200109

Tjabba tjena hallå

Dagens historia är följande.

Till en början så var jag väldans trött och ändrade alarmet hela tiden. Men klockan 08.15 så insåg jag att jag kanske borde kliva upp, så jag förflyttade mig denna gången till soffan. Åt lite och sen de resterande 10 minutrarna innan jag skulle dra så fick jag stressa. Men alltid var det sju skönt med en sovmorgon.
JAg hade inga problem med att hitta grejjer idag eftersom att jag inte hade med mig något. Men stressigt blev det i mitt tycke i alla fall.
Men som alltid så hann jag med bussen.

Sedan i skolan så började vi med någon lektion i have no clue what it is called, och där skulle vi skriva om oss själva, vår miljö, våra arv, omgivning, samhället och världen. Fattade nada så jag skrev bara nåt skit, måste by the way skriva in det i datorn och skicka. Men det hör inte hit.
Efter den lektionen så vare lunch, tänkte på hur mykt mat jag tog så jessif inte skulle klaga, men det gick lite åt pipsvängen. Men vi satt där och diskuterade lite grejjer.

Efter det så började samhälle lektionen, jippie. Och denna dag klev ju förståss Eva in och hade nåt annat jävla fråge skit med sig som va värre än våra vanliga nutidskryss, sicken människa det där e.
I alla fall så fick jag 7 rätta av 12 och därefter kunde lektionen fortsätta. Och då skulle vi skriva nå jäfla nyckelbegrepp.

Samtidigt som detta satt jessica och chattade med alla på hennes msn, och skrev saker om mig som inte i alla lägen stämde.

Klassrådet började sedan efter detta och det gick snabbt. Otroligt snabbt. Sedan så promenerade vi ner till skåpen och så efter det vidare mot bussen. Och så såg jessif bussfan komma och så fick vi springa lite.
Den resterande bussresan så satt hon och prata om hur torri halsen hon hade blivit efter vår lilla spurt, haha.
Utanför bussen så regnade det, vilket jag inte såg fram emot. Tillslut så vare hej hej till jessif och jag fortsatte den långa vägen hem.



Blöt om fötterna och med luvan på så traskade jag hem, ingen mysig upplevelse det där. Mina tankar kretsade i dåläget om ett par varma sockor, en skön tröja, ett par shorts och mitt duntäcke. Men tillslut så var jag i trappen på väg upp till dörren.

Väl inne så hoppade jag ur de blöta strumporna och skorna och bytte till shorts. Sedan blev det mellanmål, en tallrik fil med banan. Och så nu sitter jag här, och ska om en timme och femton min åka till träningen.
Irriterar mig en aning på lillebror challes musik som ständigt kommer  när jag lyssnar på musik.



Låten <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0