En väldans lugn dag...

Imorse låg jag och sov, otroligt gott. Nästan för gott för att hinna med frukosten. Pappa hade lite sovmorgon så han skjutsade hem charlie till mamma och sedan mig till högdalen. Där satt jag nu, väldans trött, läste tidningen och frös. Fick reda på sån intressant information som att Rihanna blir slagen av Chris Brown och sen vare nå annat men det var ju också ytterst intressant.

Men där satt jag nu och läste min intressanta tidning, å så kom lars och strax efter det så kom Jessicaf. Hon mummlade något om att det var kallt och sen så tillslut så kom bussen.

Bussen åkte till skolan och vi gick och hämtade våra böcker. Men saken var den att det inte fanns så mycket böcker i mitt skåp. Jag undrar ju liksom vart dom kan vara ?? Verkligen inte hemma eller så.
Jag gick i alla fall upp till klassrummet med min engelskabok och en penna, ingen svenskabok eller anteckningsblock. Och till en början så var klassrummet stängt men sen så kom läraren sara med nycklar och lektionen började.

Filmtajm, jippie. För dom som inte vet så var vi igår på nå teater och kollade på nån hamlet grej där det bara var en snubbe som spelade alla roller PÅ ENGELSKA. Jaop. Men så för att vi skulle få en helhetsbild i det hela så fick vi se en liten filmsnutt på 30 min. Mina ögon gick i kors och jag önskade redan efter några minuter att den skulle vara slut.



"To be or not to be, that's the question"


Ja det var verkligen nära att jag somnade där. Det vart ju inte direkt bättre efter när vi fick lite fri tid. Sara började prata massa om böcker och nå läsvecka. Sen så gick hon omkring och gav tips på böcker. Och vid ett tidigare skede så har jag av en händelse en enda gång läst en klassiker "Pride and prejudice" endast på grund av att det fanns en film man kunde kolla på istället. Så kommer sara "Du kanske ska läsa någon klassiker" jo men visst. Fast saken är den att den boken hon sa har jag faktiskt haft nån tanke på att läsa men jag vet inte om jag känner för det just nu. Samt att jag inte är speciellt förtjust i att läsa. Bring me some movie plz...

Det blev tillslut projektarbete. Folk utvärderade bosö grejjen som dom gjort den femte då jag var borta, i sälen. Jag fick sitta och utvärdera med någe folk, till vilken nytta kan man undra. Sen så kollade vi lite bilder ifrån dagen. Jag fick också en såndär t-shirt som alla hade fått.

Sedan så vare lunch och huset bjöd på soppa, soppa och soppa. Vilken jävla soppa det där asså, jag har aldrig gillat soppa direkt. Därför blev det en macka och sedan fil. JApp det var lunchen det.



Vi gick tillslut och det var rätt nice. Cissi hade något problem med att gå rakt minns jag och fick därför öka takten lite. Vi kom till skåpen och hämtade böckerna. Sedan vare upp för trapporna. Jag vet dock inte hur mycket försent eva kom denna gång men jag kan ju i alla fall bekrefta att hon inte var i tid.

Somvanligt ledde även denna lektion till en liten konflikt, och det sas i och för sig några skojjiga kommentarer. Vilket eva inte gillade fullt så mycket som alla andra. Så babblade hon om något nedrans seminarium, men det vore ju lite nice om vi elever kan få reda på sådana sj´kojjiga saker innan hon berättar att hon ska skjuta upp det, vilket i och för sig var bra ändå det där med å skjuta upp det.

Sedan så frågade hon alla vad de hade valt att arbeta med på det där seminarie saken och jag sa klart och tydligt att jag skulle säga vad jag valt efter lektionen, men inte lyssnade hon på det. Jaja...
Sen så blev det i alla fall klassråd och det var väl som vanligt, orkar inte gå in på det.


Sen hände inte så mycket mer, jaop så

Kommentarer
Postat av: helene

Japp vi har lov v 8

2009-02-11 @ 08:21:17
URL: http://helenelingvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0