=)

Creed till Jimmy Jansson som har förgyllt dagen med underbara låtar =) ...


Dålig uppdatering!

Hej, det att det har vart lite dålig uppdatering, men så ere när man har en dator som knappt funkar! Tragiskt jag vet, men det är kanske därför jag börjar få ett liv..

Här kommer en liten kort ressumé av helgen:

Lördag

Ja denna dag så vaknade jag klockan hm... 11 kanske, segade och tog mig en bulle. Därefter eller vid 1 tiden så blidde det lite lägenhets koll. Så det blir la flytt den 26 juni. Efter det så blidde det innebandy match, jag spelade mot lillebrors lag, vi förlora dock och jag hann inte knuffa challe över sargen, men bättre lycka nästa gång!
Därefter blidde det rusch till farsta och hitta kläder, köpte två plagg...
Sen köpte jag kött till kvällen och rejsade hem för att göra mig i ordning. Sen bar det av mot flaten, där det blev en trevlig kväll och massa mygg.





Söndag

Idag så vaknade jag med tanken om att fara in till stan och köpa lite grejjer, men ändrade mig snabbt när mamma nämde att vi skulle till kicki och bada. Så vi for ju ut till sorunda och hade det mys halva dan. Vid 3 tiden så for vi hem och sen dess hare inte vart allt för livat.
Jag köpte mor en morsdag present och sen for jag till pappa. Väl inne genom dörren vart jag attackerad .... av EXI!
Kvällen ser ut såhär, plugga,plugga,plugga etc. och hämta möbler i strängnäs!




Så så ere! =)


Friday im inlove ....

Klockan två denna morgon gick jag och lade mig, äntligen klar med Hills like white elephants. Sen så vaknade jag senare denna morgon klockan 7, och piggt hoppade jag upp. Men tiden gick alltmer och tröttare blev jag. Jag for till skolan och sen vankades det historia och nån jävla film. Zzzzzzzzz.... Behöver jag förklara mer?


Saknar dig <3






=)

Heej, min dator funkar (peppar peppar ta i trä) Ska gå och lägga mig snart men ville bara skriva lite hära först och sen så ska en logga in på msn också. Men vet nån vad som hände hos mig idag ?
Jo det blidde korsdrag så balkongdörrs fönstret och fönstret gickde sönder, och in kom hund springande till mig. Det är inte ofta sånt händer...

Jag vill ha sommar nu =)
Sitter och kollar på lite bilder ifrån förra sommaren så man blir lite sugen...


Som denna dag då man var i Nynäshamn


=)


Låten som har fastnat i mitt huvud ....




I just love this song ...






God morron... god dag...

Tjena igår bledde det lite sent, va uppe till halv 4 och kollade på film. Först nån hulliganfilm med Elijah Wood och sen så kollade jag klart på Angel Eyes som jag började kolla på i förrgår... Trevligt trevligt.
Men idag så vaknade jag eller rättare sagt pappa väckte mig klockan 11. Samtidigt då jag hörde refrängen "Ingen vill veta vart du köpt din tröja"... =) länge sen!

Men nu så har jag ätit frulle och grejjer, lirat lite gura och kollat på oth och ska snart gå ut med doggen... Jävla skit väder!
Sen nån gång så måste jag även plugga matte.

Men men Hejsvejs!

Sent, eller tidigt... beror på hur man ser på det...

... Oj vad klockan blidde mycket helt plötsligt =O ....


Hej igen...

... Lillebror har ockuperat tvn och kollar på scary movie, men liksom jippie jag hatar domdär filmerna. Jag som ville se tjejen med grisnäsan =( Stackars mig men imorn ere minsann min tur att härska över boxen... Moahahah... Men så satt jag och chattade och så sa snubben att han skulle komma tillbaka om 10 min men icke.. Jag dog nästan, men nu e han online igen =) (Han som jag spelade gitarr med om du ville veta Cissi) Nu ska jag återgå till chattandet eller kanske överrösta den där jävla papegojan på andra sidan väggen med lite lysande gitarr spel =) Muahahaha i feel evil ... Skoj ...


Dont ask!


Duktiga jag =)

Äntligen så lämnade jag in nafla uppgiften, inte i sista sekund i alla fall som annars. Så det känns rätt bra att vara ute i tid för en gångs skull. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem så att vi kan gå ut med hunden. Sen så kanske jag sitter vid datorn ett tag innan jag sedan somnar, får se.

Dagen som sådan har varit rätt lugn, vaknade runt ett. Och så kollade jag klart eagle eye som pappa och jag hyrde på boxen igår. Så kom challe och därefter så gick vi ut med hunden i regnet. Trots våra stora planer så vart det kanske bara en 20 min promenad i regnet.

Vi återvände hem och kollade lite oth och åt. Och sedan några timmar tillbaka så borjade jag skriva på uppsatsen. Och nu är man äntligen klar. Pappa har kommit hem så vi ska knalla ut nu...

Hejs =)

Eagle eye



"Shia LaBeouf ("Transformers") och Michelle Monaghan ("Mission: Impossible 3") spelar främlingar som rycks upp från sin vanlig tillvaro och "aktiveras" som del av en högteknologisk mordkomplott. Det blir spännande förföljelser och tvära vändningar när de försöker att fly - men vart tar man vägen när fienden är överallt? "

Tragik...

... Räckte det inte med att svenne banan skulle vara med på allsång på skansen, nu ska den där jäfla norsken vara med också...

Impressive 4 year old ....




GLee



Denna film verkade intressant!

Crack the shutters open wide i wanna breath u in the light of day... =)

Tjenare ;)

Imorse så vaknade jag och tvingades pallra mig upp och göra klart planchen eller i alla fall börja, kan fan inte komma med ett blankt papper haha (Vad skulle cissi säga då?) Nej så jag skrev lite, ritade lite och ja sen tog jag mina mackor och hoppade in i bilen. (Tack Marcus förresten för att du var snäll och frågade mattanterna =) ) Pappa dumpade mig i högdalen och eftersom att klockan var 25 så gick jag och min planch och hämtade en tidning.

Snart kom jessica med sin svarta plastsäck och likaså bussen. Så vi åkte till skolan. Där möttes vi utav Erika som gjorde nå skumt läte om jag inte minns fel. Vi gick till klassrummet och så gjorde jag klart planschen. Det blev la fint... Tills Cissi sabbade det :O

Efter det så kom sara in i klassrummet och vips så vare svenska/engelska lektion. Hon visade oss våra nationella prov och så försvann hon titt som tätt. Jag spelade spindelharpan för den som ville veta =)

Sen så vare äntligen lunch, nå pannbiffar och potatis, helt ok! Stillade hungern i alla fall. Sen efter det så blidde det so, skoj å få träffa Eva, hade saknat henne, NOT!
Cissi lekte vid min msn och skrev massa till mina kontakter, medans jag satt på andra sidan klassrummet och inte kunde försvara mig. Inte snällt... Men sen så efter det så blidde det nå samlings grejs i lilla aulan. Muy fun.... ?!

Efter det så tog jag tuben hem och raceade till datorn, men där fanns inge kul. Var ute med hunden sen. Och nu sitter jag och sjunger på lite musik, gräsligt värre =O










Jack's mannequin - the mixed tape








Jack's mannequin - the mixed tape






Löv the song ...

Slapp och mera slapp ... och lite chill ...

Jag älskar studiedagar =) Att liksom få möjligheten att sova riktigt länge =)
Det är så jäkla nice. Har pluggat lite smått denna dag samt att jag har suttit och chattat nästan hela dagen om jag ska vara ärlig haha... Vet inte vad alla andra har gjort haha förutom cissi hon har pluggat järnet hah =D
Det är ju bra att nån har självdiciplin hah, jag måste skaffa det dock.

Sitter nu och chattar med Adam och Tess men ska snart fixa min planch till imorn. Har lyckats sabba den första så bättre lycka till mig med nummer 2. Haha önska mig lycka till ...


Min hund har nog inte riktigt gillat mig idag =P
Speciellt inte den halvkorta promenaden då jag insåg att det regnade...



Konfirmation och annat trevligt ...

Här sitter jag i bilen påväg hem ifrån bettna. Har haft en trevlig dag med släkten, då vi firade daisys födelsedag samt konfirmation.

Dagen började med att jag vaknade vid halv tio och gjorde mig iordning, sen så drog vi till bettna. Kom dit lite sent, men vi slog oss ner och supportade Daisy som konfirmerade sig, även om challe och jag inte är nå kyrko fan. Chalie heilade lite i kyrkan, o du store gud skona honom.... Sen så tillslut så vare över och mat och fika väntade. Fett hungrig eftersom att jag inte ätit nå frukost.

Efter den lilla samlingen där så åkte vi till kusinernas hus och kollade lite och nu så är vi påväg hem. Ska stänga av datorn innan jag spyr haha... Men skriver mer ikväll kanske =)


Trevlans å träffa dig kusin =)

Helgen ...

I förrgår så vare en helt ok dag, åkte på massage vilket var riktigt skönt, kunde legat där mycket längre. Sen så blev det en visit hos mormor och middag innan jag stressade hem. Somnade i bilen. Sen så kom tess till mig och sen åkte vi med fredrik och hans kompis rikard och skulle kolla street race. Men icke, det blidde inget och senare så gick bilen sönder...

Idag har jag inte gjort så mycket har haft ont i huvudet dock... Var i farsta centrum ett tag, sen åkte jag till kicks och köpte en ny foundation och grejjer. Sen nu på kvällen vare esc, det orkade jag tillslut inte kolla på. Jag var säkert den enda som inte gilla norsken... Men men.

Imorn vankas det konfirmation i bettna så då ska man väl dit. Trevlans, vette fan när man kommer hem men det blir nog sent.




My day

Halloj i stugan, här ere dålig uppdatering minsann. Det har väl helt enkelt varit så att man inte haft nå vidare skoj att skriva om (Inte för att jag har det nu heller, men men) samt att man inte haft den riktiga orken, känns som om jag har knallat omkring som en zombie hela veckan. Så jävla trött!

Men nu har jag placerat min bak i soffan och laptopen som alltid i knät. Och eftersom att jag inte pallar göra engelskan än så blire lite skriverier hära.

Jag vaknade klockan 7 imorse, när klockan ringde för en gångs skull. Det var fint ute men blåsten gjorde mig inte glad där jag knallade påväg mot bussen, och inte nog med det så höll jag på och komma försent. Eller så var bussen lite tidigt, jag greps hur som helst av panik och sprang sista biten...

Väl i skolan blev det fysträning och med min motivation som låg på noll så blidde det en promenad på slutet. Vi begav oss mot matsalen och chili con carne, har nog aldrig varit så gott som idag. Tog mig till och med en liten knäckemacka. Cissi sa något kul som jag inte kommer ihåg...

Svenska/Engelska lektionen började, och jag orkade minsann inte läsa. Helt plötsligt säger jessica "Titta inte ..." klart som korvspad att jag tittade och vips kallade sara in oss på muntliga nationella provet i engelska...

Sedan efter så kunde jag pusta ut, det var över... Men så var icke lektionen, nej för då skulle vi gå igenom någon novell analys skit. Och sen klockan 14.25 bar det äntligen av hemmåt. Mot one tree hill, först så var jag bara tvungen att ta bussen hem från hökarängen, men jag tajmade den för en gångs skull. Sen vare inte långt hem =) 

När mamma kom hem så blidde det lite ica maxi och sen nu så har vi ätit och grejer. Sitter och hjälper brorsan med matte... Men nu så ska jag svara på vad cissi the bitch skriver .... 



 

SM finaler i handboll ... Mormor fyller år ... Hagsätras dag ... Bk salem, klubbträff? ... Och jag ska inte på nåt!

Nej för jag är ämnad att ha tråkigt hela mitt liv, kanske drar ner till hagsätra och kollar läget men inte mycket mer. Jag vill ut, åka någonstans och ja... Nej men istället så kommer jag resten av dagen sitta inne och tråka som fan!


USCH!!


Sen ikväll ska jag fiska med bror och far =) Men det e fan klockan 19!!



Bilder från veckan ...




Nah dethär vart fan jobbigt när bloggen knappt vill funka haha. Fixar skiten senare ...


Lördag =)

Solen skiner smått och man kan ana en blå himmel bakom de tjocka, halvt gråa molnen. Men vad gör det när allt kommer omkring. Hoppas det inte regnar bara när man ska ut med hunden snart. Fast de va lite mysigt ändå när man sov inatt och regnet smattrade på rutan, påminner lite om husbilsemestrarna som jag brukade vara på. Miss em.

Tänkte lägga upp lite bilder men dom kommer i nästa inlägg =)

Fotboll och så ska det låta ...

Jupp kvällen har nalkats och nu äntligen sitter jag i soffan, klistrad framför tvn med bror, far och hunden och kollar så ska det låta. Challe klagar över sina skrubbsår som han fick när han spelade fotboll, jag däremot fick hundtänder i både ben och händer, så det så!

Nej men kvällen blir la lugn och har jag tur så loggar nån rolig in ¨på msn =)




För den som vill lära sig svenska... vad man nu ska ha dom orden till ?! =P





Bilder ...

Hade tänkt lägga upp lite bilder i denna stund, men eftersom att jag inte hittar den rackarns grå sladden så vette fan om det blir nåt av det förns ikväll. Om jag kommer ihåg den vid det laget...



Här kommer en bra låt iaf med the ataris =)


Goddag gott folk =)

Vaknade imorse, rätt pigg faktiskt, klockan var 7 och jag hade en hel halvtimme på mig att göra mig iordning. Ändå så höll jag och lillebror på att missa tunnelbanan. Och det hade ju inte blitt så skoj.

Jag fick vänta lite på både jessica och bussen innan vi senare åkte mot gymnasiet. Vi knallade upp till skåpen och hämtade massa pennor inför proven som väntade, Engelska läs & hör förståelse.

Aulan fylldes och proven satt igång. Ska jag va ärlig så gick det rätt bra, så som det känns nu. Men trotts det så blire säkert ig eller nåt ändå, brukar jämt vara så.

En timme lunch blev det sen och cissi och jag var lagomstressade där vi satt med två varsina hamburgare framför oss och en kvart kvar till provet, attan! Och jag som inte kunde något...

Vi hann och läraren kom och provet sattes i verk, nej det bådade inte gott. Och nu efter så vet jag inte hur det gick, hoppas på ett g i alla fall. SNÄLLA..

Jag gick med raska steg mot centrum och lyckades tajma bussen perfa. Sen så kom jag till högdalen och nere ifrån perrongen så såg jag och hörde garped och jimmy som hade en kundvagn med högtalare och spelade lite magnus ugla och gyllenetider.

Lite skoj, men sen kom tuben och jag tog mig hem. Kollade lite på one tree hill och åt massa apelsiner, gött!


London calling ...

Drömde om att jag mamma och mormor, kicki bara flög till london helt oväntat ...






Dagens summering...

.... eftersom att mitt ingående inlägg inte publicerades så blire en liten summering av dagen.


Vaknade klockan halv ett sen så kollade jag lite oth sen plugg och chatt. Nästan inge plugg. Sen gick jag ut med hunden två gånger. Sen efter det så åkte jag med klasse och pappa till farmors grav och sen till hellasgården och promenerade lite med hundarna. Nu så sitter jag proppmätt efter pannkakor, här i sängen med datorn i knät och tråkar.

Skojjigt värre =)


Något jag har lärt mig idag:
Tulpaner växer på stora fält i holland... Fett skumt.


Aningen chockerande!

Mcr återfall ...

 

 






Bloggen som har börjat leva sitt egna lilla liv...

Fan för datorer och bloggar som inte vill sammarbeta. Här hade man suttit och skrivit ihop ett inlägg och så vill det inte publiceras, och så försvinner det !!! Apa också... Nej nu blir jag sur.


Times like these

Godkväll gott folk. Idag hare inte vart så värst med liv i lådan. Lillebror och jag har vart hemma med hundarna. Gick ut och handlade vid 15 tiden, köpte vattenpistoler. Kan bli skoj sen... Och därefter så gjorde challe mat medans jag städade. Pasta carbonara gjorde den lille pöjken, så gott så gott. Efter det så kollade vi lite film och sen nån gång så kom pappa hem.


Vi drog ut med hundarna, på en promenad ner till rågsved och körde lite agillity med de små köttbullarna. Mäkta imponerad blev man i alla fall. Kommer bilder sen...


Nu ska jag kolla lite one tree hill, så so long suckers!


Sovdags

Nu tänkte jag sova lite, så jag orkar plugga imorn. Ska bara lyssna klart på låten som spelas på datorn, sen ska jag in i drömmarnas värld, där man aldrig vill vakna upp, men måste... Men godnatt i alla fall!


=)





So tell me where you are,
Tell me how you feel.
Tell me what you need,
Just tell me how you feel.
And let it all just rain on me,
Let it all just rain on me,
Let it all just rain on me....
Rain down on me.



Låten som väcker minnen från en sommar, en sommar som var underbar...








Usch...

Regnet smattrar på rutan, och jag sitter i sängen med två sovande hundar. Inget att göra. Bara den ljuva musiken som far omkring i den toma lägenheten. Jippie. Brandy och herr morris är på tvn, utan ljud. Och ett paket kalaspuffar står där intill.

Snart kommer min bror, pappa och klasse in genom dörren. Och allt återgår till det normala. Gubbarna i köket, challe vid datorn och jag nånstans däremellan om jag inte sitter kvar och önskar mig frisk.

Vill ut! Har tråk! Men kan inte...


Digital tv ...

... Ibland undrar man varför man betalar pengar för massa tv kanaler när det endå inte finns nåt att kolla på. Helt värdelöst!!


I've cought a cold...

Ja nu är man förkyld, ligger i sängen med huvudvärk, halsont, täppt näsa samt ett enormt tryck emot öronen, icke skönt. Men men det är sånt som kan hända liksom. Denna dag ser dock inte speciellt händelserik ut, ska tare lugnt och sen väntar skolarbete och så förmodligen så ska jag fixa lite mer med jessicas blogg, men hon kan få berätta lite mer hur hon vill ha den.

Men nu ska jag ta mig till köket och hämta skorpor, kanske ska hämta en apelsin också. Men vi får se...


Jag vill ha min kamera... NU!!!


Vad är egentligen lycka?



Sitter och pluggar lite. Skriver om ett lyckligt liv. De e lite knepigt, för vad är egentligen ett lyckligt liv?





Söndag

Hej, vet att jag inte har vart så effektiv med bloggandet. Har vart riktigt seg denna helg. Tänkte skriva lite nu dock om helgen.

I går (lördag) så vare highvalley cup, en innebandy turnering anordnad av min lillebrors lag. Jag vaknade en halvtimme innan matchstart så vi åkte ganska omgående (Jag och pappa) till hallen. I den inledande matchen så förlorar hais mot älvsjö aik och får inte nån riktigt bra början.

Pappa och jag åkte till länna ett tag för att fördriva lite tid. Vi letade efter skrivare men när vi inte hittade nån så bestämde sig pappa för att fixa det senare. Vi åkte vidare till farsta och claes ohlsson och kollade lite. Vi kom ut med lite fölängningssladdar och sen så åkte vi tillbaka till högdalen för match nummer två.

Match nummer två var mot södertälje balrog. Med blotta tanken på det så kunde man ana slutet. Men hais gav dem en hyffsad match spelmässigt men mycket mål blev det inte. Matchen slutade 8-1 till balrog.

Vi åkte hem ett tag, jag kollade klart på "Yes man", riktigt skoj film. Sen så åkte allihop till matchen. Pappa och Classe satt i fram och jag fick dela baksäte med två hundar. Sista matchen kollade vi inte så mycket på, hais förlorade med 3-11.
Än en gång så åkte vi hem och gick ut med hundarna, handlade lite mat och gick hem. Sen resterande delen av kvällen hände inte mykt, somnade tidigt.



RSS 2.0