Kyckling på fredag lalalala

Hola amigos/amigas que tal?
Näe palla spanish... Men nä nu jävlar kommer ett kort inlägg om min undebart niceiga dag.

Klockan var 7.35 och solen lyste in genom fönstret och där låg M och sov, det var snart dags för henne att gå upp men hon ville sova ett litet tag till. När klockan var 38 gick hon upp. Väl uppe klädde hon på sig och åt sin frukost. Hon kände på sig att denna dag skulle vara den dag hon kom till J i tid. Hon började gå redan 7.55, solen sken och fåglarna kvittrade så som det gör när våren är påväg. Hon lunkade frammåt och kände ingen stress. 8.03 var hon framme hos J, men hon hade trott fel. Hon var 3 minuter försenad. Men de båda gick i lugnt tempo mot bussarna. Vid busskuren satt B och väntade på bussen så M & J gjorde henne sällskap. J berättade om hennes gårdag och var väldigt glad över den. Kort därefter kom bussen och de tre klev på för att ta sig till skolan. De kom fram i tid och satte sig på en bänk utanför klassrummet och diskuterade med E. På en annan bänk satt Ca och A. M, J, B och E diskuterade läxan de hade fått som de inte hade gjort. Efter ett tag kom C och I. Och det var inte långt efter de då läraren M kom heller. De hade svenska och skrev något som kallas "debattartikel". Men den lektionen gick fort och snart var det dags för engelska. På engelskan skulle man skriva en historia om en rättegång (trial) och sen spela upp den för hela klassen. M och C jobbade tillsammans, men eftersom att de inte ville spela upp den för de andra så fick de läsa sin historia.
Tiden flög iväg och det blev lunch, pizza. 
Efter det så skulle B trolla med mandariner genom att säga hur många klyftor det var i mandarinen. Hon lyckades med en men man skulle egentligen göra så med en apelsin. 
Det blev matte och hela klassen delades in i grupper. M kom i samma grupp som C, Ib och P. De skulle få olika uppgifter att lösa och skriva på tavlan. 
Det tyckte de var roligt och efter det alltså klockan 13.15 slutade de. M och C gick till tuben och J och Jo gick till bussen. Vid tunnelbanan satt R och E, de väntade också på tunnelbanan. Tillslut kom tuben och inte långt efter skilldes de åt B skulle till gullmars, C och E skulle hem och M skulle till bussen. Hon tajmade den perfekt och det dröjde inte länge innan hon var framme i högdalens industri område. Hela vägen hem pratade hon med F som också var påväg hem från skolan. Hon kom hem för inte så länge sedan och nu sitter hon och bloggar. Hon ska senare på träningen, men först måste hon få tag på sin mamma som är på konferens.  Efter det så ska hon träna och eventuellt vara med sina kära vänner F och Js.

Ja så hare varit  och kommer bli men nu ska jag ringa några samtal så tjabba tjena hallå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0