...

Hejsan! har inte bloggat så mycket men ska bli bättre med det. Ska bara skaffa en ny blogg och starta om fr¨ån scratch... Ska tigga lite om tessans hjälp till en tjusig design... :) sen ska allt bli finfint =)

The all american rejcts - I wanna


Want to see this so badly ....


Ashley Tisdale - Masquerade


Vill se ...


...

Usch ska gå och lägga mig snart. Är riktigt trött faktiskt. Till och med lillebror är på väg å sova. Helt unbelivable. Sova imorn blir nice också. Hihi :D Godnatt!

Ännu en konstig chatt haha

Stranger: Pokemon!
Gotta catch 'em all--
It's you and me
I know it's my destiny
Pokemon!
Ooooh, you're my best friend
In a world we must defend
Pokemon!
Gotta catch 'em all--
Our hearts so true
Our courage will pull us through
You teach me and I'll teach you
Pokemon!
Gotta catch 'em all!
Gotta catch 'em all!
Yeeaa.
You: hi
You: cool :)
Stranger: are you a pokemon?

Rolig chatt

You: hi
Stranger: EXPELLIARMUS!
You: Oh mr potter 
Stranger: Hey.
You: hola
Stranger: I'm Harry Potter. I'm the boy who lived. Kay?
You: :O nice to finally meet u
You: do u have, a scar ?
Stranger: Yeah, totally.
You: cool



LOL

Skola

Vaknade denna morgon klockan sju, inte speciellt trött. Väldigt stressad dock. Jag hade ett problem och det var det att mitt bibliotekskort var borta. Vart kunde det vara? Inte hjälpte det heller att jessica tvingade mig till att åka en tidigare buss. Brottom brottom. Men jag hann och sen så hux flux så satt jag på bussen på väg till skolan.

Väl i skolan så var det lite samling med alla idrottsprofiler. Lite info och sånna grejjer. Rätt tråkigt må jag säga. Sen så efter det så mötte vi suss i klassrummet och hade lite info där också. Fick lite info om praktiken och sådant. Det blev en stressfylld upplevelse för både mig och cissi då vi fick reda på att vi ska ha valt plats inom två veckor. Men men ingenting är omöjligt.

Sen så vart det lunch och grejjer och efter det så väntade lite natur och friluftsliv där vi gick igenom lite inför nästa vecka då vi ska ut och paddla kajak. Ska bli häftigt. Genomgången tog bara ett par timmar. Men jag ska inte klaga det var najs att vi fick sluta tidigare än vi skulle.

Har nu vart ute och lekt med min voff och så nu ska jag leta lite praktikplatser.


So long suckers! =)



Caramba is home ! ....


Snart så....

Nu så väntar bara städning och sen om några timmar så är min älskade hund här hemma igen. Förhoppningsvis.
Vad glad jag blir. Imorrn så är det ju dock skola. Vet fan inte när vi börjar, måste ta reda på det!

Ska kolla klart på filmen jag kollar på innan jag börjar städa. Den heter typ Beauty Shop eller något. Har sett den förut, men den är riktigt rolig. Går på trean just nu, fast det är inte långt kvar av den.



Goodmorning....

Vaknade nyligen. Fett seg man bli såhär på helgerna. Eller i alla fall jag. Tror jag har vridit på dygnet åter igen. Bajs!
Idag så ska jag ha hem min hund! Längtar så, har inte sett honom på fyra veckor nu. Det är nästan så man dör utan honom, låter wierd men det känns verkligen så tomt utan honom hära.

Ska ringa pappa snart och så kanske jag ska ut någonting idag. Annars så blire en helt chill kväll. Hoppas alla andra hare najs också!


Over this - Ace enders



Let's just say, that I am over this
I am done with it, and moving on.

 

Caramba <3

Imorgon ska min hund hem. Saknaden är oerhörd!




Forever strong


Waking up in vegas - Katy perry


Liar (it takes two to know one) - Taking back sunday




All our secrets they are tailored trouble
Draped loose now around your hips
Your spotless instincts are valid
We coexist
Got 26 days to work with (got 26 days)
We got 26 days to work with (it moves, it moves, it moves)
We'll see what all gets done

I'm an addict for dramatics
I confuse the two for love
"You can tell me that you don't beg..."

Liar (liar)
If we're keeping score
We're all choir boys at best
(Intrusive and arrogant)
Liar (liar)
If we're keeping score
We're all choir boys at best
(Intrusive and arrogant)

Got 26 days to work with (got 26 days)
Then back on that island
That you swear by
Still barely can't afford
It's still a question of
How long will this hold?
Is it any different now that we are
Don't you go there not here, not now
(it moves, it moves, it moves)
Not here, not now

I'm an addict for dramatics
I confuse the two for love
You can tell me don't beg

Liar (liar)
If we're keeping score
We're all choir boys at best
(Intrusive and arrogant)
Liar (liar)
If we're keeping score
Were all choir boys at best
(Intrusive and arrogant)

We're all choir boys at best

Liar (liar)
If we're keeping score
We're all choir boys at best
(Intrusive and arrogant)
Liar (liar)
If we're keeping score
We're all choir boys at best
(Intrusive and arrogant)
Liar (liar)
Liar (liar)
It takes one to know one

Make damn sure - Taking back sunday


Joshua Radin - Only you


Weekend

Goodmorning! Dagen blev icke som planerat. Skulle gjort en grej idag men det blev inte av. Hur som hellst så vaknade jag i alla fall klockan 10-11 någonting. Har sen kollat tv och vart och handlat. Nu så är det lite lugnt här hemma, pappa vilar och challe e på matrix. Om ett litet tag så ska det dock börja tapetseras här hemma.

Sen så, senare ikväll ska jag och pappa ut och promenera, sen efter det så ska charlie och jag ut och fysa lite. Vi ska ner till ip och jobba lite med kondition samt snabbhet. Fan vad jag kommer dö. Men nyttigt är det.

Nu ska jag nog göra mig lite lunch. Hare bra gott folk!





...

Why is this happening?
Is it true? Is it a lie?

The only thing i know is that this isnt good!

The second day in school...

Ja då var det dag två som väntade i skolan. Upp och hoppa tidigt var det som gällde då man inte orkat göra matsäck dagen innan. Stekte lite kyckling samt kokade ris och brockoli sen vart det lite mer grönsaker. Efter det så hade jag dock ett bra tag på mig och kolla lite tv och dylikt. Tittade på lite Top model medan jag åt frukost.

Sen så knallade jag ner mot tuben, ingen stress denna morgon inte! Fick sitta i tunnelbanan och vänta ett tag eftersom att jag var tidig, lyssnade på musik och grejjer men sen bar det av mot highvalley. Väl framme så går jag till busshållplatsen. Några sekunder senare kommer rebecca. Sen några minuter efter det så kommer suss och stannar till vid oss. Vi fick skjuts, lite nice.

Sen så började förberedelserna på fältet och därefter så väntade en hel dag med lekar. Jag och mattias skötte ultimate brännboll stationen, som sedan bara blev vanlig hederlig brännboll då två utav bollarna vi hade punkterades. Tråkigt men så var det.



Runt två slutade det roliga och jag bar mig av hem. Tog bussen hem. Och nu sitter jag och leker med min dator som äntligen funkar igen.

Kvällen blir lugn, ska nog inte göra speciellt mycket. Blir inge caramba hämtning idag, blir imorn. Saknar min voff. Charlie kommer dock över ikväll kanske ska tvinga med honom ut och göra någonting senare!



Male or Female?






Pappa 50 bast och skolstart...

Ja denna morgon väntade minsann skolan. Klev upp klockan 6 för att hinna duscha och allt annat. Underskattade tiden dock så jag hann inte äta så värst mycket frukost. En liten knäckemacka blidde det i alla fall.
Efter det så sprang jag eller i alla fall skyndade jag mig till tuben. Tuben kom efter ett tag och sen befann jag mig i högdalen och väntade på bussen.

Hundra år senare så kom 167an som då visserligen inte var min buss hoppade jag på. Väl ombord såg jag en skymt utav 165an så jag hoppade genast av igen och väntade på den. 167an åker då och 165an kör fram. "Den här bussen går inte, den är trasig" vräker busschauffören ur sig. Nej men toppen. En utav dom som skulle med 165an blev genast riktigt illsk. Men men inget man kunde göra åt det, det var bara att le och gå och sätta sig på bänken och bläddra i en tidning.

När jag läst tidningen ungefär tre gånger så kom bussen. Såg även att svenskaläraren sara satt på bussen. Morsade dock inte, fråga mig icke varför. Jag satte mig i alla fall långt fram och fortsatte läsa min tidning, kanske att man hade missat något.

sen var jag framme i farsta c, då började lite av ett dilemma. Visste att bussen skulle gå kvart i från centrum men vart fasen var busshållplatsen? Jag hade ju 45 minuter på mig att lista ut det så jag orkade inte riktigt bry mig än. Började knalla omkring i centrum. Kunde nog ha listat ut att allt var stängt men men man kan ju alltid kolla. Sen så gick jag och satte mig på en liten bänk. Och vips så när jag vände mig om så uppenbarade sig hållplatsen jag letade efter. Fett coolt asså! Eller inte...

En halvtimme senare plus en liten bussfärd med massa ettor så befann jag mig på ågesta gård. Finally. Så kommer man där och möter carro, robbin, suss och nej men ere inte svenska läraren Sara som satt på samma buss som mig. Tvingades i alla fall bära all festis, det var faktiskt rätt tungt efter ett tag och mina armar domnade bort en aning. Men hur som helst så fanns nu alla på plats och vi började med våra små lekar.
Schemat för dagen såg ut såhär;


  1. Golf
  2. Klättring
  3. Lunch
  4. Byggklossar
  5. Spindeln
  6. Avslutning


Det var rätt nice när allt var slut, fick dock sitta kvar ett tag innan vi fick gå. Sen så skulle inte bussen gå förrns 15.20 så då tiggde man skjuts. Pappa kom och hämtade mig och vi åkte till farsta c. pappa uträttade ärenden medan jag sprang och köpte en prinsesstårta samt blommor till gubben.
Sen blev det gemensam shopping på ica.

Nu är man då hemma och till kvällen så blir det lassagne samt att vi ska typ hyra någon film och sen tårta ofc. Litet firande av gamla pappa, höhö.
Så så ere!

Detta blev ett litet inlägg, tänk om jag hade nämnt minsta lilla detalj, ja då hade det blitt långt vettni!



Tårtelitårta!




Skola imorn ....

Har inte orkat blogga nu, har faktiskt gjort saker de två senaste dagarna. Har varit med therese, igår kollade vi film och pratade och idag var vi inne i stan. Dessa två dagar spenderades även hos min mor, men nu är jag hemma igen.

Imorgon så väntar skolan. Jag vill inte. Orkar inte. Blä!

Nej men det ska nog gå bra, hoppas bara att jag vaknar imorn. Jag vill inte leka lekar dock... Och så e man en sån där grupp ledare. Bah.. Inte kul, speciellt när det är massa folk man inte känner och alla är killar också. Bådar inte gott.

Pappa fyller även år imorgon, den gamle faan blir 50 bast.


Gossip girl!

Ska kolla lite gossip girl innan jag somnar. Det var så länge sen!


Bra låt!







Sam Hart - Maybe next year


Dagens film



The proposal

"Margaret Tate (Sandra Bullock) is the executive editor-in-chief of a book publishing company, Colden Books, who forces her assistant Andrew Paxton (Ryan Reynolds) to marry her in order to avoid being deported to Canada. He grudgingly accepts, under the condition that he is promoted to the position of editor. When the government investigates, the two are forced to spend the weekend with his parents in Alaska in order to sell the lie. The family suggest they could marry the same weekend, and they reluctantly accept. They start to fall genuinely in love as they spend more and more time together. Because of this, during the wedding ceremony, Margaret decides she cannot do this to Andrew and confesses the business arrangement in front of everyone--including the immigration officer handling their case. She is then told that she has 24 hours to get back to Canada, and thus goes back to New York to pack her things. Upon doing so, however, Andrew shows up at the office and confesses his love for her in front of the entire office staff, proposing marriage all over again."

Gårdagens filmer

 

Harry Potter and the half blood prince

"In the sixth year at Hogwarts School of Witchcraft, and in both wizard and muggle worlds Lord Volemort and his henchmen are increasingly active. With vacancies to fill at Hogwarts, Professor Dumbledor persuades Horace Slughorn, back from retirement to become the potions teacher, while Professor Snape receives long awaited news. Harry Potter, together with Dumbledore, must face treacherous tasks to defeat his evil nemesis."



Princess Protection Program

"When a tiny country is invaded by a dictator, a young Princess (later known as Rosie) is taken into custody by the Princess Protection Program. She is whisked away to rural Louisiana where she must learn the ins and outs of behaving like a normal American teenager. In the process of adapting to her new life, Rosie gives her new friend and roommate, Carter, a few lessons in how to act with royal aplomb."

Hemma hos pappa

Ja jag kan ju inte säga att denna dag har vart speciellt livlig. Vaknade runt tolv. Gick upp och åt frukost och sedan vart det en stunds tv tittande. Inget intressant dock på tvn. Kollade sedan på The proposal. Som var en rätt hyfsad film. Inte riktigt vad jag hade förvänat mig men helk ok.

Har städat lite. Hjälpt lillebror att packa ner datorn så han kunde ta med sig den till mamma. Sen nu så är pappa hemma. Ska snart göra middag och sen vette fan.

Imorn så ska jag i alla fall hitta på något med therese. Ska prata med henne senare ikväll och bestämma vad vi ska göra.




I love this song =)


...

Usch jag orkar inte ens blogga idag!

Hej hej

Goodmorning!

Sitter vid datorn än en gång. Ska snart bege mig ut dock och handla lite mat. Nu har äntligen vattnet kommit tillbaka men det dröjer väl ett litet tag innan det återfått sin vanliga färg. Väldigt frestande att dricka gult vatten =)

Dagen som sådan blir väldans chill. Tror inte att det finns något inplanerat hitills.

Ja det var väl det!

Attans bananer...





It doesnt work. But you know what? Ill fix that in the morning. Till then, night night guys!






Micaelas playlist, hopes it work =)


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones

Drawing



Satt och ritade lite idag. Blev inte så överdrivet bra men men. Och kan inte snurra på bilden heller. Men men.

...



Tänk er mig och Cissi i england, helt crazy liksom!


Hihih

Hej hej. Sitter och planerar praktiken med cissi. England here we come!

Blir rätt kul om det blir så. Jag ska i alla fall dit. =)

Sitter hur som helst nu och lyssnar på massa musik. Fett nice. Ska försöka gå och lägga mig tidigare idag än vad det blev inatt. Somna inte förns klockan var 3 - 4.

Har inte mycket mer att skriva, tjohej!



.



Bloggen får se ut såhär tills jag kommit på en bättre lösning. Detta är då inte jag som har gjort designen. Men innan julen kommit så ska jag minsann fixat en egen blogg design moahahaha!



Onsdag morgon och klockan är 12.35



Godmorgon. Denna morgon så har jag försökt fixa min blogg. Men det gick icke åt det hållet jag ville. Så den får se ut som den gör ett tag. Tills jag orkar ta tag i det. Har massa annat, viktigare saker att ta tag i. Kom precis på nu vad jag skulle kunna göra nu medans jag väntar på att tvätten ska bli klar.

Im so clever!


Förhoppningsvis så drar vi ikväll. Jag pappa och challe. Bara bilen går igenom besiktningen. Annars så blir det mer väntan. Men hur som helst så tvättar jag just nu alla kläder i denna lya. Samt att jag städar lite. Charlie verkar inte visa några tecken på att hjälpa till. Han bara ligger och sover. Ska be honom kliva upp snart och då ska han fan hjälpa till!




Ace Enders - Over this

Avslutar denna natt med en kvälls låt. Ska lyssna på den en sista gång och sen så ska jag sova!
Natti natti!


...



Well this is a bit closer to what i want my blog to look like... Not finnished yet!!


En glad micaela! =)

Äntligen så går saker som jag vill. Tror jag. Tummen upp för fulla muggar. Nu ska jag bara ta mig en kopp med vatten och sen ska jag eventuellt kirra lite blogg grejjer innan jag går och nannar kudden ( så fult det låter, jäkla malmöbo)...


Saknar min lilla rumpeniss! <3
Snart ses vi igen min lilla voff!!


...



Blogg under uppdatering!



En vanlig tisdag...

... Himlen är grå. Jag har inte hittat på mycket idag. Sitter och tänkte skriva lite på mitt lilla project. Lyssnar på bra musik och längtar till imorgon!

Det sker nog inte mycket här idag. Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva...




Yellowcard - Empty apartment



Rascal flatts - Here comes goodbye

....




Jag har kommit på vad jag vill bli när jag blir stor =)




Liar - Taking back sunday








Räkkryss med Kusinerna!

Igår så var jag med mamma och johannas mamma och badade och solade på sweizerbadet. Jag brännde mig . Men det var inte så illa. Sen på kvällen så lagade jag kycklinggryta och till den så kollade vi på casanova på tv.

Nu idag så väntar räkkryssning med kusinerna och moster samt mamma. Ska bli riktigt trevlans. Men jag och två utav mina kusiner ska dock äta tacos och rästen ska äta räkor.
Hinner inte skriva så mycket, är smått stressad. Men nu försvann stressen. Tror jag. Det är visst inte bara jag som är stressad...

Hej så länge!


Jahapp...

... Nog tecknat för idag. Bäst att sluta innan allt går åt helvete. Ska kanske ta och äta nåt, har inte ätit på hela dagen. Sen blire nog film. Kanske en promenad också...

...





...






Micaela är sur, vilket resulterar i att hon sitter och tecknar...










...




Snälla sluta lägga er i mitt liv!



Tack!



Morning morning...

... som mina släktingar i rättvik brukar säga. Denna morgon så vaknade jag klockan två. Ett nytt rekord kanske, haha. Inte ett bra rekord hur som helst. Men charlie och jag hade lite movie marathon last night. Just nu så kollar jag på en bortskämd brat ifrån uk. Haha riktigt roligt =)

Det är "my super sweet 16 uk" marathon på mtv. Men jag tror nog att jag sett de flesta. Men den värsta var nog tjejen som ljög om vart hon bodde samt dumpade sin kille för att han inte ville/vågade sjunga och spela en låt som han hade skrivit till henne på hennes födelsedag. Men det är ju fan förståligt att han inte ville, inför 200-300 pers.

Dagen ser ut såhär att jag ska vakna lite mer, sen så kanske jag går över till mamma. Eller inte, kom på att jag måste ha datorn med mig. Eller jag vill rättare sagt ha den med mig. Och jag tänker inte knalla med datorn genom rågsved, det ger mig kalla kårar. Muahahah.


Långbryggan by night, så fint =)



Pics from Classic car week...



!!!!!

Bajs på skit bloggar som inte vill funka!

Pancakes ...

Dagens första måltid, pannkakor. Har inget bättre för mig så jag lägger upp en bild.

Goddag...

... sitter och leker lite med datorn. Så uttråkad. Har delvis gjort lite till mitt och cissis projectarbete och har fixat lite med hemsidan. Hoppas polacken vaknar och ser mailet jag skickade till henne. Hon har ju inte ens sett hur det ser ut. Men jag tror nog att hon kommer gillat!

Nyligen upptäckte jag denna roliga sida. Själva konsten hittade jag igår på en annan blogg. Rätt imponerande hur som helst. Cool hemsida.




Nu ska jag hur som helst tvinga min broder att göra mat. Sen när jag har ätit så ska jag börja förbereda kvällens middag. Pannbiffar och klyftpotatis, eller ska det bli köttfärslimpa?
Hur som helst så blire något gott! Och som efterätt på det, några timmar i garaget och mecka med husbil och cross. Låter det intressant?

Sen så ska jag förmodligen pallra mig över till min mamma. Har lovat att åka dit. Eller om jag åker dit imorn. Ska i alla fall ringa och prata med henne.


Klockan är 02.34...

Ja man kan ju undra varför jag inte sover. Jag har nämligen fixat lite med cissis och mitt projektarbete. Ska visa det för cissi först innan någon annan får se. Eller ops för sent men i alla fall så har icke många personer sett det.

Nu ska jag i alla fall sova. Godnatt!


Jag ser ljuset...

Denna dag har jag garanterat varit rätt duktig. Vaknade i alla fall upp klockan ett, haha då slipper man engagera sig i att komma på massa grejer och göra. Hade ett trevligt frukost "moment" med fadern i familjen och broder charlie. Sen så förstörde ju visserligen pappa det med att dra iväg och jobba, men i alla fall så tog inte det roliga slut för det. Charlie och jag gick i alla fall ner till affären och shoppade lite grejjer för challe skulle baka en rulltårta. Då kom jag på att jag kunde baka lite havreflarn till pappa, något som vi pratat om sedan länge.
Medans challe bakade så städade jag lite och charlie gjorde detsamma medans jag bakade och vips så fanns där ett rent hus och bakverk. Tummen upp.
Lång vila blev det inte, strax klev pappa innanför dörren och lika snabbt klev vi alla ut och tog en promenad ner till garaget. Där skruvade vi och städade som attan tills vi kände oss nöjda. Nu rullar bilen och den är ren innuti, tummen upp.
Nu väntar en chill kväll. Charlie och jag ska dock hyra någon film lite senare. Om vi hittar någon bra.




Här kom första bästa bild. Dock från rodelbanan i rättvik.


Pust...

.... Äntligen hemma efter några timmar nere i garaget. När pappa kom hem så cyklade vi liksom ner dit, jag på en cykel med punka och pappa på en cykel utan bromsar. Tummen upp. Nej men bara det blev ett riktigt träningspass. Sen så har man lyfft drivaxlar hit och dit, kört rullstol har jag även gjort. Blev riktigt duktig mot slutet. Sen så väntade den långa resan hem, eller långa och långa, jobbig var den i alla fall. Typ uppförsbacke hela vägen vettni, och punka. Så roligt.
Nu har jag precis slängt i mig lite kvällsmat, och ska härmed bara luta mig tillbaka och dö. Eller naj kanske inte än, men ta det lite lugnt ska jag i alla fall.

 


Yellowcard - Inside out

Music...

Haha jag märkte att jag inte hade lagt in musik på länge. Tänkte då lägga upp denna låt. Kan icke bestämma mig om den är bra eller ej. Men den har fastnat i mitt huvud...




...


Snyggish byxor jag har, mitt namn är dock felstavat... :P

Händelserik dag...

Började dagen med en löprunda, och sedan vart det väl visserligen rätt chill tills klockan två tre någonting. Så gick jag ut med jessica och fredrik och knallade lite, pratade om vår artonårsdag och grejer. Sen så började vi knalla hemmåt. Jag hoppade på fel buss och pappa fick hämta mig i älvsjö. Haha!
Men nu är jag hemma och har precis ätit. Ska ta det lite chill. Kanske tar en promenad senare.



Jessica & Fredrik lekte lite haha...


Hihi så fina naglar jag har!



Oj oj oj så vackert! Haha nej men trot eller ej så har man faktiskt vant sig vid att ha gula naglar nu!


Gomorron gomorron gomorron...

Sitter just nu och lyssnar på lite musik. Har även precis uppdaterat classic car week inlägget så det är en hel dag längre. Har även denna morgon varit ute och sprungit. Ätit korvströganof och ris till frukost. Samt att jag har lekt med min kamera. Längtar till söndag då man åker iväg. Då ska det knäppas bilder som attan!! Skojj =)
Måste skriva mig en packlista dock, ska nog göra det nu...Annars så kommer jag glömma hälften.




Plötsligt händer det..



Ja, har man tråk och en kamera i handen så kan detta bli resultatet...


Kamera inköp ;)

Det blidde lite shopping inför semestern med pappa idag. Köpte mig en ny digitalkamera eftersom att jag inte fått min systemkamera än. En nikon coolpix s230. Hoppas skiten funkar haha, för nu ska det minsann knäppas bilder haha.


Lite fel färg men men haha.... :P



Micaelak saknar sin pudel!! ='(



Älskar min lilla vovve, men han ska ha lite semester nu medans vi har det. Han har det bra, men jag saknar honom så mycket <3


Hundvalpar? =)



Snart så blir det kanske små caramba valpar =)


Classic car week


Ja då är man äntligen hemma igen efter ett händelserikt skede på classic car week i rättvik. Nå väl visste vi alla att det skulle bli bråk, men så här mycket? Nja... Vi får väl se hur många vänskaps relationer som har förstörts under denna vecka.


Hur som helst så tänkte jag skriva lite kort om dagarna vi haft till sammans, de tråkiga samt de roliga minnena!


Måndag

Stress stress stress. Började dagen med att gå till frissan och slinga håret. Vart jag nojd? Jo på efterhand blev jag nog det. Men jag hade ett problem, inte med håret då utan jag hade tvätt som väntade och så hade jag en fredrik som väntade på att jag skulle med in till stan. Jag gjorde en kvick räddning och hann med båda. Fredrik fick sina jeans och mina kläder vart tvättade.
Men dock kom jag hem till min stressade och grinige far som stog och stampade i backen. Hurry curry och vi flög ut i bilen. Hämta cyklar, fredrik och sen rullade vi mot spännande äventyr. Liksom det att se hur vi skulle bo??
Senare, runt 19-20 så var vi äntligen framme. En mysig stuga stod där och väntade på oss. Inte alls vad jag hade förväntat mig. Saken var dock att det inte fanns någon dusch eller toa inne, så det var ute dusch och dass. Men det kan man väl leva med?
Pappa och rumpan drog och så begav vi oss, fredrik och jag, ner mot macken för att kolla om det gick och pumpa cyklarna där. Dårar körde på vägen och vi beslutade oss för att gå innervägen tillbaka.
Vilse? Nej det gick vi inte, vi hade bara inte hittat den rätta vägen än. Jag visste att den fanns uppåt, men vi hittade dock ingen väg dit. Så vi klampade genom kohagar och annat för att komma hem. Vilket vi gjorde senare. Trötta. Och somnade snabbt.

Tisdag

Tisdag morgon så vaknade vi bägge tidigt men jag somnade om och så vart det frukost sedan runt elva. Dass dags? Ja så klart men vi hade ett problem. Det var massa folk omkring oss. Där satt vi med fördragna gardiner och spejjade som galningar. Men tillslut så tog vi oss ut till dasset men där satt nån. Och alla kollade på oss, pinigt. Haha. Men tillslut så gick vi på dass i alla fall. Eller jag gjorde.
Sedan så kom fredrik och therese och hämtade oss och så åkte vi till backa för att släppa ut katten. Dom bodde rätt mysigt i den där lägenheten. Men sen så brännde vi vidare till Jessicas mormor och morfar. Där satt vi i hundra år medans folk gjorde sig i ordning. Och jag är inte den som gillar och vänta.
Men tids nog så tog vi oss ner till centrum och knallade omkring. Första målet var knektplatsen för att hitta classic car week t-shirtar. Men dom var nästan utsålda.
Efter det så gick vi och satte oss vid kulturhuset eller vare heter. Det var så mysigt för alla kom och pissade i busken bakom oss.
Tids nog blev det lunch/middags tajm så vi begav oss till ica för att hitta något att äta. Sedan tog vi oss tillbaka till pissbusken och käka. Eller några sprang in i parkeringsgaraget och pissa först. Mys.
Efter maten så knallade vi ner mot stranden och så var vi där ett tag.
Men så behövde therese och fredrik hitta sig lite tejp till deras madrass så jag beslutade mig för att följa med. Det var stängt på ok. Men på statoil var det öppet och det hade många uppmärksammat därför vare kö dit in. Men det gick hyffsat fort och snart så var vi påväg tillbaka. Vi kollade lite på stånden och så när vi ändå hade chansen.
Sen så mötte vi folket men delades igen och vi gick och knallade ner till stranden och grejjer, fredrik och jag hade mukätar tävling. Jag förlorade, kan inte äta munk utan att slicka mig runt munnen. Det går inte!!
Sen så då blev det lite tjaffs sen om hur folket skulle ta sig hem... Men det fick lösa sig. Det jag visste var i alla fall att fredrik och jag skulle få knalla.
Det tog oss två timmar att komma hem, men så nice man sov sen när man var hemma!! =)


Onsdag

Denna morgon vaknade vi inte allt för tidigt, fredrik och jag. Vi spelade lite kort och åt frukost samt gjorde oss i ordning för att dra ner till rättvik. Vi ringer de andra och planerar att vi ska mötas där nere så då pallrar vi oss iväg med cyklarna. Vi rullar ner till centrum och parkerar cyklarna inne på en liten gård där det verkade vara minst folk. För jag gillar verkligen min cykel, så jag satte på mitt moppelås på cyklarna. Det vägde lite haha.
Sen så började vi gå omkring och kolla. Då ringer tess och säger att dom ska äta lunch innan dom kom ner. Så fredrik och jag går mot knektplatsen och kollar lite.
Precis då när man verkligen känner att man har tiden att kolla på bilarna så ringer tess och frågar vart vi var och bad oss komma till hemköp. "Aa vi kommer snart" svarade jag eftersom att vi var en bit bort. "Ni kommer väl på direkten?" fick jag som fråga. Men självklart. Jag lägger på och så tre minuter senare så ringer jessica och frågar vart vi är, då började min illska bli lite större. Men vi bestämde mötesplats och inom 5 min så möttes vi.
Då började dom prata om att kolla i stånden innan vi handlade. Och då höll jag på att bli riktigt förbannad. Men vi handlade i alla fall först så vi sedan kunde ta oss till backa och äta middag tillsammans. Men problem nummer 1, hur skulle alla ta sig dit? Det fanns bara en bil.
Jag och fredrik fick då knalla till parkeringen och möta ronny som sedan tog oss till jessicas mormor där mopederna stod. Och första grejjen vi var tvugna att göra var att tanka. Kul var det också när fredrik fick soppatorsk en bit innan macken. Och sen så ville inte jennifers moppe starta. TOPPEN. Men vi löste det och tog oss sedan till backa. Åt middag och sedan väntade drive-in bion.
Men även där uppstod ett problem. Jennifer som hade velat köra moppe innan hade nu druckit. Schysst! Fredrik klagade över sin rygg så vem fick då köra? Jo jag...
Men visst, jag kunde väl köra då. Men kom man in med moppe?
Allt folk åkte i bilen förutom jag och sandra som åkte moppe. Men vi körde ner i alla fall och som tur var så fick man ha med moppe in. Sen vart det några timmars väntan på mörkret. Jag frös som attan.
Men sen blev det dags att handla något som man kunde äta under bion, varför inte popcorn? Men jag ville inte ha en hel för mig själv. Så fredrik t gick fram och frågade om man kunde få en halv för halva pengarna. Och det kunde man, så jag fick dessutom gå före i kön samt att när jag skulle ha min popcorn så fick jag en HEL för halva pengarna. Haha...
Sen började bion, det var rätt bra drag på humorn i en sommar med göran. Men den var inte allt för bra.
Innan vi sedan åkte så frågade svensson ifall det var okej om vi sov hos jessica och dom dagen efter. Och det var helt okej.
Sedan så tog vi oss hem till söderås på moppen. Lite kyligt men fort gick det. Sen sov man gott.

Torsdag

Fredrik och jag ställde klockan på 10 och började sedan äta frukost och städa oss ur stugan. Vi spelade lite kort också. Men allt gick rätt snabbt så det var bara att vänta på tessan och fredrik t som skulle komma i cabben och hämta oss och grejjerna.
Dom kom runt 12-13 någonting. Jag och therese åkte moppe och fredrikarna åkte i bilen. Vi tog oss först ner till cyklarna för att se om dom var kvar, vilket dom var. Därefter så rullade vi mot backa.
Vi kom fram till jessica och co, där blev det strul. Jessica hade sagt dagen innan att vi skulle få sova där och helt plötsligt så fick vi inte det. Jag blev rejält sur. Det förstörde helt.
Jag fick helt enkelt ringa pappa och se om han kunde hämta oss samma dag. Det kunde han visserligen men det skulle bli struligt eftersom att han hade planerat in massa annat. Så jag fick ringa mormor och be om nummret till några av hennes bekanta uppe i rättvik. Och som tur så fick vi sova där, men vi kunde inte komma förns efter tre och lämna grejjerna. Det återstod 2 timmar.
Jag satt ute på verandan och surade. Tills folket pratade om att göra något. Vi skulle till vidablick, ett utkikstorn i rättvik. Men hur skulle alla ta sig dit? Jag vägrade köra moppe.
Det blev rätt mycket tjaffs om vem som skulle köra. Tillslut så orkade jag inte mer och knallade där ifrån. 100-200 meter senare så hör jag tessans klackar bakom mig. Och saktade in.
Det tog ett tag men sen så gick jag med på att åka till vidablick. Svensson och jennifer körde mopederna och sandra och johanna åkte bakpå.
Vi tog oss upp dit och tittade på grejjerna, jag hittade två ugglor som jag ville ha, men jag orkade inte lägga ut 500 spänn på det. Inte nu. Sedan så började vi bli hungriga. Dags att ta sig ner till centrum. Men först tanka mopederna.
Nu när mopederna var tankade så erbjör jag mig att köra. Jag var inte lika sur längre. Bara lite.
De flesta tog en korv på sibylla, men jag gillar inte deras mat så jag struntade i det.
Vi tog oss ner till hemköp där vi splittades, jag och fredrik gick till ica för att göra egna sallader till middag och de andra skulle handla deras kvällsmat.
Efter det så möttes vi åter igen och rullade mot backa. Och attan vad jag var hungrig sen.
Någon timme tog det i alla fall innan det blev middag. Gott var det med min sallad i alla fall. Sen så efter det så blev det tv tittande. Och tess försvann och sen fredrik efter det. Kimberly och Johanna var också borta. Där satt jag, jennifer, fredrik, jessica och sandra i soffan. Och innom kort så satt jag i ett onyktert sällskap. Några timmar efter det så drog jag och fredrik tillbaka till rummet som vi skulle sova i, i vikarbyn.
Vi pinkade och gick och lade oss. Men något som störde mig var att fredrik inte hade släckt lampan. "Fredrik, kan du släcka?" Inget svar. Jag fick helt enkelt gå upp och släcka själv. Jag knuffar lite på fredrik för att se om han är vaken innan jag släcker. Ingen respons, sen när det väl är mörkt så hoppar han till. "Är det strömmavbrott?" Mumlar han. "Aa" svarar jag, fnittrar lite och kryper ner i sängen. "Vad är klockan?" Frågar han. Klockan var väl runt 24-01 någonting, men jag drog bara till med något. "05" Fredrik börjar mumla igen. "Va är klockan 5, då är det ju bara 5 timmar kvar tills vi ska upp" Jag asgarvar fortfarande. Och 2 minuter senare så har fredrik somnat igen. Bäst att jag somnade också.

forts följer....


RSS 2.0