klassrummet för att ha samhällskunskap, och jävlar vad jag blev sur på tanten. Först säger hon att man ska göra en sak och när man gör det så säger hon bara näej de skulle du inte, i stort sätt.
Aja men sen så vare typ ingen mentorstid, och vi fick pröva overaller om vi ville men jag kännde inte för det. Jag blev lurad att följa med jessif och vänta på johan medans han va på nåt jävla friends möte med "tanten". Aja en timme senare var han väl klar och vi åkte bussen till högdalen, sen gick jag hem i regnet, kulkul!

Mat,byta kläder, promenad med hunden och sen träna. Och efter träningen så for jag hem, gick ut med doggen igen och gick då till centrum och köpte kaffefilter och då satt fia i kassan, lite kul. Så gick jag hem och nu kollar jag ugly betty. Snart ere house sen så hade jag tänkt att sova.

// Mickan


Rättvik <3

Fy faan ...

Jag har sån jäävla huvudvärk, vet inte vad jag ska göra. Kom precis hem från skolan. Dagen började med att challe kom in nån gång på morgonen och ställde frågan, "när börjar du?". Det var ju intressant att veta, speciellt när jag låg och sov. Jävla unge!! =P
Sen så vaknade jag klockan 08.10 och kunde inte somna om igen så jag klev upp. Gjorde ingenting förns 09.30 då jag gick ut med hunden och sen efter det så åt jag och sen for jag till skolan.
Väl i skolan så vare lite psykologi, "kriser" var ämnet, kul för mig som e inne i en kris. Sen vare massage, jag stod väl mest i ett hörn, gjorde inte så mykt, pratade lite med victor wang. Sen va det äntligen schlut, och jag gick till centrum och tog bussen hem, väl på bussen höll jag på å dö av min jävla huvudverk jag har haft hela helgen. Sen så mötte jag pappa och hunden och gick hem.

Men nu ska jag umgås med familjen, kanske ska kolla på film sen som jag inte gjorde igår.
Hare bra

// Mickan


Hunden som gör livet värt att leva <3

Sälen 2009 is coming true...


Sälen 09 <3 

Hopplös dag ...

Fy fan vad denna dag har varit tråkig. Först vaknar jag i sorunda hoss min moster, det hände inget kul. Sen åkte jag hem, inte kul. Sen nu så sitter jag vid datorn, trååk.

Min hund e borta, min fader e borta, min bror e på träning och min farmor e död. Asså fy fan vad allt e skiiiit just nu i denna stund. Kanske ska kolla lite på mysteriet i greveholm eller nåt annat för jag orkar inte sitta här längre och tråka ihjäl.

Har även fixat lite musik till massage grejjen vi ska ha imorrn, hoppas de går bra, hoppas musiken e bra.
Hare gött iaf!

// Mickan


Thank you for the sorrow...  </3

Hallelujah - Jeff Buckley


Forever - Papa Roach


...

När någon man verkligen gillar går bort, varför kommer man då på allt man skulle vilja säga efteråt?
Det finns så mycket jag ångrar att jag inte sa eller gjorde då innan farmor dog, det känns inte så kul.
Jag ångrar att jag slutade vara hos henne så ofta som jag brukade vara, hon var min bästa vän och kommer alltid vara det, men det känns som att jag svek henne.
Jag ångrar också att jag inte pratade med henne i torsdags kväll när pappa sa att jag skulle göra det, men jag kom inte på nåt att säga.
Jag hade velat få reda på hennes livshistoria som ingen knappt vet någor om, hur hennes pappa och bror dog i kriget? Hur hennes mamma dog? Hur hon levde tills hon träffade farfar? Visserligen kommer jag få reda på det men inte av henne.

Saker jag inte ångrar är att jag var hos henne förjämnan när jag var liten, att hon var min bästa vän. Och självklart ångrar jag inte att jag skippade träningen i torsdags och hann träffa henne en sisra gång.

Nu kan jag inte skriva mer.. får bara ont i huvudet och gråter bara mer och mer. Men jag hoppas hon har det bra vart hon nu är...



Lördag morgon...

Ja hej, sitter framför datorn och gör inte ett piss. Lyssnar lite på musik och funderar.
Idag ska jag iaf kolla på challes innebandy match och sen så ska jag eventuellt åka till haninge med pappa och caramba och så ska vi låta lailas hund yatzi och caramba leka nere vid rudan. Ska bli lite kul, framförallt för caramba å få leka lite. Sen ska vi testa å laga nån italiensk maträtt från den där boken som man kan köpa med tidningen på torsdagar. Det är väl allt som händer idag.

// Mickan

Farväl farmor ...


Monoton? ... Skulle inte tro det din jävla .....

Tjaba, har inte pallat skriva på ett tag ska skriva imorrn tror jag, då har jag lite tid.

// Mickan



Mitt lov + de senaste dagarna...

Ja som ni kanske märkt så har jag ju inte uppdaterat någe vidare, men nu kommer ett inlägg med det ni har missat. I onsdags så åkte jag hem för att åka och hämta Caramba, den lilla schäfern som bor hos oss. Sen så har jag mest tagit hand om honom, och jag var ute med fredrik på torsdags kvällen, sen på fredagen så vare chill under dagen och sen så gick jag till fredrik och så kollade vi på idol och en film med jessica och jennifer, kimberly och sandra.
Sen så vare ju då lördag och mamma fyllde år, jag bakade mockarutor och sen åkte challe och jag in till stan och shoppade lite.
Sen så vare partaj det vart 20 pers + hund i vår lilla lägenhet. Mysigt mysigt, och så på söndagen va det lungan jag tog det väldans lugnt. I måndags så vare skola och sen så pluggade jag och kollade på en film vid namn "death race" muy bien. Sen så vart det tisdag och så vare skola och sen massa plugg, challe somnade vid 3 på dagen och vaknade klockan 8 imorse, snacka om trött.
Men så idag hare vart skola och nu är jag död, har vart ute med hund och sen damsugit och ja nu dör jag nästan.

Så ere med det, där e lite kort information men nu ska jag kolla lite gossip girl =)

// Mickan


Bra låt ... Miley Cyrus - 7 things


RSS 2.0