Sorry =)

Hejsan!
Sorry liksom för att jag inte har uppdaterat min blogg. Men har inte pallat har vart sjuk nästan hela lovet och nu sitter jag i en stuga på landet. Men jag ska börja uppdatera mer sen när jag kommer hem vilket blir ikväll eller imorgon. Har inte bestämt mig än. Men en sak som är säker är att jag och viktor ska cykla idag. Så dom som säger emot kan ta och slänga sig i väggen =) Men nu ska vi gå å protestera mot att åka till mormor.

Cya guys =D Tare lungan i skidbacken. Och jag vet att det är svårt utan mig men ni kan ju liksom försöka att överleva :O ^^ Jaja hejhopp !! =)

image180
Här e jag, för att vara mer exakt så är jag just i denna sekund innanför fönstret längst till höger.
<---- Till vänster ere massa läskig skog =O

Smart pucko

Therése alexandra "pettson" petterson jag har liksom varit sjuk, så hurfan ska jag ha kunnat uppdatera :O
Men nu pallish jag inte xD :P fast jag e fortfarande sjuk, jag blev lite besviken när du inte skickade ett krya på dig kort :'( men men min bästis bryr sig väl inte :O xD haha näe skojja (skum humor)
tjola hej

Question time



Hejsan Vad tycker du att jag ska skriva i min blogg?
Kom gärna med förslag =)



Helgen =)

Fredag kväll:
Efter att jag hade kommit hem från träningen tog jag en dusch och åt lite mat (tacos). Och efter det gick jag ner till jessica och fredrik. Vi satt och kollade lite på datorn till klockan 23 sen vandrade jag och fredde hem. Fredrik skulle liksom jobba på lördagmorgon 05.30 - 12.00. När jag kom hem satt min mamma uppe och kollade lite tv. Jag kollade också tv ett tag innan jag somnade.

Lördag:
Jag väcktes klockan 08.00 för att hinna med på challes match. Det gick la fint de vann. Sen åkte vi hem och åt lunch och därefter drogg mamma och jag till tumba för att kolla när spåret spela. De mötte tumba och robin dömde. De förlorade även med 25-20. Det bästa på hela den dagen var när lollo stod med en snubbe och sa " vi behöver en kompetent tränare " nånting haha och madde stod brevid xD.
Det verkade som att madde blev sur =) haha och jag bara garvade. (Skadeglädje) Hatar människan xD.
Efter det drog jag hem och sen gick jag ner till jessica och kollade melodifestivalen med henne och sedrik. Hahah vi hade fett skoj =) Jag lockade deras hår och sånt ^^ sen kollade vi lite youtube och chatta med kalmarviktor.
Klockan 00.00 gick jag hem. Sen satte jag mig och kollade film men sen vare dags att sova.

Söndag:
Jag vaknade även tidigt denna morgon. Skulle upp och spela match mot tumba. Mamma, pappa och jag åkte iväg vid 9. Matchen blev som det blev men men vi va glada ändå. Och så stannade vi kvar och kollade på Herrarna (mestadels p-90). Efter det åkte vi hem och fredrik ringde å fråga om jag joinade på bio. Det slutade med att vi skulle se cloverfield. Väl framme så gick jag och irriterade mig på att det va nån snubbe med blå/orange väska som gick i min väg och när vi hade gåt in till kassan vid biografen så var han och hans kompanjon hack i häl . Till min storaförvåning så märkte jag när han vände sig om att det inte var nån mindre än Björn Gustavsson. Och det roliga var ju då när jag skulle förklara det för jessi.
M; -Är inte det där björn Gustavsson? 
J; -Vem då?
M; -Du vet han som är med i parlamentet. 
Och när jag lyckades övertyga henne om det så fick hon fnatt. Så det innebar att hon stod och råglodde på honom medans fredde å jag betalade biljetterna. Sen försvann folket och jag skulle till bankomaten och så började jessi ringa till alla hon känner (tess)och skryta. Sen tog vi en promenad på stan och jag lekte fotograf.  
Efter det så satte vi oss på golvet och läste tidningar och sen gick vi in i bio salongen. Väl vid platserna ser jag någon bekant människa och knackar lite lätt på fredriks axel och frågar "är inte det där han från hey baberiba?" och men självklart så vare det. Vilken syn man har.
Efter filmen gick vi och pratade om denna sajk film. Men jag må säga att den var bra. Väl vid tunnelbanan så går vi förbi en snubbe. Han säger "hey" "hey" till jessica men hon ignorerar honom. Jag var fullt upptagen med att låsa upp min telefön och grejjer. Sen kommer han fram till mig och frågar " hey skulle jag kunna få låna din telefon och ringa ett samtal?" Och jag svarade chockerat " näe jag tror inte det". Fredrik och jessica sitter dubbelvikta och as garvar. sen hoppar vi på tunnelbanan och åker hemmåt. Efter det så vandrar vi förbi fredrik, sen fortsätter jag och jessif rätt fram. På vägen gick vi även och skrämde upp varann så till slut blev hon så rädd att jag fick följa med henne en bit. Efter det vandrade jag hem till min säng och sov gött.

Orkar inte lägga in bilder nu men kanske kommer senare =) hej då!

Becomming Jane

Jag såg filmen Becoming Jane i onsdags. Det var en helt fantastisk film med James McAvoy och Anne Hathaway. Den handlade om författarinnan Jane Austens uppväxt. Den var bara jätte bra =) men lite sorglig =/

image185
Anne Hathaway som Jane Austen

image186
James McAvoy som Tom Lefoy

image187

Kyckling på fredag lalalala

Hola amigos/amigas que tal?
Näe palla spanish... Men nä nu jävlar kommer ett kort inlägg om min undebart niceiga dag.

Klockan var 7.35 och solen lyste in genom fönstret och där låg M och sov, det var snart dags för henne att gå upp men hon ville sova ett litet tag till. När klockan var 38 gick hon upp. Väl uppe klädde hon på sig och åt sin frukost. Hon kände på sig att denna dag skulle vara den dag hon kom till J i tid. Hon började gå redan 7.55, solen sken och fåglarna kvittrade så som det gör när våren är påväg. Hon lunkade frammåt och kände ingen stress. 8.03 var hon framme hos J, men hon hade trott fel. Hon var 3 minuter försenad. Men de båda gick i lugnt tempo mot bussarna. Vid busskuren satt B och väntade på bussen så M & J gjorde henne sällskap. J berättade om hennes gårdag och var väldigt glad över den. Kort därefter kom bussen och de tre klev på för att ta sig till skolan. De kom fram i tid och satte sig på en bänk utanför klassrummet och diskuterade med E. På en annan bänk satt Ca och A. M, J, B och E diskuterade läxan de hade fått som de inte hade gjort. Efter ett tag kom C och I. Och det var inte långt efter de då läraren M kom heller. De hade svenska och skrev något som kallas "debattartikel". Men den lektionen gick fort och snart var det dags för engelska. På engelskan skulle man skriva en historia om en rättegång (trial) och sen spela upp den för hela klassen. M och C jobbade tillsammans, men eftersom att de inte ville spela upp den för de andra så fick de läsa sin historia.
Tiden flög iväg och det blev lunch, pizza. 
Efter det så skulle B trolla med mandariner genom att säga hur många klyftor det var i mandarinen. Hon lyckades med en men man skulle egentligen göra så med en apelsin. 
Det blev matte och hela klassen delades in i grupper. M kom i samma grupp som C, Ib och P. De skulle få olika uppgifter att lösa och skriva på tavlan. 
Det tyckte de var roligt och efter det alltså klockan 13.15 slutade de. M och C gick till tuben och J och Jo gick till bussen. Vid tunnelbanan satt R och E, de väntade också på tunnelbanan. Tillslut kom tuben och inte långt efter skilldes de åt B skulle till gullmars, C och E skulle hem och M skulle till bussen. Hon tajmade den perfekt och det dröjde inte länge innan hon var framme i högdalens industri område. Hela vägen hem pratade hon med F som också var påväg hem från skolan. Hon kom hem för inte så länge sedan och nu sitter hon och bloggar. Hon ska senare på träningen, men först måste hon få tag på sin mamma som är på konferens.  Efter det så ska hon träna och eventuellt vara med sina kära vänner F och Js.

Ja så hare varit  och kommer bli men nu ska jag ringa några samtal så tjabba tjena hallå.


Alla hjärtans dag eller med andra ord en helt vanlig torsdag

Idag kände jag för att gå upp lite tidigare än vanligt för att hinna. Klockan 7 gick jag upp, jag kan inte påstå att jag var jätte party pigg men ja det fick la duga. Efter det var jag ute i god tid och skulle till jessica men halvvägs hittar jag inte mitt busskort. Detta var som jag anade, för bra för att vara sant. Jag pallrade mig hemåt och letade efter mitt förbaskade kort. Tillslut hittade jag det klockan 07.25 liksom. Kom lite sent till jessif med andra ord, detta innebar att halvt springa till bussen med fullproppad väska.
Och vi hann som vanligt. Väl på bussen satte vi oss åt fel håll, det är liksom alltid bra med förändringar i ens liv eller jag hatar som men ibland måste man offra sig för att nån annan ska bli nöjd. Men i alla fall när vi kom till fagersjö så klev en kille av med en ros och ett kort jag och jessi antog att han skulle till sin flickvän. Det var gulligt, men palla gå upp tidigt på morgonen för att ge nån en ros ^^ eller jo kanske kanske inte det beror på till vem.
Men bara för det så slutade inte bussen åka utan den fortsatte till vårt kära gymnasium helt otroligt nog. Där klev vi av och vandrade till hallen och pratade om hur man brukar och bör sova bort alla hjärtans dag. I hallen fanns de inte mycket folk bara jag och jessi. Efter ett tag kom cissi. Det var liksom lite dropp in feeling på träningen. Tillslut vare lite folk och annika och oskar var där så vi fick hämta grejorna. Jessi hade lite problem med de tunga grejjorna som då var en plint med vikter medans cissi och jag gick å bar på våra 15 kilos vikter. Snabba va vi med det men sen började vi springa och sen lite styrka i en timme och därefter blandad styrka med individuell teknik osv. Sen när vi skulle duscha och grejs så märkte jag att tess hade skickat ett sms "ha en trevlig alla hjärtans dag =)" skrevde hon. Jag kom på att sånna skojjiga saker kanske man ska göra och så skickade jag till typ alla på min kontaktlista. Och inte minst till jessif som satt knappt en meter ifrån mig ^^.
Men efter detta där så vare lunch, hjärtformade plättar med sylt och grädde. De va la gott de. Och det är liksom mitt i allt detdär som jessica gör sina sajjk miner, och det är så jag börjar as garva. Hahahahahaha...
Men klockan fortsatte att ticka och så sare bom eller nej det blev engelska. Trevlans liksom men sen blev det matte med nisse, feting skojjig snubbe detdär. Haha sen blev det so med christina jippie liksom älskar so, NOT. Men hon va snäll och bjussade på 5 minuter av lektionen så jag och cissi pallrade oss iväg till biblioteket. Där skulle jag så ha lånat om mina böcker men nej så blev det inte, fick en lapp så jag kunde kolla om jag hade rätt böcker först. Men men det är väl morgondagens sysselsättning. Efter det letade jag efter en viss Ove även kallar "morfar". Han skulle hämta mig utanför skolan men nehe där var han inte. Efter 20 min hittade jag honom vinkandes vid parkeringen vid centrum. Han hade nån liten toyota som han hade lånat av min moster, feting cool bil. Men så blev det lite hurry curry till min moster. Skulle med erika på ridningen. Väl framme fick jag min mellis av mormor och hämtade erika samt träffade charlotte och ida. Sen åkte vi till stallet. Allt gick perfa dära. Sen kom vi hem igen och så hämtade pappa mig. Nu e jag hemma och lillebror ska sova så ja måste nog dra snart.

Jag måste även informera om en liten sak som jag såg på tv imorse. Det var typ i frankrike eller italien där folk på alla hjärtans dag köpte ett hänglås, klistrade fast en bild på sig och sin pojk/flickvän och satte fast det i en stolpe eller nåt och kastade nyckeln i en fors/flod/å/sjö. Och för att bryta sin kärlek till varann så var de tvungna att hitta nyckeln. Vilka puckon xD.
Jag tycker även att alla hjärtans dag är en helt onödig dag, det finns andra dagar att visa sin kärlek på varför just en bestämd? Det är bara de som säljer alla alla hjärtans dag prylar som tjänar på denna dag. Så jag fattar inte ens poängen med det hela.

För att förklara min egna kärlek och så vidare så kan jag meddela att jag inte gillar nån alls för tillfället, gjorde det dock för inte så länge sedan. Men när andra personer förändras så blire som det blir.

Om du har tråkigt vilket du borde ha eftersom att det är en tråkig dag så kan du klura på denna;

Vad är det för likhet mellan en sko och en häst?

Eller

Fyra byggarbetare bygger 4 utedass på 4 dagar. Hur många bygger tio byggarbetare på 10 dagar?


Tills nästa gång vi hörs eller syns så kan man ju klura på det om inte annat så hare bra och hejdå.
Nu ska jag gå och sova bort denna jävla dag.


The adventure - Angels and airwaves

image182

I wanna have the same last dream again
The one where I wake up and I'm alive
Just as the four walls close me within
My eyes are open up with pure sunlight
I'm the first to know
My dearest friends
Even if your hope has burned with time
Anything that is dead shall be re-grown
And your vicious pain, your warning sign
You will be fine

Hey oh here I am
And here we go
Life's waiting to begin

Any type of love it will be shown
Like every single tree reach for the sky
if you're gonna fall
i'll let you know
that i will pick you up
like you for i
i felt this thing
i can't replace
when everyone was working for this goal
where all the children left without a trace
only to come back as pure as gold
to recite this all

Hey oh here I am
And here we go
Life's waiting to begin
Tonight
Hey oh here I am
And here we go
Life's waiting to begin
Tonight
Hey oh here I am
And here we go
Life's waiting to begin

I can not live
I can't breathe
Unless you do this with me
I can not live
I can't breathe
Unless you do this with me
I can not live
I can't breathe
Unless you do this with me
I can not live
I can't breathe
Unless you do this with me
I can not live
I can't breathe
Unless you do this with me
I can not live
I can't breathe
Unless you do this with me


Hey oh, here I am (do this with me)
Here we go
life's waiting to begin (do this with me)
Hey oh, here I am (do this with me)
Here we go
life's waiting to begin
life's waiting to begin


Måndag morgon och klockan är kvart över 7 lalalalal eller inte men men ...

Denna dag har jag lärt mig att ... ja vad har jag lärt mig?

Men hur som helst så började dagen eller morgonen i mitt ny ommöblerade rum. Jag gned sömnen ur ögonen och hoppades på bättre tider då jag hade 10 minuter på mig innan jag skulle befinna mig hos jessica. Jag packade min blytunga träningsväska tog något som denna morgon skulle föreställa min frukort och vandrade iväg. På vägen granskade jag de nybyggda radhusen vilket jagoch många fler kallar fuskbygge. Jag hade hunnit få i mig min frukost innan jag passerade den lilla tunneln. På ändra sidan tunneln stod jessica. Det blev samma gamla vanliga "godmorgon" och sen var hon tvungen att berätta allt jag missat under förra veckan då jag var skadad/sjuk/ledig.
Ja nog med det, vi promenerade längs den slitna asfalten, i turbotempo. Vår diskussion vid busshållplatsen omfattade jessicas flytt, hennes helg, förra veckan och massa annat oviktigt. Jag lyssnade som alltid på allt (NOT). En bussresa senare befann vi oss utanför vårt "älskade" gymnasium. Våda fötter samt ben förde oss till den lilla fagra hallen där vi skulle samlas.
Anders berättade glatt att folket skulle värma upp i 30 minuter och efter det skulle de befinna sig på löparbanan, intervall time xD.
Då kom det ögonblicket då jag glatt berättade att jag hade ont i min nacke och farbror doktorn sagt att jag inte fick träna på en vecka. Det var ju så synd liksom :/ =)
Men jag gick glatt i 30 min. På min lilla promenad foljde jag efter cissi och jessica men när de försvann så gick jag nån annan stans tills jag såg massa folk då vände jag. Efter det mötte jag anders nr 2 som var lite sen och sen hittade jag cissi och jessif. Jag hakade på dom till löparbanan och där började jag göra mina utfall och ja mycket mer gjorde jag inte medans de andra plågades hihi. Jag kommer då plågas imorrn då jag kommer vrida mig i plågor av en jäävlans träningsverk. Anledning? Jo jag gjorde liksom utfall i 1 timme om inte mer.
Nog om det, alla vet att allt har ett slut och det kom. Vi duschade och jessica berättade sina hemligheter och cissi fick bilder i huvudet ^^.
Lunch blev det, jag ska inte säga nåt om den. Efter det var det läxhjälp och jag och jessi joinade där och jessica tog över min dator. Sen blev det arbetsätt och lärande, kul, jag säger bara kul! Tiden kom då det innebar att man hade bild. Vi skulle rita av godis, ja det säger väl allt om hur seriösa våra lektioner är?! I alla fall så satt cissi och mobbade mig och jag satt och mobbade cissi och jessica ritade alla hjärtans dag kort till mig (det enda hon e bra på?) becca joinade jessif på korten fast då till johan.
Sen hade vi rast och så satt erik och fantiserade sig umed naken ?! När umed fick reda på det så sa erik att becca ville se umed näck. Umed tvekade inte på den saken så som alla kan förstå eller kanske inte alla men iaf så började han strippa. Alla kollade bort utom lars som glatt kollade på ^^.
So, so,so jag säger bara so. Ja men den lektionen höll på i cirkus en halv timme, sen slutade vi . Jag tog tuben till
hökarängen där min mor väntade. Väl hemma kollade jag lite tv och nu helt plötsligt är jag framför datorn.

Men nu ska jag te teven. Cya later aligator.
 Hej hej, hajhaj och guldfisk!

Fakta om Jessicaf =)

image164
Jessica louise Fredriksson är dryg !! :O Hon är en dryg mormor !! :O =)


En vacker dag i februari ... eller en dag i februari iaf

Ja denna dag har varit sååååå händelserik ^^
Jag vaknade cirkus 13 och efter det så åkte jag, mamma och pappa till highvalley för att shoppa loss på ica. Väl ute från ica mötte vi pappas bästis classe, the security guard. Våra fötter förde oss till högdalshallen där mamma och pappa blev av med alla sina besparingar eftersom att challe ray hade glömt hans pengar @ home.
Jag var i stort behov av dvd skivor så vi åkte till clas ohlsson. Pappa berättade nån gång under denna dag även om clas ohlsson som då händelsevis bor på min gata, intressant. Väl hemma satt jag och drogade gossip girl tills den tid då mamma drog med mig åter igen till högdalshallen och kolla innebandy.
Efter det vare hem till maten, skicka iväg challe ray på bio, kolla gossip girl och chilla. Men ja när man har som roligast blir mna uttdragen till stan, skulle hämta challe och hans kumpaner.
Mamma lämnade telefonen hemma och jag tog mig samma frihet. Väl inne vid bion hittar vi inte pojkarna och vi har ingen telefön.
Efter ett tag och lite rundvandring återfann de sig utanför den lilla biografen, sicken tur. Vi skjutsade hem alla och challe åkte till lulle och jag återvände till mitt drogande av gossip girl. Tillslut så började titanic och jag började kolla det lite. Nu sitter jag vid datorn och kollar titanic lite halvt men jag ska nog bege mig nu. Trött som fan och måste kolla om nån i min familj e vaken.

Men tills dess hare gött.
Mvh Micaela

xoxo ^^ xD

image184

Somebody's me - Enrique Iglesias

Somebody wants you,
Somebody needs you.
Somebody dreams about you every single night.
Somebody cant breathe, without you it's lonely.
Somebody hopes that someday you will see, that somebody's me.

image147

Jaop

Allt jag skrev igår, var lite överdrivet från min sida men allt känns verkligen så himla hopplöst och jag vet inte var jag ska göra åt det.



Aa



image184
Det där jag sa förut om att jag inte förändrats. Det är en lögn. Jag har förändrats till nån jag inte vill vara.

Driving one of your cars - Lisa Miskovsky

Saw you go high above, autumn clouds
Blinded my eyes when the sparks grew bigger than your lies
You're concealed but still so wonderful, so magical
Blinded my forehead, say can I see if it's me

So cold, so cold... Meet me there, alone and spared

Cause I'm driving one of your cars.....

Kelowna is beautiful in summertime they say
But even if I am sorrounded I wish you'll stay
But it's never been your style, fun for a while, then you're on your own
Sill I found the greatest force that's been ever known

So cold, so cold... Meet me there, alone and spared

Cause I'm driving one of your cars...

Mhm..

Haha jag vet inte riktigt vad jag håller på med men just mitt i detta ögonblick så inser jag att jag ironiskt som det är, är komplicerad, varesej det är bra eller dåligt...

image182

No one - Aly & Aj

I am moving through the crowd
Trying to find myself
Feel like a guitar that's never played
Will someone strum away?

And I ask myself
Who do I wanna be?
Do I wanna throw away the key?
and invent a whole new me
and I tell myself
No One, No One
Don't wanna be
No One
But me..

You are moving through the crowd
Trying to find yourself
Feelin' like a doll left on a shelf
Will someone take you down?

Your life plays out on the shadows of the wall
You turn the light on to erase it all
You wonder what it's like to not feel worthless
So open all the blinds and all the curtains

No One, No One
Don't wanna be
No One
But me..

We are moving through the crowd...

I miss you - Blink 182

Hello there, the angel from my nightmare
the shadow in the background of the morgue
the unsuspecting victim of darkness in the valley
we can live like Jack and Sally if we want
where you can always find me and
we'll have Halloween on Christmas
and in the night we'll wish this never ends
we'll wish this never ends

(I miss you, miss you)
(I miss you, miss you)

Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep, I cannot dream tonight
I need somebody and always
this sick strange darkness
comes creeping on so haunting every time
and as I stared I counted
webs from all the spiders
catching things and eating their insides
like indecision to call you
and hear your voice of treason
will you come home and stop this pain tonight
Stop this pain tonight

Don't waste your time on me you're already
the voice inside my head (
I miss you, miss you)
don't waste your time on me you're already
the voice inside my head (I miss you, miss you)


Sorry - Chris Daughtry

Will you listen to my story?
It'll just be a minute,
How can I explain?

Whatever happened, dear, I never meant to hurt you,
How could I cause you so much pain?

When I say I'm sorry,
Will you believe me?

Listen to my story,
Say you won't leave me.
When I say I'm sorry,
Can you forgive me?
When I say I will always be there,
Will you believe, will you believe in me?


All the words that I come up with,
They're like gasoline on flames.
There's no excuse, no explanation
Believe me if I could undo what I did wrong
I'd give away all that I own.

When I say I'm sorry,
Will you believe me?
Listen to my story,
Say you won't leave me.
When I say I'm sorry,
Can you forgive me?
[Sorry lyrics on http://www.metrolyrics.com]

When I say I will always be there,
Will you believe?

If I told you I've been cleanin' my soul,
And If I promised you I'll regain control,
Will you open your door,
And let me in take me for who I am,
And not for who I've been, who I've been?
(Who I've been)

When I say I'm sorry,
Will you believe me?
Listen to my story,
Say you won't leave me.
When I say I'm sorry,
Can your forgive me?
When I say I will always be there,
Will you believe me?

Who we are - Lifehouse

Live my life around a picture
Taken when we met
Spending all of my time chasing your silhouette
For all we go through, I don't want to change you
Cause my minds running in reverse trying not to forget
Who we were
Where it's at
Here We Go (Here We Go)

And we break
And we burn
And we turn it inside out
To take it back
To the start
And through the rise and falling apart
We discover who we are

Strugling with my thoughts
Change the locks inside my head
Reading between the lines
Of what you say, and what you said
I turn the radio on, to drown me out
Driving through the night to nowhere
Trying to forget
Who we were
Where it's at
Here we go (Here we Go)

And we break
And we burn
And turn it inside out
To take it back
To the start
And through the rise and falling apart
We discover who we are

And it's all
To the wind
It's all
In our heads
It's all to the wind
It's all in our heads

And we break
And we burn
And we turn it inside out
To take it back
To the start
And through the rise and falling apart
We discover who we are

And we break (we break)
And we burn (and we burn)
and we turn it inside out
To take it back
To the start (to the start)
And through the rise and falling apart
We discover who we are


Trött

Hej, nu har den tiden kommit åter när man är så less på allting. Ingenting känns bra och man orkar inte ta tag i problemet utan man slutar bry sig om allt ett tag och hoppas på bättre tider. Man glömmer alla som förändrar ens liv och håller kvar i det gamla, trygga.  För inte så länge sen kändes som att allt skulle bli bra, för ca 5-6 veckor sen. Men det blev som det blev. Nu är man här igen, på samma plats där man började, lika besviken och trött på allt.
Får väl försöka ta tag i det hela denna gång, eller så blire väl som vanligt.

Detta är förmodligen ett litet ryck, för jag e helt förvirrad, har så in åt helvete ont och en känsla av att nån kommer göra mig besviken inom kort (förmodligen är allt själförvållat men men).

...

image131

Dig själv.
Dig själv för länge sen.
Dig själv skrattande.
Dig själv som lyckligast.




=)

Hejsan =) saknat mig? xD haha nja det tror jag inte men iaf, nu e jag tillbaka ^^
Ja jag har ju somsagt vart i sälen <3. Hela dagen har gått ut på att åka bil. Trevlans, men jag blir så seg av att åka bil. Så jag känner liksom inte för att skriva nåt om helgen idag. Finner liksom inte rätt ord att uttrycka det med. Som allt är för tillfället så har jag så in åt helvete ont i min nacke, inte kul :/ samt e seg.
Inget kul händer liksom endel e på bandy, andra kollar på vänner, andra sitter och luffar framför tvn (vilket jag kommer göra innom kort) andra sitter och äter semlor (kommer också göra det) men jag hamnade här framför datorn och vi får inte glömma de som skryter över att de har bakat 400 semlor idag. ^^ skryt lagom fredrik svensson !! xD
Jeg fick nyligen reda på att min 5åriga kusin har åkt svarta backar idag, och det gick galant. Hon är så jävla duktig, 5 år och kan åka skidor haha det du jessicaf får du försöka klå. men går man i micaelas skidskola så ska man nog bli proffs eller hur jessif =)

Jag vill att klockan ska bli 20.00 då börjar gossip girl. Feting nice, tänk om man skulle leva som dom. Vara rik och umgås med rika, delvis kul delvis inte. Men jag ska flytta till en liten stuga i sälen, köpa en hund och hare nice, åka bräda hela vintrarna.
Eller det e iaf mina planer just nu. Men i sommras skulle jag flytta till canada ^^ =) och bo på en ranch efter att ha läst boken vidgade vyer av Nora Roberts. Feting bra bok, hade inte läst den om jag inte hade haft så tråk, hatar att läsa. Men den boken kunde man inte sluta läsa liksom.

Ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga mera. Ska värma min vetekudde och lägga på nacken å så serveras det nån soppa här i huset, man kanske ska våga smaka den. Nu ska jag lämna datorn. Men jag tror att jag skriver igen imorn. Hare gött. Hej då! Ät massa semlor, haha eller nåt själv klarar jag int ens att äta en. Ja men nu ska jag "la" dra på riktigt, have a nice day och se upp i backen!

Sälen 08

Å vad jag är glad. Jag får åka till sälen i år. Förra året kunde jag inte åka på grund av nationella prov, så fick vara hemma och vara kattvakt. Fast jag fick även åka till cypern, men det var inte samma sak. Jag har åkt till sälen varje år sedan 1993. Vi åker jämt upp vecka 6, hela släkten det är så jävla mys.
Man åker skidor hela dagen och kommer hem, tar en dusch, byter kläder, går upp på HC och lyssnar på bra musik samt umgås. Sen går man hem till brasan. Sä jäääävla mys. Men i år blire bara mamma och jag, vi ska sova hos min moster och kusinerna. Det blir nog helt ok.
Den enda nackdelen är att man kommer sakna alla... Men haha loggar väl kanske in på msn nån vacker dag under helgen =)
Ser fram emot några dagar med; mamma, ville, virre, erajkah, kicki, bibbi, ulo, peter, louise, leo, johan och kashja. =D

image183

Jadu

Jag hatar när folk förändras. De kommer in i ens liv när allt känns som mörkast och gör en glad. Men ett tag senare känns det som att de förändras. De verkar inte känna samma glädje längre, och verkar inte ens som samma person. Just nu känns det som att alla förändras men jag är fortfarande densamma. Jag hatar denna känsla, den upprepas jämt. Men vad kan jag göra åt det?

image182

Det känns som att jag står still medans alla andra går frammåt.


Sweetness - Jimmy eat world

If you're listening
Whoa...
Sing it back
Whoa...
Strap from your tether unwinds (echo)
Whoa, Whoa
Up and outward to bind (echo)
Whoa, Whoa

I was spinning free
Whoa..
With a little sweet and simple numbing me

Are you listening?
Whoa...
Sing it back
Whoa...
So tell me what do I need? (echo)
Whoa, Whoa
When words lose their meaning?
Whoa, Whoa

I was spinning free
Whoa...
With a little sweet and Simple numbing me

Stumble till you crawl
Whoa
Sinking into sweet uncertainty

oooooo, oooooo, oooooo, oooooo
ahhhhh, ahhhhh, ahhhhh, ahhhhh

Are you listening(echo)

If you're listening
Whoa...(If you're listening, are you listening?)
Sing it back
Whoa...(If you're listening, are you listening?)
And I'm still running away (echo)
Whoa, Whoa
I won't play your hide and seek game (echo)
Whoa, Whoa

I was spinning free
Whoa...
With a little sweet and simple numbing me.
What a dizzy dance
Whoa...
Ah, ah, ah
This sweetness will not be concerned with me.

(oooh)
No, the sweetness will not be concerned with me
(oooh)
(oooh)
No, the sweetness will not be concerned with me

Hänt i veckan

Ja min vecka började med en måndag helt otroligt men så va det.
image172

Ja men så vare sähär att jag gick i skolan och sen skulle jag till freddeleus (notera trodde). Men så blev det i detta fallet inte. Han va med tess och jessica och orkade inte baka. Men bra tänkte jag då som kunde sitta hemma och slappa hela dagen/kvällen. Jag måste även tillägga att jag kollade på världens gulligaste film Coyote ugly, sen kom även allt en tjej vill ha.

image173

image175


Som alla vet kommer tisdag efter mångad och denna tisdag tränade jag. Sen var skolan. Sen hann jag åka hem emellan skolan och träningen. I en hel timme. Sen tog jag 173an till älvsjö och i älvsjö missade jag pendeln så fick vänta en kvart. Jag hade panik och visste inte om jag skulle hinna till träningen. Av ren uttråkning så ringde jag jessicaf som fick underhålla mig tyckte jag. Men det går snabbt när man har roligt (fast jag hade inte ett dugg kul men det gick snabbt ändå)och så skulle hon äta. Ja så då ringde jag fredrik eftersom att jag inte hade någon annan att prata med. Han berättade allt som hände på kyle xy, som jag då missade. Men mitt i skogen så la min mobil av, just i den stunden lärde jag mig att man kanske ska ladda mobilen?! eller nåt. Nu hade jag ingen att prata med, ingen musik och inte heller tillgång att ringa nån jävel och jag visste inte heller vad klockan var. Väl framme i rönninge fick jag springa till bussen som kom och sen vare bara att åka en liten bit. 
Jag klev av och trodde att jag var sen, funderade på hur jag skulle säga att det kom sig att jag var sen. Men då när jag gick runt hörnet mot hallen så ser jag hela salem bk stå utanför hallen. För dom som inte fatta varför så vare för att de inte kom in i hallen. Vi väntade och väntade tillslut kom nån nisse springandes med nycklar och jaa sen tränade jag. Pappa hämtade mig och jag åkte hem. Väl hemma njöt jag av en nice dusch och tanken av att ha sovmorgon dagen efter. Efter det så hade jag tråk spelade lite ps2 och chattade med oskar, jessif och fler. Tillslut var alla borta. Och då när jag trodde att jag skulle få jätte tråk så kom gossip girl på 5an och man bara hörde hallelujah kören. Det var faktiskt bra nu funderar jag bara på om jag hinner hem till det på tisdag ? =S 
Kvällen avslutades med filmen 50 first dates, en mycket gullig film. Men hur orkar man få någon att minnas en varje dag eller få den att veta att man är tillsammans, det har jag svårt att förstå. Men men gullig är filmen iaf. Har du inte sett den så ere ett plus på filmlistan. 

image176

image177


Onsdag kom och jag hade sovmorgon, jag började spela ssx tricky och vipps sare så skulle jag till jessica. Jag fick springa (ovanligt). Sen vare skolan och så ja inte mycket mer med det egentligen. Jag tog tuben till hökarängen där pappa hämtade mig. Och vi skulle ha gått ut och vandrat men pappa mådde inte bra. Mamma och jag gick på hammarby - ystad. Vi kom därifrån halvt sura och med böter. Inte kul men men sånt e livet. Sen åkte vi till mammas polare virve för att hämta challes björn borg kallingar. Jag chattade på och innan jag gick och lade mig så fick jag en aning av att nån var sur på mig, men det kanske bara var en illusion. Men jag tycker iaf att man kan säga hejdå!!! Jag sov halvdant den natten. 

image178

image179


Vaknade på torsdag morgon (sovmorgon). Fick sova till 9 på grund av att det inte vade någon handbold på morgonkvisten. Skönt var väl det. Jag spelade ps2 och tiden hade även den dagen ett lustigt sätt att rinna iväg på. Jag fick än en gång springa till jessicaf eller iaf skynda mig så gott det gick (hade träningsverk i rumpan). Skolan gick fort och vi hade inte mycket lektioner vi slapp so:n och fick hemuppgifter ist. (dom måste jag göra). Vi fick även de meddelandet att vi skulle få göra hemuppgifter ist för att gå till skolan på fredagen. Efter skolan kom jag på att jag skulle vilja åka till min moster. Jag skulle egent vart med fredrik men han dissade mig i måndags så då fick han ffs bli lite dissad =) 
Jag gick med cissi till tuben och vi åkte sen åt varsitt håll. Jag hoppade på pendeln som gick typ 13.40. Efter det så kom jag till västerhaninge och går fram till busshållplatsen. Bussen gick inte förns om 45 min. I sånna lägen är man tacksam att man bor nära stan. Under tiden pratade jag med pappa, mamma, challe, fredrik, jessica, mormor och kicki samt therése. Det var lite kyligt i slutet eftersom att jag dock inte pallade sätta mig inne. Det gick väldigt snabbt med bussen och jag var heltplötsligt hos min moster eller först i den läskiga skogen i sorunda. 
Jag möttes av kicki, charlotte och ida. Deras kök var väldigt fresh må jag säga helt klart topp betyg. Ja sen kollade jag på kyle xy, vi åt middag och sen pluggade jag. Efter det så gick jag och lade mig.  Jag tyckte även den kvällen att man kan säga hejdå!! 

image180


Fredag alltså idag, vaknade jag av att kicki väckte mig klockan 10?11? nånting vare. Hon väntade på mormor och ove som skulle komma och passa erika som höll på å bli sjuk. Vi åt frulle, folket kom och så pratade vi. Det blev en livlig diskussion som gick från efterlyst till att folk stoppar saker i ens glas på pubbarna till misshandel till kvinnomisshandel till adhd till pojken som kallades det och så vidare. Kicki stack och jobbade vid 13. Och jag och erika lade ett pussel på 100 bitar. Sen klockan 14.40 sprang jag genom skogen till bussen. 
Jag var sedan hemma kl 16.00 och väl hemma gjorde jag det sista på läxan och sne kom mamma och hämtade mig så åkte vi och handlade. Ja sen åt vi tacos och ja inte mykt mer. Nu ska jag bara vänta och se om denna kväll blir nå skoj eller nåt. Och så måste jag packa ska upp 6 imorn och åka till SÄLEN <3

image181

Allt folk får fan se till att ha pengar på mobilen eller sitta vid msn imorn förannars får jag tråk!! =)

Det gäller dig också jessicaf.!!
  =)

Det jag har lärt mig denna vecka är:
1. Ladda alltid telefonen, man vet aldrig när batteriet tar slut.
2. Kasta inte pengar på utlänningar.

Ha en trevlig kväll Hej hopp!
(kommer inte skriva på ett tag kanske skriver på tisdag, Kanske!)

RSS 2.0