Landet landet

Nu är jag hemma igen ifrån torö. Har haft riktigt skojj, men det var bara lite kallt. Har så fruktansvärt dålig blodcirkulation. Men i alla fall, det blev wii spel och hästar och hundar och massa sånt. Men nu e jag ju hemma och här väntar lite frukostsallad på å bli iordninggjort. Ska fixa med det efter pappa och jag vart ute med pudeln.

Skriver mer nån annan dag hejhej...



Kyle xy marathon...

Klockan är nu 18.11 och jag mår fortfarande riktigt illa och har en väldans huvudverk. Resterande delen av kvällen så blir det en långpromenad med hunden och sedan fortsättning på mitt kyle xy marathon och massa vatten. För vidare info så har challe left the building och är påväg till mamma för att lana, lite skönt. Slipper man höra hans skrik.

Se you later...


Apskit ...

Usch vad jag mår illa, pff. Och jag vet inte varför. Jag orkar inte ens sitta still och kolla på film och inte heller gå ut. JAg får panik. Igår så var jag och min broder, pappa och hund ute och åt. Väldans mysigt. Sen så gick vi hem. Därefter vart det skottlossning i centrum, lagom till då när vi skulle gå och handla. Senare så blev det lite tapetsering och så kollade vi på "Maria Larsons eviga ögonblick". Helt okej, kollade klart den nu på morgonen.
Tänkte kolla på kyle xy, men jag hänger inte med ett dugg, samt att det är för ljust i rummet och man har inga persienner.
Ikväll ska vi tapetsera klart challes rum och så hämta tv bokhyllan han ska ha. Hoppas det blir bra. Nu ska jag återvända till sängen och tycka synd om mig själv.

// Micaela


Spackel och vitfärg...

Ja det finns ju några ord som kan förklara denna dag, måleri, kakor, hund och disneychannel. Lite roligt allt de där. Pappa och jag började med projekt måla köket, det blev ju, hm... vitt. Väldigt vitt, men betydligt bättre och fräschare än innan. Sen så bakade jag kakor igår som jag skulle haft till melodifestivalen, men som alltid så lyckas man bli klar när skiten är slut. Men så nu idag så har jag och hunden ätit kakor, och vandrat i snöstormen som hela dagen varit utanför fönstret. Sen så har man ju disneychannel att tacka för lite underhållning i måleripauserna. Skojjigt värre.
 
Men i alla fall så ska jag väl försöka hitta på nåt vettigare imorgon, samt att kling och klang förmodligen kommer och tapetserar hära. Ska bli riktigt skönt. Så så ere.



Varför skulle du påpeka att det aldrig vart ordentligt med snö i sthlm, fredrik?

Minnen...




Looooooov =)

Äntligen, äntligen lov. Men så fan heller kan man sova speciellt länge. Vaknade klockan åtta, skojjigt. Men kan det vara för att jag sov på soffan? Hm... Something i'll never know. Det är ju ganska fint väder ute så det är ju lite nice. Och snart så kanske det smälls upp lite tapeter i denna lilla lya. Och sen ere ju bara att hämta alla möbler =D
Gud vad allt kommer bli så bra =)



Sen så klockan 11.30 så kommer mamma och hämtar mig så ska vi på match. Mitt lag möter sannadal så det ska bli kul att kolla, speciellt när lite folk man känner spelar i det andra laget. Senare så ska jag eventuellt hitta på något med fredrik, typ kolla melodifestivalen ikväll eller något liknande. Skojjigt de me. Så, så ere...

Never thought I'd say it's allright

Nu sitter jag här i min enkla boning och lyssnar på sugarplum fairy, love them. Ja, en kort sammanfattning av veckan är ju mer träning än vanligt, tre prov och sen massa chill. Dagen idag är ju dock inte så mycket att berätta om, Ida gick på kryckor, det var historia prov och sen tacos. Inte så mycket mera där.


Känner att jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på. Klockan är bara 12.52, men det är typ ingen som kan göra något. Tessan ska till landet och Elin är sjuk och Fredde ska spela gura. Så kan det ju vara, så får tare chill och kanske fixa lite plugg så jag inte har så mycket å göra senare.

Så ere hittills, kanske skriver nåt ikväll.
Micaela

Mitten av veckan

Idag hare vart väldans lugnt. Allt började som vanligt med 2 timmars träning, vart dock lite putt när jag inte kunde ta emot passningarna. Gud vad sur jag blev. Sen så i omklädningsrummet så fick jag höra en sak som jag fortfarande är helt chockerad över, samtidigt som jessica sjöng och dansade. Haha suck...
Sedan så vare ju lunch, kurva killarna satt bakom oss igen. Därefter så njöt jag mest bara av håltimmen, tills matten började. Sen efter matten så blev det läsning, jippie. Jag läste om min bok, de tre sidor jag läst. Förstod dock lite mer i alla fall. Sen så slutade vi, och jag njöt av det fina vädret.

Nu på kvällen har jag kollat lite på datorn, lite skoj sådär. Haha men det var allt, orkar inte skriva så mycket så hejsvejs.
// Mickan


Uppdrag England...

Japp nu sitter jag här igen, vid datorn. Har pluggat nu som attan, trots att den nya säsongen av House har börjat. Får kolla den nästa gång istället. Jag orkar inte skriva något om dagen som varit, är väldigt trött och vill se klart filmen jag påbörjade igårkväll. 

I 3an så väntar två veckors praktik, och vem vill vara i sverige? Not me. Så jag har bestämt mig för att praktisera i England och steg nummer ett, boende. Det måste jag fixa, på så sätt att jag ska kontakta min mammas kusin och fråga om jag kan bo hos dem. Sedan problem nummer två, vad fan ska jag göra? Och det ska troligtvis vara idrottsrelaterat, så jag får nog ligga i. Om jag verkligen vill detta, som jag velat länge så är det nog inte för tidigt att börja kolla lite redan nu. Så det hade jag tänkt mig. 

Men nu ska jag bege mig, cya. 

 

Oh crap it's monday ...

Trotts att det är mamma vecka så vaknade jag upp hos pappa. Jag var pigg och gla, men hade inget emot att sova lite mer. Men skolan väntade. Så på mina hela 20 minuter jag hade innan tuben gick så hann jag packa väskan, jag hann klä på mig och äta frukost och allt annat.

Tillslut bar det av mot centrum och tuben. Det är så jäkla knasigt asså, men varje gång jag ska åka till skolan så kommer jag dit när det är 3 min kvar, lite skumt. Men i alla fall, jag tog med mig morgonens tidning och läste hela vägen till högdalen.

Jessica kom dit och sedan bussen. Å så for vi mot skolan och hallen. Ja och tillslut så satt vi där i mörkret i hallen. Skulle jag träna eller skulle jag inte? Jo det skulle jag. Men självklart när jag för en gångs skull ska träna så kommer inte handbollstränaren. Japp.



Det blev lite egen handbollsträning som Kajsa och Hanna höll i. Det gick ju ganska bra och efter en timme handboll så väntade en timme fys, eller löpträning med Anders.
Jag vet inte vad jag ska säga om det. När det va nå grejjs så gick jag i alla fall och hjälpte jessica med å bära tillbaka lite vikter. När vi kom med femmorna så sa jessica något om att man inte skulle lägga femmorna på de större vikterna, men jag gjorde det ändå och ifrågasatte varför inte? Det var ju ändå inte vårt problem när allt kom till kritan. "Men vi fick ju flytta på massa vikter..." nånting sa jag. Men saken var ju det att det flyttades på en femma och för det andra så var det jessica som flyttade på den så jag kom på att jag överdrev det där lite och så vidare...

Sedan så vare slut och vi gick och duschade. Innan jag visste ordet av så stod både Jessica och Cissi och skrek om nån 12 eller 13 åring som hade blivit pappa. Jag måste väl dock påstå att jessica var mest upprörd. Och sedan så övergick samtalet till något annat.

(http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2233878.ece)

Det blev lunch, biffstroganoff och ris samt plättar och sylt de va gött. Sedan så var det dock lite roligt, jag har ju lärt mig polska eller i alla fall ett ord "Kurva", och så sätter sig några polska snubbar vid bordet bredvid oss och pratar polska. Och det roliga va att dom hela tiden sa det ordet jag kännde till så jag och cissi satt och skrattade.

Sen så lånade jessica en bok och så drog vi till klassrummet för att ha nk. Och så helt plötsligt kommer läraren och så ska vi ner till nån sal och bygga nån mockajäng. Där blir jag indelad i en grupp med Lars och Jessica haha det gick ju bra, haha eller jag venne.

Sen så vare lektion med Eva, det är väl alltid kul eftersom att hon är ganska udda om man säger så. Det blev lite olika diskussioner sinsemellan henne och andra elever. Just den med Carro var lite skoj, Carro påstod att barn kunde födas drogpåverkade och Eva stod och nekade det helt. Men sen så blir ju carro lite illsk och tar fram information som stödjer det hon säger och Eva blir ju lite knäckt. Kul.

Därefter blire film och det avslutas med läsning. Jag hatar läsning, men det var dock inte långvarigt. Sen så gör jag prov och det funkade trots min "enorma" plugg insats. Sen så kom mamma och challe och hämtade mig i centrum och vi åker till pappa och hämtar datorer och andra grejjer.

Nu sitter jag här, fryser och skriver ett litet inlägg. Men nu e jag klar, ska kolla nå skoj på datorn cå cya.


Vill ha sommar =)

Jävligt kall dag

Denna dag började imorse då jag steg upp för att det lät överallt i lägenheten. Pappa höll nämligen på å städa. Så jag gick upp, gjorde frukost och satte mig i soffan. Riktigt skönt var det men kallt. Pappa hade öppnat alla fönster så det började komma isbjörnar in i våran lägenhet.
Vid tolvtiden så blev det lite stressigt, vi skulle nämligen iväg och jag kom på att jag behövde tvätta håret. Men det gick ju snabbt. Sen så for vi iväg på linedance och kollade lite. Pappas kompis Laila dansade så det var kul.
Efter det så blev det att åka hem igen och så plugga... Och nu här på kvällen så har vi precis vart ute med hunden.


Sälen dag 1...

 

     
 



   

Lördag kväll ...

Halloj, nu sitter jag och ska snart kolla på film. Har bakat lite kakor och kollat på melodifestivalen. Det var typ inga bra bidrag. Vet inte ens varför jag kollar, helt hopplöst det där. De enda som var bra var väl HEAT eller vad dom nu hette. Men annars så nja, inge bra liksom.
Haha så ere ^^


Valentine's day ...

Goddag !

Ja denna dag så har det inte hänt speciellt mycket eller kommer att göra. Det blir en helt lugn dag helt enkelt. Kolla lite film, å sen melodifestivalen eventuellt och ja umgås med familjen helt enkelt.
Hoppas att alla får en bra alla hjärtans dag =)


Friday 13th ...

Denna morgon började bra för mig i alla fall. Hann med allt innan jag gick till tuben. Så åkte jag till högdalen och tog bussen till skolan. Det var väldans tyst, så jag lyssnade på musik. Sen tillslut så kom vi fram och historia lektionen väntade. Där fick vi antackna massa till provet på fredag och sen sluta tidigare.
Jag och cissi gick då och lånade varsin bok att läsa till "TAL" (Nå läsnings veckor). Kommer inte ens ihåg vad min bok heter men i alla fall.
Nu väntade lunchen, hjärteplättar, det var ju gott. Och efter det så bar det av hemmåt.
Jag gick ut med carumpa och latjade lite å sen kollade vi lite film...
That's that.

// Mickan


Fy fan för digitalboxar...

Halloj!

Idag så har det vart en ganska vanlig dag. Först så var det träning, blev lite fys där. Och sen så var vi väldans snabba till maten. Sedan efter det så vare engelska och därefter livskunskap. På livskunskapen blev det lite heta stolen och nå annat skit och sen blev det matte.

Efter skolan så hämtade pappa mig i gullmars å så bar det av hemmåt. Han hade hämtat våran nya digitalbox och internet grejjs, så nu skulle det bli nice. Så kommer man hem och så och kopplar in allt, men så funkar inte digitalboxen. Vi tog en paus i det hela projektet och drog vidare till jordbro där vi skulle hjälpa pappas kompis med lite möbler och efter det så bar det av hemmåt igen.

Jag fick sitta i kö i nästan en timme för att få bekräftat att digitalbox helvetet inte skulle funka förrns den 18e. Nämen oj vad glad jag blev "Hur i helvete kan man skicka ut en digitalbox som inte fungerar när man får den".

Men nyss så va jag i alla fall ute med hunden. Kallt. Fick dock ont i knäna. Men men, ska kolla nå skit sen ere läggdags.

// Mickan





Dagens tips:
Slå vad om jordens undergång, den som vinner får 130 000 kronor. Frågan är ju dock vad man ska göra med dem när man är stendöd?

( För dom som undrar så är det faktiskt folk som slagit vad om detta. )

The song of today ...


The song of today ...


Trött ...

Mmm... Jag låg och sov så gott denna morgon. Helt underbart. Men så ringde pappa, och tur var väl det. Jag tittade genast på klockan och paniken spred sig. Ja där låg jag och sov och min tunnelbana gick om tio minuter. Till en början så ville jag bara somna om, men det gjorde jag inte.
   Jag flög upp ur sängen och klädde på mig kläderna snabbare än någonsin. Som tur var så hade jag kvällen innan plockade ihop kläder och packat träningsväskan. 
   Utan frukost så klev jag ut genom dörren. Men gisses, jag hade inga nycklar. Vart kunde dom vara?
Jag rev ur alla kläder ur tvättluckan, men icke. Sedan så hittade jag dem tillslut inne vid tvättmaskinen. Jag kunde pusta ut för den sakens skull, men jag hade ju brottom som sagt. Jag vill väl inte påstå att jag sprang direkt men jag skyndade mig väl lite. Innerst inne hoppades jag nog på att jag skulle missa tunnelbanan så jag kunde gå hem och sova igen.
   Jag kom till perrongen och där stod tåget. Attans.

   Några minuter senare så befann jag mig i högdalen. Men klockan blev allt mer och mer, men den dära jessica syntes inte till. Bussen kom och så hoppade hon fram ifrån sitt gömställe. Sicken lustikurre. Vi hoppade på bussen och mötte becca och hilena, skoj skoj. 
   Jag måste bara påpeka att bussarna inte är de bästa i det här landet, i alla fall inte på vintern. Den hade lite komplikationer med backarna längs vägen. Men tillslut kom vi fram.
  Jessica hade klantat sig lite igår på träningen och blivit halta lotta så jag fick en fys kompis. Inte för att det blev speciellt mycket gjort.
   Det roligaste på träningen var väl endå när en där sa "Jag brukar aldrig fysa, för jag vill inte ha träningsverk i rumpan", ja det var väl ändå lite roligt. Men sen så gick vi och duscha. Tack och lov så blev det ingen sångstund denna gång. 
  
   När vi var klara så hade vi "bara" 20 min på oss att hinna till klassrummet, skulle vi hinna? Jo men det gjorde vi i alla fall. Suss pratade lite om massa grejjer och sen delades vi in i grupper, de grupperna som skulle hålla lektion tillsammans. Jag hamnade med ida, så det var bra. Fasade lite för att hamna med nån jag inte brukar umgås med. Men icke, tack och lov.
   Vi började planera, till och med under lunchen så planerade vi lite. Och nu har vi bestämt vad vi ska göra. Sen så efter lunchen så väntade nån alla hjärtans dag konsert i 20 min.
   Det tragiska var ju att de inte var så duktiga på att sjunga och inte heller kunde de låtarna, men det höll ju bara på i 20 min så tack och lov.
   Vi gick och hade matte å sen var skoldagen slut, sen har inte så mycket mer hänt.


Jag har också lärt mig polska. Cissi skrev att jessica var en kurva. Ja och det kan ni ju lista ut vad det var.

Tjolahopp!
// Micaela


En väldans lugn dag...

Imorse låg jag och sov, otroligt gott. Nästan för gott för att hinna med frukosten. Pappa hade lite sovmorgon så han skjutsade hem charlie till mamma och sedan mig till högdalen. Där satt jag nu, väldans trött, läste tidningen och frös. Fick reda på sån intressant information som att Rihanna blir slagen av Chris Brown och sen vare nå annat men det var ju också ytterst intressant.

Men där satt jag nu och läste min intressanta tidning, å så kom lars och strax efter det så kom Jessicaf. Hon mummlade något om att det var kallt och sen så tillslut så kom bussen.

Bussen åkte till skolan och vi gick och hämtade våra böcker. Men saken var den att det inte fanns så mycket böcker i mitt skåp. Jag undrar ju liksom vart dom kan vara ?? Verkligen inte hemma eller så.
Jag gick i alla fall upp till klassrummet med min engelskabok och en penna, ingen svenskabok eller anteckningsblock. Och till en början så var klassrummet stängt men sen så kom läraren sara med nycklar och lektionen började.

Filmtajm, jippie. För dom som inte vet så var vi igår på nå teater och kollade på nån hamlet grej där det bara var en snubbe som spelade alla roller PÅ ENGELSKA. Jaop. Men så för att vi skulle få en helhetsbild i det hela så fick vi se en liten filmsnutt på 30 min. Mina ögon gick i kors och jag önskade redan efter några minuter att den skulle vara slut.



"To be or not to be, that's the question"


Ja det var verkligen nära att jag somnade där. Det vart ju inte direkt bättre efter när vi fick lite fri tid. Sara började prata massa om böcker och nå läsvecka. Sen så gick hon omkring och gav tips på böcker. Och vid ett tidigare skede så har jag av en händelse en enda gång läst en klassiker "Pride and prejudice" endast på grund av att det fanns en film man kunde kolla på istället. Så kommer sara "Du kanske ska läsa någon klassiker" jo men visst. Fast saken är den att den boken hon sa har jag faktiskt haft nån tanke på att läsa men jag vet inte om jag känner för det just nu. Samt att jag inte är speciellt förtjust i att läsa. Bring me some movie plz...

Det blev tillslut projektarbete. Folk utvärderade bosö grejjen som dom gjort den femte då jag var borta, i sälen. Jag fick sitta och utvärdera med någe folk, till vilken nytta kan man undra. Sen så kollade vi lite bilder ifrån dagen. Jag fick också en såndär t-shirt som alla hade fått.

Sedan så vare lunch och huset bjöd på soppa, soppa och soppa. Vilken jävla soppa det där asså, jag har aldrig gillat soppa direkt. Därför blev det en macka och sedan fil. JApp det var lunchen det.



Vi gick tillslut och det var rätt nice. Cissi hade något problem med att gå rakt minns jag och fick därför öka takten lite. Vi kom till skåpen och hämtade böckerna. Sedan vare upp för trapporna. Jag vet dock inte hur mycket försent eva kom denna gång men jag kan ju i alla fall bekrefta att hon inte var i tid.

Somvanligt ledde även denna lektion till en liten konflikt, och det sas i och för sig några skojjiga kommentarer. Vilket eva inte gillade fullt så mycket som alla andra. Så babblade hon om något nedrans seminarium, men det vore ju lite nice om vi elever kan få reda på sådana sj´kojjiga saker innan hon berättar att hon ska skjuta upp det, vilket i och för sig var bra ändå det där med å skjuta upp det.

Sedan så frågade hon alla vad de hade valt att arbeta med på det där seminarie saken och jag sa klart och tydligt att jag skulle säga vad jag valt efter lektionen, men inte lyssnade hon på det. Jaja...
Sen så blev det i alla fall klassråd och det var väl som vanligt, orkar inte gå in på det.


Sen hände inte så mycket mer, jaop så

En dag med Tessan ...

Idag så var jag med Therése. Har inte träffat henne sedan nyår, så det var lite skoj. Vi sprang omkring på alla hm som finns i denna stad, och tillslut hittade hon den bhn som hon ville ha. Vi tog det lugnt och satte oss ned och åt på ett café innan vi gick vidare till nästa hm.

Där hittade hon de matchande trosorna och skulle kolla på bhn en gång till, när vi märkte att påsen var borta. Så det var bara att gå tillbaka, men olyckligtvis så var den inte kvar.

Tess vart besviken och vi bestämde oss för att åka hem.


   

Jag och tess under lunchen ...




Den resterande kvällen så blire lassagne a lá pappa, väldigt gott, och sedan får vi väl se om det blir något bra på tv. Annars så ligger inte videobutiken långt härifrån...


Sugarplum Fairy - Escapologist



Dessa kom och repade lite medan vi satt och chillade på HC.




Mycket bra, mycket bra ...

Sälenresan ...

Ja jag har ju som sagt varit i sälen, denna vecka. Vilket jag alltid brukar vara. Under den tiden har jag fått umgås med släkten, till och med endel som jag inte brukar umgås med så mycket. Det har vart en väldigt rolig upplevelse, åkt bräda samt skidor, vart på hc, umgåts, tagit del av de flesta möjligheter som kan erbjudas samt somnat till sugarplum fairys ljuva musik. Det har helt enkelt varit toppen, förutom internet caféet som vi var på. Det var dyrt och så funkade knappt datorerna, inte bra.

Hemresan vart lite tråkig, dimman drog också in samt att vi hamnade bakom de femtioelva jävla bussarna som åkte ifrån romme, när vi var i borlänge.

Nu är jag i alla fall hemma, så det så!
Kommer bilder sen, när jag väl får den andr datorn.

// Micaela


Gustav fanns dock inte på toppen av gustavbacken, lite tråkigt...


050209

Halloj!

Skrev tidigare något om att jag skulle uppdatera ofta men det blev inte så. Fick inte med mig internet grejjen upp hit. Men i alla fall så sitter jag nu på ett internet café i sälen. Har tråkigt.
Idag hare bara vart slappt, det är så jäkla dimmigt ute, man ser knappt 10 meter framför sig, haha lite överdrivet men nästan.
Under denna vecka så har jag både åkt bräda och skidor, i backar och utanför. Jag har även lärt min kusin viktor att åka bräda, vilket var väldans skoj. Sen så har vi åkt på alla anläggningar häruppe.

Ja vad mer kan man säga?

Kommer lägga upp lite bilder iaf. Kommer säkerligen hem imorn eller på lördag. Så då kan jag skriva lite mer...




// Mickan

RSS 2.0