Bio med folket =)

Gårdagen började med en trött micaela som var påväg till bussen. Där mötte hon jessica och becca och 11 min senare så var de vid skolan och började med historia. Hon skulle egentligen arbeta med sina instuderingsfrågor men icke, hon spelade spindelharpan och massa andra roliga spel. Hon började bli mer och mer nervös inför redovisningen på engelska som väntade. Men det var bara att pusta ut tänkte hon tills hon äntligen stod däruppe. PANIIK! Ja snart var det hennes tur, skulle hon visa hur man kunde göra eller skulle hon bara stå där och läsa med pappret framför sig? Hon gjorde ett försök till att böja på knäna men det kändes lustigt så det vart mer av en nigning. Attan. Sen så kom hon till delen då hon skulle visa hur man kunde svänga, skulle hon visa det? Armarna flög upp och näej bara pinsamnt. När hennes del var slut så började hon fundera på om hon hoppat över allt för mycket eller om det hon sagt hade nån mening.

Det övergick till lunch, påsklunch och efter så fortsatte anders och johan och prata lite om åre resan. Det övergick till att planera mat och så vidare. Efter det så tog micaela bussen hem till sin pappa och välkommnades varmt utav hunden. Måste även tillägga att hon hjälpte en tjej av med barnvagnen från bussen, vilket var den dagens goda gärning. Hon fick dessutom leka medlare mellan fredrik och jessica och johan. Samt att hon lärde sig ett nytt ord. Agronomkleptoman. Sen så gick hon ner en sväng till tvättstugan och ändrade tid och sedan väntade bion.

Jessica och johan hoppade på i högdalen och fredrik i bandhagen sen så åkte de vidare mot hötorget där de sedan hämtade ut biobiljetterna. Och sedan återstod det att fördriva tiden i en timme. Det blev massa promenader samt hamburgare.Tillslut så kunde de gå och sätta sig i väntan på kenny starfighter.

Micaela tyckte att filmen var riktigt rolig så nöjd gick hon med de andra mot tunnelbanan och for hem efter en lyckad kväll. Men när hon kom hem så gick hon direkt och lade sig och somnade som en stock. Vilket ledde till att hon vaknade kvart i åtta denna morgon.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0