31/12

Hej, nu ska jag sova godnatt !!

...





 http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=137330


30/12

Japp då var det dags igen. Som vanligt har jag vart ur usel på att uppdatera, glömde väl helt enkelt bort det (skulle äl kunna vara en bra bortförklaring).

Har i nuläget kollat på en film, kommer dock inte ihåg vad den hette men bra var den i alla fall. För dom som inte visste så hare nyss vart jul, eller det var typ en vecka sen, men det känns som igår. Jag fick i alla fall lite vettiga grejjer. Jag önskade mig dock inget. Hm.. dagen efter spenderade jag all min tid åt viktors "World tour" jag var ju otroligt grymm på trummorna måste jag säga, eller i alla fall bättre än challe.

Sen vare hemgång, och därefter så fick jag nåt ryck och läste klart de sista sidorna på min bok och därefter köpte jag bok nummer 2. Till min stora förvåning så läste jag bara halva, sen hände nåt och jag har inte fortsatt sedan dess. Sedan mitt i allt åkte pappa in på sjukan once again... men senare samma dag så åkte vi och hämtade honom och så blev det pappa vecka.

Jag märkte dock att jag var otroligt duktig på å måla, spackla, tapetsera och allt annat som man jan vara duktig på. Och nu kom jag i detta läge på att berätta att min hund är tydligen i chock efter att nägra jäääävla ung jääävlar sköt raketer på honom när han satt fast utanför ica, så jävla patetiskt.

Och sen idag har jag å andra sidan bytt frisyr, har inte vant mig än, vet inte om det är bra eller ej, men det är helt enkelt inte som vanligt.

Imorron ere ju som många bör känna till alltså nyår och det ska jag spendera med först min mor och challe hemma hos familjen brolinger och dit ere många som kommer och sedan så drar jag fredde, jessica, rebecca, johan, therese, fredrik, jessica och jennifer (nån mer?) till moa, och partajar.

Det blev dessvärre inget sorunda denna nyår men jag har lovat min kära moster att komma och hälsa på, och det blir förmodligen i slutet på denna vecka eller nån gång nästa vecka.

Det där får räcka, hare !!

// Mickan

25/12

Jaop nu är julen över, har ont i halsen och funtar på å gå å lägga mig. Ja julen var väl skaplig men det var bättre förr när man var liten, julen är helt klart överskattad.
Näej jag tänkte bara skriva lite skit, men nu pallar jag inte mer.
Snart ere nyår !!

// Mickan

20/12

Japp nu ere inte långt kvar till jul, har dock inte köpt en enda julklapp än...
I dag vaknade jag vid elva, challe väckte mig och vi började redan då prata om att åka och handla julklappar, men efter ett tag så ändrade vi oss. Vi började istället att röjja i hela lägenheten så att vi skulle få plats med granen och det tog exakt hela jävla dagen, fy fan vad vi har sprungit upp och ner för alla trappor.
Men nu äntligen på kvällen så står julgranen i vardagsrummet med pynt och allt, dock lite sne men vafan haha man kan ju inte få allt. 

Imorrn så ska jag och jessica åka och julhandla, det blev inget att åka och kolla när sara red men men det finns säkert nåt annat tillfälle att göra det på. Är väldans trött och ska väl snart hoppa i kojjs. Men jag skriver förmodligen imorrn, så hejdå tills dess. 

// Mickan 


 


"Solen kvittrar och fåglarna sjunger"
// Ida
(haha fy fasen)

19/12

Jag har looooooooov and I love it ! Så jäääääävla underbart =)
Hahah denna dag så vaknade jag utav att jag hade as ont i nacken, inget jag lider så mycket av i nu läget men men. Jag gjorde mig i ordning och gick till tuben på 3 min. Sen väl framme vid bussen möter jag jessif och johan, men ingen buss kommer.
Vi fick skjuts av Becca och så väl i skolan blevde det fika, nice. Det var nog bara jag som inte gillade lussebullarna, men sen efter det så  gick vi till aulan och kollade lite. Det enda som var roligt var en liten kille som spelade klarinett som tappade sin perm och ur den så ramlade en chokladkaka och så försökte han gömma den för typ läraren eller nåt.
Sen efter det så gick jag och cissi till tuben, hon hoppade av i hökis och jag fortsatte hemmåt.
Och nu har jag suttit hemma ett tag och kommer så vitt jag vet göra det hela dagen.

Ikväll ska vi storhandla massa mat och annat till pappas lägenhet samt en gran, ett måste till jul. Sen händer väl inte så mycket och i helgen så ska jag eventuellt åka och kolla när sara ska tävla men vet inte vilken dag.









JULLOV !!! =) <3








 ♥













18/12

Halloj, det är dagen innan skolavslutningen, vilket känns så jääääääääääävla underbart. Så skönt det ska bli med lov =)
Denna dag så vart det stress, jag gick upp halv 7 för att pappa skulle skjutsa mig till mamma, det var juldans idag och jag visste inte vad jag skulle ha på mig. Drog på mig nåt och sedan vare väldigt mycket skynda till bussen, sprang typ hela vägen och jag hann. När jag möter jessica så inser jag att jag har inget julpynt med mig, ingen tomteluva och inte heller nå "fin" kläder, så jag drabbas av lite smått panik och ringer och ber mamma komma med kläder iaf för alla våra julgrejjer är tydligen nere i källaren, inget jag visste om eftersom att jag bor hos pappa denna veckan.
Vi började pynta och så och efter ett tag kom mamma med lite kläder, jag kan inte påstå att det var sånna kläder jag självmant skulle ta på mig men men så ere... Jaop det blev en lyckad dans men cissi blev lite smått chockerad av en tjej som tydligen hade taffsat på henne, jaop så vare ?!
Näej men sen flöt allt på som vanligt kollade på den urtråkiga romeo och julia, och det
följdes av matte där jag fick tillbaka mitt prov, mycket bättre än jag hoppats.
Sen slutade vi tidigare och jag åkte hem till pappa och nu så ere så att jag av ett misstag sitter hemma hos mamma, jag trodde att jag och caramba bara skulle med och lämna challe och sen hem igen men icke... Jaop men nu sitter hund och jag här i den enkla boningen och käkar pepparkakor och nu ska jag checka lite gossip girl =)


That's that!
// Mickan

13/12

Japp idag ere lucia, inte för att jag har märkt av det precis, men men. Idag har jag bara vart hemma, kollat film och nu på senare tiden så har jag målat lite i challes rum.
Inte så mycket mer har hänt under dagen, händer mer imorn men men hare gött!

Hej hej!
// Micaela












...












Thursday, and i´m ledig tomorrow =)

Tjenare =)
Denna dag har vart väldans seg, först vare träning och sen två prov på raken. Ajaj men så kan det vara. Nu sitter jag i soffan och hunden ligger och sover haha ^^
Men idag så blire plugg och likaså imorgon. Och imorn e jag även ledig, ska på begravning. Vi får väl se hur det går, det finns en risk att jag inte skriver imorn för dom som kan komma att bli besvikna.
Ja det var väl allt för mig, nu ska jag strypa min pappa som öppnar balkongdörren!!
Kallt kallt kallt !!

Hejdå
// Mickan



I miss you </3

Wensday

Hejsan!
Japp ännu en dag närmare jul, attans bananer vad tiden bara flyger iväg. Men det är väl dock skönt får man väl säga.

Ja min dag började med att jag inte sov på hela natten på grund av att jag frös ihjäl, sen så gick jag upp klockan 7 och såg då till min stora förvåning att vi inte hade nåt att äta hemma, så ingen frulle heller. JIPPIE !!!
Klockan blev 20över och det innebar att jag fick halvspringa till busshällplatsen, (jag hann om nån vill veta). Och så kom jessica och bussen och vi for iväg till skolan. Väl framme 11 min senare så var vi påväg mot hallen i raska steg.
På träningen så körde jag först en timme med bara benstyrka och sen när jessica joinade resten av tiden så blev det lite bål. Notera lite.

Efter det så vare såhär att vi hade gymnastik och skulle då undervisa juldans men det fanns ett litet problem, vart fasen var dom vi skulle lära ut till?!
Ja, knasigt blev det men tillslut hittades dom och vi dansade juldans. Det gick väl bra och sen for vi iväg till omklädningsrummet och sedan vare lunch. Och till vår stora förvåning så var hela matsalen fylld med massa småbarn, näej detta var dock inte bra.

Efter ett tag så fick vi ett bord och sen vare matte. Efter matten så blev det träningslära och det gick väldigt seriöst, jessica och becca höll på å flummade och jag lyssnade på musik och lekte med paint, samt ida och cissi vette fan va de gjorde.
När lektionen var slut så skyndade jag mig till bussen, och nu e  jag hemma =)

Japp så har dagen varit, nu ska jag plugga. Så hare gött =)
// Mickan

Klicka f�r att st�nga bilden
Saknar min hund <3
 

Tissdag ..

Jamen hallå :D
Nu äre såhär att jag sitter vid datorn igen för ovanlighetens skull =)
Lite kul liksom. Jag sitter nämligen och väntar på att pappa ska bli klar med den goda maten, kalops, mums =)
Japp men dagen har väl vart såhär att jag vaknade upp hos mamma och sedan så var jag så trött att jag gick upp en kvart innan jag skulle dra. Inte bra, inte bra. Men denna dag hann jag före bussen och därav ingen stress. Sen åkte jag till skolan och så vare lite engelska/svenska och sen vare MAAT, chicken nuggets med ris, torrt men gott.
Därefter så vare såhär att vi hade psykologi istället för samhällskunskap, suck på tanten liksom, att hon jämt ska ha så jääävla brottom.
Sen vare lite dans och sen efter det vare hem fort som fasen för att sedan hinna duscha, byta om, äta, lyssna på musik och sen stressa iväg till pappa och hämta hunden och sen fort till träningen.
Jag kom dock 5 min försent men vad gör det , när allt kommer omkring... ?!
Ja och träningen avslutades med en match mot killarna och sen vare chill hemmåt. Nu sitter jag här i väntan på min mat och kom på att någon måste plocka av selet från hunden, jaja det får jag väl göra liksom.

Hare bra hahah
// M




Schema:
Månd: Skola, plugg
Tisdag, skola, träning
Onsdag: skola, plugg
Torsdag: skola. plugg
Fredag; begravning och plugg






Måste kirra körkort...


<3

Helgen är över ... suck

Halloj, nu har det blivit måndag och jag undrar vart faan helgen tog vägen?!
Sitter i skolan och har väldans tråkigt och ska hjälpa cissi med matte men sen när jag räknar rätt så blir hon sur på mig, suck ... Hahah japp och jessica sitter och hjälper johan med matte. Men nu kan dom inte klaga för nu gör jag fan ett litet inlägg i denna otroligt händelserika blogg. Aa det kommer väl kanske, eventuellt mera ikväll...



Winning london ...

Halloj, har inte skrivit här på ett tag men nu så tänkte jag att det kunde vara dax för det. Ja, jag kommer faktiskt inte ihåg när mitt senaste inlägg var men jag orkar inte kolla heller. Kan berätta lite kort om denna vecka.
I måndags så vare resursdag och jag var helt jävla jätte död på morgonen så jag gick inte på träningen. Så jag började klockan 12.25 och så vare då resursdag vilket innebar att jag skulle ha omprov på isim, men det gick faktiskt bra. Sen så vare matte och väldans trångt i 3ornas lilla klassrum. Och efter ett tag så smet jag natti och johan iväg för att gå igenom juldanserna som vi skulle lära ut på torsdagen, sen så drog jag hem och gjorde inte ett piss.

På tisdagen så gick jag till skolan sen engelska och samhälle och sen mentorstid. Sen så drog jag hem, åkte inte på träningen för att jag inte kunde komma dit på något sätt. Så jag var hemma och kirrade lite so.

På onsdag så var jag hos sjukgymnasten, där jag även mötte oskar. Men sen så kom jag tillbaka till skolan vid lunch och sen så vare extramatte och efter det så vare isim. Sen vare slut och jag åkte hem och så köpte jag en bok för en gångs skull. Så resterande delen av kvällen så läste jag och så hjälpte jag challe med lite so.

Idag torsdag så vare först träning sen lunch och efter det engelska. Sen så kom det jag hade fruktat, jag johan och natti skulle lära id1 att dansa juldanser. Men det gick faktiskt bra så så vare med det. Jag och jessi missade bussen och gick till centrum för att ta nästa. Väl framme så möttes jag av pappa och chall som hämtade mig. Vi åkte hem åt och direkt till träningen. Det var minihandboll i stort sätt hela träningen och challe var med och spelade, faktiskt riktigt kul.
Nu e jag hemma och har en extremt svullen nacke efter nån konstig grej vi gjorde i skolan.

Just nu kollar jag på winning london och efter det så ska jag läsa min bok och så ska jag mobba min bror som köpte 20 liter cola på lidl.

// Mickan

RSS 2.0