Torsdag ...

Ja denna torsdag så vaknade jag klockan 4 och kände mig väldans törstig, jag gick till hallen för att kolla om caramba var där och då väckte jag ju honom såklart. Han gjorde mig sällskap i mitt drickande och sen så gick jag och la mig.
Sen klockan halv 7 så vaknade jag åter igen av att han höll på å gny men det löste jag med att öppna balkongdörren å sen blev det tyst.
Klockan 8 fick jag nog, jag kunde inte sova längre så jag gick upp. Väl uppe så gav jag caramba lite mat, fett scary hans "iller" mat är. Men men han gillar det, gluffs gluffs å så vare schlut.
Sen så kollade jag lite tv och så gick jag in och frågade mamma när jag skulle upp till vårdcentral för att kolla om jag hade halsfluss. Jag gick ut en liten promenad med jycken och sen så baar det av till vårdcentralen. Där så mötte vi vår gamla granne jamilla och sen så vare min tur att plågas. Jag hann knappt kliva innanför dörren innan tanten stack ner en tops i halsen på mig, höll för fan på å spy.
Ja men sen så vare så att jag hade inte halsfluss å tur det. Japp, sen så åkte vi hem och landade lite, pappa kom och så käkade vi lunch. Sen så gick pappa och jag och challe ut med hunden och sen efter det så åkte mamma och jag till skogkyrkogården och sen ica maxi.

Jag kom nyss hem, helt dyblöt efter en promenad med hunden där vi bland annat mötte tessans hund chivas som skällde som attan. Men men det var chill ändå, hunden e gla och belåten.




Ja men nu pallar jag inte skriva mera, snart kommer challe hem hehe och då ska vi busa med "voff".
Hejsvejs
// Mickan

Höhö...


=P

Nu sitter man här helt tankespridd, men det är dock inget ovanligt, just bara dessa tankar i sånna fall. Men men livet leker väl, livet är ju en fest vilket denna kväll kommer innebära i mitt hjärta. Ja denna kväll kommer förändra mitt liv, positivt eller negativt, i have no clue, det får framtiden visa.
Jag vet i alla fall att jag i min framtid kommer åka hem klockan 16.49 för då tror jag att jag hinner med mina planer, som ingen har en aning om :D Bara jag. Men tidsnog så kanske min omgivning vet det också.

Snart ere livat här igen för då kommer gänget hem. Jag kan ju dock inte påstå att jag har gjort något vettigt iaf sedan dom åkte och badade. Borde plugga men även det tillhör framtiden. Det jag har gjort idag är väl att kolla gossip girl och chattat, och terrat kevin på msn men men inget roligt iaf....

Hm... soon i'll be at home.




Things changes, and I hate it !!

=)


Vad fan ska man göra?....

Usch... Jag vet inte vad jag ska göra. Satt nyss och ritade med erika och viktor och sen så blev jag sur för en grej. Men nu så ringde kicki och frågade om vi ville med och bada, men jag har ingen som hellst lust med det, men erika och viktor vill det. Jag hade tänkt att vi skulle spela lite fotboll men ikke, då ska kevin iväg till stan å så ere lite kallt ute för det. BAJS !!
Hoppas kvällen blir bra iaf, hur jag nu tar mig hem. Suck !! ...................


Goddag =)

 Godmorron Godmorron Godmorron  Godmorron Godmorron, Godmorron.
Sketa pigg e man såhär klockan 07.23, en erika kom halvt mitt i natten och trodde att hon skulle få sova hos mig, men ikke. Sen kom hon nyligen och rasslade i en pennburk, å nu e jag vaken.
Nu bråkar de om jag vet inte vad. Och jag ska passa dem idag, men det funkar nog sinsint :D
Hehehehe.... så frågan e vad man ska göra denna dag? Men det får man väl reda på sen nån gång.



hej hej
// Mickan



Älskade kusiner =)




hihih




gillar dig också fredde, även om du inte är den allra bästa på å stava :P





Halloween :)



Snart ere halloween :D och så fylle min mamma år. Problemet e bara vad faaan ska man köpa ? Hm... lite knepigt det dära liksom. Kanske ska kolla på när kusinerna går bus eller godis, lite skoj =)







Frädrik ....



Jag skulle enligt Fredrik (min bäste vän) skriva nå fint om honom, som att han var bäst (noot) men sen vet jag inge mer, sorry freddan men så ere =D




Allt stämmer kanske inte men nästan :P


Trött ...

Tjenare... Idag var det helt segt. Jag var i och för sig skit pigg imorse, gick upp i ottan och kollade på alvin och gänget med vickevire. Sen så kom erika ner studsandes, och då började allt liv. Sen så när filmen var slut så vare dags för frukost och efter det så tog jag mig en dusch. Sen så bestämdes det ganska snabbt att vi skulle bowla med kevin och co klockan hm... 17.00 . Men det var ju en väldans tid kvar, så vi åkte till vh och hämtade pengar och viktor satt och gormade i bilen som en jag vet inte vad och sen bar det av mot haninge och lunchen. Sen så efter det så kollade vi lite i affärer och sen så blevde klockan så pass mycket att vi kunde börja åka mot nynäs.
Väl framme så åker vi och hämtar mormor och så tog jag och virre en promenix till hallen. Sen så kom grödbygänget och så började bowlingen. Det var en hård kamp men jag vann alla tre serierna, stolt =)
Efter det så åkte vi hem eller först lämnade vi mormor. Väl hemma så spelade vi erikas djursjukhus spel, klarade det =D hihi, och sen blev det middag.
Sen spelet igen och sen somnade mina två kusiner, och när jag sa åt viktor att han skulle sova så svarade han;
"Jag föredrar läsk" jaha tänkte jag och ledde in honom till sängen. Sen så gick jag ner till kicki och ville och märkte att house var schlut liksom neeeeeeeeeeeeeeeeeeej hela min dag i krash.
Jag satte mig iaf och kollade tv med dem och så såg jag någe luddigt på min axel och märkte genast att det var en spindel. Som jag sedan släppte ut, liksom tur att man inte är rädd för sånt där skit.
Sen datanördade jag, vilket jag fortfarande håller på med.

Ja, nu ere väl hej hje för min del och jag ser fram emot en morgondag =)
// Mickis

 

My day ...

Jag vann på bowling =)


hihihihihihih =P

Helgen is over but i'm still ledig...

Ja, nu är helgen slut men det betyder ju dock inte att jag inte kan sova hur länge jag vill eller annat, för man har ju lov. I lördags vare så att mamma drog på fest och pappa jobbade och challe lanade så jag var ensam hemma, sketa roligt liksom.
Sen igår så spelade jag match, vi vann, och så träffade jag astrid också det var skoj =)
Sen så drog jag med pappa till säter, men det blev lite stopp på vägen för att turbo slangen till motorn hade lossnat så vi stannade någonstans efter bålsta på en mack men inte faan hade de några slangklämmor så pappas jobbarpolare rudrik kom med lite grejjer och sen så var vi på vägen igen. Sen så åkte vi till säter och sen hem igen, jag somnade i bilen och när jag vaknade så var det lite mörkt klockan 16.30. Vi for ut på lidingö och lämnade bosse och sen så drog vi hem och packade sen åkte vi till kicki, där jag sen sov kvar.


Idag är projektet att köpa en ny toalett stol, aa vi ska väl snart åka och fixa det. Så ere men hare gött hej hej
// Mickan



The lov has come, and I feel kind of happy =)

Hej folket!
Denna dag, denna underbara dag så har jag äntligen fått mitt efterlängtade lov =)
Vad skönt att veta att man inte behöver befinna sig i skolan nästa vecka är helt underbar, men det blir även ganska mykt plugg denna vecka endå.

  • Träningslära
  • Restuppgift i historia
  • Samt en annan historia skit sak

Kul jul men så ere liksom. Nu sitter man och chillar här i soffan och lyssnar på musik och vet att man inte behöver gå och lägga sig om man nu inte känner för det. Ganska bra är läget just nu haha...

Men tillbaka till min dag, imorse så vaknade jag och den enda drivkraften för att gå upp idag var väl för att man äntligen skulle få lov. Jag gick hur som helst upp, Sen så knallade man till bussen och fick sitta där ett tag för jag va lite tidig. Sen så kom jessica och likaså bussen. På bussen satt becca så vi slog oss ner vid henne. Hon ville ha tidningen som jag tänkte slänga iväg, och eftersom att hon inte tog emot den så åkte den på golvet, så det var bara för henne att plocka upp. Sen så ett tag senare så anlände vi till skolan, historia var det första ämnet, jippie. Hon den där viktoria höll i lektionen, lite segt vare iaf. Kände mig väldans intresserad så jag satt och ritade lite =) (ovanligt)

Ja men sen så vare ju lunch, och vi hade inte speciellt mycket tid för den delen, kommer dock inte ihåg hur mycket tid vi hade på oss men never mind. I alla fall så befann vi oss lite senare i klassrummet igen, nu var det dags för pedagogiskt ledarskap, och vi kollade på tre filmer som handlade om självkänsla och typ blyghet med mera sen så hade vi en diskussion om det. Och sen när man trodde att lektionen var schlut så skulle maria och viktoria komma igen och babbla om nå rest grejs... Nä men fy fan tänkte jag och suckade.

Sen när jag väl fått min skiit uppgift så gick jag cissi och jessif till datorskåpen och lämnade datorerna, sen tog man ju självklart bussen hem. Och så kom den lilla frågan upp "Varför är det känns det som att det går snabbare att gå till skolan än att gå hem?".
När jag väl kom hem så mötte jag mamma och sen kom challe och så frågade jag min fråga och charlie besvarade den med; "men när man är påväg till skolan så har man ju en tid och passa...", det där var ett av de tillfällen som jag verkligen börjar fundera på om han är min bror, han är väldigt klippsk stundvis.

Sen så åt jag lite och så åkte mamma och jag till prix och handlade, asså fyy faan vad mycket folk det var på det där stället. Jag fick nästan... ja jag vette fan hur jag ska förklara det, panik kanske. Vart man än gick så stod det någon människa där eller så stod någon och blockade vägen, hemskt. Men så snart vi var utanför så blev det bättre, bortsätt från att jag höll på att bli överkörd av nån jäkla cyklist. Det finns ju för faan en ringklocka så se till att använda den din lilla cyklistjävel. Ja men så vare med det, sen vare ju så att jag åkte hem och tog det lugnt och nu ere musik som gäller liksom =D

Så, det var väl allt för mig och för idag, vill att det ska bli imorn för då får jag sovmorgon =)
Ja men hare gött alla människor och apor och fikusar (cissi).


Hejjhopp
// Mickaelak


Tillägnar denna bild till fikusen som har försvunnit från min trapp, inget är sig likt utan den. (alltså krukväxten)

Veckans serier...

Ja nu har kära prison break börjat igen, lite segt att det bar går om och om igen, de rymmer och åker fast och sen samma sak igen. Kollade dock inte på det i måndags, får se om jag kollar på det nästa gång. Nu har ju en av huvud personerna kommit tillbaka så vem vet, kanske blir bra.




Nu är man mitt inne i den andra säsongen av gossip girl, och allt har typ förändrats. I det senaste avsnittet så fick man se en helt ny sida av chuck samt att serena och blair var trevliga mot varann, samt att ben och nate var polare. Lite ovanligt men men... bra ere ändå.







Här kommer min favorit serie, House MD. Tisdagens avsnitt var väldans bra som det brukar vara förståss, och lite kul när dr house vägrade kalla det som var i en gravid kvinnas mage för "barn", han påstod att det var ett foster, tills i slutet då han kallade det för barn. Härlig serie det där.







Ja och så kommer man till ugly betty, där hon var jätte deppig för att hennes kille och hon gjort slut. Sen så ere en kille vid namn Gio som visar sina känslor för betty. Och så vidare ....




Haha nu framstår man säkert som någon som inte har något liv, men ska jag vara ärlig så kollar jag hellre på detta än att göra nån tråkig läxa. Så ere iaf haha ^^

Boyce Avenue - Not Enough

Satt och letade lite musik, så hittade man denhär. Lite bra!









23/10-08

Heej, nu sitter man för första gången idag framför datorn, men dock endast för att plugga. Har nämligen historia läxa ska skriva om nån jävla hulgurbulgur film samt om omskärelsens historia, liksom jahapp?! Har inte nån lust för fem öre med det skiten, får se om jag ens gör det.

Min dag började hur som helst med att jag åkte till sjukgymnasten och inga problem denna vecka med att komma fram i tid. Jag fick lite nya övningar och så fick jag även skjuts av pappa till skolan. Väl i skolan så fick jag gå och möta jessica och cissi i matsalen. Hann då också äta lite lunch. Sen så var det ett svenska prov som väntade, en novell analys på en text vid namn "pojkjäveln", så satt man med det i 2 timmar. Sen så när jag lämnade in skiten så fick jag nåt engelskt nutidskryss å finurla med, fick 10 av 12 rätt så det gick ganska skapligt iaf. Därefter vare matte och jag och cissi fattade inte ett piss, iaf inte i början. Sen så gick det frammåt iaf, och i 10 min innan vi slutade så gav jag upp.
Jag jessi och becca gick till bussen och så åkte man hem. Väl hemma så åt jag lite och sen vare bara direkt iväg på träningen. På träningen vare löpträning i en timme sen bar det av hemmåt. Och vi som var där bestämde också att vi skulle ut och äta någon gång, lite trevligt liksom. Sen en timme tillbaka har jag vart hemma och duschat och grejjer och nu ska jag väl fundera lite på om jag tänker göra min läxa eller inte. Sen så ska jag säkerligen kolla lite på greek, och sen ska jag sooooooooooooooova!!

Hare gött iaf =)

// Mickan :D



" Anonym " kan ju ta sig i rumpan =)



   
Snart ere lov !! <3


Godnatt


Trött ...

Fy faaan vad jag har ont i huvudet samt nacke är också väldans trött. Idag så vare ju skola först handboll, sen lunch och matte och sen träningslära och sen slut och nu orkar jag inte skriva mera.

...


Ljuva höst!

Oh no it's monday ...

 

Som alla har märkt så är helgen över och den bittra skolan är nu igen tillfört, visst ere inte helt fel å gå till skolan, det enda är väl de där nedrans mornarna, och sena dagarna. Idag vare segt att kliva upp, det regnade och näe det var inte en bra morgon. Kände mig dock väldans duktig som höll min tidsram för morgonen, och han till och med gå till högdalen utan stress. Sen vare en bussresa som väntade, en sådan seg tur som man nästan somnar på. Jag tror inte att jag och jessica pratade allt för mykt för den delen heller. Vi hoppade av bussen och lunkade sakta men säkert till hallen medans vi pratade om sorundas damlag. Väl framme så skickades man ut och springa, och jag valde att springa broarna runt, lite segt. Sen så sa annika att jag skulle köra lite bålstyrka. Och då vare väldans tyst, det var jag sebbe och viktors brorsa som var i hallen, helt knäpptyst bortsätt ifrån folket som lekte på taket.
Sen så kom allt annat folk och handbollen började. Det gick lite halvsegt för min del, kände mig ganska identisk ett frågetecken. Men men succesivt gick det bättre men inte bra dock. Knäna kändes också lite stumma men men det är sånt man får stå ut med. Efter träningen vare en diskussion om vem som skulle hämta frukten med stora bokstäver. Men jag och cissi knallade och skulle skynda oss till lunchen och sen göra klart vår ppt. Och det gick väl inte så väldans snabbt, jag hann till och med berätta om en snubbe som hoppade in i pappas taxi med en yxa, haha. Sen så kom iofs jessicaf och inte långt efter det segade vi oss till matsalen, ox järpar med pasta, mums (not). Sen så efter det så gick vi till klassrummet och checkade lite på pptn. Efter det så vart det psykologi och då skulle tanten visa nån film om fobier. Kul jul, men det mest tragiska är väl liksom att hon är så teknisk, asså liksom nej. Aja så blevde det prov sen, det gick som det gick. Och därefter blev det naturkunskap, och vilka skulle redovisa? Jo men liksom jag och cissi. Först dessutom. Yes, my lucky day. Och vi hade inte heller några frågor, men men. Det fick bära eller brista, och jag var jätte nervös, stod och skakade och babblade hypersnabbt. Men sen så vare över, men vi fick ju ett straff också, hitta på lite frågor. Funkade väl. Sen vare över. Sen så redovisade olle och carro och därefter johan och anders. Sen gick jag med becca och cissi till tuben och så åkte jag till blåsut, där jag blev hämtad av pappa och sen bar det av hemmåt. Nu e jag hemma också, har nyss ätit och ja inte mykt mer, ska väl kolla lite film hade jag tänkt.

Så ere gottfolk, hare gött!
// Mickan



Sälen 2009 ?!




Tänk vad roligt det måste vara med snowkiting :D

hihih....

Schema 4 the vecka.

Mån; Psyk prov, nk
Tisd; skola, träna
Onsd; skola, sen vara med tessan
Torsd; skola, träna, sjukgymn.
Fred; Skola, nynäsham
Lörd; Kanske va med simone
Sönd; Vara med simone?

Helgen är schlut !

Ja som sagt så är nu helgen över, snart. Och denna helg började för mig i fredags, då jag befann mig i sorunda och kunde sova hur länge jag ville, om inte kusinerna eller viktors jäkla klocka hade ringt. Men jag gick hur som helst upp klockan 11. Och så åt jag frukost och kollade lite tv, sen så gick jag upp och pluggade. Och så ringde min matte lärare och berättade att han inte hittade mitt matte prov?! Snacka om att man blev chockad., trodde han skulle säga att det inte var lov eller nåt haha. Sen kom kusinerna och kicki hem klockan 12.30 och då var jag nästan klardig med mina läxor. Sen så efter ett tag kom charlotte och ida och hämtade vicke och därefter kom mormor och ove.
Sen när de hade åkt så gick jag och erika ut i skogen och letade svamp, och hittade tre lingon. En timme senare gav vi upp, och gick bara omkring lite. Vi checkade sandtaget lite och sen så gick vi hem.
Det blev inte långvarigt för vi blev genast ivägskickade till time för att köpa lite grejjer, så vi knallade dit i ett chill tempo. Cirkus en halvtimme senare var vi framme och kicki mötte oss med bil, så handlade vi lite och erika plockade godis. Höjdpunkten var när erika såg nå geisha godis och sa att det var "fett" gott. Ja ingen försår nog inte hur roligt det var bortsätt från jag och kicki som fick höra det. Den resterande kvällen så vare lugnt framför tvn, kolla lite idol. Jag har kommit på att han lars på idol inte är så jäkla bra bortsätt från intagningen, gillar han robin b, han hade cool röst haha.
Sen vare natti natti...



På lördagen vaknade jag av att en erika hade kommit och lagt sig brevid mig, "gå någon annan stans" sa jag då haha och somnade om. Sen så åt jag frukost och så tog jag en dusch. Därefter så fixade jag erikas hår och så följde jag med när ove och kicki skjutsade henne till skogsstigen. Sen så efter det så skjutsade ove kicki och ville till södertälje, för att de skulle på massage. Och jag lekte med datorn lite. Sen så vart klockan 15 och vi åkte och hämtade erika. Sen så flög tiden iväg igen och vicke kom hem och vi åt, sen vare tv. Och mitt i stjärnor på is så ringde pappa och sa att han kunde hämta mig så jag tackade och bocka, haha. Relief :D
Sen så åkte vi och köpte glass och så killen som stod i kassan verkade väldans pratgla, och därefter så såg vi tre moppepojkar som stegrade och grejjs. Sen så åkte vi hem och jag kollade vad grabbarna grus gjorde sen gick jag och la mig.



Idag så åkte jag med mamma till tantolunden och kollade på vickevire som spelade lite fotboll och så drog vi med oss erika och kollade lite i affärer. Och så såg vi amanda jensen, erikas idol haha kul för henne... Sen så åkte vi hem till kicki och dumpa erika och så hem igen och så gick jag nyss ut på promenad och nu e jag hemma, pluggar psykologi, sketa roligt =)



Så ere =D

// Mickan



????????????

The helg is over...

Ja den bittra sanningen har kommit och inom några timmar så är ju helgen över, men nu ska jag tydligen äta frulle så I be right back.

...


Varför?...

Torn...




http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.678294

=)

 


Tja!
Idag så var det en sånhär resursdag, då man ska ta igen det som behövs. Så imorse gick jag upp klockan 7, trött var man. Sen så en kvart senare promenerade jag till bussen där jag mötte jessica. På bussen sen så satt becca, vilket jag inte noterade förns jessica sa det, jag var som sagt trött. Sen så i skolan så hade vi lite information om källhänvisning och noter. Det var tydligen viktigt, och suss vart lite halvsur på treorna. Och det var nämligen så att suss telefon som låg i fönstret helt plötsligt började ringa eller iaf låta, och ingen orkade ropa på suss så folket lekte lite tekniska och typ sänkte volymen.
Efter det så vare matte, och jag hade inte alls lust att räkna så jag satt och ritade lite och mobbade cissi för att hon inte kunde göra "a". Efter det så vare det jag hade fruktat, AOL saken som jag var tvungen att göra om. Vette fan hur det gick, får gå som det går. Sen så knallade vi ner till lunchen, "mindre god" mat, så det blev fil och havrepuffar. Sen så kom även becca och ida samt jessif och vi gick och satte oss med dom vid johan och co. Och av nån anledning så skulle johan äta upp sina pepparkorn?! Det kan inte ha vart gott.
Sen så drog jag och cissi till klassrummet och fixade lite träningslära, då märkte vi att våran plats var upptagen. Men vi satte oss på jessifs och beccas plats för att fixa skiten. Sen när folket kom och lektionen började så blev det lite knas, vart skulle vi sitta? Och så hade jag ingen stol, men det löste jag.
Sen skulle vi anteckna, men jag gav upp, så jag lyssnade bara på allas redovisningar som jag kommer ihåg (not).
Sen så efter det så fixade vi med våran ppt och sen vare slut. Och så tog man bussen hem, och så tog becca min toffs och så va det en liten unge, kanske 1 år som drog mig i håret, haha.
Men sen så promenerade jag hem och väl hemma kollade jag film, åt och sen plugg.

Så jävla skönt att man e klar med engelskan och AOLen nu, bara nk kvar samt utvärdering av AOL.
Men de går snabbt. Ska förresten till min moster imorron, får se om jag hinner följa med min kusin till stallet, men det är tveksamt.

Men så ere iaf, hare gött! Godnatt =)
// Mican



Vinter tack!

Tisssssssssdag

Haleloljah , nu sitter jag äntligen hemma å chillar lite, lyssnar på lite musik och sånt innan träningen liksom. Min dag har vart chill, gick upp i morse och sen så promenerade jag till bussen, där jag mötte jessif. Sen så hade vi svenska och engelska och efter det lunch. Sen återstod lite samhällskunskap, fatta nada, det enda jag lärde mig var att vår lärare inte var så teknisk, men det visste jag iofs redan.
Aa och sen vare lite såntdär hm.... mentorstid. Sen så fickde vi dra haha å nu e jag hemma :)

Så ere liksom.
E väldans strässad, måste plugga aol till imorrn, sen så fixa en annan aol grej och sen så engelska bookreport och sen plugga lite matte. Det är lite mykt tycker jag, och sen ska jag kirra lite nk.

Ikväll ere träning och sen så aol plugg. Skönt när det e avklarat sen.

Hej hej// Mickan


Saknar den lilla kusen =/

Party party...

Halloj, igår så vaknade jag klockan 9 och gick glatt upp och spelade lite gitarr, i min ensamhet. Sen så klockan 11 så drog jag till tuben där jag mötte jessif för att vi skulle till skärholmen centrum och kolla skor och efter en kanin till johan. Vi vandrade omkring och så hittade vi en affär vid namn "the new yorker" väldigt mycket grejjer dom hade. Men för det mesta så gick vi mest bara runt och kritiserade allt och hittade massa prickar som jessi gillar, men ingen kanin. Sen så åt vi lunch, och sen så tog vi bussen till kungens kurva. Där så gick vi in på toys 'r' us, men ingen kanin jävel där.
Sen så hade vi fått tips om att det skulle finnas kaniner på jysk av alla ställen, så vi gick dit.
där hittade vi dock en kanin som vi sen köpte, och så knallade vi vidare för att leta skor ochkläder. Men icke, det slutade med att vi åkte hem och sen sågs vi igen en timme senare. Jag hjälpte jessif med å slå in hennes kanin och sen fick vi ruscha till bussen, i högklackat?! Sen så ett tag senare så befann vi oss hos johan hallinder. Där satt vi mest och käkade gurka och paprika och annat. Johan öppnade sina paket och blev nog måttligt imponerad av min och beccas present =P
Vi spelade också lite gh, becca kolla foton, anders lekte med johans dator och jag kollade när jessica spelade guitar hero. Sen kom viktor och björn och lite senare så vare middag. Killarna hade typ mattävling, eller iaf anders och björn. Typ två timmar senare så var alla klara och vi gick ut och promenera lite, ingen visste nog varför. Sedan efter det så spelade johan och björn match på fifa, och efter det så vare tårta.
Där var det också en liten tävling om vem som åt mest tårta. Sen så spelade vi ssx, och senare så åkte jag och becca hem. Jag somnade på direkten , så så vare med det.

Idag hare bara varit innebandy, inte mykt mer. Så ere så hej hej !!

// Mickis

...





TRÖTT !! skriver imorn ...






Helg =)

Den 10e oktober vaknade Micaela klockan 9 och skulle inom kort bege sig till sin sjukgymnast ute på bosön, lidingö. Hon klev upp, men fick ingen frukost på grund av det toma kylskåpet. Så skulle hon gå, då hittar hon inte sina nycklar. Tillslut så är allt med och hon kan gå till tuben. Men när hon kommer dit så visar det sig att hon har missat den och får därmed ringa sin pappa som snällt skjutsar ut henne, då var hon helt plötsligt på bosön. Hon går upp för trapporna och sätter sig i soffan och kommer genast på att skulle hon inte vara hos sjukgymnasten fredag den 10e klockan 10? Men nu var klockan 11. Det visade sig att hon var 30 min sen så det blev en kortare träning, men men så kan de gå.
Sen så ringde hon Becca som hade ringt innan och de bestämde att de skulle ses klockan 12 inne på t-centralen. Väl framme så sprang dom omkring och letade present till johan. Lite senare var de klara och de åkte hem. Micaela gick till ica och handlade lite mat, och gick sedan hem och kollade lite på greek.

Och nu sitter jag här och skriver, ska snart åka och handla. Ikväll blira bara jag pappa och chall hemma för att mamma åker iväg med min moster och några till marholmen. Trevlans liksom.

Imorron ere shopping med Jessif och sen johans kalas, party eller what ever it is.

GRATTIS CISSI 17 ÅR OCH CHRISTOFFER 19ÅR PÅ FÖDELSEDAGEN !!

// Mickan


Hallå hallå ...

Goddagens in the stuga. Micaela heter jag och är väldans trött. "pluggar" lite också, sketa kul liksom.

Denna fina, kalla dag så har jag varit i skolan och imorse så var det så jätte nice å äntligen spela riktig handboll. Sen så vare lite aerobics, och man har ju verkligen bra koordination, liksom jippie. Sen så vare lunch, typ tacos, gött me gurka. Sen så vare träningslära och sen stannade vi kvar till 4 för att kirra lite lpl, vilket vi inte kom nån vart med. Sen så efter hundra år gick jag och jessi till centrum och tog bussen till högdalen. Och halvägs hem  så hoppade jag in i bilen å åkte med mamma och chall för å köpa en grej, sen dumpade vi chall och åkte och handlade.
Sen vare middag och nu ere pluggish.

Så ere, inte så detaljerat men men. Så kan det vara.
Hare gött !!
// Mican

Matakuten

Bäckahagen (min gamla skola) och Säby (hemmahall) på tvn xD



Matakuten

Måndag 20 oktober 2008 21:00

Del 3 av 6. Melker Andersson hoppas på att hans kurs i teambuilding ska ge resultat så att de äntligen ska kunna börja ägna sig åt matlagning. Paul Svensson serverar för första gången färsk fisk i Bäckhagens matsal. Carola Magnusson kritiserar centralkökets nedkylningssystem. Bert Karlsson lagar mat till kvällens föräldramöte där han bjuder på en typisk skollunch.

I säsongens tredje avsnitt fortsätter kockarna sitt förändringsarbete i skolköken och ställs inför nya hinder medan Bert arbetar vidare för att få svar på sina frågor.


Don't wake me cause I'm deaming on angels on the moon ...

Hej, Micaela heter jag!
Idag vaknade jag i ottan, väldans tidigt med andra ord och jag ville inte upp, mot min förväntan så var jag tvungen. Jag gjorde allt jag skulle och sen gick jag till the buss.
Vid bussen kunde man hitta en lars och en jessica samt en erika. Å så åkte bussen till min skola och därifrån gick jag till hallen. I hallen så stod det hundratals med hinkar, eller iaf många på grund av att det droppade vatten från taket. Så folket tränade i lilla hallen och jag kollade på, för jag e fortf sjuk,
Sen vare fys och då lalade jag runt lite, sen vare dags för att börja göra sig i ordning och bege sig mot lunchen. Jessica berättade också om kaninerna som johan skulle få i present och sen att hennes pappa hade trott att jess, johan och anders hade suttit i vardagsrummet och diskuterat när dom i själva verket hade suttit i jessifs rum (dom pratade med stora bokstäver). Sen i alla fall så vare lunch och det va nån snitzel eller nåt och potatis.
Efter det så vare sistaminuten plugg till psykologin, hur skulle jag ha kommit ihåg den???? Sen så var det ju psykologi, muntligt läxförhör, jippie men det gick som det gick. Sen hundra år senare så vare naturkunskap och sen swop så var även det över.
Då tvingades jag gå å lämna datorn fast jag inte hade nån lust. Sen så åkte jag tuben med cissi och missade båda bussarna och fick vänta i miljarder år!!
Sen så kom bussfan och så åkte jag hem.








Väl hemma sa snodde lillebror mina pengar och sen så drog han på bio. Och jag datanördade ända tills fredrik ringde och frågade om jag ville göra nåt.
En 45 min senare så kom han och så kollade vi lite på datorn och sen så spelade vi lite guitar hero, sen gick vi ut. Vi tog en promenad till högdalen, och väl framme så möttes vi av jesustanten, lite kul sådär. Sen så letade vi efter freddes klasskompisar på ica och så var vi påväg mot coop men då i all hast kom freddrick på att han skulle hafft gitarr idag och att hans lektion skulle sluta snart så vi tvärvände för att inte möta nån därifrån. 
Sen så gick vi hem och så kom jag nyss in. 

Denna kväll så kommer jag att kolla tv, det där mat grejset på 4an, och sen sova =)
Så ere liksom, hare gött hej hej! 

// Mickisen
 




    


Godnatt!

Söndagsfilmen =)

Hejsan har precis fällt en av många tårar efter att ha sett filmen "a walk to remember" för femtioelfte gången.








Do you dream, that the world will know your name?
So tell me your name
And do you care, about all the little things or anything at all?
I wanna feel, all the chemicals inside I wanna feel
I wanna sunburn, just to know that I'm alive
To know I'm alive

Don't tell me if I'm dying, 'cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me 'cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon

Do you believe, in the day that you were born?
Tell me, do you believe?
And do you know, that everyday's the first of the rest of your life?

Don't tell me if I'm dying, 'cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me 'cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon

This is to one last day in the shadows
And to know a brother's love
This is to New York City angels
And the rivers of our blood
This is to all of us, to all of us

So don't tell me if I'm dying, 'cause I don't wanna know
If I can't see the sun, maybe I should go
Don't wake me cause I'm dreaming, of angels on the moon
Where everyone you know, never leaves too soon

Yeah, you can tell me all your thoughts
About the stars that fill polluted skies
And show me where you run to
When no one's left to take your side
But don't tell me where the road ends
'Cause I just don't wanna know,
No I don't wanna know

Don't tell me if I'm dying

Jessica hade väl rätt ...

Trot eller ej, guldfiskar kan spela fotboll xD

...






Jävla skiit väder!





Bra låt


Hellojsan...

Godagens i stugan... Här sitter jag en helt vanlig söndag och tänkte berätta lite om veckan som varit. För det första har jag varit sjuk, har bara lite ont i halsen nu men annars så leker livet. Sen i fredags så kollade jag lite film med min kära familj och käka god mat. Sen kom en lördag och jag åkte för att kolla på lillebrors match, och det slutade med att han fick spela med herrlaget också, respekt för det. Aa sen så åkte vi direkt till hellasgården för lite teambuildning, jag följde dock endast med för att pappa hade pratat om nån militärbana, men icke. Det var en besvikelse helt enkelt. Sen iaf så åkte vi och handlade lite och sen slutade kvällen med att jag satt i mitt rum och tvingades höra challe richard och lulles skrik.
Och denna fina morgon så fick jag ta mig ut i regnet för att sedan kunna åka till stallet och hämta mina grejjer, så nu e det avklarat.
I mitt hem just nu finns ingen mamma, hon är på landet, sen så kollar challe på greek och så sjunger pappa varmkorv boogie, liksom jasså?!

Så ere trot eller ej men nu ska jag dra.
Cya // Mickan

Svar till anonym...

Hej, jag är väldans trött idag och jag orkar inte uppdatera =)

RSS 2.0