Helg =)

Den 10e oktober vaknade Micaela klockan 9 och skulle inom kort bege sig till sin sjukgymnast ute på bosön, lidingö. Hon klev upp, men fick ingen frukost på grund av det toma kylskåpet. Så skulle hon gå, då hittar hon inte sina nycklar. Tillslut så är allt med och hon kan gå till tuben. Men när hon kommer dit så visar det sig att hon har missat den och får därmed ringa sin pappa som snällt skjutsar ut henne, då var hon helt plötsligt på bosön. Hon går upp för trapporna och sätter sig i soffan och kommer genast på att skulle hon inte vara hos sjukgymnasten fredag den 10e klockan 10? Men nu var klockan 11. Det visade sig att hon var 30 min sen så det blev en kortare träning, men men så kan de gå.
Sen så ringde hon Becca som hade ringt innan och de bestämde att de skulle ses klockan 12 inne på t-centralen. Väl framme så sprang dom omkring och letade present till johan. Lite senare var de klara och de åkte hem. Micaela gick till ica och handlade lite mat, och gick sedan hem och kollade lite på greek.

Och nu sitter jag här och skriver, ska snart åka och handla. Ikväll blira bara jag pappa och chall hemma för att mamma åker iväg med min moster och några till marholmen. Trevlans liksom.

Imorron ere shopping med Jessif och sen johans kalas, party eller what ever it is.

GRATTIS CISSI 17 ÅR OCH CHRISTOFFER 19ÅR PÅ FÖDELSEDAGEN !!

// Mickan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0