Film



Hej hej gottfolk nu ska jag kolla på saw 2 =)

Nu är det inte längt kvar ...

Denna morgon så vaknade man upp i sorunda, dags för sommarlovsmorgon! Klart att det blev bråk då min kusin ville kolla på hennes program, men jag fick som jag ville. Efter det så var det frukost och därefter så åkte mamma och jag hem för att gymma.
Klockan tre var vi klara och på väg hem, lite lunch och sen blev det bara slappt.
Klockan 8 så var pappa hemma och han jag och chall gick ut på en promenad. Nu sitter jag här med mamma i vardagsrummet och kollar på so you think you can dance.
Funtar på om jag snart ska börja läsa min bok eller något, eller kolla en film xD

Men nu orkar jag inte mer, hare bra hejdå!

// Mickis

None

En helg med festande och slapp ...

Denna helg har vart fylld med förberedelser inför kickis party, och så har även partyt varit och sen har man segat. Partyt var faktiskt riktigt kul, länge sen man träffade kusinerna. Men vi hade en trevlig kväll där i värsterby bygdegård. Sen så dagarna efter så har erika sovit här och ja det har väl vart väldigt slappt, men skönt.

Längtar till vecka 31 ...

Men nu ska jag dra, hare bra =)


None

I Will Crumble

 


If you want to sleep, I'll pull a shade

If you should vanish, I'm sure to fade

If you should smolder, I'll breath in your smoke

If you should laugh, I'll smile and pretend that I made the joke





And if you should ever leave me, I will crumble-

That's just the way I am,

I hope you never leave me

That is to say...



If you should sink I don't want to swim

If you lock the door, I'll beg to come in

If you should sing, I wont make a sound

If you should fly, I'll curse the ground



And if you should ever leave me I will crumble-

That's just the way I am,

I hope you never leave me

That is to say, I will crumble, I will crumble, and I will crumble...



If you're an explosion, I wont search for shelter.

If you're the sun, I'll sit here and swelter.

If you're the moon , I'll stay up all night.

If you're a ghost, I'll be haunted for life.



And if should ever leave me, I will crumble-

That's just the way I am,

I hope you never leave me

That is to say, I will crumble, I will crumble, and I will crumble..



I will crumble

I will crumble

I will crumble

I will crumble

I will crumble

I will crumble



Wuthering heights

Nu sitter man här och försöker att inte fälla nån tår, efter att ha sett Wuthering Heights. Inte en av dom bästa filmerna men klart sorglig. Jag vet inte om jag bara har fått en mike vogel mani på grund av att han liknar någon, eller om det bara är för hans skickliga skådespeleri. Men i alla fall så kommer en liten video med en underbar låt...





(Snart<3)

Min dag ...

Klockan 10 vaknade micaela ur sin underbart härliga dröm, inte ville hon gå upp så hon somnade om och drömde lite mer. 10 i 11 klev hon däremot upp och sen så satt hon där i fåtöljen med en filt och datorn i knät. Sen vare lite frukost, två brödskivor och sen så skulle hon plötsligt till gymmet. Nycklar, mobil, skor, vattenflaska och lås var med utanför ytterdörren men halvvägs ner, nej kortet för fan! Efter det så knallade hon till gymmet, på den tiden hann hon prata med sin pappa, sparka en fotboll till nå killar och ja det var väl det. Sen gymmade hon och efter det begav hon sig hemmåt, och åt lunch. Havregrynsgröt, mums! Sen så kollade den lilla flickan på film och väntade på två puckon vid namn charlina och richard som skulle komma hem och åka och bada. Efter 3 timmar och en dusch så befann sig även pojkarna i den lilla lägenheten. Efter det så bar det av mot lida och pojkarna fick bada lite. Och dom lekte ju wow i vattnet.
Sen vare middag, gött. Efter det så drog pojkarna och det blev frid i den lilla lägenheten och micaela kollade på två filmer. Men nu ska hon sova!

// M

Dagen som skulle förändrat mitt liv...

Sitter nu i challes säng med datorn i knäet och skriver ner lite tankar och skit, samtidigt som jag chattar med massa folk. Kan fortfarande inte släppa drömmen som jag drömde, helt underbar. Men ändå en väldans underlig dröm, har även pratat med huvudpersonen under dagen, det känndes lite skumt det me.
Får väl se om man kommer drömma nåt liknande inatt.
Denna dag skulle även ha eventuellt förändrat mitt liv, men det vet jag inget om än, får ta reda på hur det blev med det imorn. Hoppas det gick bra!

Nu e det ända jag tänker säga godnatt!

// Mickan

None

Nu ser man världen från ett högre perspektiv

Idag vaknade jag, ville inte upp men tyvärr så fick jag kliva upp. Åkte med morsan till ikea och köpte ben till challes säng och köpte ett par nya skor till mig inför kickis partaj på lördag. Efter det så lunchade vi hemma med challe richard och chrille. Efter det så väntade ica maxi, jag knallade för övrigt omkring i mina skor med klack. Fy fan! Sen efter ica maxi rundan så drog vi till det lilla huset i skogen i sorunda. Mamma och jag åkte även till minilivs och handlade lite mer till tacon. Sen vare middag och sen datanördande, han få reda på att marcus hansson var granne med han jag ska bo hos på classic. Lite läskigt det där.
Aja nu ska jag inte skriva mykt mera, hare hejdå!

// Mickan

Imbah ...

Åååå vad jag är glad,alalalala :D
Mitt liv kommer eventuellt bli helt underbart efter september, eller iaf eventuellt får reda på hure blir på torsdag. :D
Kan inte avslöja hur men det kommer komma fram tillslut. Idag har jag vart i länna och köpt raouter och i globen och köpt hörlurar sen har jag vart hos farmor en stund. =)

Men nu ska jag dra :)
hejdå!
// Mickan


Hur man lyckas stanna tiden..

Idag har jag tagit det lugnt, städat lite hemma, vart och handlat med lillebror, och massa annat. Vi var även i sickla för att byta guitar hero men icke, dom hade inte det som vi ville ha. På vägen hem så blev det broöppning, det var som att hela världen stannade till. Rent tekniskt sätt så vare ju det som hände, ingen kom ju någon stanns och det inkluderar bussfan.
Men men, sen ska jag pappa och challe ut och lira lite fotboll med mera. Och imorn kanske vi ska åka iväg och fiska, det var länge sen och så äre första gången pappa är ledig.
men nu ska jag dra, pappa har tänt eld på nån plastbunke i köket så får väl ta och hjälpa till lite.
hejdå
// Mickis

Jahapp

Har inte skrivit så mykt på grund av alla dessa långkörningar jag har vart med på, liksom igår var jag i vansbro och dagen innan det i värmland. Så kan det ju liksom vara, men nu sitter jag i en liten vit buss utanför arlanda och väntar på någon gubbe som tänker anlända klockan 19.40. Det är liksom nästan två timmar kvar dit och då tänkte jag passa på att skriva lite.
Dagen idag har innehållt en vistelse på södersjukhuset imorse och efter det så åkte jag hem och duschade och sen direkt ut till enköping för att hämta nåt hjon. Sen så på grund av att det var en ensamåkare som skulle åka så tvingades jag befinna mig på arlanda i cirkus 1 timme, då köpte jag en liten bok som jag sen läste tills schabraket kom.
Sen ikväll ska vi fixa med övningskörnings grejjer samt ringa å fixa ett jobb.

Det var väl det jag hade på hjärtat, inget mer alltså. Hare gött today och imorn med!
hejdå!
// Mickisen


Värmlands expressen ...

När jag vaknade så va pappa hemma, vilken lättnad. Helt otroligt vad rädd jag var igår, men nu ska jag fan setill att han ändrar sin livsstil och slutar med de där förbaskade cigaretterna.
Det blir värmland idag i alla fall, men först ska jag till gymmet. Sen så avgår värmlandsexpressen 12.30.
Sen imorn så ska jag nån annanstans, vet inte vart men men.
Snacka om kul lov, men snart bär det väl av härifrån också, så man får göra någonting.

jaop så vare med det, nu ska jag jag vet inte vad. Men nåt blire, hare, hejdå!
// Mickaelak


Mister jag dig så rasar hela mitt liv samman!

Klockan är nu 23.39, pappa tog precis bilen till sjukhuset. Det får inte hända något. Jag har panik och kommer inte kunna somna innan han har kommit hem eller åtminstone ringt.
Jag vet inte vad jag ska göra...


Reason to cry - Takida



All this time
All this time with you
Really loved me
Despite my faults and you knew

And you're not coming back
I got a reason to cry

The bottle's empty
The bottle's empty and cold
Just like I've been
Since I heard that you died alone
Finally home now
And I try to accept that you're gone
Wish I could have
Been there for you all along

With your back against the ground

All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe

Yeah you failed somehow
But I know that you tried

And you're not coming back
I got a reason to cry

All this time
All this time with you
Really loved me
Despite my faults, you knew

With your back against the ground

All I want
All I need
Is to make you breathe
All that I want
All that I need
Is to make you breathe, yeah

It's all that I want
It's all that I need
Please begin to breathe
All I want
All I need
Yeah yeah...


Nu fåre fan vara nog...

Idag har jag gymmat och vart med bästis fredrik på en promenad. Vi pratade lite och så sen gick jag hem och åt, han måste ha sämst minne för han skulle ringt efter maten. Men i alla fall så åkte han till frisören utan mig. Nu e den lilla pojken blond, ser ut lite som en surfer.
Men sen så kom mamma hem, det blev bråk men jag la mig inte i. Sen nu här på kvällen åkte jag med pappa till apoteket och hämtade ut hans medicin. Försöker få kontakt med lilla kevin också men han svarar fan inte.
Får väl ringa honom nån gång.

Imorn blire som sagt värmland, fika lite och sånt. Sen på torsd ska jag med också nånstans, och så även imorn reser fredde till landet så jag blir lämnad helt själv i denna hemska stad.

Längtar till classic car week, fredde jag och jessica och jennifer ska tydligen tälta i lerdal. Lite mysigt. Sen så blire mycket annat skojjigt, bättre än hemma helt klart.
Och här ere även nån jääävla fitt buss strejk, åååååååå fan vad fiffigt!

-hejdå
// M



Bussigt!?







Påväg mot ett bättre liv...

Nu är man lite små seg men ändå glad, kom nyss hem från gymmet. Tänk att det kan vara så skönt efteråt när man ändå gjort något bra. Ja under dagen hade jag tänkt åka till hästen men det är dessvärre strejk, så bussen går inte dit idag. Attans bananer. För imorn ska jag till värmland och hälsa på lite männsikor i munkfors, trevlans.
Men dagen idag blir väl inte mykt gjort kanske ringer freddeleus och frågar om han vill hitt på nåt, senare.


Detta händer i veckan


  • Måndag; Orsa
  • Tisdag; Gymmet
  • Onsdag; Gymmet och värmland
  • Torsdag; Gymmet
  • Fredag; Gymmet
  • Lördag; Gymmet, chilla med pappa och charlie
  • Söndag; Gymmet

Mycket träning, men jag måste, annars kommer jag inte palla senare

RSS 2.0