Halvt rolig låt :P


Gives you hell - The all american rejects


Boring...

Jupp sitter i vardagsrummet och lyssnar på Dashboard Confessional. Mycket bra men inte speciellt kul. Cissi vill inte prata och sen ere ingen annan kul nisse som vill prata :(
So i am sad! Kanske kan ringa fredde eller göra nå annat skoj. Om jag kommer på nåt?

Undrar vad alla andra gör? Hm.... ?? Kanske ska spela lite gh? Min riktiga gitarr e hos pappa eller bägge e. Kanske ska kolla en film? Men vilken? Kanske göra läxa? Näej... Hm....




Svenne banan


The day has been long...

Kind of like this... I woke up, noticed that I had plenty of time making myself ready for school. Up I go and the time just flew away. Ten minutes later I'm waiting for the buss. Later at school there is a national test in English waiting so I am supposed to write an article in about 300 - 600 words about gender gaps. It went pretty well I guess, wrote 595 words.
After that there is lunch, chicken and potatoes. It was good. Then we went to the classroom waiting for Eva Tavander, the teacher. This time she thought we started at 11.15 but that was not correct because the ordinary time was 11.30. She was early but still late if we would have started at 11.15.
The whole lesson was a big argue, she got pissed and it was kind of fun. It ended with the same argue.

After school me and Jessica went to the buss, it was warm as hell outside. A bit annoying coz I had a jacket to carry. When the bus arrived it was full, we got place though but the following persons who expected to get on that bus did not.
In high valley I started my long warm walk home, but in ten minutes I was home, studying. I've finished two of my homework so I feel kind of happy. Or something.

At the moment I'm just chilling ha-ha :P waiting for dinner.





Plugghäst...

... Jupp jupp mucho plugg på g. Detta får bli min plugg dag haha är redan klar med det första haha *tummen upp*. Bara 10000 grejjer till men det går nog finfint. Måste dock logga in på fronter nu. Höhö....



Min fina reklamannalys om Indiana Jones reklamen =)


Reklamannalys (x)


Demi lovato - Don't forget


Sommar?Nej inte än...

... mitt huvud tror dock det. Har släppt allt som tex. naturkunskaps prov... Jo men det e ju kul. Imorn ere dock nationella hoppas hövet e med då annars jävlar.

Dagen som sådan har vart väldigt chill. Inledde med en stressig morgon, sprang till tuben. Sen tog jag en härlig promenad. Fysade bland myror. Åt pannkakor. Skippa provet. Var inte så aktiv under den resterande nk lektionen, inte så aktiv på livskunskapen heller. Tuben hem. Handla. Nissen e online. Chatta. Nissen drar. Äta. Packa. Dra till mamma.Chatta. Sova??


Lördag och söndag (Datanörd)

Igår så vaknade jag väldans tidigt. Hade tråk och satt ett tag vid datorn. Senare så åkte jag till min moster och firade hennes kille Ville som fyllde 55 tror jag. Dit kom även Charlotte, ida, kevin, mormor, ove, bibbi och ulo. Det var trevligt. Sen åkte vi hem vid 22 och jag satt sedan vid datorn resten av kvällen.

Imorse så vaknade jag vid 11.40. Sen så senare på dagen så drog jag in till eriksdalshallen och kollade lite handbollsfinaler. Sen när jag kom hem så har jag bara kollat tv. Ikväll händer nog inte så mycket heller.



Lista

Jag föddes: 20 september 1991
Tycker du om någon just nu: Kanske det.
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Gillar du golf: Jorå
Vilken tid gick du upp idag: 11.40
Har du sovit i din egna säng inatt: Japp
Har du sovit ensam inatt: Japp
Har du strumpor på dig nu: Aa
Vart vill du bo när du blir stor: På landet eller utomlands
Är det okej att gråta: Ja
När grät du senast: Vet inte
Vilken årstid tycker du bäst om: Alla har nåt unikt
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Bli glad
Vill du gifta dig: Kanske
Vill du ha barn: Ja nån gång senare
Solar du ofta: Näej
Är du bra på att laga mat: Hyffsat
Vilken är din favorit smak på glass: Vaniljglass
Bor dina föräldrar tillsammans: Inte längre
Är du morgon eller kvällsmänniska: Morgon
Vilken ögonfärg har du: Grön-blå
Vilka hårfärger har du haft: Blondt, brunt
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Tror det
Är du beroende av något: Inget jag kan komma på
Vad gör du på helgerna: Sover
Brukar du bädda sängen: Oftast..
Har du kysst någon under den senaste veckan: Nope
Vad var det senaste du sa: Att jag skulle ut med hunden
Vem kramande du senast: Släktingar
Saknar du någon nu: Jo lite...
Vem ringde du senast: Pappa
Var du glad igår: Ja
Sminkar du dig: När jag känner för det

T1 - You can have whatever you like



Trotts att sånhär musik inte brukar vara det jag lyssnar på så är det ganska bra ändå :P haha har fastnat för låten :D


Good lyrics by The All American Rejects "Too far gone"

I should warn you
Things you're feeling
Aren't normal now
Think you need me
It's not easy
To let you go somehow

And now we're too far gone
Hope is such a waste
Every breath you take
You give me the burden's bitter taste
You promised that you'd stay
You say you want to go
Your lips provide a shelter to the
Things that I don't know

Please speak slowly
My heart is learning
Teach me heartache
Stop this burning now

Wishful thinking
Patience shrinking
Bliss is far away
North is callin'
Now I'm fallin'
At your feet
Please stay

And now we're too far gone
Hope is such a waste
Every breath you take
You give me the burden's bitter taste
You promised that you'd stay
You say you want to go
Your lips provide a shelter to the
Things that I don't know

Please speak slowly
My heart is learning
Teach me heartache
Stop this burning now

Please speak slowly
My heart is learning
Teach me heartache
Stop this burning now
 

En urtråkig fredag

Började med en skön sovmorgon. Jag hade tid på mig och tog mig lite extra tid. Missade tuben och kom en kvart sen till skolan. Där satt jag sedan och antecknade lite och ritade. Sen så vart det nafla och lite arbete med det. Sen väntade en efterlängtad lunch. Gott.

Efter det fortsatte nafla och sen tillslut fick man dra hem. JAg gick ut med hundarna tre gånger och sen nu på kvällen har jag gjort mat. Kyckling med ingefära och chilisås och ris. Helt ok. Sen nu på kvällen har jag bara suttit vid datorn och luffat. Väldans tråk dock....







Förlåt mig bloggen

Hej har inte vart spec aktiv med detta projekt. Har inte orkat och vet inte när jag gör det heller. I helgen kanske. Denna dag har jag och jessi kommit på ett projektarbere, top secret. Sen har även paolo roberto vart i skolan och snackat lite. Kul faktiskt. Annars så hare vart rätt likt som vanligt. E trött som faan nu dock. Så godnatt =)


Hemma igen...

... efter en vecka i Åre. Det känns som om det var igår jag tänkte att en lång vecka väntade framför en och nu är den helt plötsligt slut. Trots kyla och krock med älgar så har det varit riktigt roligt, vilket jag inte trodde att det skulle bli. Och roligt var det även att se jessica och cissi så taggade på att åka skidor då de fasat det från allra första början.

Åre


Dag 1

Denna morgon så vaknade jag upp klockan 9 och började smått stressa inför vad som väntade. Klockan ett så skulle jag befinna mig utanför min skola för att bege mig emot Åre. Tankar for runt, "Har jag för mycket packning?", "Kommer jag få byta bil?" och framförallt "Har jag glömt något?". Tiden försvann mer och mer och likaså gjorde min panik. En kvart innan jag skulle dra kommer jag på att mina kängor som skulle va bra att ha med samt mina andra skor finns hos pappa, så mamma och jag fick lägga på ett kol och dra dit och hämta dem.
Tillslut så befann vi oss i farsta där alla nu stod och packade in allt i minibussarna. Jag började lasta in all min packning i suss bil, jag skulle visst inte få byta.
Tillsist hoppade alla in i bilarna och vi bar oss av. Nu satt jag i fram och lyssnade på samtalen i baksätet. Lite roligt ändå. Och suss och jag lovade att allt som hände i den bilen stannade där.
Vi spelade lite kort tills vi kom till Gävle där vi skulle hämta isabell, så då gjorde vi ett litet stopp. Ena takboxen gick dock sönder så johan drog fram sin silvertejp och började tejpa.
Suss höll på att köra av vägen när vi skulle köra iväg haha vilken sväng de blev. Och diskussionerna i baksätet började igen. Det blev lite lekar också fram tills två timmar senare då vi hämtade Carro i bollnäs samt åt lunch.
Väl ute på vägen igen så blir det lite omkörningar bland bussarna och folket i min buss började moona åt de andra. Suss var lite smått feg när det gällde omkörningarna men när vi äntligen skulle försöka köra om den gröna folkvagnen så ser jag hur en älg kommer ut ur skogen och bli påkörd av Johans bil. Benet fladdrade till och älgen tog sig sedan ut i skogen. Nu stod två utav bussarna vid vägkanten och alla hoppade ur. Johan ringde polisen för att be en jägare komma och skjuta älgen som brutit vänster bakben. Och efter att platsen där älgen stack in i skogen blivit markerad så fortsatte resan och vi satte full fart mot den tredje bussen.

Vid 10 så var vi uppe i Åre och kunde packa in i stugorna. Jag,cissi och johan delade rum och sen så delade Anton och Victor på soffan och Natti och Bella på ett annat rum. Vi packade upp och sedan begav vi oss mot lärarnas stuga för lite info om morgondagen. Efter det så bar det av mot stugan igen och cissi ockuperade min dator. Vid två tiden den natten så somnade vi.



Dag 2

Morgonen därpå klev johan upp och dukade till frukosten och sedan började alla sakta men säkert droppa in till frukost. Bussarna skulle gå klockan 8.40 så vi skyndade oss att göra oss i ordning. Cissi och jag vart sist och fick därmed låsa dörren och sen så åkte de tre bussarna till olika destinationer. Den röda till skiduthyrningen, den vita till liftkorts grejjen och sen min buss, den gröna till receptionen för att checka in ordentligt.
Vi möttes sedan upp vid karbinbanan och begav oss mot toppen. Där blev vi sedan indelade i grupper, två och två för att ge varandra feedback i skidåkningen. Jag hamnade med Carro och vi gav oss snabb iväg. Tillsammans med Putte och Bella och Anders och Anton så letade vi oss genom dimman mot backen. Nåt gick snett och vi hamnade i en riktigt isig ofpist. Vi tog oss ner för att sedan ta ankarliften upp igen och hitta den riktiga backen.
Till lunchen köpte jag kötbullar det var riktigt gott och sedan väntade lite mer fri åkning. Man fick välja att åka de snällare backarna eller ofpisten. Jag valde de snällare backarna så jag Cissi Jessica Rebecca Suss och Lars tog oss ner för årevägen. Det var smått roligt då Cissi, Jessica och Lars ramlade samtidigt då de inte ens var i närheten av varandra.
Jessica och Becka speedade på och jag och Suss åkte med Cissi och Lars. Och i slutet av backen så hade suss dragit iväg och lars knallade ner istället för att åka. Likaså gjorde cissi när vi kom till den röda puckelpisten. Men sen möttes vi upp vid liften.
Eftersom att Jessi och Becka hade åkt upp i karbinen så fick jag vänta på dem när de kom tillbaka. Suss och Cissi och Lars tog Worldcup leden medan vi andra körde ner den sista biten på årevägen. Riktigt skön backe eller led, det var bara att stå och stava sig ner.
Klockan var 16.30 och det bar av mot ica för att handla. Jessi, Johan, jag, Viktor och Carro sitter spännda när vi kör ner i parkeringsgaraget. Och när vi sedan kliver ut ser vi hur långt det var mellan takboxen och taket. En decimeter. Johan, läraren som körde hajjade till lite smått och erkännde att han hade glömt bort att han hade takboxen på. Men det hade ju gått bra.
På ica handlade jag i alla fall en liten kladdkaka, morötter och rostbröd till stugan. De andra handlade massa godis. Och sedan så bar det av igen mot stugorna. Det vankades middag, pasta carbonara. Gott blev det och sen så började cissi med sitt datanördande vid min msn tills det vart kvällsmöte och sen fortsatte det igen.
Jessica övernattade i vårt rum den natten och det blev lite diskussioner.

Dag 3

Denna morgon så dukade jag och Cissi fram frukosten och blev även denna morgon tvungna att låsa dörren. Sen så bar det av mot backen och denna gången så tog vi v6an upp till vår slutdestination. Där delades vi även denna morgon in i grupper om två och två. Jag hamnade med anton som tydligen skulle lära mig åka skidor.
Backarna denna dag var inte ett dugg roliga, helt isiga.
Jag åkte med anton ända tills han försvann, då bestämde jag mig för att åka med becca och victor fram till lunch.
Lunchen skulle då enligt lärarna tillbringas på nå "Humle..." grej, nån finare restaurant än dagen innan saken var bara den att när vi kom upp dit så fick man tydligen inte äta medhavd lunch där. Vi ignorerade det eftersom att det var så lite folk och vi satt ändå på ett mer avskärmat ställe så vi satt liksom inte mitt inne i restauranten. Vi fick väl ungefär tre tillsägningar innan vi letade oss ner till en värmestuga.
Sen efter lunchen så gav jessi och Lars upp med åkningen men Jag, Cissi, Becka, Victor, Natti och Oskar och Suss tog oss upp till den delen av årevägen som jag becca och jessi åkt dagen innan. Det gick riktigt bra för alla tycker jag. Sen när vi var klara så gick suss in till Jessica och Lars och vi andra körde vidare fram till klockan 16.30.
Och sen vart det dags för vissa att lämna sina skidor och hämta ut längd. Under tiden så köpte jag och jessi lite kakor och varsin glass och åt det medan de andra segade sig. Och samtidigt så de andra skulle handla så tig vi en sväng till in och köpte lite godis. Även denna gång som många innan så var jag nog den som köpte minst godis, hittade tre sorter jag gilla. Sen fick jag även betala för all glass som dom i min stuga skulle äta, jag åt minsann inte ett piss av den. Mådde riktigt illa.
Jag lagade halvt maten denna dag. Stekte korv. Det funkade, hatar dock att laga mat åt andra haha. Sen så datanördade vi. Tills läggdags.


Kommer mer sen...

Åre



Ja snart bär det av emot åre. Delade känslor om det. Tror det kommer bli riktigt kallt stundvis, vilket jag inte ser fram emot. Men detska också bli lite skoj hoppas jag. Just nu håller jag på å krånglar med packningen, allt vill inte få plats i väskan. Men det ska nog funka på ett eller annat sätt.

Hemgång blire sen på söndag. Så nu väntar en vecka i åre.

Dröm

Hejsan har inte skrivit på ett tag. Har inte gjort så väldans mycket heller bara tagit det lugnt och ja typ sovit. I have no fantasi. Hade tänkt fara till min moster men icke, mina kusiner har vattkoppor så jag tror nog inte det.

Har drömt helt underliga drömmar hela veckan och inatt drömde jag att jag åkte upp till åre, fredrik svensson var med skumt nog och så hade jag glömt skidor och hela paketet. Inte så kul. Dessutom så tappade jag bort alla också. Hoppas inte de händer däruppe. Haha...



Gårdagen

Vaknade kvart i åtta.
Åkte till kungenskurva.
Köpte godis för ovanlighetens skull.
Åkte till nynäs.
Åkte längs ringvägen.
Tittade på fotboll.
Åt kinamat.
Åkte till kicki.
Kollade robinson.
Gjorde lockar.
Åkte hem.
Somnade i soffan.
Vaknade halv 6
.

I kind of like this picture of my dogs.


Bio med folket =)

Gårdagen började med en trött micaela som var påväg till bussen. Där mötte hon jessica och becca och 11 min senare så var de vid skolan och började med historia. Hon skulle egentligen arbeta med sina instuderingsfrågor men icke, hon spelade spindelharpan och massa andra roliga spel. Hon började bli mer och mer nervös inför redovisningen på engelska som väntade. Men det var bara att pusta ut tänkte hon tills hon äntligen stod däruppe. PANIIK! Ja snart var det hennes tur, skulle hon visa hur man kunde göra eller skulle hon bara stå där och läsa med pappret framför sig? Hon gjorde ett försök till att böja på knäna men det kändes lustigt så det vart mer av en nigning. Attan. Sen så kom hon till delen då hon skulle visa hur man kunde svänga, skulle hon visa det? Armarna flög upp och näej bara pinsamnt. När hennes del var slut så började hon fundera på om hon hoppat över allt för mycket eller om det hon sagt hade nån mening.

Det övergick till lunch, påsklunch och efter så fortsatte anders och johan och prata lite om åre resan. Det övergick till att planera mat och så vidare. Efter det så tog micaela bussen hem till sin pappa och välkommnades varmt utav hunden. Måste även tillägga att hon hjälpte en tjej av med barnvagnen från bussen, vilket var den dagens goda gärning. Hon fick dessutom leka medlare mellan fredrik och jessica och johan. Samt att hon lärde sig ett nytt ord. Agronomkleptoman. Sen så gick hon ner en sväng till tvättstugan och ändrade tid och sedan väntade bion.

Jessica och johan hoppade på i högdalen och fredrik i bandhagen sen så åkte de vidare mot hötorget där de sedan hämtade ut biobiljetterna. Och sedan återstod det att fördriva tiden i en timme. Det blev massa promenader samt hamburgare.Tillslut så kunde de gå och sätta sig i väntan på kenny starfighter.

Micaela tyckte att filmen var riktigt rolig så nöjd gick hon med de andra mot tunnelbanan och for hem efter en lyckad kväll. Men när hon kom hem så gick hon direkt och lade sig och somnade som en stock. Vilket ledde till att hon vaknade kvart i åtta denna morgon.







=)

Tjenare! Denna dag har dock inte varit så händelserik, saken var den att vi egentligen skulle sluta klockan två men så var det ju så att vår lärare var sjuk så det blidde ingen sista lektion. Det blidde dock lite handboll samt lite innebandy och massa lycko skott. Sen efter det så åt jag lite och åkte hem till min kära pudel sen så var han och jag ute en sväng. Så så ere. Senare har jag ingen aning om vad som händer. Det blir som det blir, förresten så ere knight rider idag which i must see.


RSS 2.0