...




*Damp*




Grattis Jessica och Fredrik <3

Halloj, idag vaknade jag 12.12. Riktigt skönt att få sova ut och jag fick igårkväll reda på att jag inte skulle till hästen. Men så denna dag så åkte jag in till stan med mamma och kollade lite på buttricks för hon skulle ha nå cowboy kläder, vilket vi hittade. Sen så gick vi därifrån till slussen och åkte hem. Efter det så åkte vi till skärholmen för att se om jessif spelade match, men icke. Där vare inga poliser så vi åkte vidare till mammas polare nettan och lämnade nåt. Sen så shoppade vi present åt freddeleus och sen så åkte vi hem igen. Väl hemma mötte vi pappa och sen åkte vi till greken för att käka lite. Sen efter det fick jag skjuts till fredrik och så var jag där och kalasade.
Nyss kom jag hem och fann pappa sovandes och challe och rikard vid datorn och mamma in the soffa.
Men nu ska jag sova, ska eventuellt hitt på nåt med fredde tomorrow, kanske guitar hero :D =)
Men iaf gonatt :D
   



Grattis<3


Imorron så ...


Imorn ere eran tur  freddrick och jessicaf :D <3

Take me away ...

  


"This time what i want is you"


Pannkaka ... !

Halloj igen =P
Jag kom precis på en sak eller rättare sagt jag har finulat lite på det ett tag. Det är så att imorron så ska jag i alla fall hjälpa till med hästen, men sen på kvällen så äre två partaj och sen ville simone hitt på nåt. Skulle gärna gå på saras kalas men för det första vet jag inte om mitt svar var en aning sent eller så, men sen om jag ska dit så känner man ju knappt nån samt att jag har ingen pjamas ^^. Annars så blire eventuellt Freddeleus partaj, eller å vara med simone. Får se hur det löser sig. Men sen också söndag morgon ska jag kolla på min egen match eller challes? Hm... lite knepigt. Men jag får väl ta mig en funderare åter igen.

Allt för mig =D

    V.S  




 

    V.S     

Kyckling på fredag lalala...


Halloj! Idag ere fredag för den som inte visste det, sitter framför datorn och lyssnar på gamal musik. Fastnade för just låten "take me away" med lifehouse. Otroligt bra! Men hur som helst så vare inte riktigt det jag hade tänkt skriva om, utan min dag.
Vaknade imorse och försökte även denna morgon sova så länge jag kunde, skönt vare. Sen tillslut så gick jag upp och gjorde mig i ordning. Sen av nån händelse så blev det lite stressigt, så jag fick skynda mig till bussen och väl framme mötte jag jessica och lollo vid pressbyrån.
Sen kom bussen och så åkte vi till skolan. Trött var man fortfarande och höll på att glömma att ta med sig böckerna, men det var bara att öppna skåpet igen och ta ut skiten. Sen så hade vi historia och pratade lite om källsortering och sen gick vi även igenom betygskriterierna. Efter det så slutade vi rent tekniskt sett, men jag gick som de andra ner till matsalen och käkade lite pannkakor.
Sen efter det så hjälpte jag och jessica becca att kopiera upp lite papper och sen gick vi vidare mot bussen. Och inte längt efter det så var jag påväg hem, och 8 min senare så var jag hemma.
Väl hemma så började jag städa lite i huset, och sen kollade jag lite greek.
Nu kom jag på en sak, måste dra hej hej !




Take me away - Lifehouse

Höstbarn

 
Halloj, här sitter jag och har helt plötsligt kommit på att det är väldans många som fyller år i september. Och just idag fyller då Sara år, så grattis =)
Men här är alla andra som fyller år i september;

Ida
Thomas
Viktor
Richard
Andreas
Jag
Emma
Jockes mamma
Min gammel mormor
Peter
Jessica
Fredrik
Sara
Helene
Just ja Henke Larsson också haha som fyller år samma dag som mig ^^/

Aa det var dom jag kom på för tillfället i alla fall... det är jusäkert fler men bara dom är ju många.





Hojjojjojj... sicken soppa...

Klockan 06.40 klev lilla jag upp efter att ha försökt sova lite längre än vad jag ska, men icke jag var fan tvungen att kliva upp. Så mot min vilja än en gång så klev jag upp. Hm... klädde på mig gjorde jag och sen åt jag frukost och packade min väska med träningskläder och annat nödvändigt. Sen vare bara att promenixa to the högdalen.
Väl framme fem i halv liksom jippie, så satte jag mig och väntade på jessicaf, man kunde ju inte begära att hon skulle änlända tidigare än hon brukar så jag fick ju vänta och vänta. Men sen så komde hon och lika så vår buss. Och inte långt efter så var vi påväg mot hallen för att spela lite handboll. NÄEJ! Nu kom jag på vad jag glömde, denna morgon så vred jag mig i smärta på grund av att jag hade nackspärr. Så hela morgonen så vare lite snålt med hastiga nackrörelser. Och sen kan vi hoppa tillbaka till när jag och jessif gick till hallen. Jag hade ont i nacken och gick som en stelopererad jag vet inte vad. Jag var helt enkelt invalid, och så fick jag börja med en promenad. Sen när jag väl var klar så bertämde jag mig för att nja jag kanske inte skulle göra så mycket denna träning. Så jag satt och kollade lite och försökte undvika hastiga rörelser. 
Sen vare hurry curry till the dusch och på en timme hann vi både duscha och äta mat. Sen så befann vi oss i klassrummet och finslipade på vårat arbete. Och innom kort skulle det vi fruktade mest utav allt komma, REDOVISNING! Och inte vilken redovisning som helst den var liksom inför hela  idrottsprogrammet, jippie. Vi hade bestämt att vi skulle totalvägra, vilket vi gjorde till en början. Sen gick det snett när jessif skulle fram och berätta att vi inte tänkte redovisa, och inom kort kom Anders och sa att aa jessica vill inte redovisa själv och blablabla ni kan ju gå upp med henne och så säger hon det mesta, men liksom jahapp?! Hur som helst så bestämde vi oss för att redovisa och så kom suss bara och ja nu får ni redovisa och våga och blablabla men då förklarade vi för henne att vi redan hade fattat det beslutet att vi skulle ställa oss där framme inför alla. Sen så var vi typ dom som var efter dom som skulle redovisa och so on , men helt plötsligt blidde det rast och jag och cissi blev värsta flumm av nervositet. Men sen så redovisade några och sen drog treorna och sen vare våran tur. Fem min senare vare klart och alla bara bra jobbat och massa sånt och sen så dröjde det inte lång stund innan vi slutade. Sen gick jag med jessif till bussen och åkte till högdalen och sen hem och sen till the träning och sen har jag bara fixat vår sammanfattning som skulle skickas in, sen vare inte mykt mera liskom.

Får se vad som happens tomorrow.
// Mickan

The gorillaz - Feel good

 



Onsdag... migrän... sjukgymnast...

Denna dag så vaknade jag ett antal gånger först av en challe som rotar efter strumpor och sen en mamma som gör jag vet inte vad och sen jessica som ringer mig. Visserligen så hade jag inte berättat för henne att jag tänkte ta sovmorgon på grund av att jag skulle till sjukgymnasten så det var väl delvis mitt fel. Sen så i alla fall så vare för ljust i mitt rum men jag lyckades somna om igen och sen klockan 9 så ringer pappa och berättar att jag ska vara i gullmars 10.15 så jag får kliva upp, klä på mig och kolla datorn lite och sen springa till centrum.
Sen möter jag pappa i gullmars och åker till sjukgymnasten på bosön. Jag var lite tidig så jag fick börja värma upp lite innan och sen vart det lite skivstång. Sen så tejpades mina knän och så åkte jag hem. Vid det här laget hade jag en rejäl huvudverk som jag fortf har så jag bestämde mig för att stanna hemma. Väl hemma medans jag pratar med challe som förövrigt var hemma på lunch så ringer cissi och frågar om jag ska till skolan, vilket jag svarade nej på. Sen så eftersom jess och cissi e handlingsförlamade så fick jag skriva en sammanfattning på vårt os arbete både på engelska och svenska så det blev nog lite bra det där. Sen så när jag ändå satt vid datorn så kunde jag ju ändå skicka in historie grejjen också. Sen vare nog med läxläsning och grejjer.
Så jag gick in i sovrummet och spelade lite guitar hero, och sen så för en liten stund tog friden slut och chall och papps kom hem. Nu kom jag förövrigt på att vi har nektariner hemma, fett coolt. Men i alla fall nu sitter jag vid datorn bara jag pappa och challe e hemma för mamma e på apt möte. Men sen så ikväll så ska jag fixa en till läxa samt gå ut och promenera med pappa och sen så hjälpa challeri med spanskan. Och lära honom spela gitarr. (INGENTING ÄR OMÖJLIGT)

Så ere liksom, hejsvejs!


Tisdag ...

Denna dag så gick jag upp, mot min vilja. Sen så irriterade jag mig på att jag hade så lite tid på mig och inte hann tvätta håret, det var riktigt fett. Sen så kilade jag iväg till skolan och väl framme så hade vi lite tid att arbeta med våra os teman, vi hade rättare sagt 3 timmar på oss. Jag jobbade med vårat arbete och försökte strukturera upp sakerna så det kom i rätt ordning, tänkte inte på vad jag skrev det vill säga grammatiken.
Och så ber man tantalonan kolla power pointen och se om det är bra (inte svanskan), och hon bara blablabla om du vill få bra betyg i svenskan måste du förbättra grammatiken blablabla liksom det var inte det jag undrade över för FAN!
Sen var jag sur och slutade även att arbeta. Sen efter det så vare lunch och sen matte, där räknade man muntligt som vanligt och sen hade vi klassråd och så höll samma tant som jag tidigare blivit sur på och läsa upp ur nån farsta a-ö grej om vad ledighet innebar och hur man gjorde när det var brandlarm och så vidare, liksom jippie som att man inte vet det redan. 10000000000 år senare fick man gå så jag promenerade till centrum och tog bussen där, snacka om proppfullt. Men 11 min senare var jag hemma eller i af i högdalen och sen gick jag hem. Sen spelade jag guitar hero och fixade disken hemma sen åkte jag på träning. Sen nyss kom jag hem och nu pluggar jag med challe, eller han pluggar och jag berättar hur han ska göra lite då och då.

Så ere imorn ska jag till sjukgymnasten så får se om jag åker till skolan något då.
Men hejdå iaf.

Sälen


 
sälen 09 <3
Faan vad jag längtar




En födelsedag och lite matcher... samt en konstig skol dag...

Ja kan först och främst berätta om min lilla helg när jag nu ändå sitter här. I lördags så vaknade jag och insåg att det var min födelsedag, sjukt besviken var jag på att man inte hade den där känslan som man hade när man va liten. Men man kanske växer ifrån sånt, tråkigt i sånna fall. Men men jag satte mig brevid challe och richard i soffan och började ifrågasätta vart fan "kanalväljaren" var någon stans. Men inom kort så drog dom och jag hittade fjärrkontrollen och kollade lite på yoghi yuo haha stavningen e så fin ^^ men iaf. Sen så åt jag lite frulle och sen så åkte jag och pappsen till högdalen för att kollapå challes match. Denna dag åkte de små pojkarna på stryk av sköndal som hade plockat ner ett lag i en högre division, lite dåligt såntdär. Men inga sura miner för det. Pappa tog en tur till farmor och jag passade på att skriva inköpslista till kvällens bakande.
Sen åkte vi och handlade lite och sen så åkte vi hem igen. Sen helt plötsligt ringde min kära morbror och hans familj och berättade att de var i sthlm och kollade på köksluckor och då tänkte komma förbi på lite fika. Så då blev det high life här hemma och alla började vrålstäda, och mamma åkte och köpte fika.
Sen cirkus en timme senare kom dom, och dom hade bara åkt från länna (snacka om total förvirring).
Men i alla fall så vare dags för fika och mitt i fikat kom lilla fredrik och trodde att han skulle få baka men så vare inte, inte än iaf. Det uppstod en total tystnad runt det lilla bordet och jag försökte få folket att prata men man fick väldans länga svar, men alla skratta iaf. Sen gick vi ut och spelade fotboll, och lika snabbt kom vi hem igen. Sen så började jag och fredrik inse att tiden höll på att försvinna och gick därmed till köket för att påbörja en evighets bakerier. 3 timmar senare var vi äntligen klara och jag hade ont i fötterna och mådde lite halv illa och fredde gick hem. Jag gick härmed nu och lade mig.


Dagen efter vaknade en halv glad micaela, som nu var påväg till farsta hallen för att kolla på sitt lilla lag när de spelade handboll. Sen efter det så åkte hon och köpte guitar hero, sen vare städning och ombyte som gällde. Jag skulle tydligen chockera släkten med lite normala kläder (fick inte ha tränings överall) så drog på mig ett par svarta strumpbyxor med hål i och lite annat, alltid blev dom väl chockerade. Sen så kom dom liksom *suck*. näe men jag fick lite presenter av mormor och ove och sen kom kicki och kusinerna. Fick lite av dom med, sen fikade vi och kollade på bilder på datorn, bl.a. jessicas fina bild. Sen spelade vi lite guitar hero också, ove blev mäktigt impad och det var nästan snudd på att han åkte och köpte ett han me. Sen så höll det på så ett tag tills alla började bege sig hem. Erika ville inte åka hem, hon ställde två krav som jag nu fick höra så där i efterhand, antingen skulle hon stanna eller så skulle jag följa med dem hem. Men inget av det blev av så får väl åka till den lilla flickan på fredag kanske, om jag nu ska till stallet på lördag så kan jag ju underlätta med att komma lite närmare. Men i alla fall så gick resten av kvällen ut på att spela guitar hero och sen åka och kolla på en till handbollsmatch. Jag fick även låna cassens naturkunskaps bok så jag kunde plugga lite till dagens prov, cooligt värre. Sen så åkte vi hem och så hoppade jag i kojjs.

Idag hare vart skola, först lite handboll och sen lite själv plugg på os temat och sen maturkunskaps prov. Därefter så åkte mamma och jag till handen och jag köpte ett par brallor. Sen hem och nyss var jag på promenix med mina föräldrar liksom finfint.


Så ere, skriver kanske imorn så folket blir lite nöjda.

hejhej

" NO comments "




GH ftw !

Äntligen ....


Nu är jag fan helt död, har så jävla ont i fötterna och ryggen efter att ha stått och bakat sedan klockan 19. Men vad bra det blev, tack fredrik för hjälpen. Nu kan jag skryta vid fikat imorron =)

Men nog pratat om det för nu ska jag sova, imorrn ere match, ska dit och kolla.
Hejsvejs !


...







Jasså, nu fyller man år igen!






En knasig dag ...

I morse så vaknade jag av att klockan plingelingade 07.30, då jag egentligen skulle ha befunnit mig i högdalen om detta hade vart igår. Men som läget var då så hade jag, trot eller ej, sovmorgon. Eller det vill säga hadde tills cissi smsa klockan 06.00 på morgonen!!!! Men jag gick ialla fall upp halv 8 och gjorde mig i ordning och reseplanerade och pilligrejjs. Sen så tog jag min väska och gick med raska steg mot högdalen på grund av den minimala tiden som fanns där mellan då och när jag skulle vara framme. Men jag hann, jag kom till och med tidigare än jessica även denna dag, och som vanligt stod även lars vid busshållplatsen. Jag och jessif hoppade på bussen och började prata med hilena och mitt under den lilla konversationen så började tydligen bussen att rulla och cirkus en kvart senare så var vi framme. Men vi hade ett problem, vart fan skulle vi vara?! På jessicas schema (har även ett jag också men papper och jag kommer inte så bra överens) men i alla fall på hennes schema så stod det att vi skulle vara i lilla aulan. Men för säkerhets skull så gick vi mot klassrummet på andra sidan skolan. Där fanns det fler folk som inte visste vart vi skulle vara. Och då gick hela den klungan som bestod av jessif, johan, natti, putte, victor, lars, anton och jag såklart till lilla aulan. Och så vi kom dit och såg att inte en enda kotte var där så tänkte vi gå tillbaka till klassrummet igen, men helt plötsligt så skriker johan till och börjar små springa och alla andra e hack i häl och så helt plötsligt visade det sig att han såg maria. Så då följde vi bara henne och ida och anders till stora aulan. Sen så vare ju lite dropp in och sen så såg vi på del två på nån skum film som handlade om OS historia. Sen så delade vi in oss i grupper och skulle prata likheter och skillnader, och det var ida bra på så vi andra lyssnade. Sen så kom det till redovisnings biten, då stod ida och pratade och jessica skrev upp allt ida sa medans jag cissi och marieke bara stod och rullade tummarna helt enkelt. Sen när lektionen hade hållt på 10 min längre än vad den skulle så fick vi gå och äta lunch. Till lunch vart det pizza och gurka =) Sen så kilade ida och cissi iväg och hämtade väskor och sen så mötte vi dom på skolgården. Därefter var jag rent tekniskt sätt ledig på grund av att jag skulle befinna mig hos sjukgymnasten klockan ett. Men i alla fall så följde jag med ner till ip och ja hann vara med på 10 minuter lektion. Sen så fick jag skynda mig till tuben och den som inte trodde att jag hann, kan bara fet glömma. Men det som störde mig mest var att det var en jävlans tant som var tvungen att knuffa undan mig när hon skulle gå på tunnelbanan, jag menar liksom var hon så seg att hon inte skulle hinna på om hon inte trängdes?! Men men jag är inte speciellt långsinnt så jag satte mig iaf ner och lyssnade på min musik och åkte mot bosön. Väl framme så fick jag vänta ett tag och sen så fick jag träna. Vart klar lite tidigt så jag hade god tid på mig till bussen, men jag gick och irriterade mig på att det var nån som gick bakom mig hela vägen till bussen, kunde människan inte bara gå om mig. Tydligen inte och sen 5 min senare satt jag på bussen. Och 10 min efter det så satt jag på tuben. Sen av någon konstig anlednig började jag få lite dåliga vibbar av en utländsk snubbe som satt och verkade jätte nervös och jätte stirrig så vid östermalms torg klev jag av. Sen ringde jag mamma, och sen pappa och sen challe men ingen svarade och sen fredrik. Då visade det sig att han befann sig inne i stan, inte allt för långt bort. Så jag knallade till honom och så gjorde vi sällskap på hem vägen. Han hade vart inne i stan med alicia och shoppat, lite najs. Sen så gick jag hem och hittade lillebror vid datorn (ovanligt), sen kom pappa hem och berättade att farmor inte mår så bra vilket inte var kul att höra. Sen så åt vi lite mat och nu så gör vi inte ett piss.

Sen senare ikväll kommer challes polare rikard hit och ska sova och sen så imorron så fyller jag år, helt otroligt nog.

Feels like tonight - Chris Daughtry





Bra låt <3


Times like these... (Nöjd nu Johan?!) Nu haru lite att läsa =)

Goddagens, har nu lovat att skriva lite saker om jessica i denna blogg på grund av att johan så gärna ville läsa lite om henne också. Men i alla fall så tänkte jag skriva min dag och så får vi se vad jag hittar på för finurliga saker om henne just nu denna underbara kväll...

Denna dag, var en av dom dagar som jag hellre hade legat kvar i sängen, sovit och sovit. Men dessvärre tvingades jag inse den bittra sanningen av att det även denna dag så som gårdagen innebar skola. Det känndes en aning bättre att kliva upp till skolan idag ändå, på grund av att jag TRODDE att vi skulle få sluta ganska tidigt. Men i alla fall så gjorde jag allt jag brukar göra på mornarna. Sen så tog jag min väska och skrek lite på challe för att han skulle vakna (riktigt roligt om man frågar mig) och sen gick jag med raska steg mot högdalen. På den tiden, det vill säga dom 8 minutrarna så hann jag prata med pappa och sen så fråga jessica om dett var "broarna runt" idag, har en lätt tendens att bli osäker när det gäller sånt. Men i alla fall så väl uppe vid bussen möter jag jessica och vi åker mot skolan. Och på vägen till skolan så kan jag ju bara berätta att jag halvt gick i sömnen, samtidigt som jessica pratade om något ointressant. Just ja den lilla filuren tyckte även att det vart läskigt när jag lämnade henne på andra sidan övergångstället, stackars liten (skilljer 1 vecka i ålder men men). Hm .... ja just ja sen så pratade vi matcher tror jag och sen vette fan. Sen helt plötsligt satt vi i hallen och sen 5 min senare befann sig även cissi där.
Sen vare alltså hökarängsspåret för dom som skulle springa, jag promenerade då med jessica och cissi till spåret sen gick jag vidare på min promenad medans dom "sprang". När jag gick där och filosoferade så kom jag genast på att jag skulle ringa mamma och tigga skjuts till min träning och självklart att man lyckades.
Sen gick jag in i hallen igen och fysade lite tills mina två kumpaner kom tillbaka.
Sen vart det lite mer fys och sen gav jag upp, satt och kollade lite när dom spelade.
Vid träningens slut återstod 3 timmar innan vi skulle ta våran trevliga promenad, så varför inte sitta i hallen och kolla på innebandy?! Näej men jippie. Jag spelade spel och lyssnade på musik, cissi skickade sms innehållande ordet "bajs" och jessica och johan var fullt upptagna med annat.
100 år senare så befann vi oss i omklädningsrummet där jessica pladdrade på om vad hon sväljer och inte sväljer o.s.v för att inte glömma hennes dåliga musik, delvis bra kanske men annars näej. 
Sen vare mat, jag smakade sen åkte det i sopen. Fil för min del och de andra njöt så mykt av maten, speciellt johan som vart tvungen att dela med sig lite av sin mat, delvis till bordet men även till min filtallrik. Sen så kom becca och hon och johan började prata om robert gustavsson som i nån serie var brandmann med kjol och högklackat. Sen kom anders och putte och tvångsmatade johan och sist men inte minst anlände ida. 
Sen så tog alla sitt pickochpack och gick ner till hallen. Där satt i stort sätt alla på varsin bänk och alla hade ju så kul. Ida och becca satt inne i en diskussion, jessica och johan var upptagna med varann och cissi snodde min telefon, så jag fick filosofera lite. Sen borjade alla droppa in, först anton, sen natti, robin, sebbe, bella, och så vidare. 
Just då när man ville att dagen skulle ta slut så gick tiden bara mer sakta. Tillslut begav vi oss till mötesplatsen och där vare massa skum musik som vi innom kort hade uppvärmning till, johan såg väldans taggad ut till det medans jag backade bak till becca och cissi som inte fullt kände sig så taggade.
Sen så tillslut så fick alla ge sig av och snacka om folkklungor. Nästan lite jobbigt. Men halvvägs så ökade jag och becca tempo och det slutade med att vi kom först i mål av våran klass bortsätt från dom som sprang. Några minuter senare så kom även resten av klassen, och sen fick man gå hem. Jag hade ju då lovat cissi att åka tuben denna underbara dag så vi traskade dit. Det återstod 6 minuter till skiten skulle komma men plötsligt ändrades det till 12 min och snart vare 4, sen helt plötsligt kom det två tåg mot farsta strand på vardera sida, jahapp tänkte jag. Men sen så sa de att folk som skulle till farsta strand skulle hoppa in i ena vagnen. Sen 100 år senare så sa den andra tunnelbaneföraren att den skulle till alvik och 3 sek senare stängdes dörrarna, tror ni inte att vi stog på fel sida om dem. Sen 4 minuter senare vart det vår tur att åka och självklart missar jag bussen. En kvart senare så är jag påväg hem, och väl hemma så är jag helt död, gör mat och byter om. Sen så åker jag till träningen och tränade och nu är jag hemma.


Ungefär så ere liksom... Hare gött!

Lite tankegångar...

Sitter här och funderar lite på saker som slagit mig de senaste två veckorna. Det är liksom sånt man inte tänker på så ofta men som nu blev lite halv intressant.

Första tanken är den hur jag skulle reagera på om någon i min familj helt plötsligt skulle försvinna, hur skulle jag reagera? Pappa lades idag på operationsbordet för andra gången, och just den tanken på att om han skulle dö snurrade runt i mitt huvud hela dagen. Men även igårkväll så låg jag och funderade på om mamma eller charlie skulle försvinna, hur skulle det vara? Jag kom då fram till att det skulle bli en riktigt stor tomhet inom mig, även om man bråkar med personen så älskar man den ju ändå. Jag skulle inte klara mig utan nån från min familj, och tycker synd om den personen jag vet som nyligen har mist någon. Jag beklagar verkligen, och kan inte säga att jag vet hur det känns men det kan inte vara kul.



Sen andra saken är om jag har tagit på mig för mycket? Jag har skolan och handbollen och nu stallet. Det känndes lite halvjobbigt att stå där på tågstationen mitt i natten och skulle åka hem. Och att inte kunna åka hem när man vill är också jobbigt. Samtidigt så kämpar jag också med att få mina knän att fungera igen, och jag är på god väg men det känns som om att jag aldrig har en tid för mig själv. Jag har knappt tid att umgås med kompisar som jag gärna skulle vilja vara med, läxorna blir också lidande. Denna sak har jag inte funderat klart på men ska kämpa på med detta så länge det går, sen får det bära eller brista.

Skepp å hojj

Idag har jag bara varit i stan med bästisarna fredrik och jessica. Det hela började för länge sen då jag insåg att jag behövde ha nya kläder, sen så har jag inte hunnit införskaffa det samt inte hittat nåt. Sen så i torsdag så berättade jag allt för jessica och så visade det sig att hon behövde kläder. Och nu igår så skulle även fredrik ha kläder. Så vi gav oss iväg och kom sedan hem med ett par jeans till fredde, och inget mer.
Sen drog jag och kollade innebandy, det gick piss.
Sen så åkte pappa och jag och handlade mat och nu väntar vi på mamma challe richard och krille.
Så ere, hejhej!


Jahapp...




Vad händer om man är trött, har tillgång till en mobil, och en gitarr samt väldans tråkigt?
Jo, detta!


=)


Nu äre ju inte så fasligt lång tid kvar till min födelsedag. Och jessica ska ge mig en blomma xD
Hihih... en födelsedag som man inte firar i skogen =)















Hm...









akta anka ...


Hittade en svensk verson av svanprinsessan, lite dålig.
Säger bara akta anka!

11e september

Nämen hej, det var ett tag sedan. Har precis kommit hem från the träning. Är ganska nöjd med min prestation bortsätt från att jag har så in åt helvete ont i mina knän. Men det blir bättre säger sjukgymnasten, så får väl lita på henne. Ska förresten dit imorron, så det blir bra. Sen idag har det bara varit handboll och sen svenska och engelska, var nöjd på engelskan också med min prestation trotts stavfelen men men så kan det bli... Hade iaf bättre än jessica och co som var en hel grupp och skrev skiten. Men sen så nu ska jag äta middag, sent men vafan. Lite fiberpankakor, mums xD

Aja hej hej gottfolk
// Mickis

Vill även tacka mina föräldrar och bror som har stöttat mig genom livet och ... näe men jag ska iaf gratta min kära morbror Richard som fyller år idag, och så har jag en tyst minut för mig själv och alla som omkom den 11e sept.
Hejsvejs återigen.


Helgen

Denna helg har vart lite mykt häst, har nog inte ett plagg som inte stinker häst.
 
I fredags så var jag först i skolan och hade historia, sen efter det så drog jag hem och sen bar det av mot bosön (kommunalt). Sen så tränade jag och fick ström i mina ben, det låter mer dramatiskt än vad det är. Sen så fick jag vänta i en helvetes lång tid och jessica hade ingen lust att underhålla mig samma där med pappa, men myggen däremot är nu anledningen till att det kliar överallt. Men tillslut så fann jag guldet vid regnbågens slut, med andra ord så kom bussen och jag kunde börja röra mig mot stallet. Väl inne vid t-centralen så har jag 45 min på mig innan mitt tåg ska gå eller åka, så jag som då frestat mig själv med tanken på en subway macka går med raska steg längs vasagatan till min lilla restaurant. Väl framme är det enda jag kommer ihåg hur gubben som kirrar mackan pratar svengelska "vill du ha en drinka?" liksom whaaat? ...
Sen så går jag till t-centrelen igen, med lite omvägar. Sen så velar jag om vilken upgång jag ska ta, gick väl ner för trappan circa två gånger. Sen så var jag nöjd, värre va det med min träningsvärk. Sen tillslut kom tåget, jag tog en sittplats och så var jag nöjd. Bortsätt från att det var så mykt folk på tåget.
Tillslut var jag i vh, och när man har 20 min på sig så kan man få en lysande idé, vilket innebär att man går och köper tre morötter, en till hungriga mig och två till hästen.
Sen sitter man på en buss i hundra år och hoppas på att det inte ska regna, när man kommer till stallet och hämtar grimmskaftet och är påväg ut till hagen så börjar det ösregna. Jag och hästen klev några minuter senare böta in i stallet. Sen var jag helt plötslig klar med mitt och så skulle jag gå till bussen som jag antog skulle komma kvart över, men jag orkade inte kolla på lappen med tider i fickan. Väl framme vid busshållplatsen så fick jag reda på att bussen ska gå 45, nämen jippie, dags för kvällsmat? Jag satte mig och åt och 30 min senare satt jag blöt på busen och en 16 min efter det stod jag blöt på min mosters veranda. 
Sen blev det tv tajm och sen vare liksom godnatt. 

Min underbara lördag så startade jag ett project, eftersom att vädret var som det var så hade jag hoppats på att få sitta inne hela dagen. Till en början så satt jag och pusslade lite, i hopp om att slippa åka till stallet. Men jag hade ju lovat och så hade man två småtjejer som så gärna ville med, vad kunde man göra? Blöta skor på, stinkande brallor på, stinkande tröja på, och sen villes regnjacka som gick ner till knäna på. 
Sen så gick vi till bussen och helt ovanligt så fick vi vänta. Sen åkte vi till stallet och alla hästar stod inne och knapra hö. En lagom glad disa blev utsläpad och fick kratsade hovar av min kusin och sen så satte jag borstar på tork. Sen återstod en och en halv timme innan bussen kom så vi började improvisera, först gick vi och klappade alla hästar, sen drog vi ut disa igen för att ha lite teori och praktik för de små, jag lärde erika hur hon skulle få upp hoven när hon skulle kratsa utan att ens röra den. Sen så klappade vi hästarna lite mer, sen gick vi ute på vägen och räknade maskar.
Sen kom bussen och vi åkte hem, sen åkte små tjejerna till minilivs och sen åkte familjen ohlson/ahlström till hooks china restaurant i nynäs.
Sen vare hem och kolla på nån dans grejj och sen nattinatti.

Idag klev jag upp 07.30 för att hinna med min buss, jag åt frulle och såg till att ha allt med mig och sen sa jag byebye till mina kusiner. Sen gick jag genom den läskiga skogen, sen väntade jag på bussen. Sen var jag i stallet och mockade ut och grejjade. Sen lastade vi på grejjer och sist men inte minst en disa. Sen bar det av mot torö. Sen väl framme efter en massa krokig väg så var vi framme, inte direkt som jag hade fått en bild utav det men men. Sen så lastade vi av och tvättade vi av disa. Så va det massa små tjejer där med deras ponnysar, det var en som jag inte riktigt gillade, men men. Sen så fördrev vi tiden och så vare stallmöte mitt i det kom pappa och jag åkte hem, eller först till kicki och hämtade grejjer. Sen väl hemma gick challe och jag och hyrde en film och sen så åt vi middag framför tvn, hela familjen samlad. Sen så nu ska jag väl snart sova kanske.

Denna dag har väl vart ganska bra, men jag är lite tveksam till det nya stallet, gillade det gamla bättre men men får väl ge detta en chans. Sen gillade jag inte andra saker med dagen heller men blir det för mykt så får jag väl göra nåt åt det. Nu ska jag eventuellt kolla lite greek och sen sova.

Hejdå!

04.09.08


Hahah kolla in min gamla klasskamrat "snyggviktor"

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.418391

 

04.09.08


tindra <3

04.09.08



Denna serie har också börjat <3

04.09.08


Älskar denna serie <3

Min vecka lite kort...

Måndagen, då var jag i skolan och hade naturkunskap och handboll och lite annat. Efter det så åkte jag direkt hem och pluggade.

Tisdag, då vare skola och sen efter det så stressade jag enormt mykt för att hinna vara hemma innan min träning. Sen så tränade jag lite och sen vettefan.

Onsdag, det var fan igår. Då vare först handboll sedan efter det vare lunch, och sedan valfri lektion. Jag stannade dock kvar och fjollade med folket. Sen så skulle jag ta en buss som gick lite tidigare till stallet så jag "sprang" till tåget, och jag hann. Nära ögat. Sen så åkte jag tåg till vh, och där bytte jag till buss. På bussen så satt jag och lyssnade på andras konversationer, det var några som pratade med en kille som tydligen hade blivit anmäld för ofredande. Aa så kan det vara, sen i spångbro hoppade några tjejer och en kille på bussen och han killen måste ha haft nån sorts störning eller något, eller så var han bara annorlunda, men hur som helst så började tjejerna att skratta massa och kolla på honom och gjorde miner. Näe det såg inte speciellt kul ut, och killen såg jätte ledsen ut och smått förvirrad.
Sen så hoppade jag av bussen och knallade till stallet, det måste ha sett fint ut när någon är påväg till stallet i jeans och ballerinaskor. Men jag bytte om i alla fall, sen började jag mocka. Och efter det så skrittade jag disa lite på banan och sen så kom pappa.
Vi åkte raka vägen till "Von lidel", fy fan vad jag hatar lidel, men men. Aja vi handlade lite smått och sen på kvällen så kollade jag på greek, och idol och läste engelska för mamma xD.

Torsdag (idag), har jag haft handboll och så har vi haft en oändlig engelska/svenska lektion. Sen så fick vi skippa matten och sluta. Så nu e jag hemma och kollar greek och ska snart bege mig till min träning.

Fredag, imorgon, ska jag gå i skolan (min enda lektion), åka ut till bosön och hälsa på min sjukgymnast och sen ska jag till stallet och disa, sen om jag hinner ska jag till innebandyn också och hjälpa pappa i cafeterian.

Lördag, ska jag till disa och sen ska jag eventuellt sova hos sara.

Söndag ska vi flytta disa till torö.


That's all! Hoj!


Ett tag sedan sist...

Hej jag tänkte bara skriva att jag ska börja uppdatera lite mer och bättre, skriver mer imorron. För nu ska jag sova.
Ha det bra, hej hej

RSS 2.0